Benim de gaz sancısı dan denice inşallah benin kızı da rahatlatırbizim gaz değil sanırım aç olduğu için yapıyor.ama sabahları gaz olduğunda karnına saat yönünün tersine doğru masaj yaptıkça rahatlıyor kuzum.inşallah işe yarar.
Canim bende ayni durumdayım medescol diye bi krem vardı evde surdum baya hafiflefi iki defa sürmekle emzirmeden önce yikaman gerekiyo ama inşallah düzelirAnneler benim sol gogsu tutmaya baslamisti kizim ama yara oldu cok fena0 ve kabuk bagladi. Lansinoh suruyorum iyilessin diye. Sızlıyor. Undan dolayi yine veremiyorum memeyi. Cunku en son verdigimde agzindan kan cikti resmen cocugumun. Yaranin iyilesmesini bekliyorum. Sagmaya bile korkuyorum acisindan. 2 gundur sagmiyorum. Süt dolmuyor artik. Simdilik tek meme yetiyor ama buyudukce ne yapacagim bilmiyorum.
kızlar ev tipi ana kucağı kullananlar var mı? bizim oğlanı ayakta sallıyoruz biz.çok güzel uyuyor.yan sallamaya en uygun olan nuna leaf var onu mu alsak diyoruz hazır indirimdeyken...siz nasıl uyutuyorsunuz? bir düzen de kurmak istiyorum ama şimdilik toparlanma ve alışma sürecinde zor biraz
Tarifi nasıl bende kızıma vereyimDaha hiç yapmadım ki az bir kimyonu kaynat dedi ölçü vermedi iki çay kaşığı ver dedi bebeğe
Kulagi agriyor olabilir banyo esnasinda ister istemez su kacabiliyor kulagina bas parmaginizla hafif bastirin sakinken eger aglar nazlanirsa agriyordurBenim kız da öyle bugün nerdeyse ağlayacaktımhiç uyumadı dediğin gibi şekerleme yapiyo sonra uyaniyo kucak istiyo sürekli agliyo emmek istiyo bide kendini nasıl skliyo gaz sancısı var o da cikmiyo bi türlü içmediğim şey kalmadı ama yine de çok sancılı var mı onerebilceginiz bişey
Gece daha sık emzir sütün daha cok artar canimBenim şimdilik var ama gitmesinden korkuyorum
Olabilir denerim banyo çok yaptı zaten üşütmesinden şüpheleniyorum saol canmKulagi agriyor olabilir banyo esnasinda ister istemez su kacabiliyor kulagina bas parmaginizla hafif bastirin sakinken eger aglar nazlanirsa agriyordur
canım ben aptamilden hipp geçtim bugun ilk defa aglamadan rahat yattılar aptamil göre daha sekersizmiş direk kakada yaptılar sancısız.umarım sendede işe yarararkadaşlar merhaba bayadır giremiyorum kızım sağolsun hiç durmuyor sma bıraktım aptamile geçtim daha kötü oldu mama yerken ıkınma ağlama iştahlı kız gitti yerine mamayı yarım bırakan kız geldi vücududa kızarsı doktor mamada süt varsa alerjı olabılır demiş bebelac önermiş bilgisi olan var mı konuyla ilgili üzüntüden mafoldum
tatlım uyuduktan sonra atıyor zaten zaten ilk zamanlar hep göz hapsindeler onlar uyumadan biz uyumuyoruz veriyorum ben ağladıkça daha agresifleşiyor en azından allınca sakinliyor bebişler birde mamadan sonrada emiyorlar tokkende :) vicdan yapma sen bence:)Kızlar biraz once avent soothie emzik verdim hic susmuyor bizimki cünkü biraz vicdan azabı duydum sanki bebek acta ben memeyle susturuyorum gibi oldum bir de emzik sürekli düsüyor gece oyle olursa klkıp durdurmak lazım sürekli sizce hic alıstırmasammo emzikle ilgli yprum yapar mısınız sizce kullanılmalı mı?
:)) güldürdün beni40dan once kanamada olmasa gunahmış ben öyle biliyorum :-/ Zaten günah olmasida hala yara oldugu icin iylesmedigi icinmis.
Not: biz hala kankiyiz
Bende aptamilden hipe geçtim. O gaz sancıları neydi öylecanım ben aptamilden hipp geçtim bugun ilk defa aglamadan rahat yattılar aptamil göre daha sekersizmiş direk kakada yaptılar sancısız.umarım sendede işe yarar
Bende aptamilden hipe geçtim. O gaz sancıları neydi öyleen son üç güne çıkmıştı kaka yapmasıda dünden beri 6 kez kaka yaptı bagirsaklar temizlendi resmen inşallah iyi gelir kilo alimlarinada
Ben de aptanilden hippe gectim. Ben de tersine aptamil ishal yapti. Cocuk sicmaktan uyuyamiyordu. Hippi de midesinde mama kalmayincaya kadar kusuyor. Golden goat iyiydi o da kabiz yapti. Smilac benekler yapti. Sirada bebelac var. Hipp bitince onu deneyecegim. Bi kafama gore mama bulamadimcanım ben aptamilden hipp geçtim bugun ilk defa aglamadan rahat yattılar aptamil göre daha sekersizmiş direk kakada yaptılar sancısız.umarım sendede işe yarar
E bebekte canimnuna leaf nerede indirimde acaba?
Bepanthol kuru ciltler için losyon verdi çocuk doktoru parmak aralarına kulak içine kadar sür dedi her banyo sonrasi sürüyoruz masajla çok güzel geldi bizeKızlar bebegimin vücudu çok kuru nemlendirici ne marka tavsiye edersiniz ne alayim bu konudahic bilgim yok
Kızlar bebegimin vücudu çok kuru nemlendirici ne marka tavsiye edersiniz ne alayim bu konudahic bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?