2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Senin kararin canim ben emzikli bebegi seviyorum veriyorum hem sakinlestiriyor bebegi ama ileri donemde fazla kullanimi diş yapisini bozabiliyormus
6 yaşıma kadar emzik emdim :) dişlerimde gayet güzel ..herkeste aynı olmayabilir mesela yeğenimde emziktenmidir dişleri kötü tel taktırdılar..

6 yaşıma kadar emzik emdim :) dişlerimde gayet güzel ..herkeste aynı olmayabilir mesela yeğenimde emziktenmidir dişleri kötü tel taktırdılar..
Bnde bi tek amca kizimda gordum disleri one dogru cikti ama cogunlukta olan bisey degil bu arada 6 yas azmıs yahuu :)

Bnde bi tek amca kizimda gordum disleri one dogru cikti ama cogunlukta olan bisey degil bu arada 6 yas azmıs yahuu :)
Benim ön iki dişim çok ayrikmiş anneme kalsa 2 yaşa kadar emzik emdigimden belkide olacagi vardi

Şimdiden düşünmeye başladım hem çalışıp hem de nasıl bakacağım oğluma diye allah hepimize kolaylık versin.
Yanında hep ondan bişey bulundur. Gerçektn çok zor bırakpta işe gitmek.. aklın hep onda olacaktır eminm. Allah sabır kolaylık versn cnm

Merhaba arkadaslar hayirli aksamlar. Henuz bir haftalik bebegim var yalniz bebegim fazla aglamiyor emiyor uyuyor ve gazini yapmiyor bunlar normal mi acaba aklima takildi. Cevap verirseniz cok sevinirim.

Merhaba arkadaslar hayirli aksamlar. Henuz bir haftalik bebegim var yalniz bebegim fazla aglamiyor emiyor uyuyor ve gazini yapmiyor bunlar normal mi acaba aklima takildi. Cevap verirseniz cok sevinirim.
Sabret canim. 1aya yaklasinca agliyor:)) gaz sancisindan aciktigindan alti kirlendiginden uykusu geldiginde. Bu gunlerin kiymetini bil. 2 saate bir uyandir emzir onunla birlikte uyu. Sonra uyutacagim susturacagim diye gobegin catliyor.

Anneler benim sol gogsu tutmaya baslamisti kizim ama yara oldu cok fena0 ve kabuk bagladi. Lansinoh suruyorum iyilessin diye. Sızlıyor. Undan dolayi yine veremiyorum memeyi. Cunku en son verdigimde agzindan kan cikti resmen cocugumun. Yaranin iyilesmesini bekliyorum. Sagmaya bile korkuyorum acisindan. 2 gundur sagmiyorum. Süt dolmuyor artik. Simdilik tek meme yetiyor ama buyudukce ne yapacagim bilmiyorum.

Size bir sorum var. Ise baslamadan ne kadar sure once biberona baslamak gerekiyor? Ne kadar surede alisir? Simdi hic biberon kullanmiyoruz.

Benim kız da öyle bugün nerdeyse ağlayacaktım hiç uyumadı dediğin gibi şekerleme yapiyo sonra uyaniyo kucak istiyo sürekli agliyo emmek istiyo bide kendini nasıl skliyo gaz sancısı var o da cikmiyo bi türlü içmediğim şey kalmadı ama yine de çok sancılı var mı onerebilceginiz bişey

bizim gaz değil sanırım aç olduğu için yapıyor.ama sabahları gaz olduğunda karnına saat yönünün tersine doğru masaj yaptıkça rahatlıyor kuzum.inşallah işe yarar.

kızlar ev tipi ana kucağı kullananlar var mı? bizim oğlanı ayakta sallıyoruz biz.çok güzel uyuyor.yan sallamaya en uygun olan nuna leaf var onu mu alsak diyoruz hazır indirimdeyken...siz nasıl uyutuyorsunuz? bir düzen de kurmak istiyorum ama şimdilik toparlanma ve alışma sürecinde zor biraz

Tek meme ilerde yetmeyecektir.bunun dışında simetrik görüntün kaybolur.bir meme aktif oldugunda o daha irilesir hep.ne yap et sabret göğsünü sağ. Bebegine göğüs başlığı ile ver.bn ilk kızımda o catlaktan neler cektim ama üstüne gitmek lazim meme cabuk küsüyor

Bizde prego gabby var yanlara sallanıyo memnunum

Otomatik sallanan klasik bir model aldik bnim kız sevdi bakalim geceleri yatirmiyorum ama gündüz iş yaparken yemek yerken iyi avutuyor uyutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…