2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Seninki yine saat başı emiyor .. benimkini sor oyalıyorum emmesin biraz ara verelim diye , o da zaten oyalanması çok zor nerdeyse hep aglıyor

Can'ım benim kızımda da aynı durum söz konusuydu 1 hafta yapmadı tuvaletini emiyor emiyor yine istiyordu doktora gittik kabız oldu diye doktor dediki ne kabızı çocuk aç o yüzden kaka yapamıyor . Mama takviyeye başla hemen 3 4 defa ver Dedi kızım o gün tuvaletibe çıkmıştı.

Hadi yaa.. kabız degil biliyorum , kabız olması için kakasının kuru olması lazımmış, bizimkinin kıvamı normal
Sürekli emiyor dedigin gibi , bıktım resmen emzirmekten bazen sıkılıyorum sürekli aynı yerde oturup hiçbiryere kıpırdamadan ,pf
Mama versemde cok zor alıyor benimki ... mamayı mı istemiyor emzigi mi hoşuna gitmiyor bilemedim ,itiriyor diliyle, çıkarıyor mamayı...gecen hafta geceleri veriyordum 1 kere 30 cc ,gunduz de 40 cc... artık vermiyorum , veremiyorum,istemiyor, biraz zorlasam bugun deniycem cnm bende vericem mama
İnşallah problem yoktur dedigin gibidir benim sorunum da
Hangi mamayı kullanıyorsun , ben Evolvia

Üzülme canım sıkıntısı yoksa böyle yapıyo demekki oda üzme kendini bunlar hep gelip gecici yine al randevu götür inşallah bi an önce yapar
Saglık ocagınada götürebilirsin kilo alıyosa ac degildir emin olursun

Dun gittik saglık ocagına ...kg almiş evt ama yinede rahat degilim işte cok oldu artık yapması lazım ..
Onun sıkıntısı yok gibi bi tek gaz sancımız var galba .. ebe hanım karnında şişlik te yok okdr dedi ama off bi yapsa cok rahatlicaz

bebelac gold kullanıyorum Can'ım ben, tavsiye ile sma aldım ama bir defa zor içti daha istemedi. Bunu yutuyor seviyor sanırım daha tatlı olduğu için .

Allah yardımcımız olsun canım bende seninle aynı şeyleri düşünüyorum, benimde bugün yeni yeni sütüm gelmeye başladı bugüne kadar sağıp biberonla vermeye çalıştım şimdide memeyi iki üç çekip bırakıyor daha kolay olan biberonu istiyor sanırım, bende anne sütü vitaminini alsında ha biberondan ha memeden önemli değil diye düşünmeye başladım hayırlısı

Sea41 canım yavrunun hicbir sorunu yoktur inşallah güle oynaya evinize gecmek nasip olsun hep dua edicem sana sen cok güçlüsün hamileligindede hep güclü oldun yine oyle olmaya devam et insallah bu sıkıntılarının mükafatını verir rabbim

arkadaslar cogumuzn skntisi gaz surekli emme istegi. simdi oncelikle surekli emzirmemliyiz 2 saat ara mutlaka olmali cunku sindirilmis sut le sindirilmemis sut bagirsakta gaz yapiyor. oglum feci gazli bir bebekti ogluma o kullandiginiz butun hepsini kullandim hatta 2sini ayni anda kullandigimda oldu fakat uzun uzun arastirmalardan sonra hicbirinin gazi onledigi yada bitirdigi konusunda bilimsel hicbir veri yok. dr onerisiyle tane kimyon ile kaşık ucunda cok minik şeker atarak bir tasim kaynatip ogluma icirdim emzirmeden once ve oglumun ikinmalari emme krizleri azaldi uykulari rahatladi. ayrica 1 fincana 1 cay kasigi rezene 3 tane papatya ve kasik ucuyla anason demleyip gece uyumadan emzirmeden once veriyorum gece rahat uyuyoruz. 2 oglumdada ise yaradi en azindan ne verdigimi nasil yaptigomi biliyorum icim rahat. Tabi herkesin kendi tercihi. birde surekli emzirmek yerne bebeginizi ritmik yavas yavas bebegi sallamak gaz skntisini azaltir doktorumuz onermisti ve tabiki emzik burda en buyuk yarsimciniz eger almiyorsa benim gibi evinizde 10 tane farkli emzik koleksiyonu yapacaginiz kesin elbet birini tutuyor. tutmasi icin pispisleyip sallarasaniz daha kolay emiyor bir iki sonra alisiyor. Benim tecrubelerim boyle umarim hepiniz rahatlarsiniz.

Hangi dikişi kapatıyır göbek sezeryan dikişlerini dimi kapatabilir de kokmak nasıl oluyor benim orası kupkuru bandı çıkardığımdan beri aşırı bir kuruluk var o bölgede pul pul sanki sen yıka bol bol belden aşağısını sebamedle falan

Çok emiyor çok , hep memede duruyor yıkıyor ortalığı vermezsem sallama gezmek bir yere kadar

Kızlar idrar yaprken ağrım var demiştim dündendir bide yantarafım bosluk olan kaburganın aşağısı feci şekilde ağrıyor (anlatabildimmi yerini ) kemiklerim bile cok ağrıyor ağrı kesiciyle rahatladım .. ama ağrı dayanılcak gibi değil

Bu anason ve rezeneyi sürekli kullanmakta bebekte ilerde asabiyet yapıyormuş diye duydum kullanan vardı gördüm de esas çocuk zaptolmuyor kriz geçiriyor ağlarken

Canım bizim bi tanıdığımız vardı çocuk dokuz gün falan kaka yapmadığı oluyormuş sütün yarıyor ve çocuk kilo alıyor çok güzel bağırsakları iyi emiyor demekki demişler yani sıkıntı yapma çocuk şuan çok sağlıklı

Canim bize konuşmasi elbet kolay, yaşayan bilir. Umuduğunu kaybetme, tanıda konmamış tam olarak, herşey normal devam edebilir Allahın izniyle, fiziksel anomali dediğin ne tam anlayamadım ama vardır onların çaresi. Güçlü ol canim, sıcaklığını hissettir ona, her halinle canımsın ciğerimsin, emanetimsin de, öyle olduğundan şüphem yok ama hissettir bebisine cnm, Allah yardimcin olsun insAllah. İnanıyorum herşey daha güzel olacak, sizin için.

Inşallah canım, sağol. .

Bu anason ve rezeneyi sürekli kullanmakta bebekte ilerde asabiyet yapıyormuş diye duydum kullanan vardı gördüm de esas çocuk zaptolmuyor kriz geçiriyor ağlarken
ilk defa duydum oglumda oyle biesey yok ben olculu belli zamanlarda kullandim. kendm icemedm sutumu cok artiriyo rmastite sebep oluyor diye. anasonuda adet kasigin ucumda 3_5 tane olarak atiorm. onlar nasil kullandi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…