2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anneler banyodan sonra nasıl giydiriyorsunuz bebeklerinizi malum havalar sıcak ama üşütür diye yine de uzun giydiriyorum baktıkça ben yanıyorum valla
Canim ben iskenderundayim burasi cok fena sicak ama yinede banyodan sonra mutlaka uzun kollu zibin ve uzun alt giydiriyorum.şapka bile takıyorum.azıcık üşüsün hemen hapisiriklar basliyor.sicak da olsa dikkat etmek lazim kuzulara

Hapşırık üşüttügünden degilmiş canım 1.ay kontrolumuzde söyledi doktorumuz sık hapşırırlar dedi tek zıbın yeterli diyo bu sıcaklarda banyo yapıyoruz günlük kısa kollu zıbın corap evin durumuna göre bazen alt giydiriyorum ama feci sıcak cocuk hemen isilik oluyo

O boşluk Ağrısı bende de var eğer bir çözüm bulursan mutlaka beni de haberdar et canım. Anneme kalırsa kendime dikkat etmediğim için üşütüyormuşum ondan ağrıyormuş :)
Enfeksiyon danmış cnm benimki çünkü idrr yaparken yanmada vardı..ilaç kullanıyorum şimdi geçti şükür..sende bi baktır istersen.. benim annemde doğum yaptın uzanmadın kalktın dinlenmedin iş yaptın diye söyleniyordu... :)

Tıpkı biz

Kızlar günaydın,
Elektrikli pompa olarak hangisini kullanıyorsunuz ?
Sabah uyandığımda göğüslerim feci oluyor ve oğlum emdiğinde sanırım çok dolu oldugundan kusuyor, geri kalanı göğüste bırakmak istemiyorum, süt üretimi duruyor sonra

Ben aventi almistim oldukca memnunhm. Koltuk altimda beze olusmustu oglum bitiremedigi icin sagip dolaba attim hep ise baslayinca kullaniriz diye

Ben avent kullaniyorum memnunum

Her seferinde tek bacak uyanıkken daha çok ıkınırken oluyo sanki

Anladım canım benim oğlumda da oluyordu ama daha farklı, eğer aynı olsaydı fikir verirdim biz doktora götürdük sıkıntı yokmuş çok şükür. Uyurken oluyordu ve iki bacağında hatta elleri de silkeleniyordu. Bence önemsiz bi seğirmedir dert etme buyudukçe geçer inşallah

Banyodan bir iki saat sonra ben de kisa kolluya geciyorum.pisik olmadı çok şükür :)

Kızlar Demir damlaları da gaza sebep olabilirmiş.o yüzden doktorumuz gündüz özellikle sabah saatlerinde verin dedi.akşam vermeyin sizi çok yorar dedi.haberiniz olsun.

Benimki avrntin ayiciklisii almadi aventin 0-3 ay olan daha kucuk emzigini aldi.Uyumasi icin veriyorum da dusurunce yine agliyor.Ben de merak ettim nasil bir cozumu olabilir bunun.Hangi markalari denedin,acaba biberona alismadigi icin mi tutmuyor.Sagdigin sutu bir iki biberonla versen nelki emzigi de tutar.

Reactions: SGd
Kızlar hangi durumlarda hangi sıklıkla sağıyorsunuz?
Çocuk emdikten sonra önce emdiği göğsü boşaltıyorum sonra diğer göğüsten sağıyorum bir sonraki defa diğer göğüsten veriyorum en az 2 saat olmadan emzirmiyorum bir emzirmede sağdıysam digerinde sağım yapmıyorum sonrakinde veya bir sonrakinde tekrar sağıyorum göğüslerimin şişlik durumuna göre değişiyor

Benimki avrntin ayiciklisii almadi aventin 0-3 ay olan daha kucuk emzigini aldi.Uyumasi icin veriyorum da dusurunce yine agliyor.Ben de merak ettim nasil bir cozumu olabilir bunun.Hangi markalari denedin,acaba biberona alismadigi icin mi tutmuyor.Sagdigin sutu bir iki biberonla versen belki emzigi de tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…