2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz cektirdik sol kalca tam sinirda cikti 1ay sonra tekrar istediler cift bez takıyorum simdi kotkulucak bisey degil dedi doktor duzelir dedi insallah oyle olur
Hadi ya umarim duzelir annesi cift bez niye arkadasim beli mi tutuyormus

Kızlar goguslerım baya dolu emıyor kuzum mememi ama uykuya dalmıyor mızmızlanıyor mamayı bir damla bile yese hemen uyuyor napcam ben böyle ya

Biz işitme testini geçemedik kızlar. İlki 15 günlükken yoğunbakımdan çıktığı gün yapılmıştı. 1 hafta sonra tekrar yapalım dediler. Onda da geçemedi. Çok uyuz bi görevli vardı neden böyle ne sıkıntı var diyorum yanıt vermedi diyor. Yani ne demek bu diyorum yanıt vermedi işte diyor. Ne yani duymuyor mu bu çocuk. Neden böyle olmuş olabilir dedim, küçük olduğu için dedi ne demekse. Velhasıl ağzından laf alamadık hanfendinin. Bera testi varmış onun için randevu verdiler bir ğst testmiş 300 lira. Bende internetten baktım biraz işitme testini geçemeyip hiç sorun yaşamayanları okudum, 2 aydan sonra yaptırmak daha doğru sonuç veriyormuş gibi birşeyler.. birde çocuk her sese tepki veriyor. Uyurken kapı açılsa sıçrıyor, biri hapşursa hemen uyanıyor filan. Bu yüzden çok takılmadım. Bera testini de yaptırmayacağım. 2-3 aylıkken tekrar işitme testi yaptırmayı düşünüyorum bilmem doğru mu düşünüyorum

Biz geldik anneler 15 gunden 1 gun eksildi col şükür:))))) simdiden basladim saymaya. Kizim bu ara 10dk emip uyuyakaliyor. Uyudugu icin gaz cikmiyor. Spnra gaz sancisiyla uyaniyor. Simdi iki bucuk saay oldu duye uyandirdim. 10dk emdi uyuudu. Bende ses etmedim.

Bizde şuan aynı şekildeyiz 10.dkda uyudu şuan gazı çıkarmaya çalışıyorum ama uyuduğu için çıkmayacak. Yerine yatırsam kusabilir. Kucakta bekliyoruz mecbur.

Oyy yerimm.. ya havalar çok sıcak gün içinde yda yatarken ne giydiriyosn
Kısa kollu zıbın altına ya çorap ya da banyo yapmışsa ayaklı pijama giydiriyorum üzerini de çok ince örtüyorum hep usuyomus gibi hissediyorum bi yandan da

Kısa kollu zıbın altına ya çorap ya da banyo yapmışsa ayaklı pijama giydiriyorum üzerini de çok ince örtüyorum hep usuyomus gibi hissediyorum bi yandan da
Ben kolsuz badi giydiriyorum üzerine uzun kollu ve patikli pijama giydiriyorum çokmu acaba diyorum ama evde 24 saat klima açık oda hep 24-25 derece kısa giydirince hemen kolları buz gibi oluyor burası Adana klimasız da olmuyor evi hergün havalandırıp oğlumu yıkıyorum o zaman sadece badiyle bırakıyorum ama çok uzun olmuyor 1 saat kadar

Yolculuk nasıl geçti yollarda problem yaşadın mı

Bende aynı şekilde .. erkek bide bnmki. Erkek sevmez derler sıcağı diyip duruyo herks.. napcağmı şaşırdmm

Bizim küçk adam temz bezci çıktı.. kitli beze yapmıyo kakasını. Beklyrm brklyrm yook. Açıuorm bi attırıyo çişini snra temz bez takıyorm kucağa alıyorum bi kaka yapıyo of off. Bu yaklaşk 10 gündr böyle. Bez dayanmıyo valla artk bize neyse yapsn yeter kii giden bezden olsunn

Kızlar oğlum gün içinde gaz çıkarmıyor kaka yaparken çıkarıyor var mı böyle bişey yaşayan? Ne zormuş ya bebek bakmak hala alışamadım sanırım.

Etkilemez cnm ishal senin ishalin :)
Bildiğim kadarı ile yenidoğanda 38 ve üzeri sakıncalı cnm

Yolculuk nasıl geçti yollarda problem yaşadın mı
Ara ara aglamalar oldu araba hareket edince uyudu cok şükür. En buyuk sıkıntı durdugumuz yerlerde emzirme odasi ve alt degistirme odasi yoktu. Emzirmeyi arabada yaptim. Alt degistirmer hep tuvaletteydi. Tuvaletlerin sifonlarini bile cekmemisler( hijyensiz diye onu da arabada yaptik. Gece yolculugu serindi ve iyiydi. Guduz oglen vardik. 33 dereceyi gordu arabanin ici. Gundu cok mizirdandi ama genel olarak iyiydi cok sukur. Birde burdan hasta olmadan doneriz insallah. Hic uyumadi esim. Ben 2 saat uyku uyudum sadece. O epey zorladi onu. Donuste 1 gece konaklayacagiz insallah

Neyle tartıyosunki ewde? Birde insan kafaya takar sürekli tartar eder şahsen ben takardım
Ben kendimi tartıyorum sonra onunla tartılıp farkını buluyorum , klasik matematik yanlış olurmuş dediler ama neden olsun ki

Rota virüsü aşısını yaptiracaklar kaçinci ayda yaptiracaksiniz. Bugun kontrolumuz vardi doktor 2.4.6yada 3.5.7.ayda yaptir dedi ama internette 6.ayi gecmeyin yaziyor.
Birde agizdan damla seklindeymis 2.ayda yaptirsak sorun olur mu N nnnadal sen 2.ayda asi cok diye sonra yaptiracagim demistin aklima takildi öyle mi yapsam yada yaptirsam mi sonucta agizdanmis ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…