2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Giriyor giriyor helede yardımcı eş varsa daha çabuk oluyor

Allah korusun zaten ölçüp duruyoruz ateşini çıkmadı şimdilik şükür.
Bize doktor 15. Günde sağlık ocağına gidip kilosuna baktırın artma yoksa gelin varsa 1. Ayda görüşürüz dedi oğlum 3660 doğdu 240 gram vermişti 7. Günde yarın gidicez bakalım
Tek zıbın kısa kollu bide corap suam böyle yenş yıkadım yanıyo ortalık:))

Ben de şimdi öyle yaptım kısa kollu ve çorap uyuyor mışıl mışıl
:)

Ben de ailemin yanındayım şu an 40ı çıkınca kurbandan sonra gidicem kara kara düşünüyorum ne yapıcam elin memleketinde diye :/

Bakalım biz nasıl olcz. Hamileyken gösterdiği potansiyeli göstermiyor şu an eşim, gece de 30 kere sesleniyorum ama bana mısın demiyor. Yaşayarak öğrencm sanırım:/

Yattıgınız odada cam pencere acıyormusunuz kızlar, lohusayken bi sıcaklayıp bi üşüdüğümüz için ben üşüdgm zmn oğlumunda üşüdüğünü zannediyorum

27 gün oldu sezeryan olalı bugün dikişlerim sızlıyor kızlar hastaneye gittik geldik bebek için acaba yoruldum diye ni sizde durumlar nasıl. Birde elimle kesi yerini yokladığımda orta kısım daha şişkin geliyor inşallah sıkıntı yoktur ayaktayken sızlıyor

Yattıgınız odada cam pencere acıyormusunuz kızlar, lohusayken bi sıcaklayıp bi üşüdüğümüz için ben üşüdgm zmn oğlumunda üşüdüğünü zannediyorum

Havanın serinliğine göre ya kapıyı açık tutup pencere kapatıyorum. Ya da pencere açıp kapıyı kapatıyorum genelde bunu yapıyorum

Yoruldgn için olabilir bende yoruldgm zmnlr agrı hissediyorum benimde 27 gün oldu şişkinlik yok ama bende, agır kaldırmamaya dikkat et canım, devam edersede doktoruna danış mutlaka,bagırsaklar ne alemde düzene girdimi benim cok gaz problemim oluyor sendede var mı yoksa bende mi sorun acaba

Bir de kizlar bizimki uyanikken surekli miz miz aglama modunda hatta...etrafi izle,iki ayak bacak kol oynat,sakin sessiz bak etrafa dimi yok,bir yere yatirdigim an surekli viyak viyak...sizinkiler de boyle mi
Kesinlikle benim oglumda oyle,emmedigi ve uyumadi her sure zarfinda miz miz eger almazsam kucagima direk aglamaya geciyo

Ya kızlar bu bebeği öpenleri napalım bu uçuk mevzusunu duyduğumdan beri herkesten kıl kapıyorum bildiğin delirecem bişey de denmiyor off

Biz biraz önce nurse harvey's damlaya başladık günde 3 kere bir çay kaşığı dedi. İnşallah bundan çare buluruz biraz. Cumartesi tartılmaya gidicez eğer kilo almadıysa reflü dicez dedi doktor
Evde tartıyorum ben doktora kadar sabrım yok Şükür almış kilo

Ya kızlar bu bebeği öpenleri napalım bu uçuk mevzusunu duyduğumdan beri herkesten kıl kapıyorum bildiğin delirecem bişey de denmiyor off
Valla en dogrusu söylemek ben söylüyorum gerci cok misafir kabul etmiyrm ama eşime bile kızıyrm bazen öpme diye, kendim bile kokluyrm sadece

Anneler yarin esimin memelekwtine yola çıkacağız. Bebeklw yolculuk nas gwcwcwk simdidwn kara kara dusunuyorum. Varinca nasil bir duzenimiz olacak onu düşünüyorum. Gidelim dedigime pişmanım sanirim. Yolculugu ardindan iki haftayi sorunsuz atlatip evimize donsek bir an once. Siz siz olun oturun evinizde. Uzun yola çıkmayın

Yahu bu damlalarin adi ne enteresan :)) hic birinin adı hafizada kalacak bisi degil
Bizde hergun tartiyoruz babasi kizim bugun ne kadar almis deyip ilk iş onu tartmak oluyor ctesi sirf kilo icin doktor cagirdi kilosuna 50tl verecegiz :))
Halbuki evde ben tartim almis kilo mama alirim kizima 50 tl ye

Benim yanimda hala annem babam var sabah uykusuzsam karnini doyurup postaliyorum yanlarina onlar uyutuyor acsa mama yapiyorlar 1 saat bile uyusam iyi geliyor bazen hickirik tutuyo onu geciremeyip gelip beni uyandiyolar bi emsin annesi sonra sen uyu diye :))
Onlar gidince ne yapacagim bilmiyorum :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…