2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet biraz yaramaz yaramaz çocukları severdim hep böyle hareketli cıvıl cıvıl olsun benim çocugumda derdim ama bu kadar erken olmasa iyiydi :))benim annem de cumartesi akşam gitcek aslında evlermiz yakın sayılır bir kere evinde kal dedim gece üçte apar topar gittik uyutamayınca ağlama krizi gelmişti tabii bilmeyince korktuk ama bu cumartesi kesin gitcek kendi evine bakalım darısı bizim başımıza inşallah üstesinden geliriz.

Olur mu canım ben sabırla sagdim öyle geldi sütüm sagdikca da arttı açıldı rahatladı göğüslerim koltuk altıma kadar sızlıyor bebek bitiremiyor ki beş on dakka emmeyle süt bollasti şükür ama bilmeyince sancı yapıyor öyle beklerse tıkanır en güzeli sagip boşaltmak hem günde 500 cc anne sütü alması gerekliymiş sagarak onu da hesaplayabilirsin sütün de bolmus ne güzel ben de emdikten sonra sagiyorum iki gogusten 120 ccden fazla çıkıyor gece uyandırmak zor oluyor uykusu bolununce huzursuz oluyor tekrar dalmasi zor oluyor iki seferde veriyorum hemen bitiyo beslenme işimiz rahatlık oluyor valla bence sagmak da rahatlık

Kızlar emzirme işini nasıl yapıyorsunuz. Ben hangi göğsüm daha doluysa onu veriyorum. Ne kadar emerse emiyor doyunca tekrar almıyor zaten. Bazen 15dk bazen 45 dk belli olmuyor. Bir dahaki emmede diğerini veriyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Her emzirdikten sonra sağmak gerekir mi? Sağarım da tekrar emmek ister süt olmaz diye sağmıyorum

15 günlükkeen cıktım halende cıkıyorum oğlumdada hep cıktım.. hiçbişey olmadı.. hatta bugunde cıkıcaktım alışveriş için oğlum durmayınca vazgeçtim.. cok bunalıyorum daralıyorum hep ev hep ev.. kimseyi dinlemiyorum

Bnde birini emdiyse diğerini bidahaki emmede veriyorum.. başlarda bnde cok sağıyordum şimdi sağmıyorum.. bnce doğru yapıyoruz :)

Bi göğüse başlayınca iki saat ondan devam etmek gerekiyormuş canım yani o arada emmek istedikçe aynı göğsü ver çoğu yerde on dakika biri on dakika biri diye yazar ama benim arastirdigim da en sağlıklısı bu sekildeymis zaten 15 dakika emdikten sonra en sondaki faydalı koyu süte geçiyor

Arkadaşlar merhaba oğluşum 1 aylık oldu çok şükür gelişiminde problem Yok ama bu ara sıklıkla tek bacağında kısa süreli titremeler oluyor böyle birşey yaşayan varmı aranızda?

Hangisi doluysa onu veriyorum bende bidahaki emzirmede digeri o şekilde :))dogru yapıyoruz sanırım

Arkadaşlar merhaba oğluşum 1 aylık oldu çok şükür gelişiminde problem Yok ama bu ara sıklıkla tek bacağında kısa süreli titremeler oluyor böyle birşey yaşayan varmı aranızda?
Hiç dikkatimi cekmedi ama doktorunuza sor istersen canım normaldir belki

Gaz problemi ilk hafta olmuştu şimdi yok çok şükür. Ağır kaldırmıyorum aslında ya, sadece bebişi kaldırıyorum işte, o da 3kg cuk bişe:)
Maşalla miniğe Allahım bu gazlar beni öldürecek gazman gibiyim resmen okdrda rezene içiyrm yediğime içtgme dilkat ediyrm banamısın demiyor

Sütün yeterliyse bence sagma süt sagdıkca cogalıyor ve bu sefer aşırı dolgun şiş oluyor rahatsız ediyor
ilk gelen süt daha suludur son süt daha yaglı ve doyurucudur 15 dakikada tek göğüsü bitirdgini sanmıyorum o yuzden 2. Emzirmede de aynı göğsü verki yaglı sütü emebilsin, ben göğüslerim cok doluysa emzirmeden önce 2-3 dakika mecburen sagıyrm göğüslerimi 10-15 dakika anca emiyor cunku , sagmassam cok sıkıntı oluyor

bende senin gibi yapıyorum ama mama da veriyorum canım benim kız da aynı şekilde emiyor hiç belli olmuyor ne kadar süre emdiği değişiyor sürekli

bende senin gibi yapıyorum ama mama da veriyorum canım benim kız da aynı şekilde emiyor hiç belli olmuyor ne kadar süre emdiği değişiyor sürekli

İnşallah canım kızımın yanımda olusu bile bana cok büyük destek ondan güç alıyorum Rabbim in izniyle kücük ama sagolsun annesine ufak tefek yardımlarda bulunuyor :))
Sende bir ufaklık daha var sanırım Allah yardımcın olsun cocuk bakmak zor ismis gerçekten ...

Canım o cok konusanlar hepimizin etrafında var ve kabus gibiler gerçekten bemde kayınvalidemleyim ve kadın ilk gündem beri emzir emzir basımda artık alıstı arada mama vermeme ama korkuyorum mama berdim demeye öcü gibi görüyordu mamayı zor günler hepimiz iyi bir sekilde atlatırız inşallah

catterflym bizde bi tık düzelme olmuştu.
Ama esas rahatlık 3 ay dolunca başladı.
Yani kızım kendi kendine oyalanmaya başladığında.
İnsallah bizde o rhatlamayı en kısa zamanda yasarız zira cok bunaldım
Bende gezmek istiyorum doya doya rahatca ve eşiminde beni begenmedigini düsünüp karamsarlasıyorum bazen o öpüp ilgi gösterince düzeliyorum

Evet canım 4 bucuk yaşında bi kızım var oda cok gazlıziydı cok zor bi bebekti gece uyumazdı bi baktım büyümüş zaman gercektende cok cabuk geciyor

Sadece tek bacağında mı oluyor? Uykudayken mi uyannıkken mi?

En son emzirdiğin memenden devam etmek gerekiyormuş diğer emzirme sırasında. Besleyen süt o zaman gelirmiş. Tomrisin emzirme notlarında okumuştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…