2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

masallah ben hic vakit bulamiyorum sagmaya :)) Helal olsun sana birde sagdikca goguslerim daha cok doluyor ve daha cok aciyor sizinde öyle oluyor mu .

Sütün artması içinmi yapıosun Cnm

2 saat emzirmemeyi nasıl yapıyorsun canım, bebek isteyince ne yapıyorsun

Demekki her doktor farklı recete ediyo canım herkes doktorunun dedigi gibi kullansın en iyisi :))
Çünkü doktor bebeğin kilosuna göre bi çarpma işlemi uyguluyor öyle veriyor her ilacı :) o nedenle farklılık gösteriyor.
Mesela Araf'a sab simplexi eczacı 6 damla Dedi doktoru 8 damla Dedi :)

Kızlar kilo durumlarınız nasıl? 83kiloyla doğuma girdim, 70kiloyum şimdi bugün sezaryenin 22.günü...göbeğim hala var..ekstra bişiler yapıormusunuz göbek için korse kullanan var mı? Hala yüzüklerim olmuo bana ..ödem var zannedersem daha yağ değil sanırsam vücuttaki..gaz sorunu bizde sabahları oluyor..aylık kontrolümüzde sorcam ne kullanalım diye..bizden haberler böyle.. Al_pi cim sezaryen sonrasi doktora gittinmi 40in cikinca nasil muayene ediyor doktor?

Bizim de 10. Günümüz sizin gb 83 ile doğuma girdim 70 kg a düştüm. Korse takıyorum ama dikişlerim iyileşince giymeyi düşünüyorum.

Lansioh tan çiftli elektirikliden memnunum ikisini aynı anda çektiği için zaman kaybı olmuyor canım.Ben de biş sorayım hemen :) İshal oldum da bebeği etkiler mi?Bir de ateş ne zaman tehlike?Alından temessız ateşölçer ve koltukaltı ateş ölçerlerde hangi dereceden sonra tehlike?

Aventin ayıcıklı emziğini yoğun bakımda vermişler emiyordu ilk günler . Göğsüme alışınca hiçbirini kabul etmedi. Evde de aventin ayıcıklı, yine aventin 0-6 aylık iki modeli, Nuk un kauçuk bir modeli,baby one, baby love diye başka markaların kauçuk emziklerini denedik.
Biberonla veya kaşıkla ağzına ne versen iştahla içiyor ama emzik emmiyor.

Bu günlerde sürekli emmek istemesi normalmiş. Uzun emerek vücuduma sinyal gönderiyormuş, sütümün içeri değişecekmiş bebeğin ihtiyacına göre.Doktor sabret dedi birkaç gün.Emzik içinse bazı bebekler istemez dedi. O da normal zorlama dedi.Boşa aldım bir dolu emziği..

herkesin kullanimi farkli herhalde. bi droktorumuz gunde 3 kez 3 damla derken, bugun cocuk doktoru 8 saat arayla(gunde 3 kez) 5 damla dedi. Biz de daha etkisine goremedik. mamaya katip veriyoruz, etkisini azaltıyor mudur acaba?
Bana da eczacı günde 4 kez 5 damla dedi ama bwn 4 damla veriyorum günde iki kez :) herkes bi değişik soyluyo ben emzirdikten sonra veriyorum kaşıkla

Bende 66 kiloyla girdim şimdi 56 olmusum bende de göbek hala duruyo peki senin ağrı durumun nasıl benim hala ara ara ağrı oluyo özellikle kalkarken beni kirkimda gel dedi ama nasıl muayene edeceğiyle ilgili bi fikrim yok

Ben emzigi tutmayınca yarım kaşık su veriyorum hemen yapışıyo yada zinco veriyorum ardından emzigi verince de tutuyo :)

Ayakta ve çenede titreme bizde de oluyo normalmiş
Bi de sezeryan yapanlar kesi bölgem tüylü kısmın içinde nasıl epilasyon yapılacak ?

gitmedim henuz gidesimde yok :))
Benim az bir gobek kaldi oda sanirim yuruyusle gidecek spor filan yapmam lazim.

Bende 66 kiloyla girdim şimdi 56 olmusum bende de göbek hala duruyo peki senin ağrı durumun nasıl benim hala ara ara ağrı oluyo özellikle kalkarken beni kirkimda gel dedi ama nasıl muayene edeceğiyle ilgili bi fikrim yok
Agrim kalmadi canim ama dikis bolgesi hala hafif uyusuk ..hissizlik var o bolgede

Canım ben önce emziriyorum sonra dibinde kalmasın diye sağıyorum eğer çok şişkinse diğerindende biraz sağıyorum ama tamamını sagmiyorumki emmek istediğinde süt olsun diye doğru yaptığımı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…