- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Giriyor giriyor helede yardımcı eş varsa daha çabuk oluyor1 haftadır falan yalnızımne kayınvalide ne anne eşimde vardiyalı calışıyor oglum ve ben sadece cok zorlanıyorum özellikle gece ben henüz düzene oturtamadım eşim evde oldgnda cok destek oluyor tabi ama bi yere kadar , düzene giriyor degil mi bana hiç öle olmayacakmış gibi geliyor :)
Tek zıbın kısa kollu bide corap suam böyle yenş yıkadım yanıyo ortalık:))Anneler banyodan sonra nasıl giydiriyorsunuz bebeklerinizi malum havalar sıcak ama üşütür diye yine de uzun giydiriyorum baktıkça ben yanıyorum valla
Allah korusun zaten ölçüp duruyoruz ateşini çıkmadı şimdilik şükür.Aman çok sıcak ise uzun kollu giydirme bizim burası çok sıcak bebeğin ateşi çıktı hiçbişeyi yok doktor sıcak ondan hararet yapıyor dedi özellikle erkek çocuk çok etkilenio bir süre camı kapalı tut sonra açarsın
Bize doktor 15. Günde sağlık ocağına gidip kilosuna baktırın artma yoksa gelin varsa 1. Ayda görüşürüz dedi oğlum 3660 doğdu 240 gram vermişti 7. Günde yarın gidicez bakalımBaktırcam canım daha 16 günlügüz ayı dolunca doktora gıtmem lazım ama dayanamıyorum sanırım saglık ocagına gıdıp kılosuna bakcam
Ben bir uzun kollu bir kısa kollu kısa kollu gıydorırsem mutlaka xorap giydiriyorum bide karnına bşsey örtüyorum
Tek zıbın kısa kollu bide corap suam böyle yenş yıkadım yanıyo ortalık:))
Ben de ailemin yanındayım şu an 40ı çıkınca kurbandan sonra gidicem kara kara düşünüyorum ne yapıcam elin memleketinde diye :/Tam 40 gün annemlerde kaldım elimi bişeye atmadım sonra eve geldik 2 gün çok bocaladım baya aradım annemi ağladım sonra sonra düzen kuruldu 53 gündeyiz her işimi yetiştiriyorum şükür bi an önce alış cnm sende
Bakalım biz nasıl olcz. Hamileyken gösterdiği potansiyeli göstermiyor şu an eşim, gece de 30 kere sesleniyorum ama bana mısın demiyor. Yaşayarak öğrencm sanırım:/17.gunden beri yalniziz. Yetisemiyorsun. Bebis uyuyunca yemek yapiyorum bulasiklari topluyorum. Gece ikide ucte topladigim oluyor mutfagi.. Esim ilgilenirken temizlik yapiyorum. Ben supuruyorum yorulunca ben kizin basina geliyorum esim yerleri siliyor. Tatil halimiz boyle. Ise baslayinca nasil olacak bilmiyorum. Temizlige haftada bir kadin aliyorum. Dip temel yetisemiyorum cunku. Pazara esim gidiyor. Eaim olmasa ben bir hicim. Hala bana cok yoruldun bebisimizle ilgilenirken ben bir sey yapamiyorum Allah razi olsun diyor. Gece uyandirdigim bile oluyor. Bebegin altini temizlerken gaz cikaramadigimda uyuyamadigimda uyandiriyorum adamcagizi.
Gece 4'e kadar falan açık sonra serinliyor kapatıyorumYattıgınız odada cam pencere acıyormusunuz kızlar, lohusayken bi sıcaklayıp bi üşüdüğümüz için ben üşüdgm zmn oğlumunda üşüdüğünü zannediyorum
Yattıgınız odada cam pencere acıyormusunuz kızlar, lohusayken bi sıcaklayıp bi üşüdüğümüz için ben üşüdgm zmn oğlumunda üşüdüğünü zannediyorum
Yoruldgn için olabilir bende yoruldgm zmnlr agrı hissediyorum benimde 27 gün oldu şişkinlik yok ama bende, agır kaldırmamaya dikkat et canım, devam edersede doktoruna danış mutlaka,bagırsaklar ne alemde düzene girdimi benim cok gaz problemim oluyor sendede var mı yoksa bende mi sorun acaba27 gün oldu sezeryan olalı bugün dikişlerim sızlıyor kızlar hastaneye gittik geldik bebek için acaba yoruldum diye ni sizde durumlar nasıl. Birde elimle kesi yerini yokladığımda orta kısım daha şişkin geliyor inşallah sıkıntı yoktur ayaktayken sızlıyor
Kesinlikle benim oglumda oyle,emmedigi ve uyumadi her sure zarfinda miz miz eger almazsam kucagima direk aglamaya geciyoBir de kizlar bizimki uyanikken surekli miz miz aglama modunda hatta...etrafi izle,iki ayak bacak kol oynat,sakin sessiz bak etrafa dimi yok,bir yere yatirdigim an surekli viyak viyak...sizinkiler de boyle mi
Evde tartıyorum ben doktora kadar sabrım yok Şükür almış kiloBiz biraz önce nurse harvey's damlaya başladık günde 3 kere bir çay kaşığı dedi. İnşallah bundan çare buluruz biraz. Cumartesi tartılmaya gidicez eğer kilo almadıysa reflü dicez dedi doktor
Benim oğlumda aynı sekilde kucaktan bırak başlıyor aglamayAKesinlikle benim oglumda oyle,emmedigi ve uyumadi her sure zarfinda miz miz eger almazsam kucagima direk aglamaya geciyo
Valla en dogrusu söylemek ben söylüyorum gerci cok misafir kabul etmiyrm ama eşime bile kızıyrm bazen öpme diye, kendim bile kokluyrm sadeceYa kızlar bu bebeği öpenleri napalım bu uçuk mevzusunu duyduğumdan beri herkesten kıl kapıyorum bildiğin delirecem bişey de denmiyor off
Bebegin oldugu odadaacmiyoruz. Havalar serin bu araYattıgınız odada cam pencere acıyormusunuz kızlar, lohusayken bi sıcaklayıp bi üşüdüğümüz için ben üşüdgm zmn oğlumunda üşüdüğünü zannediyorum
Evdeki tartıyla nasıl tartıyorsın olmazsa bende oyle yapimEvde tartıyorum ben doktora kadar sabrım yok Şükür almış kilo
Önce kendin tartıl sonra kucağında tartıl farkını bul :)Evdeki tartıyla nasıl tartıyorsın olmazsa bende oyle yapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?