2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Neler denemiyorumki tatlım. Anason-rexene karışımı çay veriyorun iyi geceler çayı veriyorum. Kendim rezene içiyorum kimyonlu yinede fayda etmiyo. Üzerine birde biogaia kullanıyorum sen düşün. Duşta aldırıyorum duşta masajda yapıyorum

Y Yellu bizim de guya cumartesi kirkimiz cikti,rahatlar demislerdi tersi oldu oyyy oyyy
Berbat bir gece geçirdim toplamda 4 saat uyudu uyumadı tabi aralıklı. Sabah 6.30dan beri sralıklı 3.5saat anca uyudu. 11 saatte 3.5saatcik mi uyur bir bebek. 2 gün toplamında 5-6saat ancak uyudum zombi gibiyim

Berbat bir gece geçirdim toplamda 4 saat uyudu uyumadı tabi aralıklı. Sabah 6.30dan beri sralıklı 3.5saat anca uyudu. 11 saatte 3.5saatcik mi uyur bir bebek. 2 gün toplamında 5-6saat ancak uyudum zombi gibiyim
Üstü kalın değildir dimi sıcaktan falan mı uyuyamıyor acaba gerçi benimki de uykusuz bir bebek şu sap siımpleX i günde üç kere 6 şar damla tam saatinde kullanıyorum sanki daha iyi gibi , denemediysen dene istersen biagaia da kullanıyorum aynı zamanda

Birde ceryanda kalmayın kızlar ayakları üşütmeyin soğuk şeyler yemeyin tamam sıcak yanıyoruz ama bunları yapınca daha berbat oluyor kesin anladım

Böbrek agrısı olabilir mi canım ya dr a gitmelisin bence

Birde ceryanda kalmayın kızlar ayakları üşütmeyin soğuk şeyler yemeyin tamam sıcak yanıyoruz ama bunları yapınca daha berbat oluyor kesin anladım
Aynen dün benim karnım agrıdı bebekde acayip gazlıydı cok agladı yataktan kalkar kalkmaz corabımı giyiyorum ya hemen yansamda yapcak bişey yok

Neyi var acaba,kolik bebek mi ?Dr ne diyecek bakalim

Klima salonda hep açık oda sıcaklığını hep kontrol ediyorum. Kısakolluyla yatıyor hep. İki damlayı bir aradamı kyllanıyosun? Bana dr sap simlexi günde bir kere 5 damla demişti. Onu bıraktık biogaia kullanıyoruz günde bir kere. Ama saatine hiç dikkat etmedim

İkisini bir kullanıyorum dediğim gibi bence dene az o dediğin

Anneler kizim dogdugu ginden beri surekli kusuyor arada agzindaki sutu cikariyor ama ilginc bir sekilde doyuyor. Normal mi? Kimi cocuk cok kusar derler benimki onlardan herhalde

Biz bir aylikken Trabzona gitmeyi dua
dusuyoruz. 12 saatim yola cikacagiz. Kimisi godin yaz gunu bir sey olmaz diyor kimisi kirkini cikarin oyle gidin diyor. Erken gitmek istiyoruz cunku 10 gun durup gelecegiz. Bayrami orda gecirmek istemiyoruz. Evimizde olacagiz. 40inda gidersek bayrama kalacagiz mecburen. Kurbanimizi bulundugumuz ilde kesmek istiyoruz etleri getirmek zor oluyor. Sizin fikirleriniz neler? Siz olsaniz gider misiniz gitmez misiniz?

Anneler kizim dogdugu ginden beri surekli kusuyor arada agzindaki sutu cikariyor ama ilginc bir sekilde doyuyor. Normal mi? Kimi cocuk cok kusar derler benimki onlardan herhalde
Benim oğlum öyleydi reflüsü vardı illa kusardı alışmıştım artık , hep iri bir bebek oldu bir yaşından sonra bitti kusma işi ama şimdi bile çook rahat hop diye istese kusuverir öyle bir enteresan

Bir onu bir onu kullanayım bakayım birşeye yarayacak mı. Bir hafta olacak yarın gazı başlayalı bir asır gibi geliyor baba
Günde iki idi ilk doğduğunda sonra sekiz saat ara ile 6 damla dedi saatimde alarm var hep aynı saatlerdr veriyorum diğer ilacından da yine aynı saatte günde bir kere o zaten ilaç değilmiş

Ben olsam gitmem inan cok zor araba yolculugu ben bu sene tatile gitmiyorum mesela Allah nasip ederse seneye gideriz cok kücükler daha arabada bizler bile bunalıyoruz (kızım 3 aylıkken gitmiştim gece gittik uykudaydı ama gündüz döndük cocuk hiç durmadı zordu)

Gitim acile ultrason idrar tahlili aldı enfeksiyon varmış baya yükselmiş oyüzden bu ağrılar.. dündendir idrarımı yaparken yanma hissettim hangi ara bukadar yükselmiş.. ama korkunç bi ağrı onu biliyorum nefesimi bile kesiyordu.. serumda taktı.. o iyi geldi sanırım ağrım dindi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…