Bebişimin kalbinin ve solunumunun iyi olduğunu söylüyor dr., hatta eve çıkabilecek durumda diyor , şimdi beslenme sıkıntısı var, emmiyormus, o yüzden ağzından hortumla besliyolar, siz evde yapabilirsiniz dedi ama biz cesaret edemiyoruz.Universite hastanesine gelecek birkaç güne normal servise..Şimdiye kadar söylemedim kendim de kabullenmekte zorluk çektiğim için, malesef bebisimde fiziksel anomaliler de var, down sendromu değil, bir sendrom var ama tanı koyamadik dedi dr.çoook zor günler geçiriyorum ve sizlerden dua bekliyorum. C.tesi günü gittiğimde kucağıma verdiler emzirmeye çalıştım emmedi o an hıçkıra hıçkıra ağlayasım geldi, benimseyemedik birbirimizi.üniversitede yanında kalcam, bakalım ne yapcaz..Hıçbirseyden zevk almaz oldum, yediğim ictigim, soludugum havadan bile.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. .Hamilelik Öncesi de hamileyken de elimden geleni yaptım bebişimin iyiliği için ama olmadı, Allahın takdiri, kabullenmek çok zor olsa da..Sea41 bebişin nasıl? Takip edemedim son günlerde. Aklımda ve dualarımdasın
Bebişimin kalbinin ve solunumunun iyi olduğunu söylüyor dr., hatta eve çıkabilecek durumda diyor , şimdi beslenme sıkıntısı var, emmiyormus, o yüzden ağzından hortumla besliyolar, siz evde yapabilirsiniz dedi ama biz cesaret edemiyoruz.Universite hastanesine gelecek birkaç güne normal servise..Şimdiye kadar söylemedim kendim de kabullenmekte zorluk çektiğim için, malesef bebisimde fiziksel anomaliler de var, down sendromu değil, bir sendrom var ama tanı koyamadik dedi dr.çoook zor günler geçiriyorum ve sizlerden dua bekliyorum. C.tesi günü gittiğimde kucağıma verdiler emzirmeye çalıştım emmedi o an hıçkıra hıçkıra ağlayasım geldi, benimseyemedik birbirimizi.üniversitede yanında kalcam, bakalım ne yapcaz..Hıçbirseyden zevk almaz oldum, yediğim ictigim, soludugum havadan bile.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. .Hamilelik Öncesi de hamileyken de elimden geleni yaptım bebişimin iyiliği için ama olmadı, Allahın takdiri, kabullenmek çok zor olsa da..
Amin canım Sağol. Size de geçmiş olsun maşallah. .Çok çaresiz hissediyorum kendimi, hep aglamakliyim..Bebeğimin doğduğunda kalbi atmiyomus,sonradan canlandirmislar, ben sonradan öğrendim. .Herkes için güzel dua dileklerde bulunuyosun canım arkadaşım rabbim seni feraha kavuştursun evladına şifa versin dualarım seninle
Çok teşekkür ederim canım aynen dediğin gibi yapıyorum eve geldiğimden beri, uykudan uyandırıp vermeye çalışıyorum ama uyuyor kalkmıyor bende memeyi sıkıltıramıyorum ağzına verebildiğimde birşey gelmediği için bırakıyor hemen onun için sandığımdan azda olsa biberonla veriyorum sonra manasını veriyorum şimdilik böyle ilerleyebiliyorum ama uyanık olduğunda memeyi çekmesini sağlıyorum bakalım hayırlısı sarılık riski hee zaman var mı yada ilk günlerse risk hangi güne kadar devam ediyor biliyor musun canım yada bilen varmı kızlarMakineyle pompala her 3saatte bir 20 dakika vazgeçmeden dene.Ben yoğun bakımda kaldım hastane prosedürüydü bu. Benim sütüm 4.gün gelmeye başlamıştı. İlk 3 gün bir damla bile yoktu. 4.gün İkisinden toplam 5ml anca geliyordu. Sağdıkça o da arttı. Kolostrumu alması için süt gelene kadar vazgeçme.
Y YagmurrTanem Allah analı babalı büyütsün kızlar gözünüz aydın maşallah bebişlerinizeAnneler bn kızımı kucağıma aldim cok sukur 4kilo normal dogdu
Canım bende temmuz annesi olacaktım seninle hemen hemen aynı zamanlarda doktorlardan olumsuz şeyler duymuştuk.senin sonuçların iyi çıkınca çok sevinmistim. benim bebeğime de down yada farklı bir anomali olabilir demişlerdi. Ben ögrendigim gün bebeğimin kalbinin de durduğunu öğrendim. Aylardır sınav içindeyim. Bu da senin sınavın.. Allah yardımcınız olsun. Inşaallah çok büyük sıkıntılar olmadan atlatırsınızAmin canım Sağol. Size de geçmiş olsun maşallah. .Çok çaresiz hissediyorum kendimi, hep aglamakliyim..Bebeğimin doğduğunda kalbi atmiyomus,sonradan canlandirmislar, ben sonradan öğrendim. .
Dediğin gibi Allah'ın takdiri inşallah bir an önce bu üzüntülerin biter hem bak gelişmede varmış hersey Allahtan hepimiz dua ediyoruzBebişimin kalbinin ve solunumunun iyi olduğunu söylüyor dr., hatta eve çıkabilecek durumda diyor , şimdi beslenme sıkıntısı var, emmiyormus, o yüzden ağzından hortumla besliyolar, siz evde yapabilirsiniz dedi ama biz cesaret edemiyoruz.Universite hastanesine gelecek birkaç güne normal servise..Şimdiye kadar söylemedim kendim de kabullenmekte zorluk çektiğim için, malesef bebisimde fiziksel anomaliler de var, down sendromu değil, bir sendrom var ama tanı koyamadik dedi dr.çoook zor günler geçiriyorum ve sizlerden dua bekliyorum. C.tesi günü gittiğimde kucağıma verdiler emzirmeye çalıştım emmedi o an hıçkıra hıçkıra ağlayasım geldi, benimseyemedik birbirimizi.üniversitede yanında kalcam, bakalım ne yapcaz..Hıçbirseyden zevk almaz oldum, yediğim ictigim, soludugum havadan bile.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. .Hamilelik Öncesi de hamileyken de elimden geleni yaptım bebişimin iyiliği için ama olmadı, Allahın takdiri, kabullenmek çok zor olsa da..
Allah sizinde yardımcınız olsun hersey O'ndanCanım bende temmuz annesi olacaktım seninle hemen hemen aynı zamanlarda doktorlardan olumsuz şeyler duymuştuk.senin sonuçların iyi çıkınca çok sevinmistim. benim bebeğime de down yada farklı bir anomali olabilir demişlerdi. Ben ögrendigim gün bebeğimin kalbinin de durduğunu öğrendim. Aylardır sınav içindeyim. Bu da senin sınavın.. Allah yardımcınız olsun. Inşaallah çok büyük sıkıntılar olmadan atlatırsınız
Inşallah canım, Allah senin de yardımcın olsun, çok zor..Sonucum iyi çıkmıştı, ayrıntılıya da girdim, fetal eko da cektirdim, herseyi yaptım, hepsi iyiydi..Bebeğime narkoz geçmesin diye korktuğum halde spinal sezeryan oldum ama kader kısmet..Canım bende temmuz annesi olacaktım seninle hemen hemen aynı zamanlarda doktorlardan olumsuz şeyler duymuştuk.senin sonuçların iyi çıkınca çok sevinmistim. benim bebeğime de down yada farklı bir anomali olabilir demişlerdi. Ben ögrendigim gün bebeğimin kalbinin de durduğunu öğrendim. Aylardır sınav içindeyim. Bu da senin sınavın.. Allah yardımcınız olsun. Inşaallah çok büyük sıkıntılar olmadan atlatırsınız
Hemen olumsuz düşünme. Bence iyi olacak. Ortada görünür bir şey yok. ToparlayacakInşallah canım, Allah senin de yardımcın olsun, çok zor..Sonucum iyi çıkmıştı, ayrıntılıya da girdim, fetal eko da cektirdim, herseyi yaptım, hepsi iyiydi..Bebeğime narkoz geçmesin diye korktuğum halde spinal sezeryan oldum ama kader kısmet..
Inşallah canım, Allah senin de yardımcın olsun, çok zor..Sonucum iyi çıkmıştı, ayrıntılıya da girdim, fetal eko da cektirdim, herseyi yaptım, hepsi iyiydi..Bebeğime narkoz geçmesin diye korktuğum halde spinal sezeryan oldum ama kader kısmet..
Canım ne olur sabrını kaybetme Hepsi imtihan ve hepimiz için farklı farklı. Evet seninki çok ağır ama Rabbim sabredenlerledir her zaman ne olur sabret dua et ümit et. Biz de her zaman dua ediyoruz emin ol güzelim Allah yardımcın olsun inşallahAmin canım Sağol. Size de geçmiş olsun maşallah. .Çok çaresiz hissediyorum kendimi, hep aglamakliyim..Bebeğimin doğduğunda kalbi atmiyomus,sonradan canlandirmislar, ben sonradan öğrendim. .
Allah razı olsun canım, sağlıktan önemli hiçbişey yokmuş, bunu çok iyi anladım, heleki evladın sağlığından..Canım ne olur sabrını kaybetme Hepsi imtihan ve hepimiz için farklı farklı. Evet seninki çok ağır ama Rabbim sabredenlerledir her zaman ne olur sabret dua et ümit et. Biz de her zaman dua ediyoruz emin ol güzelim Allah yardımcın olsun inşallah
Amin canım inşallah,evlat olunca dayanmak çok zor..size de geçmiş olsun, düzelir inşallah. .Sen elinden geleni yapmışsın ben de hatırlıyorum seni fetal dna testinden özelde konuşmuştuk.. Benimkinde de detaylıda görülenden farklı sorunlar çıktı dört yaşına kadar düzelmesini bekleyeceğiz kalple ilgili.. Rabbime emanetler inşallah sağlığına kavuşur hepsi birlikte yaşlanırız onlarla rabbim dayanma gücünü artırsın
Inşallah canım, her geçen gün farklı bir anomali olduğunu duyunca umudum tükeniyor.insallah fiziksel şeyleri operasyonla halledilir, şimdi en büyük duam zihinsel birsey olmasın. .Düşüne düşüne aklımı yitircem. .Hemen olumsuz düşünme. Bence iyi olacak. Ortada görünür bir şey yok. Toparlayacak
Ben gelir gelmez aldım canım süt için, hem çocuk doktoru hem ebe hemde doğum doktoru aynı şeyi söyledi duş almak gerekiyormuş süt artması içinNormal doğum yapan arkadaşlar eve gelince hemen duş aldiniz mı yoksa beklemek mi gerekiyo bi kaç gün
Bendede var , önemsemedim cnm , gecerŞeffaf baloncuk içinde süt kalmış çıkamamış sanki süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?