Anneler bir sorum var. Sol göğsümün ucunda bi kabarcık oluşmuş. Sanki süt çıkacakmış da çıkamadan kalmış gibi. Emzirsem sorun olur mu ya kafama takıldı bir acı sızı hissetmiyorum
Canm uc gun once çıkardık biz kırkını eşimle beraber yıkadık şöyle yaptk annem dedigi: once kndm banyomu yaptım kırktan çıkardım kendımı banyo suyumun en son dokcegım tasa kırk kaşık su ekleyıp besmele çekıp yıkandım oncesnde gusul alarak.Anneler 3 gun sonra 40 cikaricaz ama nasil ciktigini bilmiyorum annemde uzakta kv de uzakta.esimle banyo yaptircaz baska neler yapiliyor?
Ay daha ne istiyorsunn :) uykuya hasretim kuş gibi uyku uyuyoruzHafif sarilik varken bende uyandiriyordum. Son gittigimizde sarilikla ilhili bir sey demediler. Dokrlar iki saate bir uyandir diyorlar ama inat benimki istemediginde saga donuyo sola donuyo gozleri hafif aciyor tam uyanacak derken bide suratima dogru pirrt salliyor geri devrilip yatiyor :))) benden daha uykucu cikti bu kiz
Yok sağmadım dün gece yoktu bugün olmuşBndede olmustu canm o ddgn sagdıysan ondan olmustr buyuk ihtmal ama bse olmaz gecer kndlgnden ben emzrmeye devam etmistim
Hmm anldım şeffaf baloncuk gbi mi bnm ole olmustu gectı sonraYok sağmadım dün gece yoktu bugün olmuş
Anne sütü alanda da aynı sıkıntılar oluyo canım gaz agrısı mamayı doktorunuza danısıp kullanın en iyisini önerir sanırım bide gaz ilacı tabiArkadaşlar bütün bebeklerin dertleri aynı sanırım ıkınma kucakta uyuma bırakınca uyanma kendini sıkma benin bebeğim omzunda uyuyor hep karnına baskı olduğu için sanırım biz mama yiyoruz mamayı değiştirsem mi acaba yoksa her bebekte olan şeyler mi bu bide baska mama sevmezse nolck
TamM canim sagol:)Canm uc gun once çıkardık biz kırkını eşimle beraber yıkadık şöyle yaptk annem dedigi: once kndm banyomu yaptım kırktan çıkardım kendımı banyo suyumun en son dokcegım tasa kırk kaşık su ekleyıp besmele çekıp yıkandım oncesnde gusul alarak.
Snra bebgi yıkadık son dokme suyuna kırk kasık suyu tasa koydum suzgecten doktum bebişin ustune snra bebege yeni kıyafet gydrdm hiç gıymedgi daha önce snra çıktık gezmeye nenelerne gttık yumurta verdler bebege hedıye elbse falan verdler ole gecti.
Bu olay başımıza gelmeden saniyeler önce bakkaldan birşeyler alıp çocuklara dağıtmıştık, bugün yine dağıttık Allah kabul etsinRabbim bidaha yasatmasin sadaka ver canım
Hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun hayrlı uzun ömürlü olsun ismyle yaşasın inşallahh....27.07.2017 18.30 da kizim dünyaya geldi... Şükürler olsun... sizlerin yazdiklarini okuyup ne cok sey ogrenmisim cok isime yaradi deneyimleriniz... Şimdilik göğüs ucu yaralari disinda bir problemimiz yok Nakış hanim da gayet uslu bir bebek cok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tam hatirlamiyorum ama ben almistim sanirim. Esim suyu tuttu sadece yukardan. Ozellikle goguslere sut gelmesi icin ilik dus iyi dedi annemler onun icin yurdan tuttuk. Dikislere gelmemesine ozen gosterdik bide bacaklara tuttuk baya rahatlamistim.Normal doğum yapan arkadaşlar eve gelince hemen duş aldiniz mı yoksa beklemek mi gerekiyo bi kaç gün
Bide kirk ucurma diyorlar gezmeye cikariyorlar. Banyoyu nasil yaptiracaksin? Benimde kimse yokAnneler 3 gun sonra 40 cikaricaz ama nasil ciktigini bilmiyorum annemde uzakta kv de uzakta.esimle banyo yaptircaz baska neler yapiliyor?
Hayırlı ömürlü olsun.27.07.2017 18.30 da kizim dünyaya geldi... Şükürler olsun... sizlerin yazdiklarini okuyup ne cok sey ogrenmisim cok isime yaradi deneyimleriniz... Şimdilik göğüs ucu yaralari disinda bir problemimiz yok Nakış hanim da gayet uslu bir bebek cok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tasa 40 kere sayıyosun su alıp eline sonra bebişe döküyosun bizde bu bide gezmeye gidiliyo işte bu kadar :)Bide kirk ucurma diyorlar gezmeye cikariyorlar. Banyoyu nasil yaptiracaksin? Benimde kimse yok
Amin demekki o yaptıgın hayır yavrunu korudu canım ne güzel allah kabul etsinBu olay başımıza gelmeden saniyeler önce bakkaldan birşeyler alıp çocuklara dağıtmıştık, bugün yine dağıttık Allah kabul etsin
Anneler bir sorum var. Sol göğsümün ucunda bi kabarcık oluşmuş. Sanki süt çıkacakmış da çıkamadan kalmış gibi. Emzirsem sorun olur mu ya kafama takıldı bir acı sızı hissetmiyorum
Ben gelir gelmez duşa girdimNormal doğum yapan arkadaşlar eve gelince hemen duş aldiniz mı yoksa beklemek mi gerekiyo bi kaç gün
Ben hemen aldım duşumu, doktor da alma demedi zatenNormal doğum yapan arkadaşlar eve gelince hemen duş aldiniz mı yoksa beklemek mi gerekiyo bi kaç gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?