Canım Allahım şifalar versin yavruna senın yazını okudukça bnm içim yanıyor kalbnde ne problemi varmıs adı ne kalp hastlgının bn bu konuları gecen sene çooook arastrmıstım çaresi olmayan bı durum degldr inşş en kısa zamanda saglıgına kavusurInşallah canım, Allah senin de yardımcın olsun, çok zor..Sonucum iyi çıkmıştı, ayrıntılıya da girdim, fetal eko da cektirdim, herseyi yaptım, hepsi iyiydi..Bebeğime narkoz geçmesin diye korktuğum halde spinal sezeryan oldum ama kader kısmet..
Zor gecmis canim neyseki atlattik.Benim de epudral olunca hic bisi hissetmedim.Sancisizdi dogum esnasinda dr kan ter icindeydi ben gayet normaldim.Dogumdan sonra sikinti cektim.Hem vakum gibi bir seyle bebegi cikarttilar odem yapti hem de depresyona girdim.Agrim cok oldu,bebege bakamadim.Esim kaldi yanimda o da tecrubesiz.Rezillikti.Wc ye esim oturttu,dependimi degistirdi.Ayaga kalkinca etrafa kan sacildi.Esim erkek eli iste beceremedi her seyi.Ben de ona o aciyla cok bagirdim,adamcagiz kilo vermis iki gunde.Bebek ac kaldi sutum 4. gun geldi mama da vermediler.Yetersizlik ofke hissettim.Daha yeni yeni toparliyorum.Bu kadar zor olacagini hic bilmiyordum.Sağol canım amin. 20 si gece 4te sancım başladı hastaneye gittik, 17 saat sancı çektim. sıcak banyo dahil herşey denedik 3 cm açılma oldu, sancılar 2 dakikada bir 110 u geçmeye başlayınca epidural yapmalarını istedik. Bir süre rahatladım sonra açılma hızlandı ama doğumda bu sefer hissetmek , ıkınmak zor oldu.21 i sabahı 5 te Doğum yaptım. Doğumdan 15 dakika sonra Titreme atakları geldi. 1saat içinde Ateşim 40.8 e kadar çıktı, yoğun bakıma kaldırıldım. Doğumda enfeksiyon kaptığımı söylediler. Bebek de tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı ama ona tedavi gerekmedi . Derken 5 gün sonra eve çıkabildik ... Aman şimdi geçti gitti neyseki
Allah senin de bebeginin de yardimcisi olsun canim.Bebişimin kalbinin ve solunumunun iyi olduğunu söylüyor dr., hatta eve çıkabilecek durumda diyor , şimdi beslenme sıkıntısı var, emmiyormus, o yüzden ağzından hortumla besliyolar, siz evde yapabilirsiniz dedi ama biz cesaret edemiyoruz.Universite hastanesine gelecek birkaç güne normal servise..Şimdiye kadar söylemedim kendim de kabullenmekte zorluk çektiğim için, malesef bebisimde fiziksel anomaliler de var, down sendromu değil, bir sendrom var ama tanı koyamadik dedi dr.çoook zor günler geçiriyorum ve sizlerden dua bekliyorum. C.tesi günü gittiğimde kucağıma verdiler emzirmeye çalıştım emmedi o an hıçkıra hıçkıra ağlayasım geldi, benimseyemedik birbirimizi.üniversitede yanında kalcam, bakalım ne yapcaz..Hıçbirseyden zevk almaz oldum, yediğim ictigim, soludugum havadan bile.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. .Hamilelik Öncesi de hamileyken de elimden geleni yaptım bebişimin iyiliği için ama olmadı, Allahın takdiri, kabullenmek çok zor olsa da..
Bi sorayım doktoruna cumartesi gideceğiz sanırım kontrole. Berbat bir gece geçirdik güya kırkımız çıktıProboyotik bakteri var canım yani gaz için. Ayrıca d3 vitamini var o da lazımmış bebekler için bizim doktorumuz onu önerdi. Eczaneye sordum en yoğun bakteri maflor da varmış. Ilk hafta onu kullandirdi hastane bize. Ondan sonra bibac da varmış. Bibac da d3 olduğu için öneriyor doktor
Gaz sancisi mi?Biz de kakayi zor yaptik. sabah 4 te 90 cc sutu ictik sonra da isteyince meme verdim ama kakayi daha yeni yapti.Ben yine rezene demleyecegim bugun.Sen rezeneyi denedin mi,bize bayagi iyi geliyor?Bir de karnini,ayaklarini sicak tut.Sicak banyo da gazi cikartiyor.Bi sorayım doktoruna cumartesi gideceğiz sanırım kontrole. Berbat bir gece geçirdik güya kırkımız çıktı
Bebişimin kalbinin ve solunumunun iyi olduğunu söylüyor dr., hatta eve çıkabilecek durumda diyor , şimdi beslenme sıkıntısı var, emmiyormus, o yüzden ağzından hortumla besliyolar, siz evde yapabilirsiniz dedi ama biz cesaret edemiyoruz.Universite hastanesine gelecek birkaç güne normal servise..Şimdiye kadar söylemedim kendim de kabullenmekte zorluk çektiğim için, malesef bebisimde fiziksel anomaliler de var, down sendromu değil, bir sendrom var ama tanı koyamadik dedi dr.çoook zor günler geçiriyorum ve sizlerden dua bekliyorum. C.tesi günü gittiğimde kucağıma verdiler emzirmeye çalıştım emmedi o an hıçkıra hıçkıra ağlayasım geldi, benimseyemedik birbirimizi.üniversitede yanında kalcam, bakalım ne yapcaz..Hıçbirseyden zevk almaz oldum, yediğim ictigim, soludugum havadan bile.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. .Hamilelik Öncesi de hamileyken de elimden geleni yaptım bebişimin iyiliği için ama olmadı, Allahın takdiri, kabullenmek çok zor olsa da..
Hemen duş aldım ben canım.süt gelmesi için de oneriyorlar zatenNormal doğum yapan arkadaşlar eve gelince hemen duş aldiniz mı yoksa beklemek mi gerekiyo bi kaç gün
Kocaeli Üniversitesi canım. .Sea41 universite dedigin kocaeli tip mi?
Inşallah canım, kalp kası büyükmüş. .Senin bebeğinin problemi neydi?Canım Allahım şifalar versin yavruna senın yazını okudukça bnm içim yanıyor kalbnde ne problemi varmıs adı ne kalp hastlgının bn bu konuları gecen sene çooook arastrmıstım çaresi olmayan bı durum degldr inşş en kısa zamanda saglıgına kavusur
Sağol canım inşallah. .Allah senin de bebeginin de yardimcisi olsun canim.
Canım tabbim sabır ve güç versin Dualarımız seninle ve bebeğinle rabbim şifasını versin tez zamanda sağlık sıhhat nasip eylesin kaldıramıcan yükler vermesin inşKocaeli Üniversitesi canım. .
Ablam universitenin kalp damar yogun bakiminda hemsire supervisor. Allah gerek etmesin tabii ama ne bileyim hastane ole falan bi ihtiyac olursa falan belki yardimi olur. Aklinda bulunsun canim. Her zaman yardima hazirim. Insallah en kisa surede iyilesip evinize ve kiziniza kavusursunuz.Kocaeli Üniversitesi canım. .
Sağol canım, Allah razı olsun. .Ablam universitenin kalp damar yogun bakiminda hemsire supervisor. Allah gerek etmesin tabii ama ne bileyim hastane ole falan bi ihtiyac olursa falan belki yardimi olur. Aklinda bulunsun canim. Her zaman yardima hazirim. Insallah en kisa surede iyilesip evinize ve kiziniza kavusursunuz.
Canim benim kızım ısilik olmuş boynu kol kivrimlari yazık nasıl kızarmış bepanthol baby pisik kremi surdum ama inşallah iyi gelir yaAnneler bebisi isilik olan var mı ? Kizardi yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?