- 23 Kasım 2016
- 797
- 629
- 53
Aynı şeyi yaoruz emzirirken gözümü ayiramiyorum benimki düşük kiloda doğdu o yüzden sütü yutarken çok panik oluyorum şimdi tıkandı tikanacak derken mahvoldum mosmormor oluyo sesi gidiyo ay inşallah duzelirlerBenimde öyle oluyor psikolojim bozuldu resmen o kadar saldırıyor hızlı emiyor ki nefes almayı unuttu dün çok korktum kaldırdım salladım öyle kendine geldi. Genzine sürekli kaçırıyor ona da sinirleniyor emzirmeye korkar oldum
Aaa uzuldum verdiklerine neyse kardeslerine gitmis :) Ben eskimeyen kiyafet,canta,ayakkabi hele ustunde etiketli ic camasiri vermem :)Tabak,canak hayatta vermem.Sanirim senin cok takimin var fazla geldi ondan veriyorsun.Benim bir gunluk bir misafirlik iki takim da pasta icin birr de kahvaltilik takimim var.Bir de evlenmeden hemen once artik zevklerimin oturdugu bir donemde almistim.Alirsin sonra begenmezsin ya ben bunlari 20 yil sonra da kullanabilirim yani.Neyse artik verme.Gun gelir yazlik alir kullanmadigin tabak canak goturursun.Gun gelir modasi gecti dedigin kiyafet moda olur kizin giyer :) Benim 15 yillik kiyafetlerim ,canta, ayakkabilarim var gardiropta dun alinmis gibi :)Ay öyle dantel mantel değil cam tabak çanak hepsi :) sonrasında giymediğim ayakkabı kıyafet takmadığım çantalar, daha etiketi duran iç çamaşır takımları evin yarıı gitti resmen:)
Evet zaman alacak alışmamda öyle. Beiş olmamış olsaydı çoktan yerleşmiştim :) ama kızımla yavaş yavaş yapıyoruz
Cok gecmis olsun canim insallah basarili bir ameliyat olur ve cabuk toparlarsin üzülme iyi olup hemen yavruna kavusacaksin dualarimiz seninle Allah yar ve yardimcin olsunSelam anneler herkesler iyidir inşallah uzun süre oldu yazmayalı 1 haftadır bebeğimle kaldık başbaşa teyzemiz 75 günün sonunda artık evine döndü cok korktum stres yaptım ama bizim geceler daha kolay gündüzler zor geçiyor ama yine de kızım cok üzmüyor beni aşılarımızı yaptırdık iki bacak bir koldan çok korktu ağladı ateş yapar diye korktum ama 37.5 üzerine cıkmadı haftaya bugün hastaneye yatıcam salı ameliyat olucam inşallah cabuk toparlanırım bebeğim 2 ayın sonunda anne sütü almaya basladı biberonlada olsa sağıp dolabada stok yapmaya calısıyorum basit bir ameliyat olsada insan yinede korkuyor birde iki gün ayrı kalmak Düşündükçe ağlama modlarındayım
Ayyyok saklayamam ben:)))) hrmde çok çok vardı. Annem ilk işe başladığımda aAaa uzuldum verdiklerine neyse kardeslerine gitmis :) Ben eskimeyen kiyafet,canta,ayakkabi hele ustunde etiketli ic camasiri vermem :)Tabak,canak hayatta vermem.Sanirim senin cok takimin var fazla geldi ondan veriyorsun.Benim bir gunluk bir misafirlik iki takim da pasta icin birr de kahvaltilik takimim var.Bir de evlenmeden hemen once artik zevklerimin oturdugu bir donemde almistim.Alirsin sonra begenmezsin ya ben bunlari 20 yil sonra da kullanabilirim yani.Neyse artik verme.Gun gelir yazlik alir kullanmadigin tabak canak goturursun.Gun gelir modasi gecti dedigin kiyafet moda olur kizin giyer :) Benim 15 yillik kiyafetlerim ,canta, ayakkabilarim var gardiropta dun alinmis gibi :)
canım benim sütüm yok sadece mama yiyoruz aptamilde varmış inek sütü koca kutu mama kaldı öyleceBenim kardesimin kizinda oldu sut alerjisi.Sutunu sagip verdi hep.Gerci saginca neden alerji olmuyor o kismi anlamadim.Dr bir mama onermis yalniz tadi kotuymus,her bebek yemezmis,pahaliymis,sigorta karsilamiyormus(diger mamalari karsiliyor mu ki o kismi da anlamadim)Mamayi almadilar,kardesim diet yapti,icinde sut olan biskuvi bile yemedi,sutunu sagip icirdi.Bir sure donra bebek hassasiyetini kaybedince dieti birakip emzirdi
bizimki bebelac pepti juniour canım özel mama var çok pahalıCanım ben burdaki arkadasın tavsiyesiyle bebelac gold aldım bizimki hep büyük tuvaletini yapıyor ve yaradıda sanki ama her bebegin farklıdır tabi ama son zamanlarda baya oneriliyor bebelac takip ettigim ksdarıyla
canım ben aptamilden hipp geçtim bugun ilk defa aglamadan rahat yattılar aptamil göre daha sekersizmiş direk kakada yaptılar sancısız.umarım sendede işe yarar
Bende aptamilden hipe geçtim. O gaz sancıları neydi öyleen son üç güne çıkmıştı kaka yapmasıda dünden beri 6 kez kaka yaptı bagirsaklar temizlendi resmen inşallah iyi gelir kilo alimlarinada
Ben de aptanilden hippe gectim. Ben de tersine aptamil ishal yapti. Cocuk sicmaktan uyuyamiyordu. Hippi de midesinde mama kalmayincaya kadar kusuyor. Golden goat iyiydi o da kabiz yapti. Smilac benekler yapti. Sirada bebelac var. Hipp bitince onu deneyecegim. Bi kafama gore mama bulamadim
arkadaşlar aranızda bebelac pepti junıour kullanan var mı bebegım besın alerjısı olduğundan dolayı özel mama yiyoruz nette 70 tl mama ben şok doktor numune vermişti onu yiyoe şuanda sütüm yok ztn biliyosunuz.. raporla alınıyor demiş eşime kullanan varsa bilgilendirme yapabilirmi❤
daha tazedir sanırım benim okadar agrim olmadi. enfeksiyon falan kapmış olmasın cnm krem falan vermedi mi doktor. izi icin bi krem verdi doktor bana suan baya gittiKizlar sezeryan olanlar bakabilir mi yapistirilan yerim cok ama cok yanio dayanamiyrum agri kesici fayda etmio pijama giyiyrum yapistrilanin uzerinden mi gecireyim yoksa en altta cekim oraya degmeain die akil verin ltfen bide genital bolgemin sol tarafinda şişiklik var ge kucuk nohut buyuklugunde bisi var.lutfen yardim agri icin ne yapmali bugun 15.gunum
Selam anneler herkesler iyidir inşallah uzun süre oldu yazmayalı 1 haftadır bebeğimle kaldık başbaşa teyzemiz 75 günün sonunda artık evine döndü cok korktum stres yaptım ama bizim geceler daha kolay gündüzler zor geçiyor ama yine de kızım cok üzmüyor beni aşılarımızı yaptırdık iki bacak bir koldan çok korktu ağladı ateş yapar diye korktum ama 37.5 üzerine cıkmadı haftaya bugün hastaneye yatıcam salı ameliyat olucam inşallah cabuk toparlanırım bebeğim 2 ayın sonunda anne sütü almaya basladı biberonlada olsa sağıp dolabada stok yapmaya calısıyorum basit bir ameliyat olsada insan yinede korkuyor birde iki gün ayrı kalmak Düşündükçe ağlama modlarındayım
bizim yavrular aptamile karşı sanırım:)
Bende hipp ve anne sütü veriyorum yavaş yavaş memeyi de almaya başladı çok şükür, hipp hem organik hemde anne sütüne en yakın mamaymış sanırım bizde hipp te sorun yaşamadık çok şükürbizim yavrular aptamile karşı sanırım:)
Bende öyle deli çıkcam birgün çok saçma sapan emerse arada çekiyorum ağzından veriyorum tekrar nefessiz kalıyor yoksaAynı şeyi yaoruz emzirirken gözümü ayiramiyorum benimki düşük kiloda doğdu o yüzden sütü yutarken çok panik oluyorum şimdi tıkandı tikanacak derken mahvoldum mosmormor oluyo sesi gidiyo ay inşallah duzelirler
Türkiye Hastanesinde şükrü bey mustafa bey ikisi de iyidirİstanbulda olan arkadaşlarım, avrupa yakası için tavsiye edeceğiniz çocuk doktoru var mı? Doğum yaptığımız hastanedeki doktora gidiyoruz ama pek memnun kalmadık. Çok kısa cevaplar veriyor hiç bilgilendirmiyor. İlk çocuk olunca haliyle herşeyi merak ediyor öğrenmek istiyor insan.
Bugün 1 ay kontrolümüz vardı, bikaç birşeye baktı güzel dedi gönderdi. Kalbinde üfürüm var gibi dedi. Ses duydu sanırım. Kalp ekosu çekilmişti doğduğunda dedik, ona baktı. Sıkıntı yokmuş o zaman yoktur dedi. Biraz tutarsız geldi bana. Doktor arıyoruz.
Yarın ilk aşımız olacak. Hepatit sanırım. Yaptıranlar oldu mu? Ateş yaptı mı? Ateş işinden korkuyorum..
Canim biz bugün ilk aşımızı olduk.hemsire doğumda yapılan adının aynısı olduğu için ateş huzursuzluk yapmaz dedi.simdilik bir problem yok inşallahta olmaz.İstanbulda olan arkadaşlarım, avrupa yakası için tavsiye edeceğiniz çocuk doktoru var mı? Doğum yaptığımız hastanedeki doktora gidiyoruz ama pek memnun kalmadık. Çok kısa cevaplar veriyor hiç bilgilendirmiyor. İlk çocuk olunca haliyle herşeyi merak ediyor öğrenmek istiyor insan.
Bugün 1 ay kontrolümüz vardı, bikaç birşeye baktı güzel dedi gönderdi. Kalbinde üfürüm var gibi dedi. Ses duydu sanırım. Kalp ekosu çekilmişti doğduğunda dedik, ona baktı. Sıkıntı yokmuş o zaman yoktur dedi. Biraz tutarsız geldi bana. Doktor arıyoruz.
Yarın ilk aşımız olacak. Hepatit sanırım. Yaptıranlar oldu mu? Ateş yaptı mı? Ateş işinden korkuyorum..
Hahah aynısı bende varrKizlar alt degistirmeyi nasil yapiyorsunuz.Bizimki her altini actigimda ya kaka ya cis yapiyor.Ustum basim batiyor.Sicak su pamukla altini siliyorum.Kakayi biraz zor yapiyor sanirim.Sicak suyla silerken makat uyariliyor her seferinde alt degistirirken yapiyor yoksa 20 gunluk bebis inat olsun diye yapamaz di mi :)Ama her altini actigimda yapmak icin kendini zorluyor,al8skanlik yapti iyice.
Sağol canım amin inşallahCok gecmis olsun canim insallah basarili bir ameliyat olur ve cabuk toparlarsin üzülme iyi olup hemen yavruna kavusacaksin dualarimiz seninle Allah yar ve yardimcin olsun
Sağol canım inşallah geçtik bakalım anne sütüne ameliyat sonrası durum ne göstercek kızım olunca korkularım iki kat arttı inşallah seneye bu zamanları tebessümle hatırlarım dicemde pek sanmıyorımbu arada 1 aylık aşı vurulduğumuzda herhangi bir ateş huzursuzluk olmaz demişlerdiAnne sütüne geçmenize çok sevindim canım maşallah. Endişe etme ameliyatın da Allahın izniyle güzel geçecek, bu günler geçip güzel günler geldiğinde unutacaksın sıkıntıları. Ameliyatın şifa olsun inşallah..
Bende en bastan beri bebek bakim örtusu kullaniyorum cok kullanisli bittikce ebebekten gidip aliyorumsenin bebiş erkek ya cişi iyi attiriyordur :) Valla ben bebek bakim örtüsünde rahat ettim mis gibi acarken kaka mi yapti oh sil popoyu at gitsin temiz kalirsa kullan tekrar misafirlikte de iyi arabada degismen gerekirse ser cok kullanisli.
Ben erken gectim islak mendile 3 paket pamuk almistim bitince gectim pamuk daha sert geldi bana yazik popolari su gibi zaten islak mendili soguk suyla yikiyorum bazen sicak suyla ama her an sicak su olmuyor özellikle gece zaten elimde hemen isiniyor sicaktan.
Ayirt edemiyorum ne icin agladigini ama kendini sıkıyorsa kaka oldugunu anliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?