2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar benim gibi sezeryan aynı zamanda miyon aldıran oldu mu benim sezeryan esnasında miyom olduğunu söyledi Dr onu da aldı ama iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum bu konuda bilgisi olan yazabilir mi bana

Sen kayinvalidene yuz vermeyip yollayan degilmiydin :)) simdi sen mi arkasindan gidiyorsun el kadar bebekle oturaydin evinde cekirdek aile oh mis :))
Kazasiz belasiz gidip gelmek nasip olsun canim şaka yapiyorum hayirli yolculuklar..

Slm kızlar benim gibi sezeryan aynı zamanda miyon aldıran oldu mu benim sezeryan esnasında miyom olduğunu söyledi Dr onu da aldı ama iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum bu konuda bilgisi olan yazabilir mi bana
Nolcakki iyi olmuş tabi ondan da kurtulmuşsun işte bende de var küçüktü almadı ama kanamam fazla oluyor adet olunca şikayetçiyim bu konuda zaten kansızlık var hepten bitiyorum

En iyisini yapmis cunku miyom ameliyatini sezeryan gibi yapiyorlar o miyomlar buyudukce sorun olacakti.
cok kisi var dogumda aldiran

Nolcakki iyi olmuş tabi ondan da kurtulmuşsun işte bende de var küçüktü almadı ama kanamam fazla oluyor adet olunca şikayetçiyim bu konuda zaten kansızlık var hepten bitiyorum
Ya benim alayım mı dedi al dedim ama ilerde gebelik için sorun olur mu bilmiyorum şimdi aklıma takildi huzursuz oldum

En iyisini yapmis cunku miyom ameliyatini sezeryan gibi yapiyorlar o miyomlar buyudukce sorun olacakti.
cok kisi var dogumda aldiran
Aynen bende ondan korktum benim hamilelikte büyümüş sanırım ilerde sorun cikmasindan korktum şimdi de acaba gebelikte sorun olur mu diye kafama takıldı benim ilk bebeğim ikinci bebeği çok ara vermeyi düşünmüyorum

Daha kolay olur aksine :) miyomla gebe kalmak zor ilk önce onu aldirmak gerekiyor bazen öyle birsey olsa doktorun alirmiydi. Cocuk sahibi olmak isteyen bi cok arkadasim miyom ameliyati oldu ve onun yuzunden gebe kalinca sezeryan olmak zorunda kaldi.
Aklini bulandirma iyi olmus alindigi .

Sen kayinvalidene yuz vermeyip yollayan degilmiydin :)) simdi sen mi arkasindan gidiyorsun el kadar bebekle oturaydin evinde cekirdek aile oh mis :))
Kazasiz belasiz gidip gelmek nasip olsun canim şaka yapiyorum hayirli yolculuklar..
Evwt o benim:) hic pisman degilim gonderdigime:)))
Esim annemlerin yanina goturmek istedi ama kp torununu benuz gormwdi. Calistigi icin izin alip gelemedi. O gormwmisken bizim tarafa gitmemiz uygun duzmez gideceksek sizinkilere gidelim dedim. Yok dedi ben kirginim onlara dedi mirin kirin etti ama ikna ettim. Benim yuzumden ailesiyle arasi acilsin istemem. Gorumce ve oglu tatilde. Hazir onlar yokken benim kiz sefasini sursun istedim birde:)) kp icin gidecegi anlayacagin. Bu ara gazdan uykudan cok agliyor. Yine bakamiyorsunuz bu cocuga derlerse sinir olurum ben dedim. Oyle bir sey dedikleri an valizleri toplar doneriz dedi. Bu adami nasil kirayim. Dedesi icin gidiyoruz. Gerisi umrumda degil. Esime dedim. Her gun bir yerlwre gidelim evde onlarla yalniz birakma beni diye. Kendim ettim kendim buldum:))

Ay saol valla içim rahatladi yoksa ben bu gece dert ederdim kendime :) son ay zaten bebek kilo almayınca acaba neden almıyo demiştim sezeryan esnasında miyom olduğu anlaşıldı

Ya benim alayım mı dedi al dedim ama ilerde gebelik için sorun olur mu bilmiyorum şimdi aklıma takildi huzursuz oldum
Yok be canım neden öyle bişey olsun en ufak bir risk olsa doktor onu söylemeden yapar mı hiç ayrıca hiç öyle bişey duymadım takma kafana gereksiz çünkü

Uzak mı yol , valla iyi cesaret:) hayırlı yolculuklar olsun belki kötü olmaz bebişin seni utandırır :)

Ay ben o kadar dir dir etsem esim gitmeyelim der :) Masallah eşine kiymetini bil..
biraz kendin edip kendin bulmussun yapacak bisi yok esin destek nasilsa sana en ufak birseyde donersiniz :)) Bu cocuga bakamiyorsunuz vs bisi derse ögreniyoruz tecrube ediyoruz ki ikincisine daha iyi bakalim dersin.
Yada üvey annesiyim ya ondan dersin :) Ben ikincisini diyorum biri bisi deyince üvey anne elinde ancak bu kadar olur diyorum.

Ay saol valla içim rahatladi yoksa ben bu gece dert ederdim kendime :) son ay zaten bebek kilo almayınca acaba neden almıyo demiştim sezeryan esnasında miyom olduğu anlaşıldı
Eee bak kendi sorunun cevabini kendin verdin zaten ikinci bebek belki olmayacakti o zmana kadar miyom cok buyuyecekti olacak belki hic kilo almayacakti
Iyi dusun iyi olsun kafana takacak bisi kalmadi sanirim :)

Yok be canım neden öyle bişey olsun en ufak bir risk olsa doktor onu söylemeden yapar mı hiç ayrıca hiç öyle bişey duymadım takma kafana gereksiz çünkü
Rahatladım ya ne bileyim panik oldum bian bu ara zaten lohusa ondan heralde herşeyi kafaya takar oldum

Eee bak kendi sorunun cevabini kendin verdin zaten ikinci bebek belki olmayacakti o zmana kadar miyom cok buyuyecekti olacak belki hic kilo almayacakti
Iyi dusun iyi olsun kafana takacak bisi kalmadi sanirim :)
Aynen canım kalmadı rahatladım kaç saattir içim skliyo du bilsem en baştan size yazardım :)

Uzak mı yol , valla iyi cesaret:) hayırlı yolculuklar olsun belki kötü olmaz bebişin seni utandırır :)
Trabzon. Normalde 12 saatte gidiyoruz bebisle nasilolacakbakalim. 1gece yolda bir yerde konaklariz diyoruz. Doktor yolda sivi kaybi olur 2 saate bir uyandir emzir dedi. Uyanmiyordim. Biraksam 5 saat uyuyacak uc dort saate zorla uyandiriyorum dedim. Uykucu demek ki diyor. Yolda gaz cikarma en buyuk korkum. Surekli duralim tesislerde dedik. Hayiisiyla varalim ins. Sagol iyi dileklerin icin:)

En azından 40a kadar yanindalar benim yanimda kimse yok ilk gunler sutum olsun diye yapip getirdiler o zamanda kuzum küvezde idi. Soyleki bugun kurabiye yaptim alti yandi pilavi birlikte yaptik kizimla ana kucagi ile masanin ustunde idi. Kucuk hanimin camasirlarini asayim dedm bi geldim nasil agliyo kiyamam aksam babasi geldi de salonu supurdum duş aldim benim minikte kucaga alisti derin uyumadigi zman isim is yani durum boyle arkadasm :)

Hayırlı yolculuklar canım kazasız belasız gidip gelin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…