2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

masallah ben hic vakit bulamiyorum sagmaya :)) Helal olsun sana birde sagdikca goguslerim daha cok doluyor ve daha cok aciyor sizinde öyle oluyor mu .
Canım benim korktuklarım başıma geldi yine ilk günden itibaren çok göğüs yarası çektim düşün pompayla sagarken ucundaki yaralar kopuyor kan sagmaya başlıyordum çok ağladım 15 gündür şimdi tüm göğsüm ağrıyor mastit oldum tüm omzum sırtım tutuluyor benim eşim veteriner ineklere uyguladığı mastit tedavisi uyguluyor ne hallere düştüm ama sagmazsam kımıldamak bile eziyet oluyor bizim ineğin sütü fazla geliyor

Sütün artması içinmi yapıosun Cnm
Yok canım mecburiyetten yapıyorum ama bu şekilde olursa süt göğüste kalmıyor daha kaliteli süt oluşuyor diye düşünüyorum

2 saat emzirmemeyi nasıl yapıyorsun canım, bebek isteyince ne yapıyorsun
Sürekli memede kalmak istemiyor 8 ile 15 dakika arası emiyor bir daha ben versemde o almıyor siz 45 dakika falan deyince acaba çocuk doymuyormu diye endişelendim doktora sordum bebekler alacağı sütün %80 ini ilk 5 dakikada alır 10 dakika da doyar rahat ol dedi doymasa ister diye düşünüyorum ama 2 saat oldu mu çığlığı basıyor açana kadar zor sabrediyor bebekten bebeğe fark ediyor ilk oğlumda böyle değildi o yüzden kıyas yapmamak gerekiyor

Aynı sekildeyiz bende oglum 1saat emerdi kızım 10 dk fazla emmiyor doymuyormu diye hep kararsi kaliyorum herkesim yazdigini gorunce hepten korkuyorum ama bende doktora sordum bazi bebek 10dk da doyar bazisi yarim saatte sorun yok dedi 1bucuk saat dolunca ellerini emmeye basliyor hemen

Kızlar illa 40ımızda mı gitmemiz lazım muayeneye 2.ayda bebişle gitsem olmaz mı hiç gidesim yokk bu hafta

Kızlar illa 40ımızda mı gitmemiz lazım muayeneye 2.ayda bebişle gitsem olmaz mı hiç gidesim yokk bu hafta
Bende gitmedim hic gidesim gelmiyor niyeyse çok şükür bitti derken bir daha gitmek hastaneye :-/ Haftaya ctesi gitmeyi dusunuyorum.

anladım canım. benimki de her seferinde öyle uzun uzun emmiyor zaten. günde 1 veya 2 kere uzun süreli emiyor. (45dk gibi) onun dışında 15-20 dk civarı emiyor. 45 dk emdiğinde de o süre boyunca cok cok emmiyor zaten. uykuya dalıp arada çekip bırakıyor. bende keyfini bozmuyorum. ama 2 saat beklemiyor pek, eğer uyanıksa daha sık emmek istiyor. seninki de doyuyordur illa ki. zira uzun emmelerin sonunda fazlayı kusması da kaçınılmaz oluyo zaten. :/

Ben ilk gebeliğimden beri yani 12 yıldır ara ara enfeksiyon oluyorum. Artık bu konuda uzmanlaştığım için belirtileri tahlile bile gerek kalmadan farkediyorum. Şu anda öyle bi sıkıntım yok canım. Rabbim hepimize şifa versin

Bende sizin gibiyim eşimle arkadaş gibi olduk bebek geceleri gunduzleri uyumuyo hep emmek istiyo eşimle hiç vakit geciremez olduk bazen beğenmediğini bile düşünüyorum bi değişik oldum kendimi beğenmiyorum
Ben eski kiloma dönmeden o duygu benden gitmez bir de is hayatına dönmeden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…