Benimkide terliyor ama değiştirmiyorum sürekli gerek yok , ceryanda bırakma cam kenarında bırakma yeterli dedi doktor sen nasıl giyiniyorsan onu da öyle giydir dedi ben bıraksalar donla gezecem çocuğu body ile tutuyorum sürekli3 haftadir memleketteydim. Dun gece eve geldik. Anammm ev yaniyorrrr. Memlekette kisa kollu ustune uzun kollu ustune yelek altina 2 kat corap alt zibin ve 2 kat battaniye ile uyuyordu cocuk. Eve gelince tek kisa kolluyla terliyor. Beynim giydirmeye odakli :)) Hic aliskin degiliz sicaklara. Nasil basediyorsunuz? Gunde 2 kere mi yikamali? Cam surekli acik ama farketmeden üşür mu? Emzirirken hele benden gelen sicakla su gibi oluyor, surekli ustunu degistiriyorum.
tatlım uyuduktan sonra atıyor zaten zaten ilk zamanlar hep göz hapsindeler onlar uyumadan biz uyumuyoruz veriyorum ben ağladıkça daha agresifleşiyor en azından allınca sakinliyor bebişler birde mamadan sonrada emiyorlar tokkende :) vicdan yapma sen bence:)
iyiki emzik var yoksa bizimkiler koro halinde :))
Banyo sonrası zeytinyağ sürüyorum ben bebeyağıda iyi oluyor nenlendiriyorKızlar bebegimin vücudu çok kuru nemlendirici ne marka tavsiye edersiniz ne alayim bu konudahic bilgim yok
Selam canim iyiyiz sen nasilsin yoksun bu aralar :))Selam kızlaar nasılsınız her şey yolundadır inşallah :)) burdan bildirim gelmemiş hiç oysaki bir yığın sayfa olmuşş
Bu sap sımplex i kullanmayı bıraktık ya hemen ondan mı oldu noldu bilmiyorum dün gece bir felaketti gazdan ağlarken helak oldu çocuk artık dayanamayıp gece 3 te verdim biraz sonra uyudunapcam ben ya hep böyleyse yandıkk
Ben mustela aldim. Su an kendim kullaniyorum bebege daha surmedim. Hemen iyi geldi. Gunes kremini de aldim kendinde kullan dedi eczaci yuzunde lekeler olusmus dedi. Birde sampuanini kulla iyorum.Kızlar bebegimin vücudu çok kuru nemlendirici ne marka tavsiye edersiniz ne alayim bu konudahic bilgim yok
Bağırsak tembelliği yapar diye doktor bıraktırdıBende sab simplex kullanıyorum tamamı idrarla atiliyormus vücut dışına sen neden kullanmak istemiyorsun canım bir zararı mi varmış
Normalde boyatilmasa daha iyi ama acici kullanmasan zarari yok deniyor. Ben duz boyatacagim actirma yapmadan ustunede ombre yaptiracagim dibe acici hic degmeyecek.Kızlar emzirirken saç boyatılabilir mi ?
E bebekte canim
Yatağının altına belden yukarı kısmına havlu vs ile eğim yaptum benBen ne zaman baksam o fiystts görüyorum canım. Ama yine de yüksek geliyor ya.. kesin kullanacağımdan emin olsam alacağım da.. bir de bebek içinde durmak istemezse. Ama acil bi ana kucağı almamız lazım bizim yavru düz yatınca hemen kusuyor böyle eğimli bi yerde yatırmam lazım. Bütün gün kucakta tutuyoruz zor oluyor. Alırsan ve memnun kalırsan bana yazar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?