- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
- 103
Bi sıkıntı yok çok şükürkızlar işitme testini geçemeyen oldu mu? konuşulmuş muydu, kaçırdım ben.
Neyle tartıyosunki ewde? Birde insan kafaya takar sürekli tartar eder şahsen ben takardımEvde tartıyorum ben doktora kadar sabrım yok Şükür almış kilo
Hadi ya umarim duzelir annesi cift bez niye arkadasim beli mi tutuyormusBiz cektirdik sol kalca tam sinirda cikti 1ay sonra tekrar istediler cift bez takıyorum simdi kotkulucak bisey degil dedi doktor duzelir dedi insallah oyle olur
Biz ilkinde gecemedik sıvı var kulakta dediler 2. De gectik canimkızlar işitme testini geçemeyen oldu mu? konuşulmuş muydu, kaçırdım ben.
Oyy yerimm.. ya havalar çok sıcak gün içinde yda yatarken ne giydiriyosnBanyo zaten uyku için en güzeli bizimki de uyudu uyudu şimdi yedi bakıyo sesler çıkarıyor :)
Biz geldik anneler 15 gunden 1 gun eksildi col şükür:))))) simdiden basladim saymaya. Kizim bu ara 10dk emip uyuyakaliyor. Uyudugu icin gaz cikmiyor. Spnra gaz sancisiyla uyaniyor. Simdi iki bucuk saay oldu duye uyandirdim. 10dk emdi uyuudu. Bende ses etmedim.
Kısa kollu zıbın altına ya çorap ya da banyo yapmışsa ayaklı pijama giydiriyorum üzerini de çok ince örtüyorum hep usuyomus gibi hissediyorum bi yandan daOyy yerimm.. ya havalar çok sıcak gün içinde yda yatarken ne giydiriyosn
Ben kolsuz badi giydiriyorum üzerine uzun kollu ve patikli pijama giydiriyorum çokmu acaba diyorum ama evde 24 saat klima açık oda hep 24-25 derece kısa giydirince hemen kolları buz gibi oluyor burası Adana klimasız da olmuyor evi hergün havalandırıp oğlumu yıkıyorum o zaman sadece badiyle bırakıyorum ama çok uzun olmuyor 1 saat kadarKısa kollu zıbın altına ya çorap ya da banyo yapmışsa ayaklı pijama giydiriyorum üzerini de çok ince örtüyorum hep usuyomus gibi hissediyorum bi yandan da
Yolculuk nasıl geçti yollarda problem yaşadın mıBiz geldik anneler 15 gunden 1 gun eksildi col şükür:))))) simdiden basladim saymaya. Kizim bu ara 10dk emip uyuyakaliyor. Uyudugu icin gaz cikmiyor. Spnra gaz sancisiyla uyaniyor. Simdi iki bucuk saay oldu duye uyandirdim. 10dk emdi uyuudu. Bende ses etmedim.
Bende aynı şekilde .. erkek bide bnmki. Erkek sevmez derler sıcağı diyip duruyo herks.. napcağmı şaşırdmmKısa kollu zıbın altına ya çorap ya da banyo yapmışsa ayaklı pijama giydiriyorum üzerini de çok ince örtüyorum hep usuyomus gibi hissediyorum bi yandan da
Etkilemez cnm ishal senin ishalin :)Lansioh tan çiftli elektirikliden memnunum ikisini aynı anda çektiği için zaman kaybı olmuyor canım.Ben de biş sorayım hemen :) İshal oldum da bebeği etkiler mi?Bir de ateş ne zaman tehlike?Alından temessız ateşölçer ve koltukaltı ateş ölçerlerde hangi dereceden sonra tehlike?
Ara ara aglamalar oldu araba hareket edince uyudu cok şükür. En buyuk sıkıntı durdugumuz yerlerde emzirme odasi ve alt degistirme odasi yoktu. Emzirmeyi arabada yaptim. Alt degistirmer hep tuvaletteydi. Tuvaletlerin sifonlarini bile cekmemislerYolculuk nasıl geçti yollarda problem yaşadın mı
Ben kendimi tartıyorum sonra onunla tartılıp farkını buluyorum , klasik matematik yanlış olurmuş dediler ama neden olsun kiNeyle tartıyosunki ewde? Birde insan kafaya takar sürekli tartar eder şahsen ben takardım
Biz de oyle yapiyoruz evde ama yanlış oldu.tartidan olabilir belkiBen kendimi tartıyorum sonra onunla tartılıp farkını buluyorum , klasik matematik yanlış olurmuş dediler ama neden olsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?