Aynen canım bende 64le hamile kaldım 76 yla doguma girdim suan 65 im hava sıcak yiyemiyoruz ondan sanırımKızlar biz 20 günlük olduk.. 63 ile hamile kaldım. 77 ile doğuma girdim. Bugün tartıldım 64 geliyorum.. Bu kadar hızlı olacağını tahmin etmemiştim
Ben hemen yaptım canım hastaneden çıkarken de yapmamı söyledilerNormal doğum yapan arkadaşlar eve gelince hemen duş aldiniz mı yoksa beklemek mi gerekiyo bi kaç gün
Hmm anldım şeffaf baloncuk gbi mi bnm ole olmustu gectı sonra
Şeffaf baloncuk içinde süt kalmış çıkamamış sanki sütRenksiz dimi minik kabarcık ,uçta?
Ben sabah ve aksam 10 ar damla kullanmıstım 1 hafta kullandm sonra kestm bidaha grek duymadık.Bu sap sımplex i sizler kaç kere kaç damla kullanıyorsunuz
Galiba ondan canım evettAynen canım bende 64le hamile kaldım 76 yla doguma girdim suan 65 im hava sıcak yiyemiyoruz ondan sanırım
Çağırmadı. Dikişime bakıp karindan ultrasonla baktı. İz kalmasın diye kremönerdinbi şey demedi başkaSezaryen olan annelere bir sorum olcak..doktorunuz sizi sezaryenden 6hafta sonra kontrole cagirdimi?..muayeneyi karindan mi vajinal mi yapior..giden var mi konrole??...
Bol su ic gecmezse doktora git canım antibiyotik gerekebilirİdrar yolu enfeksiyonu olmuşum galiba yaparken yanıyor.. daha önce hiç yaşamadım neyapabilirm nasıl geçer
Çağırdı alttan bakacakmış rahimdeki dikişlereSezaryen olan annelere bir sorum olcak..doktorunuz sizi sezaryenden 6hafta sonra kontrole cagirdimi?..muayeneyi karindan mi vajinal mi yapior..giden var mi konrole??...
Amin canim. İnşallah uzun yıllar paylasir, dertleşir, sohbet ederiz.♡♡Temmuz'un Güzel Anneleri ♡♡
Bugun bizim 9 aydir acısıyla tatlısıyla bekledigimiz temmuz ayının son günü.. Topigimiz her zaman burda artik sohbetlerimizin boyutu degisti. Zaman su gibi geciyor Yarın 40imiz cıkıyor bile..
Bu zamana kadar cok sükür temmuz bebislerimiz hep iyi geldi Çınarımız bir tek icimizi yaktiYogun bakimdan hepsi güclü çıktı ipegimizde evine gelirse sag salim insallah hepimiz daha da mutlu olacagiz..
Rabbim evlatlarimizi korusun bizlerede güç kuvvet versin.. Kurdugumuz guzel dostluklar guzel sohbetler hep daim olsun.. ❤
Biz zaten hep esimle yikiyoruz ilk 20 gun kv geldi o yikadi sonra hep biz yikiyoruz hemde gun asiri.kuvet filesine yatirip oyle kolay oluyo.Bide kirk ucurma diyorlar gezmeye cikariyorlar. Banyoyu nasil yaptiracaksin? Benimde kimse yok
Bizde yikiyoruz canim. Ben 40 banyosu icin ozel bir sey var mi onu sormustumBiz zaten hep esimle yikiyoruz ilk 20 gun kv geldi o yikadi sonra hep biz yikiyoruz hemde gun asiri.kuvet filesine yatirip oyle kolay oluyo.
Internetten okuduklarima gore gelenek,memleket degisiyo canim artik burdaki arkadaslarin dedigi gibi ortaya karisik bseyler yapicaz.40 tas su dokerim cikjncada bi yasin okurum,bide cikip hava aliriz disarda oldu bitti insallah:))Bizde yikiyoruz canim. Ben 40 banyosu icin ozel bir sey var mi onu sormustum
Sağol canım amin. 20 si gece 4te sancım başladı hastaneye gittik, 17 saat sancı çektim. sıcak banyo dahil herşey denedik 3 cm açılma oldu, sancılar 2 dakikada bir 110 u geçmeye başlayınca epidural yapmalarını istedik. Bir süre rahatladım sonra açılma hızlandı ama doğumda bu sefer hissetmek , ıkınmak zor oldu.21 i sabahı 5 te Doğum yaptım. Doğumdan 15 dakika sonra Titreme atakları geldi. 1saat içinde Ateşim 40.8 e kadar çıktı, yoğun bakıma kaldırıldım. Doğumda enfeksiyon kaptığımı söylediler. Bebek de tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı ama ona tedavi gerekmedi . Derken 5 gün sonra eve çıkabildik ... Aman şimdi geçti gitti neysekiCanim dogumu ne zaman yaptin?Hayirli olsun.Epudral verdiler mi,sanci cektin mi nasil oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?