2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bndede olmustu canm o ddgn sagdıysan ondan olmustr buyuk ihtmal ama bse olmaz gecer kndlgnden ben emzrmeye devam etmistim
Anneler bir sorum var. Sol göğsümün ucunda bi kabarcık oluşmuş. Sanki süt çıkacakmış da çıkamadan kalmış gibi. Emzirsem sorun olur mu ya kafama takıldı bir acı sızı hissetmiyorum

Anneler 3 gun sonra 40 cikaricaz ama nasil ciktigini bilmiyorum annemde uzakta kv de uzakta.esimle banyo yaptircaz baska neler yapiliyor?
Canm uc gun once çıkardık biz kırkını eşimle beraber yıkadık şöyle yaptk annem dedigi: once kndm banyomu yaptım kırktan çıkardım kendımı banyo suyumun en son dokcegım tasa kırk kaşık su ekleyıp besmele çekıp yıkandım oncesnde gusul alarak.
Snra bebgi yıkadık son dokme suyuna kırk kasık suyu tasa koydum suzgecten doktum bebişin ustune snra bebege yeni kıyafet gydrdm hiç gıymedgi daha önce snra çıktık gezmeye nenelerne gttık yumurta verdler bebege hedıye elbse falan verdler ole gecti.

Ay daha ne istiyorsunn :) uykuya hasretim kuş gibi uyku uyuyoruz

Anne sütü alanda da aynı sıkıntılar oluyo canım gaz agrısı mamayı doktorunuza danısıp kullanın en iyisini önerir sanırım bide gaz ilacı tabi

TamM canim sagol:)

27.07.2017 18.30 da kizim dünyaya geldi... Şükürler olsun... sizlerin yazdiklarini okuyup ne cok sey ogrenmisim cok isime yaradi deneyimleriniz... Şimdilik göğüs ucu yaralari disinda bir problemimiz yok Nakış hanim da gayet uslu bir bebek cok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun hayrlı uzun ömürlü olsun ismyle yaşasın inşallahh....
Emzirirken ucunu degıl ucundan az daha otesini tutmsını sagla bebişin yara olmaz canm ucunu tutunca yara oluyor malesef yanlıs emzrmeden kaynaklı

Normal doğum yapan arkadaşlar eve gelince hemen duş aldiniz mı yoksa beklemek mi gerekiyo bi kaç gün
Tam hatirlamiyorum ama ben almistim sanirim. Esim suyu tuttu sadece yukardan. Ozellikle goguslere sut gelmesi icin ilik dus iyi dedi annemler onun icin yurdan tuttuk. Dikislere gelmemesine ozen gosterdik bide bacaklara tuttuk baya rahatlamistim.

Hayırlı ömürlü olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…