- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Joie serina kullaniyoruz.Titresimi,one arkaya ve yan sallanmasi,hiz ayarlari,muzikleri cok guzel.Gazi cikarmamiza da yardimci oluyor.Bizimki uyumak icin degil de daha cok iste bir yemek yerken wc ye gidecekken,bir nefes almak istedigimde kurtarici yoksa gogsumde uyuyor askim ❤kızlar ev tipi ana kucağı kullananlar var mı? bizim oğlanı ayakta sallıyoruz biz.çok güzel uyuyor.yan sallamaya en uygun olan nuna leaf var onu mu alsak diyoruz hazır indirimdeyken...siz nasıl uyutuyorsunuz? bir düzen de kurmak istiyorum ama şimdilik toparlanma ve alışma sürecinde zor biraz
13 agustosa kadar 600 e dusmustu haber veririm tabiki...Ben ne zaman baksam o fiystts görüyorum canım. Ama yine de yüksek geliyor ya.. kesin kullanacağımdan emin olsam alacağım da.. bir de bebek içinde durmak istemezse. Ama acil bi ana kucağı almamız lazım bizim yavru düz yatınca hemen kusuyor böyle eğimli bi yerde yatırmam lazım. Bütün gün kucakta tutuyoruz zor oluyor. Alırsan ve memnun kalırsan bana yazar mısın?
Alt degistirirken,cok agladiginda veriyorum emzik.Alisabilir bence problem yok ama uyuyakaldiginda dusururse utanip tekrar agliyor.O kisim zor.Kızlar emziği emzirdikten sonra veriyorum tabi cok düşürüyor zorla tutturuyorum alışana kadarda.. bazen uyuya kalıyor emzik ağzındayken uykuda emziğe alışmasını istemiyorum.. siz nasıl yapıyorsunuz her emmeden sonra emzikmi veriyorsunuz hep ağızlarında emzikmi oluyor
Serinaya ben de baktim eglenceli biseye benziyor. cok da sevdi bizimkiJoie serina kullaniyoruz.Titresimi,one arkaya ve yan sallanmasi,hiz ayarlari,muzikleri cok guzel.Gazi cikarmamiza da yardimci oluyor.Bizimki uyumak icin degil de daha cok iste bir yemek yerken wc ye gidecekken,bir nefes almak istedigimde kurtarici yoksa gogsumde uyuyor askim ❤
Evt canim en fazla 9 kilo.Nuna 60 kilo da hareketlenince durmaz diye dusundum.Su gaz donemlerini,zorlugu atlatmama yardimci olsun yeter.Serinaya ben de baktim eglenceli biseye benziyor. cok da sevdi bizimkiama cok kisa bir süre kullanılacağı için o fiyatı vermek istemedim.bir de sevmeme durumunu düşününce...
9kg ya kadar tasiyormus serina...nuna leaf 60kg ya kadar tasiyabiliyor.
Bebek bakim örtüsü aldim çünkü ne zaman altini acsam yapiyor her yere :)Kizlar alt degistirmeyi nasil yapiyorsunuz.Bizimki her altini actigimda ya kaka ya cis yapiyor.Ustum basim batiyor.Sicak su pamukla altini siliyorum.Kakayi biraz zor yapiyor sanirim.Sicak suyla silerken makat uyariliyor her seferinde alt degistirirken yapiyor yoksa 20 gunluk bebis inat olsun diye yapamaz di mi :)Ama her altini actigimda yapmak icin kendini zorluyor,al8skanlik yapti iyice.
Gaz sorunu ciddi gerçekten orda seni ve bebişi rahatlatiyosa yeter de artar :) hareketlenince kemeri var ama yetmez belkide haklısın...Evt canim en fazla 9 kilo.Nuna 60 kilo da hareketlenince durmaz diye dusundum.Su gaz donemlerini,zorlugu atlatmama yardimci olsun yeter.
Günduz uyaninca veriyorum geceye hic alistirmadim uyanip emip gogsumde uyuyor uyaninca salliyorum geri uyuyor.Kızlar emziği emzirdikten sonra veriyorum tabi cok düşürüyor zorla tutturuyorum alışana kadarda.. bazen uyuya kalıyor emzik ağzındayken uykuda emziğe alışmasını istemiyorum.. siz nasıl yapıyorsunuz her emmeden sonra emzikmi veriyorsunuz hep ağızlarında emzikmi oluyor
Bize de hastanede bebelac gold verilmişti eşim iyisi diye eczaneden sma almış hastane sonrası çok sancı yaptı hemen bebelac gold aldık rahat etti şuan anne sütüyle devam ediyoruz ama ihtiyaç olursa yine bebelac gold kullanırımKızlar mama bebelac gold kullanıyorum kaka yapması iyi, kilo alımını hic bilmiyorum gazı derseniz var genelde bacaklarını çekiyor karnına ama genel olarak memnunum cünkü istahla iciyor mamasını hep demekki lezzetini seviyor
Bebelac ve bebelac gold arasındaki fark ise fermantasyon teknolojisi ile yapılıyormuş gold, yani kefir ayran yogurt gibi.. ilk zamanlar mama kalitesi onemli oldugu icin biz hep gold olanını tercih ediyoruz bilginize
13 agustosa kadar 600 e dusmustu haber veririm tabiki...
egimli yatis icin ben yastığın ustune yatirip yastigi egimli yatırıyorum uzun süre yatirmiyorum ama arada yatırıyorum.
egimli yatış yastığına baktin mi canım reflü için olanlar var.güvenlikli bir yastık.e bebekte görmüştüm.
Yatağının altına belden yukarı kısmına havlu vs ile eğim yaptum ben
Bacaklar geri itilince karnında hareket oluyor galiba birde hava alınca oralar mutlaka çiş kaka oluyor, çişten çok battık biZ deKizlar alt degistirmeyi nasil yapiyorsunuz.Bizimki her altini actigimda ya kaka ya cis yapiyor.Ustum basim batiyor.Sicak su pamukla altini siliyorum.Kakayi biraz zor yapiyor sanirim.Sicak suyla silerken makat uyariliyor her seferinde alt degistirirken yapiyor yoksa 20 gunluk bebis inat olsun diye yapamaz di mi :)Ama her altini actigimda yapmak icin kendini zorluyor,al8skanlik yapti iyice.
Ama kusuyorsa yatağın mutlaka eğimli olması faydalı benim ki hep öyle ve yan yatıyor yatağında kusabiliyor çünkü normalde de kullanmak için fısher prıce in ana kucağı var bizde iş görüyor titreşimi rahatlatıp uyutuyorAz bi eğim yetmiyor bize kucakta durur gibi dik durması lazım. Fobi olusacak bende artık cocugu yatırınca kusacak diye ödüm kopuyor
Ben emdikten sonra vazini cikarip uyutuyorum. Uyumakta zorlanirsa emzik veriyorum. Arada bir oluyor o daKızlar emziği emzirdikten sonra veriyorum tabi cok düşürüyor zorla tutturuyorum alışana kadarda.. bazen uyuya kalıyor emzik ağzındayken uykuda emziğe alışmasını istemiyorum.. siz nasıl yapıyorsunuz her emmeden sonra emzikmi veriyorsunuz hep ağızlarında emzikmi oluyor
Bu alt acmada hem kaka hem cis yapti.Beni iskaladi.Fayanslara geldi kaka.Artik ebeveyn banyosunda aciyorum altini biz diger banyoyu kullaniyoruz mikrop falan kapmasin diye.Ben kocaman bir kuvet almistim pisman olmustum ama onun alt acmasi bizim bebiste ise yaradi.En azindan banyo batiyor sadece.Bebek bakim ortusunden ben de siparia verdim.Umarim ise yarar.Yoksa kendime plastik onluk falan alacagim alt acarken giyeyim diye.Gecen ustumde emzirme atleti vardi memelerime kadar kakaya battim.Bebisi temizledikten sonra bu sefer meme icin aglamaya basladi.Ust bas batik,mikrop kapacak.Yalnizim onu aglata aglata dusa da giremedim.Islak mendille silinip meme verdim.Su 40 ciksin islak mendile gececegim.Simdi soguk geliyor poposuna agliyor.Sen sicak suyla mi soguk suyl mi yikiyorsun islak mendili?Bir de acikma aglamasini cok net ayirt ediyorum.Tiz ciglik atiyor.Sen acikma gaz aglamasini ayirt edebiliyor musun?Bebek bakim örtüsü aldim çünkü ne zaman altini acsam yapiyor her yere :)
Onu seriyorum yapsada bez gibi cekiyor hop atiyorum iyi oluyor. Bence rahatliyorlar altlari acilinca ben cok zorlaninca da aciyorum altini masajla hemen yapiyor.
Ben islak mendili yikiyorum suyla yada pamugu suyla islatip siliyorum birde krem suruyorum mutlaka yaz sicak piserler hemen
Selam canim iyiyiz sen nasilsin yoksun bu aralar :))
Yüksek sesten korkuyor araba motor sesi oluyor bazen cam açık uykudan uyanıyor hopluyor bazen ağlıyor bile , kafasını çok fazla tutabiliyor etrafı gezerken kucağımda ışık gelen yerlere ve kırmızı renge çok bakıyor birde uykusunda hep gülüyor hatta sesli gülüyor bazen :) karnı acıkınca memeyi geciktirmiyorum ama hiç sabrı yok verince memeyi kafa atıyor başını sağ sola sallıyor memeyi de koparack gibi çekiyor canım yanıyor kızdın galiba diyorumHamileligimde evden pek cikmadim,gurultulu ortamoarda da cok bulunmadim.Sesli ortamda bulundugumda karnimda tekme atardi.Dun arkadaslar geldi.Kiz konusmaya baslayinca bizimki de aglmaya basliyor.Beni konusturtmadi bir turlu.Gazi olunca dik pozisyonda kucagima alip tipisliyorum.Gaz sancisi bitip meme isteyince kendini koluma atip memeye ulasmaya calisiyor ya da atletin ustunden emme hareketi yapiyor.Karin ustu koyunca basini zorlanarak da olsa bir yandan diger yana ceviriyor bir iki saniye basini kaldirabiliyor.Gogsumde uyurken cok huzurlu.Ac degilse gazi yoksa uslu,besiginde kendini oyalayabiliyor.Banyoyu seviyor.Sicak su ga ini aliyormus sanirim.Baska bir yenidogan tanimiyorum.Bunlar sizin bebislerde de var mi.Ayirt edici farkli ozellikleri var mi?Bizimki kas catiyor mesela,istemsizdir gulme gibi ama kas catmasi da ilginc geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?