2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Allahım şifalar versin yavruna senın yazını okudukça bnm içim yanıyor kalbnde ne problemi varmıs adı ne kalp hastlgının bn bu konuları gecen sene çooook arastrmıstım çaresi olmayan bı durum degldr inşş en kısa zamanda saglıgına kavusur

Zor gecmis canim neyseki atlattik.Benim de epudral olunca hic bisi hissetmedim.Sancisizdi dogum esnasinda dr kan ter icindeydi ben gayet normaldim.Dogumdan sonra sikinti cektim.Hem vakum gibi bir seyle bebegi cikarttilar odem yapti hem de depresyona girdim.Agrim cok oldu,bebege bakamadim.Esim kaldi yanimda o da tecrubesiz.Rezillikti.Wc ye esim oturttu,dependimi degistirdi.Ayaga kalkinca etrafa kan sacildi.Esim erkek eli iste beceremedi her seyi.Ben de ona o aciyla cok bagirdim,adamcagiz kilo vermis iki gunde.Bebek ac kaldi sutum 4. gun geldi mama da vermediler.Yetersizlik ofke hissettim.Daha yeni yeni toparliyorum.Bu kadar zor olacagini hic bilmiyordum.

Allah senin de bebeginin de yardimcisi olsun canim.

Bi sorayım doktoruna cumartesi gideceğiz sanırım kontrole. Berbat bir gece geçirdik güya kırkımız çıktı

Bi sorayım doktoruna cumartesi gideceğiz sanırım kontrole. Berbat bir gece geçirdik güya kırkımız çıktı
Gaz sancisi mi?Biz de kakayi zor yaptik. sabah 4 te 90 cc sutu ictik sonra da isteyince meme verdim ama kakayi daha yeni yapti.Ben yine rezene demleyecegim bugun.Sen rezeneyi denedin mi,bize bayagi iyi geliyor?Bir de karnini,ayaklarini sicak tut.Sicak banyo da gazi cikartiyor.

Kizlar doğum yapan varmı giremiyorum bebis çok huysuz sutum yetmiyor galiba mama takviyesi yapsam mi acaba doyup doumadigini nasıl anlarım sürekli memme istiyorbazen bos mememyi veriyorum uyuyor emzikte almadı

Bizde biogaia kullaniyoruz,infacolu biraktim cocuk cok kivraninca..iki gundur yine cok sancisi var dun hele hic durmadi..doktor da sagolsun olacak gaz diyor deli ediyor..sab simplex mi baslasam zinco mu acaba diyorum.biogaia ile iciilir mi bilmiyorum daha gerci de.ne yapacagimi sasirdim.cok krize girdiginde ya da zor uyudugunda sac kurutma makinesinj aciyorum cogu zaman sakinlesiyor denemek isterseniz

Cok zordur beklemek eminim,bir anomali olma ihtimalini dusunmek ama Allahtan umit kesilmez sen kendini ferah dinc tut...dun instagramda bir annenin paylasimini gordum,uzun uzun yazmis sonuna da evlat evlattir demis..o yuzden sen annesin,guclu olmalisin..(ha sana diyorum da en ufak bisey de kendim yapabiliyor muyum,hayir!)

Allah yokluklarini gostermesin,tum kalbimle iyilesmeniz icin dua ediyorum..

Anneler bebisi isilik olan var mı ? Kizardi yavrum

Kızlar bebegim sabah 8 den beri kısa aralıklarla emiyor, cok aglıyor, uyumuyor . En fAzLa 10 dk dalıyor uyanıyor, ki dalması için beni bi guzel emiyor 20-25 dk ozmn dalıyor...
Ne yaptıysam sakinleşmiyor ...sıkıntısı mı var anlamıyorum.
Sürrkli emzirmek nekdr dogru bilmiyrm ama başka turlu bagrıyor,offff

Inşallah canım, kalp kası büyükmüş. .Senin bebeğinin problemi neydi?

Kocaeli Üniversitesi canım. .
Ablam universitenin kalp damar yogun bakiminda hemsire supervisor. Allah gerek etmesin tabii ama ne bileyim hastane ole falan bi ihtiyac olursa falan belki yardimi olur. Aklinda bulunsun canim. Her zaman yardima hazirim. Insallah en kisa surede iyilesip evinize ve kiziniza kavusursunuz.

Sağol canım, Allah razı olsun. .

Sea41 canım benim Allah ım yar ve yardımcın olsun inan dualarımızdasın Rabbim yavruna acil şifalar versin hiç bir hastalıgı kalmasın inşallahh Rabbim sana güç kuvvet versin inşallah Şafii isminin hürmetine şifa ver Rabbim İpek kızımıza Amiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…