Canım gecmiş olsun mutlaka ihmal etme dr a git sönüp tekrar mı cıkıyo ürtiker gibi falanmı acabaHerkese selam :) uzun zamandır yazmadım herkes iyidir inşallah bizim gibi gaz nöbetleri ikinmalar başlamıştırbenim de sezeryan sonrası toparlanma surecim çok güzeldi lakin pazar gününe kadar vücudum bir anda kabarmaya kaşınmaya basladi giderek yayıldı cildiye iki merhem verdi hiçbi ise yaramadı hala yayılıyor kollarım bacaklarım karnım belim çok kötü durumda emzirirken sabit durmak işkence oldu tekrar doktora çıkmayı düşünüyorum var mı bu şekilde alerjik bi durum yaşayan ?
Allah yardımcımız olsun:/En azından 40a kadar yanindalar benim yanimda kimse yok ilk gunler sutum olsun diye yapip getirdiler o zamanda kuzum küvezde idi. Soyleki bugun kurabiye yaptim alti yandi pilavi birlikte yaptik kizimla ana kucagi ile masanin ustunde idi. Kucuk hanimin camasirlarini asayim dedm bi geldim nasil agliyo kiyamam aksam babasi geldi de salonu supurdum duş aldim benim minikte kucaga alisti derin uyumadigi zman isim is yani durum boyle arkadasm :)
Benim de doğumdan beri kalçamda tatlı bir kaşıntı var, anestezi sebep olabiliyormuş. İlerlemediği için dr gitmedimHerkese selam :) uzun zamandır yazmadım herkes iyidir inşallah bizim gibi gaz nöbetleri ikinmalar başlamıştırbenim de sezeryan sonrası toparlanma surecim çok güzeldi lakin pazar gününe kadar vücudum bir anda kabarmaya kaşınmaya basladi giderek yayıldı cildiye iki merhem verdi hiçbi ise yaramadı hala yayılıyor kollarım bacaklarım karnım belim çok kötü durumda emzirirken sabit durmak işkence oldu tekrar doktora çıkmayı düşünüyorum var mı bu şekilde alerjik bi durum yaşayan ?
Yoruldgn için olabilir bende yoruldgm zmnlr agrı hissediyorum benimde 27 gün oldu şişkinlik yok ama bende, agır kaldırmamaya dikkat et canım, devam edersede doktoruna danış mutlaka,bagırsaklar ne alemde düzene girdimi benim cok gaz problemim oluyor sendede var mı yoksa bende mi sorun acaba
Cok gecmiş olsun canım ferahlık ver kendine bol bol oku gecer inşallahMerhaba kizlar 17 temmuz annelerindenim ve ancak yazmaya firsat buluyorum.. epidural sezeryan oldum ameliyatim cok guzel gecti hatta ertesi gun ayaga kalkmistim bebeimde hemen emme refleksiyle memeyi aradi ilk gun hastanede guzel emdi oyle olunca bir gun yeter dedi doktor ciktik eve geldik bebek yaniyo atesini olcuyoruz 38 lerde panik olduk tekrar gittik bebek beslenememis su kaybetmis iki gun boyunca yogun bakimda kaldik. Tabi bu surede ben kendimi iyice unuttum sonraeinda mama ve meme bi arada gittik ama nasil bi psikolojiyse elimde ates olcer 15 gun boyle gezdim sonrasinda gaz sancimiz basladi iki uc gundur uyumuyoruz dun ufak capli bir sinir krizi gecirdim devamli kustum aglama krizleri esimi cagirdim isten izin aldi geldi Allahtan annem evdeydi simdi de midem bulaniyo surekli galiba lohusa depresyonuna girdim cok slklntldayim
Gecmis olsun canim. Bu depresyon ne yahu hepiniz giriyorsunuz orasi iyi bir yer degil girmeyin. Sag salim bebeginizi kucaginiza aldiniz daha ne depresyonu bebekte bi sekilde buyur gider bak bize 43 gunluk olduk zaman su gibi geciyor sonra o minnak gunlerini özlersin annesi bol bol bebisinle vakit gecir inanki cok iyi geliyor.Merhaba kizlar 17 temmuz annelerindenim ve ancak yazmaya firsat buluyorum.. epidural sezeryan oldum ameliyatim cok guzel gecti hatta ertesi gun ayaga kalkmistim bebeimde hemen emme refleksiyle memeyi aradi ilk gun hastanede guzel emdi oyle olunca bir gun yeter dedi doktor ciktik eve geldik bebek yaniyo atesini olcuyoruz 38 lerde panik olduk tekrar gittik bebek beslenememis su kaybetmis iki gun boyunca yogun bakimda kaldik. Tabi bu surede ben kendimi iyice unuttum sonraeinda mama ve meme bi arada gittik ama nasil bi psikolojiyse elimde ates olcer 15 gun boyle gezdim sonrasinda gaz sancimiz basladi iki uc gundur uyumuyoruz dun ufak capli bir sinir krizi gecirdim devamli kustum aglama krizleri esimi cagirdim isten izin aldi geldi Allahtan annem evdeydi simdi de midem bulaniyo surekli galiba lohusa depresyonuna girdim cok slklntldayim
Yalnizlik zor ama biz cocuklarimizi baskalari baksin diye dogurmadik zaten. Sabir canim biraz daha sabir bu zor gunlerde gelip gececek sonra insan özluyor bak ne kadar kucuktun sen ne ara buyudun deyip duruyorum ben daha simdidenGünaydın kızlar:)
Biraz içimi dökmek istedim fırsat buldukca burayı okuyorum yazıyorum ve bu topik bana cok iyi geldi.Bugün 36günlüğüz ve ben tek başıma bakıyorum bebegime bide kızım var ilk zamanlar eşim yanımdaydı o işe başlayınca kaldım tek bi kac kez annem ve kayınvalidem ugradı biraz yardımcı oldular yemek yapıp yolladı kayınvalidem birazda ama cogu zaman yalnızdım agladım bunaldım caresiz kaldıgımda oldu bebiş de gazlı sakinleştirmek bazen zor olabiliyo cok uzatmayım uzun lafın kısası yanımda kimse olmadıgı için sizlerden destek aldım alıyorum hepinize sevgiler güle güle hayırlısıyla yavrularımızı büyütmeyi nasip etsin Rabbim. Allah yar ve yardımcımız olsun evlatlarımızla sınamasın Rabbim
☝ aaa ayni bizMerabaaaağğğ caaaanımm lohusalarrr
İçinizde bazıları var biliyorum....
Kafasını koyduğu heryere sızan,
bebeği çığlık çığlığa ağladığında çaresiz oturup onunla ağlayan,
gün boyu koşturmaktan aç kalan,
afedersiniz wc.ye gitmeye bile fırsat bulamayan,
ve gittiğinde belki de tek huzur bulduğu yerin ora olduğunu düşünen
Yanında herşeye karışmayı meslek edinmiş birileriyle mücadele eden,
Ya da her gelenin (tavsiyeye ihtiyacın olup olmadığını düşünmeden) akıl verdiği cann lohusam
Çoook zor günler geçiriyorsun biliyorum.
Meme ucu acısıydı, dikiş düşmesiydi, karın ağrısıydı, bi türlü geçmek bilmeyen gazıydı derken kutsal 40. Güne Şafak saymak,
Bir bebeğin neden ağladığını anlamaya çalışmak,
Süt geldiydi gelmediydi, yok emdiydi emmediydi hesap yapmak,
Dinlenmek için eline kalan sayılı dakikalarda koştur koştur süt sağmak,
ya da mama verirken eroin veriyormuş gibi tedirgin olmak......
Daha tam ne olduğunu anlamadığın anneliğini sorgulamak,
Hiş bişeye yetişememe hissinin dibini görmek,
Dört duvar arasında dışarı çıkacağın bi kaç saatçiğin hayalini kurmak.....
Hepsi evet heeepsi geçicek
Şuan seni sadece gözüyle takip eden kuzucuğun, yarı karanlık odada senin yüzünü ayırt edip, her sabah gözlerinin içine gülerek uyanacak
Emerken sevgisini göstermek için o ponçik tırnaklarını senin yüzüne geçirecek
Kendi kendine anlamsız seslerle şarkılar söyleyecek
Ve hatta totişini kaldırıp yuvarlanacak
Ben mi kimim?
5 ay önce lohusalığı tüm zerrelerinde yaşayan acemi bi dostunuz
Dualarım sizinle
Uvey anne iyiymis :) Caldim lafini birisi bisi derse iyi cvb :)Ay ben o kadar dir dir etsem esim gitmeyelim der :) Masallah eşine kiymetini bil..
biraz kendin edip kendin bulmussun yapacak bisi yok esin destek nasilsa sana en ufak birseyde donersiniz :)) Bu cocuga bakamiyorsunuz vs bisi derse ögreniyoruz tecrube ediyoruz ki ikincisine daha iyi bakalim dersin.
Yada üvey annesiyim ya ondan dersin :) Ben ikincisini diyorum biri bisi deyince üvey anne elinde ancak bu kadar olur diyorum.
Aynen öyle canım büyüyüp gidiyorlar kızımla cok ilgilenemiyorum oda baya üzülüyo tüm ilgi ondaydı şimdiye kadar değişti biraz cocukYalnizlik zor ama biz cocuklarimizi baskalari baksin diye dogurmadik zaten. Sabir canim biraz daha sabir bu zor gunlerde gelip gececek sonra insan özluyor bak ne kadar kucuktun sen ne ara buyudun deyip duruyorum ben daha simdiden
Amin aminn rabbim kimseyi evladiyla sinamasin.
Haklisin canim aslinda ama inan elinde olmuyi insanin bu sabah annemle babam gozlerimdeki caresizligi gorunce o kadar kotu oldular ki bi de ona uzuldum...normalde kolay coken zayif bir insan degilimdir ama belli de olmuyomus herlade ben ilk gunler bebek hasta mi degil mi derken baya bilincaltina atmisimGecmis olsun canim. Bu depresyon ne yahu hepiniz giriyorsunuz orasi iyi bir yer degil girmeyin. Sag salim bebeginizi kucaginiza aldiniz daha ne depresyonu bebekte bi sekilde buyur gider bak bize 43 gunluk olduk zaman su gibi geciyor sonra o minnak gunlerini özlersin annesi bol bol bebisinle vakit gecir inanki cok iyi geliyor.
Yok canım sönmüyor küçük küçük alerji sardı heryeri gittim cildiye iki merhem verdi üç günde bitti bile bütün vücuda yetmez ki zaten geri gitmedi ilerliyor tekrar gidicemCanım gecmiş olsun mutlaka ihmal etme dr a git sönüp tekrar mı cıkıyo ürtiker gibi falanmı acaba
Amin insallah canim. SagolHayırlı yolculuklar canım kazasız belasız gidip gelin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?