- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Ben aventin soothie olanını verdim ilk basta attı ama elimle alıştırdım annem benim tatlıya batırıp alıstırmıs ne kadar dogru bir yontem bilemem ama :)Almıyor emzik , atıyor cnm
Begenmiyor belki bilemedim ...anne gogusune benzeyen birsey lazım buyuk uzun fln ,evde olanları atıyor
Benimki sootie emzik varya o ayıcıklı olan onu aldı ama tutamadı ağzından düşürdü durdu bende bebedorun damaklı emziğini aldım verdim onu daha az düşürüyor arası biraz iyi onunlaYa bnmkide emziği verdiğimde öğürüyo yavrum.. zorlarsam kusuyo. Midesini bulandırıyo.. napsam ki emzik mi değiştrsem
Var dediler girdik sonra hep arabada hallettim zaten.Araba özel arabaniz degil mi neden soktun ki çocugu tuvaletlere. Mikrop yuvasi biz bile zorda kalmadikca kullanmiyoruz cocuk neden oranin havasini solusun.
Degis arabada emzir arabada en temiz yer acarsin pencerenide havalanir.
Fon makinesi sesini denedin mi? Bizim kiz onunla sakinlesiyor sonra sallayarak ya da kucakta uykuya daliyor oyle koyuyoruz yerineBenim kızım da uykuya dalamıyor bugun artık ikinci gün
Dun nerdeyse tum gun uyumadı diyebilirim ,sabah 7 de uyandı taa saat 17 e kdr..ara ara kucuk şekerlemeler yaptı 15 dk lık okdr ...hiç bir iş yapamadım dün sürekli kucagımda aglıyor emmek istiyor ,bugun yine uykuya dalamıyooor neden boyle ,anlamadım,çok yoruyor bu durum beni
Senin kararin canim ben emzikli bebegi seviyorum veriyorum hem sakinlestiriyor bebegi ama ileri donemde fazla kullanimi diş yapisini bozabiliyormusSence bir zararı olur mu ilerde alıstırsam mı alıstırmasam mı bilemedim
Aynı canim ya .ilk günler sarılığı yükseldi.karaciger enzimleri yüksek çıktı.dr mama başlamalısın dedi.sutum de iyiydi ilk günler ama çekmediği için aç kaldi demekki .mamaya alışınca şimdi sürüm iyice azaldı.ne yaparsam artmıyor.4 litre su içiyorum humana vs.sadece gece ilk uyuduğunda 3 saat eşim bakıyor.uyaninca sütumm oluyor.uyudugum için.onun dışında boş boş emiyor cocuk cok üzülüyorum ya ne olucak böyle.kizimda da ilk zamanlar sütüm azdı.sonrasinda 19 ay emzirmiştim.ama böyle çekilmemişti süt.cunku kızım hem mama hem meme yerdi.ama her cocuk aynı değil demekki.Bu hem mama veren hem emziren anneleri alkışlıyorum
Nasıl oluyor da sütleri gitmiyor
Yok benim bünyem bünye değil aha gitti süt
Yemediğim kalmadı
Artık kafayı yemek üzereyim yoruldum ya yoruldum
Kızlar benim kzımda da oğlumda da doktorlar 40 gün ilişki yasak dediler. Enfeksiyon riski var ya herhalde ondan40dan once kanamada olmasa gunahmış ben öyle biliyorum :-/ Zaten günah olmasida hala yara oldugu icin iylesmedigi icinmis.
Not: biz hala kankiyiz
Benim şimdilik var ama gitmesinden korkuyorumBu hem mama veren hem emziren anneleri alkışlıyorum
Yemediğim kalmadı
Biz yola cikacagimiz icin sorduk ates yapar mi diye. Oyleyse gittigimiz yerde vurduralik dedik. Ates yapmaz ama huzursuz olabilir dedi. Ates ihtimaline karsi calpol surubunu verdi. Azicik verirsini dedi. Bana soylenen bu ama senin bebis hassas olabilir.Bu hepatit aşısı hafif ateş mi yaptı nedir ya çocuk sıcak ve huysuzluk ediyor çok
Ay bir kaka yaptı bildiğin su gibiBiz yola cikacagimiz icin sorduk ates yapar mi diye. Oyleyse gittigimiz yerde vurduralik dedik. Ates yapmaz ama huzursuz olabilir dedi. Ates ihtimaline karsi calpol surubunu verdi. Azicik verirsini dedi. Bana soylenen bu ama senin bebis hassas olabilir.
Bu hem mama veren hem emziren anneleri alkışlıyorum
Yemediğim kalmadı
Bende ne bulursam yedim şimdi kimyon serptim bolca üzerlerine artık olmazsa da bişi yapamıcam psikolojim bozuldu sanki 3. Değil de ilk çocuğum gibi yahu
Genelde biz de öyleyizBenim kızım da uykuya dalamıyor bugun artık ikinci gün
Dun nerdeyse tum gun uyumadı diyebilirim ,sabah 7 de uyandı taa saat 17 e kdr..ara ara kucuk şekerlemeler yaptı 15 dk lık okdr ...hiç bir iş yapamadım dün sürekli kucagımda aglıyor emmek istiyor ,bugun yine uykuya dalamıyooor neden boyle ,anlamadım,çok yoruyor bu durum beni
Nasibi ne kadarsa o kadar oluyor canım üzme kendini mamayı öcü gibi görenleri de bosver. Sütün gelmesi için de bir yöntem vardı instagramda emzirenanne bilgilendirmişti. Sütün kesilebilir sonuçta sen bunu isteyerek yapmıyorsun kendini rahatlat bebeğinin mutluluğunu düşün gerisini boşver
Bize ateş olursa 1cay kaşıgı calpol verebilirsin demişti doktorumuZ canımBu hepatit aşısı hafif ateş mi yaptı nedir ya çocuk sıcak ve huysuzluk ediyor çok
Kimyonu nasıl yapıyorsun bugun kızım hiç yatmadı nerdeyseBugun kontrol vardı ikinci hepatit aşısı ve kalça ultrasonu olduk , herşey iyi şükür ama sap sımplex i bırak dedi doktor bağırsak tembelliği yapıyormuş sadece biogaia kullan dedi çok sıkışırsa kimyon kaynat iki çay kaşığı ver dedi
Benimki de bazen oyle.Altini degistirirken yapti,ustum basim batti.Insan bebisinden tiksinmiyor neyseki :)Zormus bebek bakmak gercekten pratik kazanana kadar yorulacagiz.Bnmkiside öyle 25 günlüğüz anca kaka yaparken gaz çıkartıyor.. Bende daha adapte olamadım yeni yaşama. Anne olmak gerçekten ama gerçekten çok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?