2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım güle güle saglıcakla büyüsün kuzun uzun ömürlü olsun inşallah

bugün biz de oyleyiz, saat basi emiyor 10dk.ya uyuyor ama dalmiyor. Gazdan olduğunu düşünüyorum.

Amin canım inşallah

humana nin kimyonlu rezenesini aldim kendim icin. uzerindeki olcu bebek iciin sanirim, kendim icin ne kadar kullanmaliyim, kullanan var mi kizlar?

aytica gaz icin zinco ya baslayacagiz bugun

Çok Geçmiş olsun canım, senin de sonrası zor olmuş benim gib. Bizde de vakumla denediler çekmeyi ,başında hematom var hala bebeğin. Öyle de çıkmayınca kesi attılar . Yoğun bakımda hemşireler ilgilendi dependle, alt tarafın sterilizasyonu ve temizliğiyle. Sonda taktılar zaten ayağa kalkacak durumum yoktu.Öyle fena günler geçti. Aman neyseki bebek iyi , diğer sıkıntılar gelir geçer .Allah sağlık versin cümlemizin evlatlarına.

humana nin kimyonlu rezenesini aldim kendim icin. uzerindeki olcu bebek iciin sanirim, kendim icin ne kadar kullanmaliyim, kullanan var mi kizlar?

aytica gaz icin zinco ya baslayacagiz bugun
2tatlı kaşıgı 200ml yani bir bardak suya canım zinco iyi tavsiye ederim bizde basladık

Canim benim kızım ısilik olmuş boynu kol kivrimlari yazık nasıl kızarmış bepanthol baby pisik kremi surdum ama inşallah iyi gelir ya
İnsallah bende suruyorum sebamed falan gecer gibi oluyor sonra yine kizariyor pamugum

bugün biz de oyleyiz, saat basi emiyor 10dk.ya uyuyor ama dalmiyor. Gazdan olduğunu düşünüyorum.

Seninki yine saat başı emiyor .. benimkini sor oyalıyorum emmesin biraz ara verelim diye , o da zaten oyalanması çok zor nerdeyse hep aglıyor

Anneler bir tek benim bebegim mi kaka yapmıyor , bugun 7 gun oldu.. telaşlanmaya başladım, kotu kotuşryler geliyor aklıma bir sorunumuz yoktur inş.
Dr randevu taaa cuma gunune varmış , offf
Sadece benmiyim kaka problemi olan??

Normal dogum yapanlar dogum yapali neredeyse 1 ay olacak benim bugun asiri karin agrim var. Acaba usuttum mu diyorum. Yoksa rahim kasilmasindan mi? Boyle bir durumu olan var mi?
Benimde ağrım var oğlan çok zorladı beni ili gündür ayağıımda sallıyorum eğiliyorum 40 kere alt değiş üst değiş belim göbeğim hep zorlandı spor yapmış gibi ağrıyor

Allah yardımcın olsun canım allah işini kolaylaştırsın

Daha önce sordun mu canım doktora ne diyo 1hafta kadar normal sayılıyo galiba

Daha önce sordun mu canım doktora ne diyo 1hafta kadar normal sayılıyo galiba

Sordum dr gecen haftada boyle problm.vardı - zeytinyag ver dedi bi kaşık verdim ve bi kaşık mamaya koymuştum yapmıştı
Yine verdim 3 gun önce başladım hergun bi kaşık verıyorum yok kaka falan , uzuluyorum artık

Allah Allah...Neymiş ki tanı koyamadıkları anomali? İnşallah tedavisi olur.Çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.Allah yar ve yardımcın olsun

Kızlar merhaba
Doğum yapan varsa gözleri aydın olsun.
Biz kontrolden geldik bugün 15 günlük olduk kilomuz 4780 olmuş.
Gel gelelim anne sütü içince ağız dolusu kusuyor,
Mama yiyince birşey yok.
Doktor günde 4 defa 90 cc mama ver anne sütüne ek doymaz Araf Dedi.
Zaten geceleri veriyordum birde gündüz öğlede bir defa vericem işte.
Bu arada yardım edin !!!!!!!!!!!!!!!
Dikişlerimi göbeğim kapatıyor ve fena pişik olmuşum
Napıcam böyle kötü koku da oluyor kendimden tiksindim yani .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…