2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım sönmüyor küçük küçük alerji sardı heryeri gittim cildiye iki merhem verdi üç günde bitti bile bütün vücuda yetmez ki zaten geri gitmedi ilerliyor tekrar gidicem
Tüh canım ya cok geçmiş olsun inşallah gecer tez zamanda

Açım aç ...
Allah aşkına kızlar neler yiyorsunuz ki bebişte gaz yapmasın ?
Bana yediklerinizini bi yazıverin rica ediyorum
Canım ben kurufasulye nohut mercimek prasa lahana dılındakileri yiyorum bide soğuk şeyler tüketmiyorum sağlıkocağından dedilerki yediğimden çok üşütmenle alakalı ayanı sıcak tut ceyranda kalma kendine dilkat et dedi bende öyle yapıyorum bakalım

Önce kendin tartıl sonra kucağında tartıl farkını bul :)
Süpermiş canım denicem mutlaka

Canım benım bütün vücudum kızarıyor sonra geciyor yüzüm kolum vucudum ama ben strese baglıyorum
Aynen bu duyguları yasıyorum fazlası var eksigi yok ne güzel yazmıssın ellerine yüregine saglık...getçekten kutsal 40.gün herşey düzelcek mi bu arada :)))

Canım hic pnik olma bizimlininde atesi 37 lerdeydi hatta bir ara 38 e yakın cıktı ama emzirme mama terleme yıkama tuvalete cıkma derken inşallah düzelmistir diye düşünüyorum gaz sancısı dersen hepimiz yasıyoruz hic kafana takma bu günlet gecicek inşallah hepimiz cok bunaldık cok kafaya taktık ama herşey düzene gircek öyle düsün
Canım amin hic bunalma yanında yardım eden olanlarda genelde 40 ından sonra yalnız kalcak bir sekilde ogrenmemiz lazım ben en cok uyku isini kafama takıyorum tek kalınca napcam ama onada alıscam mecbur simdide gece nöbetteyim sabaha kdr bir sekilde zorluk yasıyoruz hepimiz dısarı cıkamaamk istedigimizde eski hayatımızı yasamamak hepsi yeterince bunaltıypr ama hepsi gecicek inşallah

Açım aç ...
Allah aşkına kızlar neler yiyorsunuz ki bebişte gaz yapmasın ?
Bana yediklerinizini bi yazıverin rica ediyorum
Doktorum bana metsil gaz giderici çiğneme tableti verdi.Bunu kullan herşeyi yiyebilirsin dedi.Ben kurufasulye nohut harici herşeyi yiyorum.Bir de üşümemeye dikkat ediyorum.Ama ne yaparsan yap bebişin gaz sıkıntısı olacaksa oluyor.Allah kolaylık versin

Amiin.. benim de hep aklımda ve duamda.. inşallah tez vakit toparlar.. Evlat acısı geçecek bir keder değil ama Rabbim ona teselli olacak sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.. yaşayan bilir

İnşallah canım kızımın yanımda olusu bile bana cok büyük destek ondan güç alıyorum Rabbim in izniyle kücük ama sagolsun annesine ufak tefek yardımlarda bulunuyor :))

Amiin.Cok büyük bir imtihan yaşadığı Rabbim inşallah tekrardan nasip etsin bidaha yaşatmasın hiç bir anneyi Rabbim evladıyla imtihan etmesin dayanma gücü versin Rabbim onada inşallah toparlar tez zamanda

Allahım deliricem artıkk ! Şuan yazatkrn bile ağlıyorum. Lohusa kafası nasıl birşeymiş böyle. Off kızlar ben çok kötüym ya. Kv de kalıyorm. Kadının her dediği bana batıyo. Böule boğazlayıp öldürmek istiyorum resmen sinirden hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Eşime diyorm evime gitmk istiyorm. Ddği tek şey bayramdan sonra gidicez. Sürekli ağlıyorm. Meme uçlarım yara hep. Foğtu düzgn meme ucumda yok. Oğlm çok zor tutuyo doymuyo hep ağlıyo . Doymadığı için uyumuyo. İştahım çok az. Midem bulanıyo sürekli yemek görmek istemiyorum. İlk emziriyorum sonra elek.pompa ile sağıp biberonla veriyorum. 23 günlük oldk. Bu güne kdr hep böyle yaptm. Arada kendi annemde geliyo buraya. İki annemde başlıyo biberonu kes, ona alışcak , alıştı o yüzden doymuyo. Sürekli ne yapmam grekyğni söyleyip duruyolar. Ya o kdr draldm ki anlatamam. Oğluma yetemiyorm artkö sütüm ciddi derede azaldı. Sürekli yemiyosn sütün yok doymuyo. Snin sütn az diyip başımı şişiriyolar. Sağarsan sütün biter vs vs konuşuyolar. Artık kaldıramıyorum. 1 bçk saat mememde tutuyor emziriyorm sırf doysn diye ama ucum olmadğı için zar zor emiyo ememiyo. Huyszlanıyo. Bide snirliki. Ağlaya ağlaya emiyo . Bende ağlayark emziryorm artık sızlıyo memem. Emzirmk dahi istemiyorm hayattan bezdim. Eşim kızıyo annemlere onlar öyle deyince başmda. İlk emzir snra sağ ver diyo. Sütünü alsn yeterki fln diyo ama annemlern derdi biberonu tamamen kesmek. Artık bşy düşünemiyorm çok kötym :'(

ilk büyük kısmını alıyor sonra ucuna tutmaya başlıyor geri
canım aynı meme yarası sıkıntısı bende de var sızlamasından acısından emzirmekten soğudum sabret sabret geçcıcek diye baskı yapıyor herkes yemek yemiyorum en kötğü dere otu doğrayıp getiriyor annem artık dayanamıyorum yemek görmeye zayıflamak için yapıyorsun demezler mi bir de zaten hamile kaldığım kiloma indim umrumda bile değil zayıflamak kedi gibi kaldı yüzüm gözüm bitik durumdayım inş düzelir durumlarımız kendimizin bakması çok zor şu an kv yok bende ama annem de bazen kv kıvamına geliyor tek dileğim bir an önce toparlayıp kendim yetebilmek çocuguma sende inş bir an önce evine dönersin

H Hopilus daha yeni görüyorum acını anlamak mümkün değil canım biliyorum ama allahım inşallah tez zamanda sağlıklı bebekler verir kucağına bütün dularım seninle canım

mayhosmelek aksam tam sana yazarken bebek ağladı şimdi de yazılar karıştı canım ya.dediğin gibi ilk kahverengi kısmını veriyorum hırısndan asılıp sakız gibi uzatıp yine ucunu emiyor ama dünden beri iantla veriyorum artık dişimi sıkıp yeter ki emsin diye iki gün kaka yapmadı sonra arka arkaya yaptı dün sabahtan beri yine yapmadı çok gazıda var kakayı da yapamyınca çok huysuz dr a götürdük nolcakmış 2 gün yapmasın dedi hiçbişi olmaz 2 günden dedi nurse harvey's diye gaz ilacı verdi ama gözlemleyin kolik mi değil mi yani sürekli mi gazlı ona göre verin dedi bu gaz ialçalarıa başlayınca sürekli kullanmak gerekiyormuş bende daha vermedim çünkü geceleri uykusu güzel gündüzleri sıkıntı yeni biberon aldım onu denerim bir de sen nasıl oldun iyi misin

kızlar evde çok bunaldım gittiğim tek yer bir kere pazar bir de kontrol için hastane bebeğide alıp sahile inmek istiyorum bi saat akşamları bikaç kişi akşam dışarı çıkarılmaz yeni doğan bebek dedi öyle bir sey oldugunu düşünmüyorum ama kötü kötü şeyler söylüyorlar ağzıma bile almak istemiyorum dedikleri şeyleri siz dolaşmaya flan çıktınız mı hiç, yoksa bekliyor musnuz kırkınızın çıkmasını

Gunduz cikma sansin varsa gunduz çık 40ı çikmamis bebek bizde aksam banyo yaptirilmaz aksam disariya cikarilmaz kapilardan gecerken bismillahsiz gecilmez..
Ben cok çıktim 40dan önce hep hastaneye gittim ama ciktim bir kere de yakin bir sehire gidip geldik ama hep gunduz gittim.
Bebek birde sahil esiyordur agzi hava alirsa sen hava alacam derken bebegi hasta edersin. Gunduz çık esin haftasonu evdeyse sabahtan gidin kahvaltiya git yuruyus yap esin erken eve geliyorsa.

tek farkin kvalidede olusun yoksa aynisini bende yasadim biberon verme alisacak deyip cocugu ac biraktilar hastanelik olduk sonra ver ver deyip durdular. Kasıkla versen iyi ama almiyor iste benimde gogus ucum yok diye uç aldim simdide birakmiyor ucu cok guzel emiyor ama ucla :-/
Sen zorla vermeye calis uç alirsan iyi guzel emiyorlar biberona benzetiyorlar ama sonra birakmiyo malesef.
esinde biraz anlayisli olsa eve gitsen ne guzel olurdu

Ben de ek olarak içtiğim suya yemeğe kimyon katıyorum gaz sorunumuz en az seviyede çok şükür _Amathaunta_

Silikon uç bndede var ama emmiyo ondan ve emerken hep hava çekiyo. O uç yüzünden gaz sancsı çekti baya.. herhalde böyle gideck gbi geliyo hep bana :'( evin iççnde herkese bağırıyorm. Eşime bile. Aramız sürekli limoni. Blmiyorm of of allahm geçsn şu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…