- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
bende senin gibi yapıyorum ama mama da veriyorum canım benim kız da aynı şekilde emiyor hiç belli olmuyor ne kadar süre emdiği değişiyor sürekli
Ben onu su şekilde çözdüm bi göğsü önce emmeden bi defa sagdim kaç cc çıkıyo baktım sonra emzirdigim bi zaman sagdim ve gördüm ki ortalama 50 cc içiyor çünkü emzirmedigimde 80 90 cc çıkıyo bi göğsümden aynı gogusten emince 30 40 cc arası çıkıyor her öğün 60 cc süt alması gerekiyor günde toplam 500 cc anne sütü tam yeterli oluyorMamayı ne sebeple veriyorsun canım sadece süt yeterli olmuyor mu? Benim sütüm yetiyor mu yetmiyor mu hiç bilmiyorum nasıl anlaşılır
Ben onu su şekilde çözdüm bi göğsü önce emmeden bi defa sagdim kaç cc çıkıyo baktım sonra emzirdigim bi zaman sagdim ve gördüm ki ortalama 50 cc içiyor çünkü emzirmedigimde 80 90 cc çıkıyo bi göğsümden aynı gogusten emince 30 40 cc arası çıkıyor her öğün 60 cc süt alması gerekiyor günde toplam 500 cc anne sütü tam yeterli oluyor
İnş yarar canım o arada da hiç kuru emzirmedim emzirdikten sonra hep zeytinyağ sürdüm onu söylemeyi unutmuşum ha birde bi tarafın derin değildi o ikinci gün iyileşti derin olan üçüncü gğn toparladı derinliğine göre iyileşmesi değişiyorHemen deniycem çok sağol canım ya inş bnde de işe yararr çok acıyo yaaa
O boşluk Ağrısı bende de var eğer bir çözüm bulursan mutlaka beni de haberdar et canım. Anneme kalırsa kendime dikkat etmediğim için üşütüyormuşum ondan ağrıyormuş :)Kızlar idrar yaprken ağrım var demiştim dündendir bide yantarafım bosluk olan kaburganın aşağısı feci şekilde ağrıyor (anlatabildimmi yerini ) kemiklerim bile cok ağrıyor ağrı kesiciyle rahatladım .. ama ağrı dayanılcak gibi değil
Doktor bana gazi varsa seni emmek ister emzirrrr dedi :)) emzirde yahu guc mu kaliyor 7/24 emzirmeye bizimki biraz daha rayina oturdu ama aventin ayicikli emzigini emiyor çok vermek istemesemde bazen uyaninca uyusun diyede veriyorum.Kızlar benim bebeğim 7/24 beni emmek istiyor. İlk 4 gün hiç sütüm yoktu mama ile beslendi. Daha sonra sütüm geldikçe sağıp mamaya takviye yaptık .Şuan sütüm yeterli hemen hemen tümüyle anne sütüyle besleniyor. Biberon vermiyoruz. Sorun şu ki almadığımız denemesiğimiz emzik kalmadı ama kabul etmiyor. Karnı tokken de beni emiyor emzik niyetine. Doyuyor fazlasını da kusuyor. Meme vermezsem ortalığı yıkıyor. Ne yapabilirim ?
Ohh ne güzel sen düzene girmşsn yavaştan maşallahh.. darısı başıma artık :) buraya yazdm rhatladm valla kmseyi takmıyorm :) sağdıkçada rhatlıyorm evett. İlk sütüm geldğnde bnmde öyle oldu. Koltuk altlarm şişmşti ztn göğüslerm byük dha da byümüşlerdi. Boynum ağrıyodu sırtım fln taşıyamıuodm. Ağlıyodm hep. Snra makineyle sağdk da rhatladm bayaOlur mu canım ben sabırla sagdim öyle geldi sütüm sagdikca da arttı açıldı rahatladı göğüslerim koltuk altıma kadar sızlıyor bebek bitiremiyor ki beş on dakka emmeyle süt bollasti şükür ama bilmeyince sancı yapıyor öyle beklerse tıkanır en güzeli sagip boşaltmak hem günde 500 cc anne sütü alması gerekliymiş sagarak onu da hesaplayabilirsin sütün de bolmus ne güzel ben de emdikten sonra sagiyorum iki gogusten 120 ccden fazla çıkıyor gece uyandırmak zor oluyor uykusu bolununce huzursuz oluyor tekrar dalmasi zor oluyor iki seferde veriyorum hemen bitiyo beslenme işimiz rahatlık oluyor valla bence sagmak da rahatlık
Anladm cnm bnde zaytinyağı sürüyorm başladm şmdi ddğnide yapıcm.. emzirmek ölüm gbi geliyo yaa. Kopuyo sanki orasıİnş yarar canım o arada da hiç kuru emzirmedim emzirdikten sonra hep zeytinyağ sürdüm onu söylemeyi unutmuşum ha birde bi tarafın derin değildi o ikinci gün iyileşti derin olan üçüncü gğn toparladı derinliğine göre iyileşmesi değişiyor
Allah korusun kistlesebiliyor içerde süt kalınca en güzeli sagmak sagip at dolaba gece uyanınca ver sen de rahat edersin hem uyku arası biberonla alismaz kolaylıklaOhh ne güzel sen düzene girmşsn yavaştan maşallahh.. darısı başıma artık :) buraya yazdm rhatladm valla kmseyi takmıyorm :) sağdıkçada rhatlıyorm evett. İlk sütüm geldğnde bnmde öyle oldu. Koltuk altlarm şişmşti ztn göğüslerm byük dha da byümüşlerdi. Boynum ağrıyodu sırtım fln taşıyamıuodm. Ağlıyodm hep. Snra makineyle sağdk da rhatladm baya
Benim kızımın bir bacağında emzirirken bugün oldu kısa bir titreme canım.Ben reflex olarak düşündüm.Sıkıntı yapmadımArkadaşlar merhaba oğluşum 1 aylık oldu çok şükür gelişiminde problem Yok ama bu ara sıklıkla tek bacağında kısa süreli titremeler oluyor böyle birşey yaşayan varmı aranızda?
Aynı sorun bende de var sürekli emmek istiyodu emzik verdim şimdi beni emiyo üstüne emzik veriyorum gece bile emzik ağzından çıktığı an uyaniyo ne yapsam bilmiyorum bide çok sancısı var sancıya ne iyi gelir bilen var mı bide ben zinco aldım kullanan varsa günde kaç kez kaç damla veriyosun uz bende pek etki etmedi sanki hep sancılı yavrucakKızlar benim bebeğim 7/24 beni emmek istiyor. İlk 4 gün hiç sütüm yoktu mama ile beslendi. Daha sonra sütüm geldikçe sağıp mamaya takviye yaptık .Şuan sütüm yeterli hemen hemen tümüyle anne sütüyle besleniyor. Biberon vermiyoruz. Sorun şu ki almadığımız denemesiğimiz emzik kalmadı ama kabul etmiyor. Karnı tokken de beni emiyor emzik niyetine. Doyuyor fazlasını da kusuyor. Meme vermezsem ortalığı yıkıyor. Ne yapabilirim ?
Benim oglumda da oluyor canım, istemsiz hareket, refleks deniyor. Normal yani korkulacak bişey değil.Arkadaşlar merhaba oğluşum 1 aylık oldu çok şükür gelişiminde problem Yok ama bu ara sıklıkla tek bacağında kısa süreli titremeler oluyor böyle birşey yaşayan varmı aranızda?
Bende sizin gibiyim eşimle arkadaş gibi olduk bebek geceleri gunduzleri uyumuyo hep emmek istiyo eşimle hiç vakit geciremez olduk bazen beğenmediğini bile düşünüyorum bi değişik oldum kendimi beğenmiyorumSende bir ufaklık daha var sanırım Allah yardımcın olsun cocuk bakmak zor ismis gerçekten ...
Canım o cok konusanlar hepimizin etrafında var ve kabus gibiler gerçekten bemde kayınvalidemleyim ve kadın ilk gündem beri emzir emzir basımda artık alıstı arada mama vermeme ama korkuyorum mama berdim demeye öcü gibi görüyordu mamayı zor günler hepimiz iyi bir sekilde atlatırız inşallah
İnsallah bizde o rhatlamayı en kısa zamanda yasarız zira cok bunaldım
Bende gezmek istiyorum doya doya rahatca ve eşiminde beni begenmedigini düsünüp karamsarlasıyorum bazen o öpüp ilgi gösterince düzeliyorum
Günde 1 kez 4 damla dedi doktorumuz zinco için canım bizde öyle gazlıyız az sabır canım 2. Aya inşallah gececek gazlarıAynı sorun bende de var sürekli emmek istiyodu emzik verdim şimdi beni emiyo üstüne emzik veriyorum gece bile emzik ağzından çıktığı an uyaniyo ne yapsam bilmiyorum bide çok sancısı var sancıya ne iyi gelir bilen var mı bide ben zinco aldım kullanan varsa günde kaç kez kaç damla veriyosun uz bende pek etki etmedi sanki hep sancılı yavrucak
Gunde 3 kere 4 damla veriyorumAynı sorun bende de var sürekli emmek istiyodu emzik verdim şimdi beni emiyo üstüne emzik veriyorum gece bile emzik ağzından çıktığı an uyaniyo ne yapsam bilmiyorum bide çok sancısı var sancıya ne iyi gelir bilen var mı bide ben zinco aldım kullanan varsa günde kaç kez kaç damla veriyosun uz bende pek etki etmedi sanki hep sancılı yavrucak
herkesin kullanimi farkli herhalde. bi droktorumuz gunde 3 kez 3 damla derken, bugun cocuk doktoru 8 saat arayla(gunde 3 kez) 5 damla dedi. Biz de daha etkisine goremedik. mamaya katip veriyoruz, etkisini azaltıyor mudur acaba?Aynı sorun bende de var sürekli emmek istiyodu emzik verdim şimdi beni emiyo üstüne emzik veriyorum gece bile emzik ağzından çıktığı an uyaniyo ne yapsam bilmiyorum bide çok sancısı var sancıya ne iyi gelir bilen var mı bide ben zinco aldım kullanan varsa günde kaç kez kaç damla veriyosun uz bende pek etki etmedi sanki hep sancılı yavrucak
Aynen cnm öyle yapıyorm. Banyo yaptrdm maşallah hala uyuyo. Kaldrdmda süt verp altını değiştrdm geri uyudu şmdi :)Allah korusun kistlesebiliyor içerde süt kalınca en güzeli sagmak sagip at dolaba gece uyanınca ver sen de rahat edersin hem uyku arası biberonla alismaz kolaylıkla
Banyo zaten uyku için en güzeli bizimki de uyudu uyudu şimdi yedi bakıyo sesler çıkarıyor :)Aynen cnm öyle yapıyorm. Banyo yaptrdm maşallah hala uyuyo. Kaldrdmda süt verp altını değiştrdm geri uyudu şmdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?