Ben kendimi tartıyorum sonra onunla tartılıp farkını buluyorum , klasik matematik yanlış olurmuş dediler ama neden olsun ki
bizde öyle yaptik 2 hafta hatta esim hergun tartti :) Bugun kontrol vardi evdekiyle ayni çıktı :)Biz de oyle yapiyoruz evde ama yanlış oldu.tartidan olabilir belki
Araba özel arabaniz degil mi neden soktun ki çocugu tuvaletlere. Mikrop yuvasi biz bile zorda kalmadikca kullanmiyoruz cocuk neden oranin havasini solusun.Ara ara aglamalar oldu araba hareket edince uyudu cok şükür. En buyuk sıkıntı durdugumuz yerlerde emzirme odasi ve alt degistirme odasi yoktu. Emzirmeyi arabada yaptim. Alt degistirmer hep tuvaletteydi. Tuvaletlerin sifonlarini bile cekmemisler( hijyensiz diye onu da arabada yaptik. Gece yolculugu serindi ve iyiydi. Guduz oglen vardik. 33 dereceyi gordu arabanin ici. Gundu cok mizirdandi ama genel olarak iyiydi cok sukur. Birde burdan hasta olmadan doneriz insallah. Hic uyumadi esim. Ben 2 saat uyku uyudum sadece. O epey zorladi onu. Donuste 1 gece konaklayacagiz insallah
Valla bugun kontrol vardı birebir aynı çıktı :) maşallah çok iyi kilosu ama hep memede dedim gaZlı bebek hıncını benden alıyor dedim evet doğru dediBiz de oyle yapiyoruz evde ama yanlış oldu.tartidan olabilir belki
Aynen istanbul Sinop arası hiç wc girmeden giderim ben İmkan yok giremem allah korusun büyük konuşmayım oğlanıda şişeye işetiyorum çok güzel oluyor :))Araba özel arabaniz degil mi neden soktun ki çocugu tuvaletlere. Mikrop yuvasi biz bile zorda kalmadikca kullanmiyoruz cocuk neden oranin havasini solusun.
Degis arabada emzir arabada en temiz yer acarsin pencerenide havalanir.
Doktoru değiştirdim çünkü ilk doktor o ilacı veriyor bu önermiyor her doktor farklı işteBugun kontrol vardı ikinci hepatit aşısı ve kalça ultrasonu olduk , herşey iyi şükür ama sap sımplex i bırak dedi doktor bağırsak tembelliği yapıyormuş sadece biogaia kullan dedi çok sıkışırsa kimyon kaynat iki çay kaşığı ver dedi
Demedi doktor bişey ama sadece tam 6 eylül de gelin verem aşısı var dediRota virüsü aşısını yaptiracaklar kaçinci ayda yaptiracaksiniz. Bugun kontrolumuz vardi doktor 2.4.6yada 3.5.7.ayda yaptir dedi ama internette 6.ayi gecmeyin yaziyor.
Birde agizdan damla seklindeymis 2.ayda yaptirsak sorun olur mu N nnnadal sen 2.ayda asi cok diye sonra yaptiracagim demistin aklima takildi öyle mi yapsam yada yaptirsam mi sonucta agizdanmis ya .
2ve 4. ayda yaptircam ben rotarix olan iki doz bende ayni anda yaptirmak istemiyorum asiyi bi hafta sonra falan olsa rotavirüs doktora sorcamRota virüsü aşısını yaptiracaklar kaçinci ayda yaptiracaksiniz. Bugun kontrolumuz vardi doktor 2.4.6yada 3.5.7.ayda yaptir dedi ama internette 6.ayi gecmeyin yaziyor.
Birde agizdan damla seklindeymis 2.ayda yaptirsak sorun olur mu N nnnadal sen 2.ayda asi cok diye sonra yaptiracagim demistin aklima takildi öyle mi yapsam yada yaptirsam mi sonucta agizdanmis ya .
Benim kardesimin kizinda oldu sut alerjisi.Sutunu sagip verdi hep.Gerci saginca neden alerji olmuyor o kismi anlamadim.Dr bir mama onermis yalniz tadi kotuymus,her bebek yemezmis,pahaliymis,sigorta karsilamiyormus(diger mamalari karsiliyor mu ki o kismi da anlamadim)Mamayi almadilar,kardesim diet yapti,icinde sut olan biskuvi bile yemedi,sutunu sagip icirdi.Bir sure donra bebek hassasiyetini kaybedince dieti birakip emzirdiarkadaşlar merhaba bayadır giremiyorum kızım sağolsun hiç durmuyor sma bıraktım aptamile geçtim daha kötü oldu mama yerken ıkınma ağlama iştahlı kız gitti yerine mamayı yarım bırakan kız geldi vücududa kızarsı doktor mamada süt varsa alerjı olabılır demiş bebelac önermiş bilgisi olan var mı konuyla ilgili üzüntüden mafoldum
arkadaşlar merhaba bayadır giremiyorum kızım sağolsun hiç durmuyor sma bıraktım aptamile geçtim daha kötü oldu mama yerken ıkınma ağlama iştahlı kız gitti yerine mamayı yarım bırakan kız geldi vücududa kızarsı doktor mamada süt varsa alerjı olabılır demiş bebelac önermiş bilgisi olan var mı
konuyla ilgili üzüntüden mafoldum
Bende veriyorum arada canim ama acken degil zaten ac oldugunda sinirleniyor anliyor bence bisey gitmiyo agzinaKızlar biraz once avent soothie emzik verdim hic susmuyor bizimki cünkü biraz vicdan azabı duydum sanki bebek acta ben memeyle susturuyorum gibi oldum bir de emzik sürekli düsüyor gece oyle olursa klkıp durdurmak lazım sürekli sizce hic alıstırmasammo emzikle ilgli yprum yapar mısınız sizce kullanılmalı mı?
Canım büyük oğlumda doktorumuz 2. Ayda 3 tane aşı var çocuğa ağır gelebilir 3. ayda yaptır demişti ama 2 doz yapılmıştı 3 ve 5. ayda yaptırmıştım bundada öyle yaptırmayı düşünüyorum ama 3 doz olursa 2,5 -4,5-6,5 yaptırırımRota virüsü aşısını yaptiracaklar kaçinci ayda yaptiracaksiniz. Bugun kontrolumuz vardi doktor 2.4.6yada 3.5.7.ayda yaptir dedi ama internette 6.ayi gecmeyin yaziyor.
Kız nasıl dayaniyorsun ben 2 saatlik yolda bile çatlatacak gibi oluyorum doğru düzgün bir yer olmasına dikkat ediyorum bide klozetse girmiyorum ama Adana-Tekirdağ arasında duracağımız tesisler bellidir zaten seninde iyiki erkek olmuş kız olsa ne yapardınızAynen istanbul Sinop arası hiç wc girmeden giderim ben İmkan yok giremem allah korusun büyük konuşmayım oğlanıda şişeye işetiyorum çok güzel oluyor :))
Sence bir zararı olur mu ilerde alıstırsam mı alıstırmasam mı bilemedimBende veriyorum arada canim ama acken degil zaten ac oldugunda sinirleniyor anliyor bence bisey gitmiyo agzina
Çimenlik bulup hallederdik napalım :) ben alışmışım dayanıyorum mesanem geniş galiba :) işyerinde en önemli sorunum buydu valla çok sıkıntılıyım iğreniyorum giremiyorum fobim var :)Kız nasıl dayaniyorsun ben 2 saatlik yolda bile çatlatacak gibi oluyorum doğru düzgün bir yer olmasına dikkat ediyorum bide klozetse girmiyorum ama Adana-Tekirdağ arasında duracağımız tesisler bellidir zaten seninde iyiki erkek olmuş kız olsa ne yapardınız
Niye sıkıntı olsun ki bencr alıştır o çoccuğu oyalıyor uyurken arkadaşı oluyorSence bir zararı olur mu ilerde alıstırsam mı alıstırmasam mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?