Geçmiş olsun canım güle güle saglıcakla büyüsün kuzun uzun ömürlü olsun inşallahSağol canım amin. 20 si gece 4te sancım başladı hastaneye gittik, 17 saat sancı çektim. sıcak banyo dahil herşey denedik 3 cm açılma oldu, sancılar 2 dakikada bir 110 u geçmeye başlayınca epidural yapmalarını istedik. Bir süre rahatladım sonra açılma hızlandı ama doğumda bu sefer hissetmek , ıkınmak zor oldu.21 i sabahı 5 te Doğum yaptım. Doğumdan 15 dakika sonra Titreme atakları geldi. 1saat içinde Ateşim 40.8 e kadar çıktı, yoğun bakıma kaldırıldım. Doğumda enfeksiyon kaptığımı söylediler. Bebek de tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı ama ona tedavi gerekmedi . Derken 5 gün sonra eve çıkabildik ... Aman şimdi geçti gitti neyseki
bugün biz de oyleyiz, saat basi emiyor 10dk.ya uyuyor ama dalmiyor. Gazdan olduğunu düşünüyorum.Kızlar bebegim sabah 8 den beri kısa aralıklarla emiyor, cok aglıyor, uyumuyor . En fAzLa 10 dk dalıyor uyanıyor, ki dalması için beni bi guzel emiyor 20-25 dk ozmn dalıyor...
Ne yaptıysam sakinleşmiyor ...sıkıntısı mı var anlamıyorum.
Sürrkli emzirmek nekdr dogru bilmiyrm ama başka turlu bagrıyor,offff
Amin canım inşallahAmin canim. İnşallah uzun yıllar paylasir, dertleşir, sohbet ederiz.
Dedigin gibi Çınar gerçekten yaktı içimi, Yusuf'umun ilk arkadaşıydi. O zaten Melek, Rabbim ailesine kolaylık versin.
Bundan sonra en büyük derdimiz gazları olsun. Bütün yavrular çok güzel bebeklik, çocukluk geçirsin Ins.
Çok Geçmiş olsun canım, senin de sonrası zor olmuş benim gib. Bizde de vakumla denediler çekmeyi ,başında hematom var hala bebeğin. Öyle de çıkmayınca kesi attılar . Yoğun bakımda hemşireler ilgilendi dependle, alt tarafın sterilizasyonu ve temizliğiyle. Sonda taktılar zaten ayağa kalkacak durumum yoktu.Öyle fena günler geçti. Aman neyseki bebek iyi , diğer sıkıntılar gelir geçer .Allah sağlık versin cümlemizin evlatlarına.Zor gecmis canim neyseki atlattik.Benim de epudral olunca hic bisi hissetmedim.Sancisizdi dogum esnasinda dr kan ter icindeydi ben gayet normaldim.Dogumdan sonra sikinti cektim.Hem vakum gibi bir seyle bebegi cikarttilar odem yapti hem de depresyona girdim.Agrim cok oldu,bebege bakamadim.Esim kaldi yanimda o da tecrubesiz.Rezillikti.Wc ye esim oturttu,dependimi degistirdi.Ayaga kalkinca etrafa kan sacildi.Esim erkek eli iste beceremedi her seyi.Ben de ona o aciyla cok bagirdim,adamcagiz kilo vermis iki gunde.Bebek ac kaldi sutum 4. gun geldi mama da vermediler.Yetersizlik ofke hissettim.Daha yeni yeni toparliyorum.Bu kadar zor olacagini hic bilmiyordum.
2tatlı kaşıgı 200ml yani bir bardak suya canım zinco iyi tavsiye ederim bizde basladıkhumana nin kimyonlu rezenesini aldim kendim icin. uzerindeki olcu bebek iciin sanirim, kendim icin ne kadar kullanmaliyim, kullanan var mi kizlar?
aytica gaz icin zinco ya baslayacagiz bugun
İnsallah bende suruyorum sebamed falan gecer gibi oluyor sonra yine kizariyor pamugumCanim benim kızım ısilik olmuş boynu kol kivrimlari yazık nasıl kızarmış bepanthol baby pisik kremi surdum ama inşallah iyi gelir ya
bugün biz de oyleyiz, saat basi emiyor 10dk.ya uyuyor ama dalmiyor. Gazdan olduğunu düşünüyorum.
tesekkur edrim, insallah biz de fayda goruruz2tatlı kaşıgı 200ml yani bir bardak suya canım zinco iyi tavsiye ederim bizde basladık
Benimde ağrım var oğlan çok zorladı beni ili gündür ayağıımda sallıyorum eğiliyorum 40 kere alt değiş üst değiş belim göbeğim hep zorlandı spor yapmış gibi ağrıyorNormal dogum yapanlar dogum yapali neredeyse 1 ay olacak benim bugun asiri karin agrim var. Acaba usuttum mu diyorum. Yoksa rahim kasilmasindan mi? Boyle bir durumu olan var mi?
Allah yardımcın olsun canım allah işini kolaylaştırsınBebişimin kalbinin ve solunumunun iyi olduğunu söylüyor dr., hatta eve çıkabilecek durumda diyor , şimdi beslenme sıkıntısı var, emmiyormus, o yüzden ağzından hortumla besliyolar, siz evde yapabilirsiniz dedi ama biz cesaret edemiyoruz.Universite hastanesine gelecek birkaç güne normal servise..Şimdiye kadar söylemedim kendim de kabullenmekte zorluk çektiğim için, malesef bebisimde fiziksel anomaliler de var, down sendromu değil, bir sendrom var ama tanı koyamadik dedi dr.çoook zor günler geçiriyorum ve sizlerden dua bekliyorum. C.tesi günü gittiğimde kucağıma verdiler emzirmeye çalıştım emmedi o an hıçkıra hıçkıra ağlayasım geldi, benimseyemedik birbirimizi.üniversitede yanında kalcam, bakalım ne yapcaz..Hıçbirseyden zevk almaz oldum, yediğim ictigim, soludugum havadan bile.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. .Hamilelik Öncesi de hamileyken de elimden geleni yaptım bebişimin iyiliği için ama olmadı, Allahın takdiri, kabullenmek çok zor olsa da..
İnşallah agrı geldi bize ama diget günler kadar uzun sürmedi meselatesekkur edrim, insallah biz de fayda goruruz
Daha önce sordun mu canım doktora ne diyo 1hafta kadar normal sayılıyo galibaAnneler bir tek benim bebegim mi kaka yapmıyor , bugun 7 gun oldu.. telaşlanmaya başladım, kotu kotuşryler geliyor aklıma bir sorunumuz yoktur inş.
Dr randevu taaa cuma gunune varmış , offf
Sadece benmiyim kaka problemi olan??
Daha önce sordun mu canım doktora ne diyo 1hafta kadar normal sayılıyo galiba
Sağol canım cevabın içinÇağırmadı. Dikişime bakıp karindan ultrasonla baktı. İz kalmasın diye kremönerdinbi şey demedi başka
Sağol canım cevabın içinÇağırdı alttan bakacakmış rahimdeki dikişlere
Allah Allah...Neymiş ki tanı koyamadıkları anomali? İnşallah tedavisi olur.Çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.Allah yar ve yardımcın olsunBebişimin kalbinin ve solunumunun iyi olduğunu söylüyor dr., hatta eve çıkabilecek durumda diyor , şimdi beslenme sıkıntısı var, emmiyormus, o yüzden ağzından hortumla besliyolar, siz evde yapabilirsiniz dedi ama biz cesaret edemiyoruz.Universite hastanesine gelecek birkaç güne normal servise..Şimdiye kadar söylemedim kendim de kabullenmekte zorluk çektiğim için, malesef bebisimde fiziksel anomaliler de var, down sendromu değil, bir sendrom var ama tanı koyamadik dedi dr.çoook zor günler geçiriyorum ve sizlerden dua bekliyorum. C.tesi günü gittiğimde kucağıma verdiler emzirmeye çalıştım emmedi o an hıçkıra hıçkıra ağlayasım geldi, benimseyemedik birbirimizi.üniversitede yanında kalcam, bakalım ne yapcaz..Hıçbirseyden zevk almaz oldum, yediğim ictigim, soludugum havadan bile.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. .Hamilelik Öncesi de hamileyken de elimden geleni yaptım bebişimin iyiliği için ama olmadı, Allahın takdiri, kabullenmek çok zor olsa da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?