Bacakların ayrık durması gerekiyormuşHadi ya umarim duzelir annesi cift bez niye arkadasim beli mi tutuyormus
aiBize de hastanede bebelac gold verilmişti eşim iyisi diye eczaneden sma almış hastane sonrası çok sancı yaptı hemen bebelac gold aldık rahat etti şuan anne sütüyle devam ediyoruz ama ihtiyaç olursa yine bebelac gold kullanırım
Aynen bende öyleyim canım benim de yirmi gün oldu bi ara iki gün hiçbişey gelmedi peşinden ılk günkü gibi bi kanama yoğun dün lekeydi bugün yine koyu kanama oldu arada da ağrı oluyo adet gibiKızlar birşey sorcam size.bugün dogum yapalı 20 gün oldu kanamam devam ediyor sizlerin kaç gün sürdü ya da sürüyor mu cok azaldı derken rahmim tuvalette sanki cıkcak gibi bir his oluyor bazen ve kanama artıyor bir iki gün normal mi sizce arada yogun kanamanın olmaso
Kırmızı rengi algılamaya başlamış :)Ya çok tatlılar değil mi,bu kadar zor bir şeyi bu kadar severek nasıl yapardık yoksa :)Yüksek sesten korkuyor araba motor sesi oluyor bazen cam açık uykudan uyanıyor hopluyor bazen ağlıyor bile , kafasını çok fazla tutabiliyor etrafı gezerken kucağımda ışık gelen yerlere ve kırmızı renge çok bakıyor birde uykusunda hep gülüyor hatta sesli gülüyor bazen :) karnı acıkınca memeyi geciktirmiyorum ama hiç sabrı yok verince memeyi kafa atıyor başını sağ sola sallıyor memeyi de koparack gibi çekiyor canım yanıyor kızdın galiba diyorum
Tabi canım eşimde bende bir mucize gibi şaşırıp duruyoruz , büyüdükçede gurur duymaya başlıyor insan :) büyük oğlum mesela öyle şeyler söyleyip yapıyor ki onu biz yetiştirdiğimiz için gurur duyuyorum allaha şükür ediyorum maşallah hepsineKırmızı rengi algılamaya başlamış :)Ya çok tatlılar değil mi,bu kadar zor bir şeyi bu kadar severek nasıl yapardık yoksa :)
Aynen bende öyleyim canım benim de yirmi gün oldu bi ara iki gün hiçbişey gelmedi peşinden ılk günkü gibi bi kanama yoğun dün lekeydi bugün yine koyu kanama oldu arada da ağrı oluyo adet gibi
Evet canım normalmişNormal ozaman böyle olması bende bitti derlen olunca sasırdım
İyileşti şükür simdide sezeryan yerim yaniyo 3 gundur agri kesici iciyrum gecmio banamisin demio normal mi bilmiyorum genital bolgemde de sisiklik var sol tarafinda.bebem88 canım şyileştimi göğüs çatlakların limon bana iyi geldi tarifini verim istersen
Bence bi doktora görün canım vakit kaybetmedenKizlar sezeryan olanlar bakabilir mi yapistirilan yerim cok ama cok yanio dayanamiyrum agri kesici fayda etmio pijama giyiyrum yapistrilanin uzerinden mi gecireyim yoksa en altta cekim oraya degmeain die akil verin ltfen bide genital bolgemin sol tarafinda şişiklik var ge kucuk nohut buyuklugunde bisi var.lutfen yardim agri icin ne yapmali bugun 15.gunum
Pijamayı olabildiğince yukarı çek ama önce uzan batikon sürüp havalandir mümkünse biri rüzgar yapsın on dakika o şekilde yat en az sonra üzerine gazlı bez kapat önce şekilde terliyosan yakar bide şimdi biraz göbek üzerine kapanıyor arası istemeden ter oluyoKizlar sezeryan olanlar bakabilir mi yapistirilan yerim cok ama cok yanio dayanamiyrum agri kesici fayda etmio pijama giyiyrum yapistrilanin uzerinden mi gecireyim yoksa en altta cekim oraya degmeain die akil verin ltfen bide genital bolgemin sol tarafinda şişiklik var ge kucuk nohut buyuklugunde bisi var.lutfen yardim agri icin ne yapmali bugun 15.gunum
Canım kac günlük bebegin? Bizimde bugün 20.günümüzdü ben hastaneye gittim iki kez.gezmek icin 1 kere bebekle avm ye gittik burnumdan heryer soguktı klimalıydı evham yaptık. İki günde hafif atesli gibiydi bebek.sonrasında pek cesaret edemiyorum bebekle cıkmaya ama artık yavastan cıkarom diyorum yazlıga geldik kyınvalideme evde oturıyoruz cünkü...ben tek basıma bir kac kez cıktım ama aksam ezanı okunmadam girmek lazımmıs diyorlar bilmiyorum neden öyle ama dikkat etmeye calısıyorum yine de...7 den 9 a kadar dışardaydık bu akşam eşimin ısrarıyla yemek yedik geldik ama akşam ezanı vakti, bir de tanıdığa denk geldik kadın ayyy 40 ı çıkmamış bebekle bu saatte dışardasınız deyince iyice evhamlandım, zaten endişeyle hiç zevk almadan çıkıyorum (bu 2. Çıkışımız) ama çok pişmanlık duyuyorum başka çıkan var mı akşam dışarı of vicdanım çok rahatsız
Cok biliyolar onlar ben ilk oglumdada bundada geziorm esimle alisverise gidiyorum kaynanama oturmaya gidiyorum suan annemlere kalmaha geldim ne varmis 40 cikmadan evemi hapsolcaz ilk oglumda da gezmistm. Evde oturup iyice depresyonami girelim yani? Takmayin boyle batil seyleri. usutmeyin kendinizi yeter7 den 9 a kadar dışardaydık bu akşam eşimin ısrarıyla yemek yedik geldik ama akşam ezanı vakti, bir de tanıdığa denk geldik kadın ayyy 40 ı çıkmamış bebekle bu saatte dışardasınız deyince iyice evhamlandım, zaten endişeyle hiç zevk almadan çıkıyorum (bu 2. Çıkışımız) ama çok pişmanlık duyuyorum başka çıkan var mı akşam dışarı of vicdanım çok rahatsız
Tamam yukari cekim.ama bugun 15. Gunum coktan agrimin azalmasi gerekmez mi ya bide göbek hic yok benim sıfır yani.bana dr hic batikon sur falan demedi bir haftaligina su gecirmeyen bant takti o kadar rahatlicaksam surerim bide banyo ettgim günde cok agrioPijamayı olabildiğince yukarı çek ama önce uzan batikon sürüp havalandir mümkünse biri rüzgar yapsın on dakika o şekilde yat en az sonra üzerine gazlı bez kapat önce şekilde terliyosan yakar bide şimdi biraz göbek üzerine kapanıyor arası istemeden ter oluyo
Benim hiç kapalı kalmadı sadece bir defa banyo yaparken su geçirmez bant tak dedi sonrasında onu da takma ama iyi kurula bol bol havalandir dedi o havalandırma o kadar iyi geliyo ki ne kadar göbek olmasa da deri de bi gevşeme oluyo orası katlaniyo az da olsa otururken falan havalarda sıcak pişik gibi oluyo yaniyo iki gün havalandirmadim benim de oldu sonra geçti şimdi sertlik bile yok sadece çizgi o da beyazliyor gibi yirmi gün oldu benim deTamam yukari cekim.ama bugun 15. Gunum coktan agrimin azalmasi gerekmez mi ya bide göbek hic yok benim sıfır yani.bana dr hic batikon sur falan demedi bir haftaligina su gecirmeyen bant takti o kadar rahatlicaksam surerim bide banyo ettgim günde cok agrio
Yanmalar olabiliyor canım.doktor bana terletme dedi.şişlikler de olabilir. Zamanla geçecektir.kilo da verdikçe düzleşecek merak etme.ağır kaldırma.Kizlar sezeryan olanlar bakabilir mi yapistirilan yerim cok ama cok yanio dayanamiyrum agri kesici fayda etmio pijama giyiyrum yapistrilanin uzerinden mi gecireyim yoksa en altta cekim oraya degmeain die akil verin ltfen bide genital bolgemin sol tarafinda şişiklik var ge kucuk nohut buyuklugunde bisi var.lutfen yardim agri icin ne yapmali bugun 15.gunum
Canım aslında kırk gün dışarı çıkılması doğru olmaz demelerinin nedeni bebekler dünyaya Yen'i geldikleri için ortamlara Yen'i alışmaya başladıklarından ve mikroplara karşı daha hassas olmaları,hastalıklı insanlarla karşılaşma ihtimalleri düşünülerek söylenmiş bişey.belli bi dönem bebekle çıkmamaya özen gösterilmeli bence.ben kendim çıkıyorum kızımı evin önündeki parka götürüyorum.bebişi babasına emanet ediyorum.en fazla 1 saatliğine ama.7 den 9 a kadar dışardaydık bu akşam eşimin ısrarıyla yemek yedik geldik ama akşam ezanı vakti, bir de tanıdığa denk geldik kadın ayyy 40 ı çıkmamış bebekle bu saatte dışardasınız deyince iyice evhamlandım, zaten endişeyle hiç zevk almadan çıkıyorum (bu 2. Çıkışımız) ama çok pişmanlık duyuyorum başka çıkan var mı akşam dışarı of vicdanım çok rahatsız
Biz iki kere avm ye iki kere de binanin önündeki parka çıktık7 den 9 a kadar dışardaydık bu akşam eşimin ısrarıyla yemek yedik geldik ama akşam ezanı vakti, bir de tanıdığa denk geldik kadın ayyy 40 ı çıkmamış bebekle bu saatte dışardasınız deyince iyice evhamlandım, zaten endişeyle hiç zevk almadan çıkıyorum (bu 2. Çıkışımız) ama çok pişmanlık duyuyorum başka çıkan var mı akşam dışarı of vicdanım çok rahatsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?