Bencede en iyisi 3ve 5.aylar agır gelebilir bencede 4tane cok fazlaCanım büyük oğlumda doktorumuz 2. Ayda 3 tane aşı var çocuğa ağır gelebilir 3. ayda yaptır demişti ama 2 doz yapılmıştı 3 ve 5. ayda yaptırmıştım bundada öyle yaptırmayı düşünüyorum ama 3 doz olursa 2,5 -4,5-6,5 yaptırırım
40dan once kanamada olmasa gunahmış ben öyle biliyorum :-/ Zaten günah olmasida hala yara oldugu icin iylesmedigi icinmis.Kızlar utanarak size birşey sormak istiyorum doğumdan sonra hiç ilişkiye girdinizmi benim kanamam bitti ama 40 çıkmadan yapılırmı bilmiyorum henüz rahim kendini toplamadı içten yara var zararı olurmu bilmiyorum ama cesaret edemedim
Bende senin gibi dusunuyorum bu agrilar böyleyse nasil 2 sene emziriyor millet :)emzirdikten sonra goguslerim çok sızlıyor, koltuk altima vuruyor bazen ağrısı. agliyorum bu sizidanucundaki yaralar azaldi ama hala emzirirken canm yaniyor. ne zaman rahat emzirecegiz
Kız sütün nereye gitti niye gitti mamayi gunde kac kere veriyorsun. Ben gunde 2 kere 60cc veriyorum bazen 1 kere veriyorum sonrasi hep emiyor.Bu hem mama veren hem emziren anneleri alkışlıyorum
Nasıl oluyor da sütleri gitmiyor
Yok benim bünyem bünye değil aha gitti süt
Yemediğim kalmadı
Artık kafayı yemek üzereyim yoruldum ya yoruldum
Doğru düşünüyorsun canım.anneler bebeklerinin duyup duymadığını anlar.el çırptığında gözlerini kırpıyorsa seni duyuyordur.bebeklerin kulak delikleri dar olduğu için alet yanıt vermeyebiliyor.iyi yerleştirmek gerekiyor.görevli deneyimsiz olduğunda yanıt alamayabiliyor.ben kızımı götürdüğümde teste bir stajyer gibi biri vardı o yanıt alamadı.yanındaki kulak doktoru bırak bana dedi o güzel yerleştirdi aleti ve geçti testi.bende sordum biraz önce neden yanıt alınmadı dedim.kulak deliği küçük olduğu için dikkatli güzel yerleşmezse yanıt alınamayabilir dedi. Sende sıkıntı yapma bebişin sağlıklı duyuyor canım.ilerleyen aylarda yaptır.hatta farklı bir hastaneye yaptırBiz işitme testini geçemedik kızlar. İlki 15 günlükken yoğunbakımdan çıktığı gün yapılmıştı. 1 hafta sonra tekrar yapalım dediler. Onda da geçemedi. Çok uyuz bi görevli vardı neden böyle ne sıkıntı var diyorum yanıt vermedi diyor. Yani ne demek bu diyorum yanıt vermedi işte diyor. Ne yani duymuyor mu bu çocuk. Neden böyle olmuş olabilir dedim, küçük olduğu için dedi ne demekse. Velhasıl ağzından laf alamadık hanfendinin. Bera testi varmış onun için randevu verdiler bir ğst testmiş 300 lira. Bende internetten baktım biraz işitme testini geçemeyip hiç sorun yaşamayanları okudum, 2 aydan sonra yaptırmak daha doğru sonuç veriyormuş gibi birşeyler.. birde çocuk her sese tepki veriyor. Uyurken kapı açılsa sıçrıyor, biri hapşursa hemen uyanıyor filan. Bu yüzden çok takılmadım. Bera testini de yaptırmayacağım. 2-3 aylıkken tekrar işitme testi yaptırmayı düşünüyorum bilmem doğru mu düşünüyorum
Benimde biri öyle o kadar sızlıyor ki yara falan yok ama ilk alınca sırtımdan tet boşalıyor emzirmezken aklıma gelince bile için için sızloyor feci şekilde damarlarımda hissediyorumemzirdikten sonra goguslerim çok sızlıyor, koltuk altima vuruyor bazen ağrısı. agliyorum bu sizidanucundaki yaralar azaldi ama hala emzirirken canm yaniyor. ne zaman rahat emzirecegiz
Bende sütüm bitince artık gece genelde 1 de falan veriyorum tüm gün emiyor maşallah arada uyusam sütüm artar ama hiç fıratım yok günlük 3-4 saat uykuylayımKız sütün nereye gitti niye gitti mamayi gunde kac kere veriyorsun. Ben gunde 2 kere 60cc veriyorum bazen 1 kere veriyorum sonrasi hep emiyor.
humana cay iciyorum bi tek ekstradan.
Aynen doktor zaten ikimizi de dedi :) kırka kadar yasak dedi :) zaten onunla uğraşacak ne halim ne vaktim var40dan once kanamada olmasa gunahmış ben öyle biliyorum :-/ Zaten günah olmasida hala yara oldugu icin iylesmedigi icinmis.
Not: biz hala kankiyiz
Uzamış sarılığı vardı Araf'ın yetmiyor doymuyordu çekiyor ama yutmuyordu gelmiyordu süt,,Kız sütün nereye gitti niye gitti mamayi gunde kac kere veriyorsun. Ben gunde 2 kere 60cc veriyorum bazen 1 kere veriyorum sonrasi hep emiyor.
humana cay iciyorum bi tek ekstradan.
Kızlar goguslerım baya dolu emıyor kuzum mememi ama uykuya dalmıyor mızmızlanıyor mamayı bir damla bile yese hemen uyuyor napcam ben böyle ya
Sımplex bagrsak tembelligi mi yapıyormuş cnm? Benim kızım öncelerde kakasını gunde 3-4 kere yapıyordu bu sımplexe ve biogayaya başladık benim kızım kaka yapmıyor artık..zorla hastanede lavmanla yaptırıyoruz...Bugun kontrol vardı ikinci hepatit aşısı ve kalça ultrasonu olduk , herşey iyi şükür ama sap sımplex i bırak dedi doktor bağırsak tembelliği yapıyormuş sadece biogaia kullan dedi çok sıkışırsa kimyon kaynat iki çay kaşığı ver dedi
Benim kızım da uykuya dalamıyor bugun artık ikinci gün
Dun nerdeyse tum gun uyumadı diyebilirim ,sabah 7 de uyandı taa saat 17 e kdr..ara ara kucuk şekerlemeler yaptı 15 dk lık okdr ...hiç bir iş yapamadım dün sürekli kucagımda aglıyor emmek istiyor ,bugun yine uykuya dalamıyooor neden boyle ,anlamadım,çok yoruyor bu durum beni
Bnmkiside öyle 25 günlüğüz anca kaka yaparken gaz çıkartıyor.. Bende daha adapte olamadım yeni yaşama. Anne olmak gerçekten ama gerçekten çok zormuşKızlar oğlum gün içinde gaz çıkarmıyor kaka yaparken çıkarıyor var mı böyle bişey yaşayan? Ne zormuş ya bebek bakmak hala alışamadım sanırım.
Almıyor emzik , atıyor cnmCanım ben bugün emzik verdim ilk kez nedense vicdan azabıda cektim o kadar alısmısımki kendimi yormaya ama inan vereli yarım gün olmadı suan rahat ettigimi hisediyorum tavsiye ediyorum resmen kendimize geldik
Bnm sütümde de ciddi derecede azalma var. Tek göğsm 1 biberon doldururkn şimdi 60 cc zor çıkartıyorm. Bazen 30 cc zor çkıyo tek memeden. Doyuramıuorm galiba artkö bol yeşillik yemeye başladm. Ton balıklı mısırla salata yapıp yiyorm. Bitki çayları içiyorm rezene ve papatya. Ayrıyettn kuru incir kuru dut siyah kayısı hurma fındık fıstık susamlı fıstık karıştrp 1 kase yapıp yiyorm. Bakalm farkedecek mi sütüm. Suyuda çoğalttm. 3 litre içmeye gayret ediyorm. Anneme çekmş olmak istemiyorm. 6 ay emzrmş sdce bni. Spnrası hep mama. İnş bnm sütüm olur çoğalırBu hem mama veren hem emziren anneleri alkışlıyorum
Nasıl oluyor da sütleri gitmiyor
Yok benim bünyem bünye değil aha gitti süt
Yemediğim kalmadı
Artık kafayı yemek üzereyim yoruldum ya yoruldum
Ya bnmkide emziği verdiğimde öğürüyo yavrum.. zorlarsam kusuyo. Midesini bulandırıyo.. napsam ki emzik mi değiştrsemAlmıyor emzik , atıyor cnm
Begenmiyor belki bilemedim ...anne gogusune benzeyen birsey lazım buyuk uzun fln ,evde olanları atıyor
Bende ne bulursam yedim şimdi kimyon serptim bolca üzerlerine artık olmazsa da bişi yapamıcam psikolojim bozuldu sanki 3. Değil de ilk çocuğum gibi yahuBnm sütümde de ciddi derecede azalma var. Tek göğsm 1 biberon doldururkn şimdi 60 cc zor çıkartıyorm. Bazen 30 cc zor çkıyo tek memeden. Doyuramıuorm galiba artkö bol yeşillik yemeye başladm. Ton balıklı mısırla salata yapıp yiyorm. Bitki çayları içiyorm rezene ve papatya. Ayrıyettn kuru incir kuru dut siyah kayısı hurma fındık fıstık susamlı fıstık karıştrp 1 kase yapıp yiyorm. Bakalm farkedecek mi sütüm. Suyuda çoğalttm. 3 litre içmeye gayret ediyorm. Anneme çekmş olmak istemiyorm. 6 ay emzrmş sdce bni. Spnrası hep mama. İnş bnm sütüm olur çoğalırbide göğüs ucum yok tam doymuyo memede. Ayrıyettn sütümü bide sağıp veriyorm.. allah yardımcımz olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?