senin bebiş erkek ya cişi iyi attiriyordur :) Valla ben bebek bakim örtüsünde rahat ettim mis gibi acarken kaka mi yapti oh sil popoyu at gitsin temiz kalirsa kullan tekrar misafirlikte de iyi arabada degismen gerekirse ser cok kullanisli.Bu alt acmada hem kaka hem cis yapti.Beni iskaladi.Fayanslara geldi kaka.Artik ebeveyn banyosunda aciyorum altini biz diger banyoyu kullaniyoruz mikrop falan kapmasin diye.Ben kocaman bir kuvet almistim pisman olmustum ama onun alt acmasi bizim bebiste ise yaradi.En azindan banyo batiyor sadece.Bebek bakim ortusunden ben de siparia verdim.Umarim ise yarar.Yoksa kendime plastik onluk falan alacagim alt acarken giyeyim diye.Gecen ustumde emzirme atleti vardi memelerime kadar kakaya battim.Bebisi temizledikten sonra bu sefer meme icin aglamaya basladi.Ust bas batik,mikrop kapacak.Yalnizim onu aglata aglata dusa da giremedim.Islak mendille silinip meme verdim.Su 40 ciksin islak mendile gececegim.Simdi soguk geliyor poposuna agliyor.Sen sicak suyla mi soguk suyl mi yikiyorsun islak mendili?Bir de acikma aglamasini cok net ayirt ediyorum.Tiz ciglik atiyor.Sen acikma gaz aglamasini ayirt edebiliyor musun?
KiZlar bir haftalik bebegim var malum hava cok sicak ve bebegin odasi 30 dereceye kadar cikabiliyor siz nasil giydiriyorsunuz uyurken battaniye seriyor musunuz.
Biz gece 1 de geldik eve7 den 9 a kadar dışardaydık bu akşam eşimin ısrarıyla yemek yedik geldik ama akşam ezanı vakti, bir de tanıdığa denk geldik kadın ayyy 40 ı çıkmamış bebekle bu saatte dışardasınız deyince iyice evhamlandım, zaten endişeyle hiç zevk almadan çıkıyorum (bu 2. Çıkışımız) ama çok pişmanlık duyuyorum başka çıkan var mı akşam dışarı of vicdanım çok rahatsız
Anladım canım.iyi yapmışın valla bişey olmaz Allah ın izniyle inşallah :)Bildirim gelmiyor anlamadım bende giren yok sanıyorum bakıyorum çıkıyorum:) ben valla riske girip denize girdim :)) su geçirmez bant ile
Kizlar sezeryan olanlar bakabilir mi yapistirilan yerim cok ama cok yanio dayanamiyrum agri kesici fayda etmio pijama giyiyrum yapistrilanin uzerinden mi gecireyim yoksa en altta cekim oraya degmeain die akil verin ltfen bide genital bolgemin sol tarafinda şişiklik var ge kucuk nohut buyuklugunde bisi var.lutfen yardim agri icin ne yapmali bugun 15.gunum
Burnu tıkalı olablr yada çok çekıodur çok gelıyodr agzına ondan olablr basını yukarda tut emzırırkenYa kızlar bebeği emziriken genzine kaçıyor niye oluyor artik meme vermeye korkuyorum
Anladım canım.iyi yapmışın valla bişey olmaz Allah ın izniyle inşallah :)
Kiz ceyiz dagitilir mi,kizina saklasaydin:)Antep in ceyizi malum cok olur.Annem ceyizini biz iki kiza paylastirdi.Cok deger veririm.O sirmalar,ipek mevlit ortuleri,igne isi masa ortuleri...Hepsini guzelce korumaya calisiyorum,bir sonraki neslim de bunu devam ettirir umarim.Benim kardesim de senin gibi dagitir hemen.O yuzden evde eskiden kalan yasanmislugi olan bisi varsa bana veriyorlar :)Herkese selammm. Uzun zamandır giremedim doyasıya yazmayı özledim yahukızımın gazına alıştık sanırım birbirimize alışıyoruz. Bir hafta önce kırkımız çıktı. Geçtiğimiz perşembeden taşındık sonunda. Ama öyle zor olduki. İki annede yanımızda değildi. Allah razı olsun arkadaşlarım kardeşim görümcem teyzem kuzenim ve bebeği olduğu halde heran yanımda olan ablam sayesinde hallettik. Birtek kızımın eşyalarını yerleştireceğim ve eşimin odasını düzenleyeceğiz. Birdaha taşınmak istemiyorum. Şunuda farkettim evlenirken ne çok çeyiz almışım. Evde olduğunu bile hatırlamadığım öyle çok şey çıktıki. Kardeşlere dağıttım çoğunuda öyle sığdım :) neyse kızımın gece uykuları düzene oturmaya başladı kırkından sonra lakin gündüz 2 saate bir emmezse aman Allahım kıyamet kopuyor. Birde duştan sonra giydirmek işkence en çok merak ettiğim burda @nadalvanos sen oldun doğurmuşsun nasıl oldu nasıl doğurdun merak ediyorum :)
Ay öyle dantel mantel değil cam tabak çanak hepsi :) sonrasında giymediğim ayakkabı kıyafet takmadığım çantalar, daha etiketi duran iç çamaşır takımları evin yarıı gitti resmen:)Kiz ceyiz dagitilir mi,kizina saklasaydin:)Antep in ceyizi malum cok olur.Annem ceyizini biz iki kiza paylastirdi.Cok deger veririm.O sirmalar,ipek mevlit ortuleri,igne isi masa ortuleri...Hepsini guzelce korumaya calisiyorum,bir sonraki neslim de bunu devam ettirir umarim.Benim kardesim de senin gibi dagitir hemen.O yuzden evde eskiden kalan yasanmislugi olan bisi varsa bana veriyorlar :)
Daha yerlesmen zaman alir yorma kendini.Her hafta bir yeri duzeltirsiniz.
Benimde öyle oluyor psikolojim bozuldu resmen o kadar saldırıyor hızlı emiyor ki nefes almayı unuttu dün çok korktum kaldırdım salladım öyle kendine geldi. Genzine sürekli kaçırıyor ona da sinirleniyor emzirmeye korkar oldumYa kızlar bebeği emziriken genzine kaçıyor niye oluyor artik meme vermeye korkuyorum
Bir ara benimki öyleydi şimdi de arada oluyor süt çok gelince idare edemiyor birde burnu tıkalıdır ona damla damlatıyorum açılıyor birazBenimde öyle oluyor psikolojim bozuldu resmen o kadar saldırıyor hızlı emiyor ki nefes almayı unuttu dün çok korktum kaldırdım salladım öyle kendine geldi. Genzine sürekli kaçırıyor ona da sinirleniyor emzirmeye korkar oldum
Canım kudurmuş gibi mi emiyor.benimki öyle emiyor gazlı olduğu için .muhtemelen seninki de gazlıdırYa kızlar bebeği emziriken genzine kaçıyor niye oluyor artik meme vermeye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?