Bugun bizede doktorumuz söyledi rota aşısını, 2. Ve 4. Ayda diger aşıları oldgu için 3. Ve 5. Ay yaptırın dediRota virüsü aşısını yaptiracaklar kaçinci ayda yaptiracaksiniz. Bugun kontrolumuz vardi doktor 2.4.6yada 3.5.7.ayda yaptir dedi ama internette 6.ayi gecmeyin yaziyor.
Birde agizdan damla seklindeymis 2.ayda yaptirsak sorun olur mu @nadalvanos sen 2.ayda asi cok diye sonra yaptiracagim demistin aklima takildi öyle mi yapsam yada yaptirsam mi sonucta agizdanmis ya .
Ben de aptamil den humana' ya geçtim. Zaten artık sütüm yetiyor doymadığı olursa günde 60 cc destek olsun diye veriyorum. Mamayı azalttık ondan mı içine sub simplex damlatıyorum ondan mı yada mamadan mı bilmiyorum ama humana da daha rahatız şuan.bizim yavrular aptamile karşı sanırım:)
Nasıl alıştırdınız emziğe benmki bi türlü almıyor bazen emzirmedn veriyrm ozmn ancak bi kaç saniye bakıyo süt gelmiyo agzından atıp başlıyor aglamayaCanım ben bugün emzik verdim ilk kez nedense vicdan azabıda cektim o kadar alısmısımki kendimi yormaya ama inan vereli yarım gün olmadı suan rahat ettigimi hisediyorum tavsiye ediyorum resmen kendimize geldik
Benimki de öyle, 5 çeşit emzik aldık hiçbirini tutmadı ee annesininki varkenNasıl alıştırdınız emziğe benmki bi türlü almıyor bazen emzirmedn veriyrm ozmn ancak bi kaç saniye bakıyo süt gelmiyo agzından atıp başlıyor aglamaya
Ben başvurmadım kimlik çıkarmaya gittiğimde kendisi yatacak demişler eşimeMemur arkadaşlardan Doğum parası alan oldu mu 300 lira? Personel biriminize mi başvurdunuz yoksa aile ve sosyal politikalar bakanlığı müdürlüklerine mi?
Doktora götürün k vitamini yapıyorlar geciyor merak etmeyinAnneler bebeğim bugün 19 günlük. Tam 1 haftalıkken göbeği düşmüştü. Az önce bezini değiştirilen gördüm bu şekilde olmuş. Bu kanamış mı içinde kalan kan mı acaba? Doktora götürmeli miyim?
Personel birimini yarın bi arayacağım bakalım, bakanlığın sitesinde onların yapacağı yazıyor başvuruyu. Kendisi yatan emzirme parası kuzum o yatmış bana daBen başvurmadım kimlik çıkarmaya gittiğimde kendisi yatacak demişler eşime
Biz bugun yaptrdık bi sıkıntımız yok sukur, dogdugunda yapılan aşının aynısı zaten hepatit bİstanbulda olan arkadaşlarım, avrupa yakası için tavsiye edeceğiniz çocuk doktoru var mı? Doğum yaptığımız hastanedeki doktora gidiyoruz ama pek memnun kalmadık. Çok kısa cevaplar veriyor hiç bilgilendirmiyor. İlk çocuk olunca haliyle herşeyi merak ediyor öğrenmek istiyor insan.
Bugün 1 ay kontrolümüz vardı, bikaç birşeye baktı güzel dedi gönderdi. Kalbinde üfürüm var gibi dedi. Ses duydu sanırım. Kalp ekosu çekilmişti doğduğunda dedik, ona baktı. Sıkıntı yokmuş o zaman yoktur dedi. Biraz tutarsız geldi bana. Doktor arıyoruz.
Yarın ilk aşımız olacak. Hepatit sanırım. Yaptıranlar oldu mu? Ateş yaptı mı? Ateş işinden korkuyorum..
Çok normal bizimde cok oluyor süt akış hızından ve hızlı hırslı emdiklerinden,benim süt akışım fazla bide hırslı emince kaçıyor genzine , kafası yukarda ve yan olsunYa kızlar bebeği emziriken genzine kaçıyor niye oluyor artik meme vermeye korkuyorum
Medipolde Doğum yapmıştım orda devam ediyoruz çocuk dr na da.. Zeynep arı hanıma gidiyoruz her gidişimizde baya sohbetli ve aydınlatıcı oluyor (2 kere gittik gerçi) orda dr rüstem varmış o çok iyiymiş ama proftu sanırım muayene ücreti yüksekti bizimki uzman drİstanbulda olan arkadaşlarım, avrupa yakası için tavsiye edeceğiniz çocuk doktoru var mı? Doğum yaptığımız hastanedeki doktora gidiyoruz ama pek memnun kalmadık. Çok kısa cevaplar veriyor hiç bilgilendirmiyor. İlk çocuk olunca haliyle herşeyi merak ediyor öğrenmek istiyor insan.
Bugün 1 ay kontrolümüz vardı, bikaç birşeye baktı güzel dedi gönderdi. Kalbinde üfürüm var gibi dedi. Ses duydu sanırım. Kalp ekosu çekilmişti doğduğunda dedik, ona baktı. Sıkıntı yokmuş o zaman yoktur dedi. Biraz tutarsız geldi bana. Doktor arıyoruz.
Yarın ilk aşımız olacak. Hepatit sanırım. Yaptıranlar oldu mu? Ateş yaptı mı? Ateş işinden korkuyorum..
Ya bu emzik çok ağır değil mi, 5 çeşit emzikten bi bunu birazcık tuttu bizim minnak ama pat diye düşüyor ucu çok ağıravent soothie kullanan anneler çözümü ayının gözüne bağlamakta buldum :))
canım benimkide normal minnak bi meme daha aldım almadı sadece bunu alıyor uykuya geçince düşürüyor daha çeneleri kuvvetli değil siye herhalde :/ tutana kadar elimle destek oluyorum sonra bırakıyorumYa bu emzik çok ağır değil mi, 5 çeşit emzikten bi bunu birazcık tuttu bizim minnak ama pat diye düşüyor ucu çok ağır
Tam anlamıyla alısmıs degil ama elimle inatla tutuyorum atmaması sürekli emmesi icin oda istedigi zaman emiyor istemedigi zaman viyaklıyor ve atıyorNasıl alıştırdınız emziğe benmki bi türlü almıyor bazen emzirmedn veriyrm ozmn ancak bi kaç saniye bakıyo süt gelmiyo agzından atıp başlıyor aglamaya
Bizim gobegimizde daha fazla kan birikmişti.once doktor kontrolüne gittigimizde doktor eliyle o kani aldı hic bisey demedi bize sonra uine birikti saglik ocagina götürduk,sari birseyler akmadıkça korkmayin dedi.bir iki gun banyo yatırmadık kurudu kendi kendine artik gelmiyorAnneler bebeğim bugün 19 günlük. Tam 1 haftalıkken göbeği düşmüştü. Az önce bezini değiştirilen gördüm bu şekilde olmuş. Bu kanamış mı içinde kalan kan mı acaba? Doktora götürmeli miyim?
İçinde kalan tatlım bizim bir ay bu şekilde oldu arada. Hatta kabuk falanda döküldü bir iki kere. Doktor bir aya kadar normal demiştiAnneler bebeğim bugün 19 günlük. Tam 1 haftalıkken göbeği düşmüştü. Az önce bezini değiştirilen gördüm bu şekilde olmuş. Bu kanamış mı içinde kalan kan mı acaba? Doktora götürmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?