- 3 Ekim 2015
- 1.257
- 1.707
- 133
- 38
6 yaşıma kadar emzik emdim :) dişlerimde gayet güzel ..herkeste aynı olmayabilir mesela yeğenimde emziktenmidir dişleri kötü tel taktırdılar..Senin kararin canim ben emzikli bebegi seviyorum veriyorum hem sakinlestiriyor bebegi ama ileri donemde fazla kullanimi diş yapisini bozabiliyormus
Bnde bi tek amca kizimda gordum disleri one dogru cikti ama cogunlukta olan bisey degil bu arada 6 yas azmıs yahuu :)6 yaşıma kadar emzik emdim :) dişlerimde gayet güzel ..herkeste aynı olmayabilir mesela yeğenimde emziktenmidir dişleri kötü tel taktırdılar..
6 yaşıma kadar emzik emdim :) dişlerimde gayet güzel ..herkeste aynı olmayabilir mesela yeğenimde emziktenmidir dişleri kötü tel taktırdılar..
Benim ön iki dişim çok ayrikmiş anneme kalsa 2 yaşa kadar emzik emdigimden belkide olacagi vardiBnde bi tek amca kizimda gordum disleri one dogru cikti ama cogunlukta olan bisey degil bu arada 6 yas azmıs yahuu :)
Şimdiden düşünmeye başladım hem çalışıp hem de nasıl bakacağım oğluma diye allah hepimize kolaylık versin.Bnmkiside öyle 25 günlüğüz anca kaka yaparken gaz çıkartıyor.. Bende daha adapte olamadım yeni yaşama. Anne olmak gerçekten ama gerçekten çok zormuş
Of sorma yaa bnde hç iyi değilm. Yetemiyorum diye bi hüzün kapladı.. napcağmı hç blmiyorumBende ne bulursam yedim şimdi kimyon serptim bolca üzerlerine artık olmazsa da bişi yapamıcam psikolojim bozuldu sanki 3. Değil de ilk çocuğum gibi yahu
Aynen öyle cnm bnm bide ilk bebeğim tecrübesizimm. Çocuk gelişimi mezunuyum ama okumakla uygulamak bir olmuyormuş :)Benimki de bazen oyle.Altini degistirirken yapti,ustum basim batti.Insan bebisinden tiksinmiyor neyseki :)Zormus bebek bakmak gercekten pratik kazanana kadar yorulacagiz.
Yanında hep ondan bişey bulundur. Gerçektn çok zor bırakpta işe gitmek.. aklın hep onda olacaktır eminm. Allah sabır kolaylık versn cnmŞimdiden düşünmeye başladım hem çalışıp hem de nasıl bakacağım oğluma diye allah hepimize kolaylık versin.
Sabret canim. 1aya yaklasinca agliyor:)) gaz sancisindan aciktigindan alti kirlendiginden uykusu geldiginde. Bu gunlerin kiymetini bil. 2 saate bir uyandir emzir onunla birlikte uyu. Sonra uyutacagim susturacagim diye gobegin catliyor.Merhaba arkadaslar hayirli aksamlar. Henuz bir haftalik bebegim var yalniz bebegim fazla aglamiyor emiyor uyuyor ve gazini yapmiyor bunlar normal mi acaba aklima takildi. Cevap verirseniz cok sevinirim.
bende bazen yetişemiyorum geceleri uykusuzluk sabahları alisamadim daha annelik zormuş gercektenŞimdiden düşünmeye başladım hem çalışıp hem de nasıl bakacağım oğluma diye allah hepimize kolaylık versin.
Benim kız da öyle bugün nerdeyse ağlayacaktımGenelde biz de öyleyiz15 dk bilemedin yarim saat uyuyo hemen uyaniyo.karni tok alti temiz neden boyle bilmiyorum.saglik ocagindaki doktor senin kokunu ozluyodur ondan böyle dedi ama bana mantıklı gelmedi hiç doktorumuza gidince sorucam
Daha hiç yapmadım ki az bir kimyonu kaynat dedi ölçü vermedi iki çay kaşığı ver dedi bebeğeKimyonu nasıl yapıyorsun bugun kızım hiç yatmadı nerdeyse
bizim gaz değil sanırım aç olduğu için yapıyor.ama sabahları gaz olduğunda karnına saat yönünün tersine doğru masaj yaptıkça rahatlıyor kuzum.inşallah işe yarar.Benim kız da öyle bugün nerdeyse ağlayacaktımhiç uyumadı dediğin gibi şekerleme yapiyo sonra uyaniyo kucak istiyo sürekli agliyo emmek istiyo bide kendini nasıl skliyo gaz sancısı var o da cikmiyo bi türlü içmediğim şey kalmadı ama yine de çok sancılı var mı onerebilceginiz bişey
Tek meme ilerde yetmeyecektir.bunun dışında simetrik görüntün kaybolur.bir meme aktif oldugunda o daha irilesir hep.ne yap et sabret göğsünü sağ. Bebegine göğüs başlığı ile ver.bn ilk kızımda o catlaktan neler cektim ama üstüne gitmek lazim meme cabuk küsüyorAnneler benim sol gogsu tutmaya baslamisti kizim ama yara oldu cok fena0 ve kabuk bagladi. Lansinoh suruyorum iyilessin diye. Sızlıyor. Undan dolayi yine veremiyorum memeyi. Cunku en son verdigimde agzindan kan cikti resmen cocugumun. Yaranin iyilesmesini bekliyorum. Sagmaya bile korkuyorum acisindan. 2 gundur sagmiyorum. Süt dolmuyor artik. Simdilik tek meme yetiyor ama buyudukce ne yapacagim bilmiyorum.
kızlar ev tipi ana kucağı kullananlar var mı? bizim oğlanı ayakta sallıyoruz biz.çok güzel uyuyor.yan sallamaya en uygun olan nuna leaf var onu mu alsak diyoruz hazır indirimdeyken...siz nasıl uyutuyorsunuz? bir düzen de kurmak istiyorum ama şimdilik toparlanma ve alışma sürecinde zor biraz
Otomatik sallanan klasik bir model aldik bnim kız sevdi bakalim geceleri yatirmiyorum ama gündüz iş yaparken yemek yerken iyi avutuyor uyutuyorkızlar ev tipi ana kucağı kullananlar var mı? bizim oğlanı ayakta sallıyoruz biz.çok güzel uyuyor.yan sallamaya en uygun olan nuna leaf var onu mu alsak diyoruz hazır indirimdeyken...siz nasıl uyutuyorsunuz? bir düzen de kurmak istiyorum ama şimdilik toparlanma ve alışma sürecinde zor biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?