2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim biz 26 günlükken 7 saatlik yol gittik. Gece geldik surekli uyudu yolda. Son 1 saatte huysuzlandi onda da emzirerek geldik. Hafta sonu ayni yolu geri gidicez bakalim. Ben 40i beklemedim. Illa gitmek zorundaysaniz beklemeyin bence. Zorunda degilseniz Insanin kendi evi gibi yok

Gecmiş olsun canım

Dr mu demiş cnm bunu..off inş oyledir bizim durumda
Yinede ben yarın dr götürcem cnm , bakalım ne diyecek

Zorunluluk yok aslinda ama simdi gitmezsek seneye yaza gidebilecegiz. Kp gormedi bebisi ondan dolayi gitmwk istiyoruz.

Kızlar benimde başta sütüm çok az olduğu için veremedim memeyi aldı ama bir iki çekti bıraktı sonra hastanede mama vermeye başladık şimdi evdeyiz ortalama her sağma da 20-30cc sütüm geliyor onu biberonla veriyorum çünkü memeyi emmek zor olduğu için memeyi almıyor tekrar memeye alışır mı yoksa hep biberon mu artık hoş sütüm gelsin vitaminini alsında diye düşünüyorum ama memeyi de alsın istiyorum sizin düşünceniz nedir bu konuda

Bugün benim dogumgünüm kızımla mum üfledik, onun agzi hep açık oldugundan üfluyor gibi cikti:).
Annemden hediye olarak 2 saat uyku aldim. Babamdan hediye olarak bebek bezi aldım. :) böyle oluyormuş demekki anne dogumgünleri:)

Benim bebeğim 14 gün yoğun bakımda kaldı o esnada hep biberon ile beslendi. Eve geldiğimizde memeyi tuttu çok şükür. Birkaç güne kadar biberonla da sağıp vermeye devam ediyordum. Şimdi sadece memeden emiyor. Sıkıntı olmadı yani. Ama biberona alışıp memeyi zor bulan bebekler de oluyor. Bu senin bebeğine bağlı yani canım inşallah sorun olmaz bence önce emzir biraz tamamen unutmasın sonra biberonu ver doktor böyle önermişti bana

Ne guzel hediyeler :) kizin en guzel hediye nice guzel yillariniz olsun

Kac gunluksunuz? Bence vazgecme. Benim sag memeyi almiyorsu. Saga saga ucunu cikardim. Üç gundur sag memeyi emiyor. O memeyi bastan beri almadigi icin sut azaldi 10 cc anca cikiyor ve doyurmuyor ama yinede emiyor artik. 15 dakika tutturuyorum sonra diger mwmeye aliyoBu arada bebise emzik verdim cene kaslari gelissin diye. Yani kisacasi vazgecme. Bebek emdikce artiyor süt. Sagilan sute aldanma sakin

Mutlu yillariniz olsun hep birlikte insallah

Biberonu bırak canım o zaman seni emer mamayı kaşık yada şırıngayla vermeyi dene

Cumartesi gece doğum yaptım 3 günlük, ben sağdıkça da artar diye düşündüm öyle olmaz mı yine memeyi vermeye çalışıyorum tabi ama bir iki deneyip bırakıyor ve vermeye çalışırken çok ağlıyor

Oooo ben sekizince gunde tam anlamiyla tutturabildim:)) vazgecmeyi sakin dusunme. Masallah sana sagip sutunu verebiliyorsun ve oyle de ver ama arkadasin dedigi gibi siringa ya da kasikla dene. Ben siringayla veriyordum ama memeye de tutturmaya calisiyordum. Once memeyi tutturmak icin ugras cok aglarsa siringayla sutunu ver. Her seferinde tutturmayu dene ama.

Hayirli ömürlü olsun insallah. Tutar annesi. Saha cok kucuk cene kaslari gelistikce emecek seni:)) ben hastanede iki keremama verdim buyuklerin zoruyla. Evde de memeyi tutamayinca sagdim sen gb biberonla vermek istedi buyukler. Hastanede siringa vermislerdi. Hemsire siringayla verin dedi dedim berdirmedim biberonla. Siringayl kendim verdim tutturana kadar. Sag mememi daha yeni tutmaya basladi dusun 27 gunlukken. Sadece solu emiyordu. Olumlu dusun pozitif ol hem sutun bollasir hem tutar. Ama ac kalmasin tabi yavrucak sagdigin sutle besle

Biberonla beslemek sıkıntılı mı olur avent in anne göğsü şeklinde olanla veriyorum şırıngayla vermeye çalışırken sıkıntı olmasın herşeyi takıyor insan ama dediklerinizi yapacağım tabi tutturmaya çalışıyorum zaten ama ağlayınca insan kıyamıyor biliyorsunuz :) ayrıca teşekkür ederim fikirleriniz için içimi rahatlattınız

Bence uğraşırsan alır biberon da anne memesi gibi zor akıtanlarından al kolaya alışmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…