2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Birde gece emzirme konusunda 6 gunlukken kpntrole gittigimizde cok az kilo almis 3 saatte 60 ml mama yada sut icmeli demisti drumuz. Bende alarm kuruyordum. Bu gidiste kilodan memnun kaldik gece alarm kurma illa zorlama gaz krizine giriyor cocuk dedi yinede 4 saatten fazla ac kalsin istemem uyuyorsa uyandirma dedi

Kızlar biz 20 günlük olduk.. 63 ile hamile kaldım. 77 ile doğuma girdim. Bugün tartıldım 64 geliyorum.. Bu kadar hızlı olacağını tahmin etmemiştim
Aynen canım bende 64le hamile kaldım 76 yla doguma girdim suan 65 im hava sıcak yiyemiyoruz ondan sanırım

Sezaryen olan annelere bir sorum olcak..doktorunuz sizi sezaryenden 6hafta sonra kontrole cagirdimi?..muayeneyi karindan mi vajinal mi yapior..giden var mi konrole??...

İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum galiba yaparken yanıyor.. daha önce hiç yaşamadım neyapabilirm nasıl geçer

Iyi akşamlar hanımlar.. bugün temmuz annesi olmanın son günü... inşaallah herkes sağ salim kucaklarına meleklerini almışlardır.. biz bugün 16 günlük olduk.. Rabbim e şükürler olsun herşey yolunda tek sorun gece uykusu, bi de MaşaAllah benim kız hiç doymak bilmiyor.. anne sütü+ mama+ emzik 3nüde alıyor.. bugün ebemiz mama vermeyin sadece anne sütüyle devam edin dedi ama bizim kız doymak bilmiyor, aranıyor parmakları, kolununu neyi yakalarsa yalamaya başlıyor..kilo konusundada hamilelikte 8,5 kilo almıştım, normal doğum yaptım ve aldığım kilonun tamamı doğumun ertesi günü gitti.. şuan bütün dünyamız kızımız oldu.. ne yaparsa o gün olay oluyor, ballandıra ballandıra anlatıyoruz.. rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..bizden haberler böyleeeee

Amin canim. İnşallah uzun yıllar paylasir, dertleşir, sohbet ederiz.
Dedigin gibi Çınar gerçekten yaktı içimi, Yusuf'umun ilk arkadaşıydi . O zaten Melek, Rabbim ailesine kolaylık versin.
Bundan sonra en büyük derdimiz gazları olsun. Bütün yavrular çok güzel bebeklik, çocukluk geçirsin Ins.

Bizde yikiyoruz canim. Ben 40 banyosu icin ozel bir sey var mi onu sormustum
Internetten okuduklarima gore gelenek,memleket degisiyo canim artik burdaki arkadaslarin dedigi gibi ortaya karisik bseyler yapicaz.40 tas su dokerim cikjncada bi yasin okurum,bide cikip hava aliriz disarda oldu bitti insallah:))

Canim dogumu ne zaman yaptin?Hayirli olsun.Epudral verdiler mi,sanci cektin mi nasil oldu?
Sağol canım amin. 20 si gece 4te sancım başladı hastaneye gittik, 17 saat sancı çektim. sıcak banyo dahil herşey denedik 3 cm açılma oldu, sancılar 2 dakikada bir 110 u geçmeye başlayınca epidural yapmalarını istedik. Bir süre rahatladım sonra açılma hızlandı ama doğumda bu sefer hissetmek , ıkınmak zor oldu.21 i sabahı 5 te Doğum yaptım. Doğumdan 15 dakika sonra Titreme atakları geldi. 1saat içinde Ateşim 40.8 e kadar çıktı, yoğun bakıma kaldırıldım. Doğumda enfeksiyon kaptığımı söylediler. Bebek de tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı ama ona tedavi gerekmedi . Derken 5 gün sonra eve çıkabildik ... Aman şimdi geçti gitti neyseki

Normal dogum yapanlar dogum yapali neredeyse 1 ay olacak benim bugun asiri karin agrim var. Acaba usuttum mu diyorum. Yoksa rahim kasilmasindan mi? Boyle bir durumu olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…