2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı şeyi yaoruz emzirirken gözümü ayiramiyorum benimki düşük kiloda doğdu o yüzden sütü yutarken çok panik oluyorum şimdi tıkandı tikanacak derken mahvoldum mosmormor oluyo sesi gidiyo ay inşallah duzelirler

Aaa uzuldum verdiklerine neyse kardeslerine gitmis :) Ben eskimeyen kiyafet,canta,ayakkabi hele ustunde etiketli ic camasiri vermem :)Tabak,canak hayatta vermem.Sanirim senin cok takimin var fazla geldi ondan veriyorsun.Benim bir gunluk bir misafirlik iki takim da pasta icin birr de kahvaltilik takimim var.Bir de evlenmeden hemen once artik zevklerimin oturdugu bir donemde almistim.Alirsin sonra begenmezsin ya ben bunlari 20 yil sonra da kullanabilirim yani.Neyse artik verme.Gun gelir yazlik alir kullanmadigin tabak canak goturursun.Gun gelir modasi gecti dedigin kiyafet moda olur kizin giyer :) Benim 15 yillik kiyafetlerim ,canta, ayakkabilarim var gardiropta dun alinmis gibi :)

Cok gecmis olsun canim insallah basarili bir ameliyat olur ve cabuk toparlarsin üzülme iyi olup hemen yavruna kavusacaksin dualarimiz seninle Allah yar ve yardimcin olsun

Ayyyok saklayamam ben:)))) hrmde çok çok vardı. Annem ilk işe başladığımda a
Taksitle aldırmıştı evlenirken yemek takımımın modelini anımsamıyodum bile:)))

canım benim sütüm yok sadece mama yiyoruz aptamilde varmış inek sütü koca kutu mama kaldı öylece
Canım ben burdaki arkadasın tavsiyesiyle bebelac gold aldım bizimki hep büyük tuvaletini yapıyor ve yaradıda sanki ama her bebegin farklıdır tabi ama son zamanlarda baya oneriliyor bebelac takip ettigim ksdarıyla
bizimki bebelac pepti juniour canım özel mama var çok pahalı

arkadaşlar aranızda bebelac pepti junıour kullanan var mı bebegım besın alerjısı olduğundan dolayı özel mama yiyoruz nette 70 tl mama ben şok doktor numune vermişti onu yiyoe şuanda sütüm yok ztn biliyosunuz.. raporla alınıyor demiş eşime kullanan varsa bilgilendirme yapabilirmi❤

canım ben aptamilden hipp geçtim bugun ilk defa aglamadan rahat yattılar aptamil göre daha sekersizmiş direk kakada yaptılar sancısız.umarım sendede işe yarar

Bende aptamilden hipe geçtim. O gaz sancıları neydi öyle en son üç güne çıkmıştı kaka yapmasıda dünden beri 6 kez kaka yaptı bagirsaklar temizlendi resmen inşallah iyi gelir kilo alimlarinada

bizim yavrular aptamile karşı sanırım:)

Hangi besine alerjiniz çıktı canım? Nasıl anlaşıldı? Bizim inek sütü alerjimiz var. Ama mama kullanmadık henüz sütüm yetiyor sanırım. Mamalar için rapor ile alınabilir diye duymuştum. Alerji doktorunuz rapor çıkarınca alınır sanırım.

daha tazedir sanırım benim okadar agrim olmadi. enfeksiyon falan kapmış olmasın cnm krem falan vermedi mi doktor. izi icin bi krem verdi doktor bana suan baya gitti

İstanbulda olan arkadaşlarım, avrupa yakası için tavsiye edeceğiniz çocuk doktoru var mı? Doğum yaptığımız hastanedeki doktora gidiyoruz ama pek memnun kalmadık. Çok kısa cevaplar veriyor hiç bilgilendirmiyor. İlk çocuk olunca haliyle herşeyi merak ediyor öğrenmek istiyor insan.

Bugün 1 ay kontrolümüz vardı, bikaç birşeye baktı güzel dedi gönderdi. Kalbinde üfürüm var gibi dedi. Ses duydu sanırım. Kalp ekosu çekilmişti doğduğunda dedik, ona baktı. Sıkıntı yokmuş o zaman yoktur dedi. Biraz tutarsız geldi bana. Doktor arıyoruz.

Yarın ilk aşımız olacak. Hepatit sanırım. Yaptıranlar oldu mu? Ateş yaptı mı? Ateş işinden korkuyorum..

Anne sütüne geçmenize çok sevindim canım maşallah. Endişe etme ameliyatın da Allahın izniyle güzel geçecek, bu günler geçip güzel günler geldiğinde unutacaksın sıkıntıları. Ameliyatın şifa olsun inşallah..

Bende öyle deli çıkcam birgün çok saçma sapan emerse arada çekiyorum ağzından veriyorum tekrar nefessiz kalıyor yoksa

Türkiye Hastanesinde şükrü bey mustafa bey ikisi de iyidir

Canim biz bugün ilk aşımızı olduk.hemsire doğumda yapılan adının aynısı olduğu için ateş huzursuzluk yapmaz dedi.simdilik bir problem yok inşallahta olmaz.

Hahah aynısı bende varr 27 günlüğüz bizde. Bez yetişmiyo valla. Tam totoyu siliyorumm. Pııırt hemn kaka yapıyo. Bide çiş attırma huyumuz varr. Batıyo heryer :)

Sağol canım inşallah geçtik bakalım anne sütüne ameliyat sonrası durum ne göstercek kızım olunca korkularım iki kat arttı inşallah seneye bu zamanları tebessümle hatırlarım dicemde pek sanmıyorımbu arada 1 aylık aşı vurulduğumuzda herhangi bir ateş huzursuzluk olmaz demişlerdi

Bende en bastan beri bebek bakim örtusu kullaniyorum cok kullanisli bittikce ebebekten gidip aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…