2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebekle bir yere gitmeye korkuyorum ağlıyor sürekli memede gazı var gidip rahat edemem ki zaten hastaneye gittik birde e bebeğe gittik bu güne kadar

senin bebiş erkek ya cişi iyi attiriyordur :) Valla ben bebek bakim örtüsünde rahat ettim mis gibi acarken kaka mi yapti oh sil popoyu at gitsin temiz kalirsa kullan tekrar misafirlikte de iyi arabada degismen gerekirse ser cok kullanisli.
Ben erken gectim islak mendile 3 paket pamuk almistim bitince gectim pamuk daha sert geldi bana yazik popolari su gibi zaten islak mendili soguk suyla yikiyorum bazen sicak suyla ama her an sicak su olmuyor özellikle gece zaten elimde hemen isiniyor sicaktan.
Ayirt edemiyorum ne icin agladigini ama kendini sıkıyorsa kaka oldugunu anliyorum :))

KiZlar bir haftalik bebegim var malum hava cok sicak ve bebegin odasi 30 dereceye kadar cikabiliyor siz nasil giydiriyorsunuz uyurken battaniye seriyor musunuz.

@mavipudra sebebibi sordun mu?
Dinde hiç bir yeri yok çünkü,
Sen kendini dışarı çıkacak kadar iyi hissediyorsan, bebeğinde dışarıda huzurluysa, sorun yok demektir, benim kadar gezen olmamıştır sanırım
Neyse bugün 40ımızda çıktı bizi tutabilene aşkolsun

KiZlar bir haftalik bebegim var malum hava cok sicak ve bebegin odasi 30 dereceye kadar cikabiliyor siz nasil giydiriyorsunuz uyurken battaniye seriyor musunuz.

Tek çıtçıtlı kolsuz body gün boyunca,
Akşamlar ayağa çorap, gece uykusunda çorap çıkıyor, altına ve üstüne tek kat müslin örtü yalnızca örtüyorum

Biz gece 1 de geldik eve

Herkese selammm. Uzun zamandır giremedim doyasıya yazmayı özledim yahu kızımın gazına alıştık sanırım birbirimize alışıyoruz. Bir hafta önce kırkımız çıktı. Geçtiğimiz perşembeden taşındık sonunda. Ama öyle zor olduki. İki annede yanımızda değildi. Allah razı olsun arkadaşlarım kardeşim görümcem teyzem kuzenim ve bebeği olduğu halde heran yanımda olan ablam sayesinde hallettik. Birtek kızımın eşyalarını yerleştireceğim ve eşimin odasını düzenleyeceğiz. Birdaha taşınmak istemiyorum. Şunuda farkettim evlenirken ne çok çeyiz almışım. Evde olduğunu bile hatırlamadığım öyle çok şey çıktıki. Kardeşlere dağıttım çoğunuda öyle sığdım :) neyse kızımın gece uykuları düzene oturmaya başladı kırkından sonra lakin gündüz 2 saate bir emmezse aman Allahım kıyamet kopuyor. Birde duştan sonra giydirmek işkence en çok merak ettiğim burda @nadalvanos sen oldun doğurmuşsun nasıl oldu nasıl doğurdun merak ediyorum :)

Antibiyotik kullanıyor musun canm

Ya kızlar bebeği emziriken genzine kaçıyor niye oluyor artik meme vermeye korkuyorum

Kiz ceyiz dagitilir mi,kizina saklasaydin:)Antep in ceyizi malum cok olur.Annem ceyizini biz iki kiza paylastirdi.Cok deger veririm.O sirmalar,ipek mevlit ortuleri,igne isi masa ortuleri...Hepsini guzelce korumaya calisiyorum,bir sonraki neslim de bunu devam ettirir umarim.Benim kardesim de senin gibi dagitir hemen.O yuzden evde eskiden kalan yasanmislugi olan bisi varsa bana veriyorlar :)
Daha yerlesmen zaman alir yorma kendini.Her hafta bir yeri duzeltirsiniz.

Ay öyle dantel mantel değil cam tabak çanak hepsi :) sonrasında giymediğim ayakkabı kıyafet takmadığım çantalar, daha etiketi duran iç çamaşır takımları evin yarıı gitti resmen:)
Evet zaman alacak alışmamda öyle. Beiş olmamış olsaydı çoktan yerleşmiştim :) ama kızımla yavaş yavaş yapıyoruz

Ya kızlar bebeği emziriken genzine kaçıyor niye oluyor artik meme vermeye korkuyorum
Benimde öyle oluyor psikolojim bozuldu resmen o kadar saldırıyor hızlı emiyor ki nefes almayı unuttu dün çok korktum kaldırdım salladım öyle kendine geldi. Genzine sürekli kaçırıyor ona da sinirleniyor emzirmeye korkar oldum

Bir ara benimki öyleydi şimdi de arada oluyor süt çok gelince idare edemiyor birde burnu tıkalıdır ona damla damlatıyorum açılıyor biraz

Selam anneler herkesler iyidir inşallah uzun süre oldu yazmayalı 1 haftadır bebeğimle kaldık başbaşa teyzemiz 75 günün sonunda artık evine döndü cok korktum stres yaptım ama bizim geceler daha kolay gündüzler zor geçiyor ama yine de kızım cok üzmüyor beni aşılarımızı yaptırdık iki bacak bir koldan çok korktu ağladı ateş yapar diye korktum ama 37.5 üzerine cıkmadı haftaya bugün hastaneye yatıcam salı ameliyat olucam inşallah cabuk toparlanırım bebeğim 2 ayın sonunda anne sütü almaya basladı biberonlada olsa sağıp dolabada stok yapmaya calısıyorum basit bir ameliyat olsada insan yinede korkuyor birde iki gün ayrı kalmak Düşündükçe ağlama modlarındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…