2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende ayni durumdayım medescol diye bi krem vardı evde surdum baya hafiflefi iki defa sürmekle emzirmeden önce yikaman gerekiyo ama inşallah düzelir

nuna leaf nerede indirimde acaba?

Kulagi agriyor olabilir banyo esnasinda ister istemez su kacabiliyor kulagina bas parmaginizla hafif bastirin sakinken eger aglar nazlanirsa agriyordur

canım ben aptamilden hipp geçtim bugun ilk defa aglamadan rahat yattılar aptamil göre daha sekersizmiş direk kakada yaptılar sancısız.umarım sendede işe yarar

tatlım uyuduktan sonra atıyor zaten zaten ilk zamanlar hep göz hapsindeler onlar uyumadan biz uyumuyoruz veriyorum ben ağladıkça daha agresifleşiyor en azından allınca sakinliyor bebişler birde mamadan sonrada emiyorlar tokkende :) vicdan yapma sen bence:)
iyiki emzik var yoksa bizimkiler koro halinde :))

canım ben aptamilden hipp geçtim bugun ilk defa aglamadan rahat yattılar aptamil göre daha sekersizmiş direk kakada yaptılar sancısız.umarım sendede işe yarar
Bende aptamilden hipe geçtim. O gaz sancıları neydi öyle en son üç güne çıkmıştı kaka yapmasıda dünden beri 6 kez kaka yaptı bagirsaklar temizlendi resmen inşallah iyi gelir kilo alimlarinada

Bende aptamilden hipe geçtim. O gaz sancıları neydi öyle en son üç güne çıkmıştı kaka yapmasıda dünden beri 6 kez kaka yaptı bagirsaklar temizlendi resmen inşallah iyi gelir kilo alimlarinada

Gunde kaç kez geriyosun mamayı cnm ,emziiyo musn?

Ben de aptanilden hippe gectim. Ben de tersine aptamil ishal yapti. Cocuk sicmaktan uyuyamiyordu. Hippi de midesinde mama kalmayincaya kadar kusuyor. Golden goat iyiydi o da kabiz yapti. Smilac benekler yapti. Sirada bebelac var. Hipp bitince onu deneyecegim. Bi kafama gore mama bulamadim

Kızlar bebegimin vücudu çok kuru nemlendirici ne marka tavsiye edersiniz ne alayim bu konudahic bilgim yok
Bepanthol kuru ciltler için losyon verdi çocuk doktoru parmak aralarına kulak içine kadar sür dedi her banyo sonrasi sürüyoruz masajla çok güzel geldi bize

3 haftadir memleketteydim. Dun gece eve geldik. Anammm ev yaniyorrrr. Memlekette kisa kollu ustune uzun kollu ustune yelek altina 2 kat corap alt zibin ve 2 kat battaniye ile uyuyordu cocuk. Eve gelince tek kisa kolluyla terliyor. Beynim giydirmeye odakli :)) Hic aliskin degiliz sicaklara. Nasil basediyorsunuz? Gunde 2 kere mi yikamali? Cam surekli acik ama farketmeden üşür mu? Emzirirken hele benden gelen sicakla su gibi oluyor, surekli ustunu degistiriyorum.

@SMHN cnm bnmde göğüslerim feciydi hele sağ göğsüm yara kabuk tutmuştu kanamaktan ama yinede veriyordum ağlayarak..halen geçmiş degil ama ilk zamndaki gibi ağrı yok..vermezsen sütün gelmez o göğüsten ve biri diğerine göre şekil olarakta kötü duracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…