Neler denemiyorumki tatlım. Anason-rexene karışımı çay veriyorun iyi geceler çayı veriyorum. Kendim rezene içiyorum kimyonlu yinede fayda etmiyo. Üzerine birde biogaia kullanıyorum sen düşün. Duşta aldırıyorum duşta masajda yapıyorumGaz sancisi mi?Biz de kakayi zor yaptik. sabah 4 te 90 cc sutu ictik sonra da isteyince meme verdim ama kakayi daha yeni yapti.Ben yine rezene demleyecegim bugun.Sen rezeneyi denedin mi,bize bayagi iyi geliyor?Bir de karnini,ayaklarini sicak tut.Sicak banyo da gazi cikartiyor.
Berbat bir gece geçirdim toplamda 4 saat uyudu uyumadı tabi aralıklı. Sabah 6.30dan beri sralıklı 3.5saat anca uyudu. 11 saatte 3.5saatcik mi uyur bir bebek. 2 gün toplamında 5-6saat ancak uyudum zombi gibiyim
Üstü kalın değildir dimi sıcaktan falan mı uyuyamıyor acaba gerçi benimki de uykusuz bir bebek şu sap siımpleX i günde üç kere 6 şar damla tam saatinde kullanıyorum sanki daha iyi gibi , denemediysen dene istersen biagaia da kullanıyorum aynı zamandaBerbat bir gece geçirdim toplamda 4 saat uyudu uyumadı tabi aralıklı. Sabah 6.30dan beri sralıklı 3.5saat anca uyudu. 11 saatte 3.5saatcik mi uyur bir bebek. 2 gün toplamında 5-6saat ancak uyudum zombi gibiyim
Böbrek agrısı olabilir mi canım ya dr a gitmelisin benceKızlar idrar yaprken ağrım var demiştim dündendir bide yantarafım bosluk olan kaburganın aşağısı feci şekilde ağrıyor (anlatabildimmi yerini ) kemiklerim bile cok ağrıyor ağrı kesiciyle rahatladım .. ama ağrı dayanılcak gibi değil
Aynen dün benim karnım agrıdı bebekde acayip gazlıydı cok agladı yataktan kalkar kalkmaz corabımı giyiyorum ya hemen yansamda yapcak bişey yokBirde ceryanda kalmayın kızlar ayakları üşütmeyin soğuk şeyler yemeyin tamam sıcak yanıyoruz ama bunları yapınca daha berbat oluyor kesin anladım
Neyi var acaba,kolik bebek mi ?Dr ne diyecek bakalimBerbat bir gece geçirdim toplamda 4 saat uyudu uyumadı tabi aralıklı. Sabah 6.30dan beri sralıklı 3.5saat anca uyudu. 11 saatte 3.5saatcik mi uyur bir bebek. 2 gün toplamında 5-6saat ancak uyudum zombi gibiyim
Klima salonda hep açık oda sıcaklığını hep kontrol ediyorum. Kısakolluyla yatıyor hep. İki damlayı bir aradamı kyllanıyosun? Bana dr sap simlexi günde bir kere 5 damla demişti. Onu bıraktık biogaia kullanıyoruz günde bir kere. Ama saatine hiç dikkat etmedimÜstü kalın değildir dimi sıcaktan falan mı uyuyamıyor acaba gerçi benimki de uykusuz bir bebek şu sap siımpleX i günde üç kere 6 şar damla tam saatinde kullanıyorum sanki daha iyi gibi , denemediysen dene istersen biagaia da kullanıyorum aynı zamanda
Reflüsü olabilir demişti geçtiğimiz cuma bu hafta ne diyecek merak ediyorumNeyi var acaba,kolik bebek mi ?Dr ne diyecek bakalim
İkisini bir kullanıyorum dediğim gibi bence dene az o dediğinKlima salonda hep açık oda sıcaklığını hep kontrol ediyorum. Kısakolluyla yatıyor hep. İki damlayı bir aradamı kyllanıyosun? Bana dr sap simlexi günde bir kere 5 damla demişti. Onu bıraktık biogaia kullanıyoruz günde bir kere. Ama saatine hiç dikkat etmedim
Canim Rabbim sifasini versin tez zamanda güzel haberler duymayi nasip etsinSağolun kızlar, bugün getiriyorlar üniversiteye, ben yanında kalcam..
Bir onu bir onu kullanayım bakayım birşeye yarayacak mı. Bir hafta olacak yarın gazı başlayalı bir asır gibi geliyor babaİkisini bir kullanıyorum dediğim gibi bence dene az o dediğin
Benim oğlum öyleydi reflüsü vardı illa kusardı alışmıştım artık , hep iri bir bebek oldu bir yaşından sonra bitti kusma işi ama şimdi bile çook rahat hop diye istese kusuverir öyle bir enteresanAnneler kizim dogdugu ginden beri surekli kusuyor arada agzindaki sutu cikariyor ama ilginc bir sekilde doyuyor. Normal mi? Kimi cocuk cok kusar derler benimki onlardan herhalde
Günde iki idi ilk doğduğunda sonra sekiz saat ara ile 6 damla dedi saatimde alarm var hep aynı saatlerdr veriyorum diğer ilacından da yine aynı saatte günde bir kere o zaten ilaç değilmişBir onu bir onu kullanayım bakayım birşeye yarayacak mı. Bir hafta olacak yarın gazı başlayalı bir asır gibi geliyor baba
Gaz sancısı, tecrübe ile sabittirAcile gidecem sanırım başına gelen varmı
Ben olsam gitmem inan cok zor araba yolculugu ben bu sene tatile gitmiyorum mesela Allah nasip ederse seneye gideriz cok kücükler daha arabada bizler bile bunalıyoruz (kızım 3 aylıkken gitmiştim gece gittik uykudaydı ama gündüz döndük cocuk hiç durmadı zordu)Biz bir aylikken Trabzona gitmeyi dua
dusuyoruz. 12 saatim yola cikacagiz. Kimisi godin yaz gunu bir sey olmaz diyor kimisi kirkini cikarin oyle gidin diyor. Erken gitmek istiyoruz cunku 10 gun durup gelecegiz. Bayrami orda gecirmek istemiyoruz. Evimizde olacagiz. 40inda gidersek bayrama kalacagiz mecburen. Kurbanimizi bulundugumuz ilde kesmek istiyoruz etleri getirmek zor oluyor. Sizin fikirleriniz neler? Siz olsaniz gider misiniz gitmez misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?