2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun bizede doktorumuz söyledi rota aşısını, 2. Ve 4. Ayda diger aşıları oldgu için 3. Ve 5. Ay yaptırın dedi

bizim yavrular aptamile karşı sanırım:)
Ben de aptamil den humana' ya geçtim. Zaten artık sütüm yetiyor doymadığı olursa günde 60 cc destek olsun diye veriyorum. Mamayı azalttık ondan mı içine sub simplex damlatıyorum ondan mı yada mamadan mı bilmiyorum ama humana da daha rahatız şuan.

Canım ben bugün emzik verdim ilk kez nedense vicdan azabıda cektim o kadar alısmısımki kendimi yormaya ama inan vereli yarım gün olmadı suan rahat ettigimi hisediyorum tavsiye ediyorum resmen kendimize geldik
Nasıl alıştırdınız emziğe benmki bi türlü almıyor bazen emzirmedn veriyrm ozmn ancak bi kaç saniye bakıyo süt gelmiyo agzından atıp başlıyor aglamaya

Nasıl alıştırdınız emziğe benmki bi türlü almıyor bazen emzirmedn veriyrm ozmn ancak bi kaç saniye bakıyo süt gelmiyo agzından atıp başlıyor aglamaya
Benimki de öyle, 5 çeşit emzik aldık hiçbirini tutmadı ee annesininki varken

Memur arkadaşlardan Doğum parası alan oldu mu 300 lira? Personel biriminize mi başvurdunuz yoksa aile ve sosyal politikalar bakanlığı müdürlüklerine mi?

Anneler bebeğim bugün 19 günlük. Tam 1 haftalıkken göbeği düşmüştü. Az önce bezini değiştirilen gördüm bu şekilde olmuş. Bu kanamış mı içinde kalan kan mı acaba? Doktora götürmeli miyim?

Eklentiler

• IMG_6785.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 90
Doktora götürün k vitamini yapıyorlar geciyor merak etmeyin

Biz bugun yaptrdık bi sıkıntımız yok sukur, dogdugunda yapılan aşının aynısı zaten hepatit b

Medipolde Doğum yapmıştım orda devam ediyoruz çocuk dr na da.. Zeynep arı hanıma gidiyoruz her gidişimizde baya sohbetli ve aydınlatıcı oluyor (2 kere gittik gerçi) orda dr rüstem varmış o çok iyiymiş ama proftu sanırım muayene ücreti yüksekti bizimki uzman dr

Ya bu emzik çok ağır değil mi, 5 çeşit emzikten bi bunu birazcık tuttu bizim minnak ama pat diye düşüyor ucu çok ağır
canım benimkide normal minnak bi meme daha aldım almadı sadece bunu alıyor uykuya geçince düşürüyor daha çeneleri kuvvetli değil siye herhalde :/ tutana kadar elimle destek oluyorum sonra bırakıyorum

Tam anlamıyla alısmıs degil ama elimle inatla tutuyorum atmaması sürekli emmesi icin oda istedigi zaman emiyor istemedigi zaman viyaklıyor ve atıyor

Bugün süt sagma makinem geldi ve sütümü bir sagim dedim en son bozulmadan once 60ml leri gormustum simdi bir sagdım 10ml?! Bugun gögüslerimde saten normal günlerden farklı hic sertlik dolgunluk yoktu sizce gecicimidir kızlar bebekte aglayıp durdu diger günlerden farklı olarak hic te uyumadı demekki doyuramamısım

Bizim gobegimizde daha fazla kan birikmişti.once doktor kontrolüne gittigimizde doktor eliyle o kani aldı hic bisey demedi bize sonra uine birikti saglik ocagina götürduk,sari birseyler akmadıkça korkmayin dedi.bir iki gun banyo yatırmadık kurudu kendi kendine artik gelmiyor

Anneler merhaba. Kv oldugum icin fazla yazamiyorum ama elimden geldigince okuyorum. Ben gorumcemin ogluna bir turlu isinamiyorum. Bebwgimi 1 yaainda bebegin kucagina verip video cekmislerdi o da az daha bebegime vuruyordu iste o cocuk. Hic sevesim gelmiyor. Onlar da aliniyor tabi. Cocugun bir sucu olmadigini biliyorum ama kendime anlatamiyorum. Sorarlarsa niye boyle davrandigimi aynen bu sekilde anlatacagim. Anlatayim degil mi?

İçinde kalan tatlım bizim bir ay bu şekilde oldu arada. Hatta kabuk falanda döküldü bir iki kere. Doktor bir aya kadar normal demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…