Canım benim korktuklarım başıma geldi yine ilk günden itibaren çok göğüs yarası çektim düşün pompayla sagarken ucundaki yaralar kopuyor kan sagmaya başlıyordum çok ağladım 15 gündür şimdi tüm göğsüm ağrıyor mastit oldum tüm omzum sırtım tutuluyor benim eşim veteriner ineklere uyguladığı mastit tedavisi uyguluyor ne hallere düştüm ama sagmazsam kımıldamak bile eziyet oluyor bizim ineğin sütü fazla geliyormasallah ben hic vakit bulamiyorum sagmaya :)) Helal olsun sana birde sagdikca goguslerim daha cok doluyor ve daha cok aciyor sizinde öyle oluyor mu .
Yok canım mecburiyetten yapıyorum ama bu şekilde olursa süt göğüste kalmıyor daha kaliteli süt oluşuyor diye düşünüyorumSütün artması içinmi yapıosun Cnm
Aventin ayıcıklı emziğini yoğun bakımda vermişler emiyordu ilk günler . Göğsüme alışınca hiçbirini kabul etmedi. Evde de aventin ayıcıklı, yine aventin 0-6 aylık iki modeli, Nuk un kauçuk bir modeli,baby one, baby love diye başka markaların kauçuk emziklerini denedik.
Biberonla veya kaşıkla ağzına ne versen iştahli yavrus Bilemedim canim ne yapilir.
Sürekli memede kalmak istemiyor 8 ile 15 dakika arası emiyor bir daha ben versemde o almıyor siz 45 dakika falan deyince acaba çocuk doymuyormu diye endişelendim doktora sordum bebekler alacağı sütün %80 ini ilk 5 dakikada alır 10 dakika da doyar rahat ol dedi doymasa ister diye düşünüyorum ama 2 saat oldu mu çığlığı basıyor açana kadar zor sabrediyor bebekten bebeğe fark ediyor ilk oğlumda böyle değildi o yüzden kıyas yapmamak gerekiyor2 saat emzirmemeyi nasıl yapıyorsun canım, bebek isteyince ne yapıyorsun
Senin de 20. Gün değil mi benim karnima dokununca orda hassasiyet var değişik zaten dikiş yeri de uyuşuk tam geçseydi bi hayirlisiylaAgrim kalmadi canim ama dikis bolgesi hala hafif uyusuk ..hissizlik var o bolgede
Aynı sekildeyiz bende oglum 1saat emerdi kızım 10 dk fazla emmiyor doymuyormu diye hep kararsi kaliyorum herkesim yazdigini gorunce hepten korkuyorum ama bende doktora sordum bazi bebek 10dk da doyar bazisi yarim saatte sorun yok dedi 1bucuk saat dolunca ellerini emmeye basliyor hemenSürekli memede kalmak istemiyor 8 ile 15 dakika arası emiyor bir daha ben versemde o almıyor siz 45 dakika falan deyince acaba çocuk doymuyormu diye endişelendim doktora sordum bebekler alacağı sütün %80 ini ilk 5 dakikada alır 10 dakika da doyar rahat ol dedi doymasa ister diye düşünüyorum ama 2 saat oldu mu çığlığı basıyor açana kadar zor sabrediyor bebekten bebeğe fark ediyor ilk oğlumda böyle değildi o yüzden kıyas yapmamak gerekiyor
Biz cektirdik sol kalca tam sinirda cikti 1ay sonra tekrar istediler cift bez takıyorum simdi kotkulucak bisey degil dedi doktor duzelir dedi insallah oyle olurKızlar kalça ultrasonu cektirdiniz mi ?
Yok canım 2.ay muayenesinde cekilcek bizimKızlar kalça ultrasonu cektirdiniz mi ?
Bende gitmedim hic gidesim gelmiyor niyeyse çok şükür bitti derken bir daha gitmek hastaneye :-/ Haftaya ctesi gitmeyi dusunuyorum.Kızlar illa 40ımızda mı gitmemiz lazım muayeneye 2.ayda bebişle gitsem olmaz mı hiç gidesim yokk bu hafta
Sürekli memede kalmak istemiyor 8 ile 15 dakika arası emiyor bir daha ben versemde o almıyor siz 45 dakika falan deyince acaba çocuk doymuyormu diye endişelendim doktora sordum bebekler alacağı sütün %80 ini ilk 5 dakikada alır 10 dakika da doyar rahat ol dedi doymasa ister diye düşünüyorum ama 2 saat oldu mu çığlığı basıyor açana kadar zor sabrediyor bebekten bebeğe fark ediyor ilk oğlumda böyle değildi o yüzden kıyas yapmamak gerekiyor
Kızlar kalça ultrasonu cektirdiniz mi ?
evet canım benımde 22.günüm bugünSenin de 20. Gün değil mi benim karnima dokununca orda hassasiyet var değişik zaten dikiş yeri de uyuşuk tam geçseydi bi hayirlisiylabebek için çok yat kalk yapıyorum belki de ondan
Bende ay sonunda gdeyim Allah nasip ederseBende gitmedim hic gidesim gelmiyor niyeyse çok şükür bitti derken bir daha gitmek hastaneye :-/ Haftaya ctesi gitmeyi dusunuyorum.
Gectik biz ama akraba evliligi oldugu için 3. Ayda tekrar bi test varmış o yapılcak bize inşallah onuda gecerizkızlar işitme testini geçemeyen oldu mu? konuşulmuş muydu, kaçırdım ben.
Ben ilk gebeliğimden beri yani 12 yıldır ara ara enfeksiyon oluyorum. Artık bu konuda uzmanlaştığım için belirtileri tahlile bile gerek kalmadan farkediyorum. Şu anda öyle bi sıkıntım yok canım. Rabbim hepimize şifa versinEnfeksiyon danmış cnm benimki çünkü idrr yaparken yanmada vardı..ilaç kullanıyorum şimdi geçti şükür..sende bi baktır istersen.. benim annemde doğum yaptın uzanmadın kalktın dinlenmedin iş yaptın diye söyleniyordu... :)
Ben eski kiloma dönmeden o duygu benden gitmez bir de is hayatına dönmeden...Bende sizin gibiyim eşimle arkadaş gibi olduk bebek geceleri gunduzleri uyumuyo hep emmek istiyo eşimle hiç vakit geciremez olduk bazen beğenmediğini bile düşünüyorum bi değişik oldum kendimi beğenmiyorum
Konusulmadi canim. Bizde çok şükür sorun cikmadi. Topuk kanindada aramadilar aramadilarsa iyidir dediler. Bi kalca kaldi insallah ondada bisi cikmazkızlar işitme testini geçemeyen oldu mu? konuşulmuş muydu, kaçırdım ben.
İnş kurtulursun rabbim şifa versin çok fena bi acı gerçekten inş sende çaresini bulursunAnladm cnm bnde zaytinyağı sürüyorm başladm şmdi ddğnide yapıcm.. emzirmek ölüm gbi geliyo yaa. Kopuyo sanki orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?