2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkide terliyor ama değiştirmiyorum sürekli gerek yok , ceryanda bırakma cam kenarında bırakma yeterli dedi doktor sen nasıl giyiniyorsan onu da öyle giydir dedi ben bıraksalar donla gezecem çocuğu body ile tutuyorum sürekli

Evet canım bende memnunum suan icin sık sık düsürüyor ama olsun alıscak :)

Kızlar mama bebelac gold kullanıyorum kaka yapması iyi, kilo alımını hic bilmiyorum gazı derseniz var genelde bacaklarını çekiyor karnına ama genel olarak memnunum cünkü istahla iciyor mamasını hep demekki lezzetini seviyor
Bebelac ve bebelac gold arasındaki fark ise fermantasyon teknolojisi ile yapılıyormuş gold, yani kefir ayran yogurt gibi.. ilk zamanlar mama kalitesi onemli oldugu icin biz hep gold olanını tercih ediyoruz bilginize

Bu sap sımplex i kullanmayı bıraktık ya hemen ondan mı oldu noldu bilmiyorum dün gece bir felaketti gazdan ağlarken helak oldu çocuk artık dayanamayıp gece 3 te verdim biraz sonra uyudu napcam ben ya hep böyleyse yandıkk

Bebek için kimyon rezene çayı kullanan var mı nasıl kullanıyorsunuz memnun musunuz

Ben mama olarak hep hipp kullandim bence bebekten bebege degisiyor hersey biz çok memnunuz mamadan.
Dun itibariyla gaz damlamizda bitti doktor artik gerek yok bagisiklik yapmasin dedi biraktirdi. Ama rahat yapti damlayla zorlandigi kadar zorlandi.

Bende sab simplex kullanıyorum tamamı idrarla atiliyormus vücut dışına sen neden kullanmak istemiyorsun canım bir zararı mi varmış

Kızlar bebegimin vücudu çok kuru nemlendirici ne marka tavsiye edersiniz ne alayim bu konudahic bilgim yok
Ben mustela aldim. Su an kendim kullaniyorum bebege daha surmedim. Hemen iyi geldi. Gunes kremini de aldim kendinde kullan dedi eczaci yuzunde lekeler olusmus dedi. Birde sampuanini kulla iyorum.

Sütün 2-3 saatte bir sağılması, gece ve gündüz sütlerinin işaretlenerek uygun zamanlarda verilmesi gerektiğini aktaran Öztürk, "Gece sütünde uyku verici madde vardır. Bu nedenle gece sütü gece verilmelidir. Aksi takdirde gündüz sütüyle beslenen bebek gece uyumaz" şeklinde konuştu.

SÜTÜ KESİLEN ANNENİN SÜTÜ TEKRAR GELEBİLİR

Bütün bu çabalara rağmen anne sütünün kesilebildiğini aktaran Öztürk, "Annenin çeşitli nedenlere bağlı yaşadığı stres de sütün kesilmesine neden olan etkenlerden biridir. Yeni doğum yapan annelerin en büyük korkularından biri de strese bağlı sütün kesilmesidir" dedi.

Öztürk, bu tür talihsizlikler yaşayan annelerin sütünün tekrar oluşturulmasının artık mümkün olduğunu, bunun için "Relaktasyon" adı verilen yönteme başvurulduğunu belirterek, şu bilgileri aktardı:

"Sütü kesilen annenin bebeğini yeniden emzirebilmesi mümkün. Ama bunun için uzmanların tavsiyesine harfiyen uyması, işbirliği yapması ve sabırlı davranması gerekiyor. Aslında yöntemle bebeği annenin göğsünü emmesi için kandırıyoruz. Silikon beslenme sondasını annesinin göğüs ucuna bağlıyoruz. Enjektörle üstten mama veriyoruz. Bebek sütün annesinin göğsünden geldiğini sanarak emmeye başlıyor. Böylece süt kanalları uyarılıyor ve yeniden süt üretimi başlıyor. Bunu 1 hafta süreyle bebeğin beslenmesi gereken her 3 saatte bir tekrarlıyoruz. 2-3 gün sonra damla damla, 3'üncü gün sonunda her iki göğüsten süt gelmeye başlıyor. Bir hafta, 10 gün içinde her şey normale dönüyor."

Bu yöntemle sütü kesildikten sonra bebeğini tekrar emzirmeye başlayan çok sayıda anne olduğunu kaydeden Öztürk, bu tür sorun yaşayan annelerin umutsuzluğa kapılmamaları gerektiğini vurguladı.

Annenin emzirme döneminde dikkat etmesi gerekenler bulunduğunu bildiren Polat, "Kullandığı parfüm, duş jeli, sabun bile emzirme döneminde çok önemli. Bebek alışık olmadığı bir durumla karşılaştığında, 'bu benim annem değil' diye emzirmeyi bile bırakabiliyor" uyarısında bulundu.

Anneler meme iyilesmis. Simdi sagdaki sutu artirmak icin nasıl bir emzirme yontemi kullanmaliyim. Dediginiz gbsekil olarak kotu gorunuyor. Sal buyuk sag sönük. Hep sagi versrm yavrum doymaz 10 c bile cikmadi.

Kızlar emzirirken saç boyatılabilir mi ?
Normalde boyatilmasa daha iyi ama acici kullanmasan zarari yok deniyor. Ben duz boyatacagim actirma yapmadan ustunede ombre yaptiracagim dibe acici hic degmeyecek.
9 ay boyatmadim bebek icin simdi bebek kac ay/yil emecek bilemem ki boyatmadanda olmaz artik :-/

Ben ne zaman baksam o fiystts görüyorum canım. Ama yine de yüksek geliyor ya.. kesin kullanacağımdan emin olsam alacağım da.. bir de bebek içinde durmak istemezse. Ama acil bi ana kucağı almamız lazım bizim yavru düz yatınca hemen kusuyor böyle eğimli bi yerde yatırmam lazım. Bütün gün kucakta tutuyoruz zor oluyor. Alırsan ve memnun kalırsan bana yazar mısın?

Yatağının altına belden yukarı kısmına havlu vs ile eğim yaptum ben

Kızlar emziği emzirdikten sonra veriyorum tabi cok düşürüyor zorla tutturuyorum alışana kadarda.. bazen uyuya kalıyor emzik ağzındayken uykuda emziğe alışmasını istemiyorum.. siz nasıl yapıyorsunuz her emmeden sonra emzikmi veriyorsunuz hep ağızlarında emzikmi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…