2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende oyle yaptim sonra memeyi almaya calisirken hep biberon gibi gelsin istedi uç aldim onunla tuttu beni bos emmedi halada ucla emiyor
Kasikla vermeye calis bence tam memeni tutana kadar sonra ne ile verirsen ver farketmez.

Avent de olsa biberon canim kolay ceker seni emdigi kadar efor harcamaz oda kolayina gelir siringayls verirkende bebek dümdüz yatmayacak bi elinde bebis söyle yüksekte basi bi elinde siringa az az o yuttukca devam edersin yada kasikla ver canim biraz sabir tutacak insallah

Bana dr iki kere biberonnla verebilrsin dedi bazen uc de veriyorum memeyi birakmadi,birakanlari cok duydum ama biveronun rahatina alisip.Benim de biberon avent.Gece iki kez veriyorum.Gaz ve gece uykusu bayagi duzenli oldu.Biberonla kisa zamanda bebis yorulmadan daha fazla sut verebildigin icin hem anne hem bebegin isine geliyor ama memeden soguma ihtimali hep var.Kasik biberonla vermeyi de denedim kabul etmedi.Emmeli olmayan seyleri kabul etmiyor.

Bu anason ve rezeneyi sürekli kullanmakta bebekte ilerde asabiyet yapıyormuş diye duydum kullanan vardı gördüm de esas çocuk zaptolmuyor kriz geçiriyor ağlarken
Anason zararliymis ama rezene öyle bir etki yapmıyor diye biliyorum kanıtlanmış mi

Inşallah canım, kalp kası büyükmüş. .Senin bebeğinin problemi neydi?
Cnm bzmki umutsuz bir hastalıktı hipoplastık sol kalp sendromuydu anne karnında teshıs edılmıstı aldrmamıstım amelyat ettrdk ama kaybettk inş senın kızın tez zamanda iyilsr cnm

Kızlar cok acık kahverengi kustu bebegim.. sütle beraber kahve renkte birşeyle beraber.... bilgisi olan var mı nedir bu , cok korkuyorum
(Sip samplex , biogaia ve vit.D kullanıyorum sadece...)

Kızlar dün tartıldım ikinci hamileliğimde 65 kaldım 80 le doğuma gittim.. 12 kilo vermişim cok sevindim .. hedefim hamilelikleriminden önceki kiloma dönmek .. üst üste hamile kalınca veremiyeceğimi düşündüm..

Bnde senin gbıyım :)) ne guzel vermşssn ben halen tartılmadm bugun eczaneye gdıp tartılcm bakalm :)

kızlar merhaba giremiyorum günlerdir emme krizi yaşıyoruz biberonla şapur şupur memeden çok az uyuyo sürekli memede kafayı yemek üzereyim yaralarım iyileşmedi acı çekmeye razıyım yeter ki emmsin ama yok şimdi biberon değiştircem en az akan hangisi acaba sağmaya çalışıyorum elle arada manuel pompayla ama çok acıyor anlatamam o acıyı çıkan bi süte yok aman aman 20 30 cc kadar bir sey lütfen bi öneride bulunun siz neler yapıyorusunuz hem memeden hem biberondan verenler

Selam anneler 26 günlük oglum son 2 gündür her emzirmeden snra fışkırtarak bazen kesik kesik bazen süt gibi kusuyor gazını cıkartmaya korkar oldum gazıyla birlikte kusuyor,bazende gazı cıktıgı halde tam uykuya dalacak yatırıyorum bi kaç dakika sonra tekrar kusuyor, artık eskisi gibi cok düzenli uyumuyor uyumadıgı içinde sürekli meme istiyor bende doymadıgını düşünüp emziriyorum, beslenme arası 2 saat gectikten sonra bile emzirsemm yine kusuyor ne yapacagımı şaşırdım doktora götürecegim tabiki ama bu durum normal mi ?bir de uyku halinde sürekli sıcrıyor elleri kolları hareket halinde hep bundan dolayıda uyanıyor, birde sürekli esniyor geriliyor ve garip garip sesler cıkıyor esneme hareketleri yaparken

Biberon ne kullanıyorsun canım biberon vermemeyi denesen bir süre besleme ve acıktıgında direkt memeni ver

Benim bebeğim de tıpkı anlattığın gibi canım. Ne eksik ne fazla. Emzirdikten sonra hemen gazını çıkarmak için kaldırmam gerekiyor. Üzerini toplamaya bile fırsat olmuyor bir iki dakika geciksem çıkarmaya başlıyor sütleri. Gaz çıkarırken kusarsa fışkırıyor, bazen de yatarken ağzının kenarından akıyor. Emzirdikten hemen sonra kaldırıp gazını çıkarıyorum. Sonra da ya ayakta geziyoruz veya koynumda yatırıyorum dik bir pozisyonda. 15-20 dk yatırmıyorum hemen. Bu şekilde yapınca baya azalıyor kusması. Ama bunu yapmak gece çok zor oluyor tabi. Üstü başı hep süt oluyor. En çok kullandığımız şey ağız mendilleri. 30-40 tane var herhalde habire süt topluyorum ağzından. Uyanma sıkıntısı için de kundak yapabilirsin canım kundal yapınca kendini uyandırmıyor daha uzun ve derin uyuyor.

Ayni benim kizi tarif etmissin:)) ben alistim artik normal kabul ediyorum. Artik her agladiginda memeye almiyorum emzik veriyorum. Kusmayi her sordugumda fiskirarak kusmuyorsa fazlasini cikariyordurya da agzinda kalan siziyordur diyorlar. Oyle kabullendim. Emdikten sonra kafasi 30 serece yukarida olacak sekilde 10 dakika bekliyoruz. Sonra gazini cikariyoruz. Kusmalari biraz azaldi cok sukur. Bazen cok agliyor bekleyemiyoruz. Bana tavsiye edilenler bunlar

Bizimkide surekli ses cikariyor. Ya eli kendine degiyor ya pirtliyor kendini uyandiriyor ondan oluyor sanirim.

normal mi diyosun yani böyle kusması canım, bende dediğin gibi göğsüme yatırıyorum ve dik tutuyorum bi süre fakat böyle yaptıkçada kucaga alıştı sanki yatagına yatırınca başlıyor aglamayan:) bu sıcaklardada kundak yapmak istemiyorum ama böyle giderse yapacagm gibi gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…