2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun

İnş yoktur 1 ay kontrolumuz var zaten doktora sorucam kafamdaki deli soruları :)kundagı hiç sevmedi kıyameti kopardı, Allah hepimizin yavrusunu güle güle büyütmek nasip etsin

Aynen sürekli aranıyor sanarsın ac bıraktın :) çok meme verincede kusuyor yavrum , gazını cıkartmaya korkar oldum agız mendilleriyle dolaşıyrm dediğin gibi gündz degilde gece cok sıkıntı

17.gunden beri yalniziz. Yetisemiyorsun. Bebis uyuyunca yemek yapiyorum bulasiklari topluyorum. Gece ikide ucte topladigim oluyor mutfagi.. Esim ilgilenirken temizlik yapiyorum. Ben supuruyorum yorulunca ben kizin basina geliyorum esim yerleri siliyor. Tatil halimiz boyle. Ise baslayinca nasil olacak bilmiyorum. Temizlige haftada bir kadin aliyorum. Dip temel yetisemiyorum cunku. Pazara esim gidiyor. Eaim olmasa ben bir hicim. Hala bana cok yoruldun bebisimizle ilgilenirken ben bir sey yapamiyorum Allah razi olsun diyor. Gece uyandirdigim bile oluyor. Bebegin altini temizlerken gaz cikaramadigimda uyuyamadigimda uyandiriyorum adamcagizi.

Anneler banyodan sonra nasıl giydiriyorsunuz bebeklerinizi malum havalar sıcak ama üşütür diye yine de uzun giydiriyorum baktıkça ben yanıyorum valla
Ben banyodan snra uzun kollu ve patikli alt giydiriyrm gündüz yıkadysam eger, baktm ilerleyen saatlerde sıcaklıyor cıtcıtlı body giydiriyrm corabı ayagından hiç eksik etmyrm ama ayaklarını üşütmesin diye

Kizlar zinkoyu nasil veriyorsunuz? Dogruca agzina mi damlatiyorsunuz? Bizim diger damla sute damlatioverin diyordu. Bunda bilgi yok. Bende ondaki gibi once memeden cay kasiguna sagiyorum uzerine dort damla damlatiyoruz veriyorum agzina

Cok gecmiş olsun , 3 ay serbest onlara herşey :)kusmasından iyidir ama gece cok sıkıntı bide yalnızken dahada zor Allah kolaylık versin herkese anne olmak cok zormuş

Günde iki idi ilk doğduğunda sonra sekiz saat ara ile 6 damla dedi saatimde alarm var hep aynı saatlerdr veriyorum diğer ilacından da yine aynı saatte günde bir kere o zaten ilaç değilmiş
Biz biraz önce nurse harvey's damlaya başladık günde 3 kere bir çay kaşığı dedi. İnşallah bundan çare buluruz biraz. Cumartesi tartılmaya gidicez eğer kilo almadıysa reflü dicez dedi doktor

Anneler banyodan sonra nasıl giydiriyorsunuz bebeklerinizi malum havalar sıcak ama üşütür diye yine de uzun giydiriyorum baktıkça ben yanıyorum valla
Banyo yaptığımda bnde uzun giydiriyorum sonrasında sadece kısa kollu zıbınla bırakıyorum ona rağmen cok sıcak

Aman çok sıcak ise uzun kollu giydirme bizim burası çok sıcak bebeğin ateşi çıktı hiçbişeyi yok doktor sıcak ondan hararet yapıyor dedi özellikle erkek çocuk çok etkilenio bir süre camı kapalı tut sonra açarsın

Tam 40 gün annemlerde kaldım elimi bişeye atmadım sonra eve geldik 2 gün çok bocaladım baya aradım annemi ağladım sonra sonra düzen kuruldu 53 gündeyiz her işimi yetiştiriyorum şükür bi an önce alış cnm sende

1 haftadır falan yalnızım ne kayınvalide ne anne eşimde vardiyalı calışıyor oglum ve ben sadece cok zorlanıyorum özellikle gece ben henüz düzene oturtamadım eşim evde oldgnda cok destek oluyor tabi ama bi yere kadar , düzene giriyor degil mi bana hiç öle olmayacakmış gibi geliyor :)

Baktırcam canım daha 16 günlügüz ayı dolunca doktora gıtmem lazım ama dayanamıyorum sanırım saglık ocagına gıdıp kılosuna bakcam

Bende kayınvvalıdemı normalde hic istemezken simdi gitmesin istiyorum sayesınde uyuyabiliyoruö en azından sonra napcaz cok mersk ediyorum

Bir de kizlar bizimki uyanikken surekli miz miz aglama modunda hatta...etrafi izle,iki ayak bacak kol oynat,sakin sessiz bak etrafa dimi yok,bir yere yatirdigim an surekli viyak viyak...sizinkiler de boyle mi
Bızımde oyle mızmızlanıyor gazdan sanırım bide hep aç gibi aranıyor

Ben bir uzun kollu bir kısa kollu kısa kollu gıydorırsem mutlaka xorap giydiriyorum bide karnına bşsey örtüyorum

Insallah bızımde duzene girer gece uyanmalar devam ediyormu canım kırktan sorada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…