2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin arkadaslar. Yenidogan bebegi banyo yaptirirken yuzunu sampuanla yikayan var mi benim kayinvalidem dun bebege ilk banyosunu yaptirirken saclarini sampuanladi sonra yuzunu de sampuanladi. Boyle yapan var mi.

İyileşti şükür simdide sezeryan yerim yaniyo 3 gundur agri kesici iciyrum gecmio banamisin demio normal mi bilmiyorum genital bolgemde de sisiklik var sol tarafinda.
Geçmiş olsun canım doktoruna sor istersen benimde dikişimin üst tarafı şiş duruyor ara ara ağrım oluyor ama sürekli değilama benim 38 gün oldu

Gunaydin arkadaslar. Yenidogan bebegi banyo yaptirirken yuzunu sampuanla yikayan var mi benim kayinvalidem dun bebege ilk banyosunu yaptirirken saclarini sampuanladi sonra yuzunu de sampuanladi. Boyle yapan var mi.
Ben bezi şaöpuanlı suya batırıp sıkıp siliyorum yıkarken başına su dökerlende geliyor şampuanlı su

Her gun kirkina kadar banyo yaptirmak yenidogan bebege kilo aldirir mi bebegi hergun yikamak gerekir mi yoksa gun asiri mi yikamali bebegim suan 10 gunluk

Bnde şampuanlıyorum nede olsa göz yakmıyor basını sampuanlarken elimle yuzunude yapıorum

Canım ben sacını şampuanlayıp köpürtüp yüzüne de sürüyorum.hemen ardından da su döküyoruz.

Canım o da sonuçta çocuk.çocuğun kucağına verenlerde suç bence.

Hahah aynısı bende varr 27 günlüğüz bizde. Bez yetişmiyo valla. Tam totoyu siliyorumm. Pııırt hemn kaka yapıyo. Bide çiş attırma huyumuz varr. Batıyo heryer :)
Kiz cis attirsa iyi kaka attiriyor.Banyoda alt acmada aciyorum ev batmisti yoksa.Dun yine ustume yapti.Banyoya goturunce zorlamaya basliyor.Tam acarken kakayla gaz her sey ustumde,yerde.Dolaplara kadar kaka sildim dun.Yok yavrum yapsin bisi demiyorum sanirim yaparken zorlaniyor da bezine yapsa ne var :)

Bizimki sub icmiyor acaba sagilmis sutun icine koysam icer mi yoksa tadi bozuldu diye red mi eder?

Dun aksam bir kere 90 cc sagolmis sut verdim hala emmek istiyor ortaligi yikiyor.Acaba bu emme refleksi mi ac mi?Bir kere 100 verdim kustu.Zaten emince bile kusabiliyor.Reflu yastigi siparis verdim.Kullanip memnun kalan var mi?

Aaaaaa aynı benim kız.. üstümüz başımız kaka oluyor.. büyüğünü yaparken ıkınıyor, o ıkınmayla herhere sıçrıyor..önce bezine yapıyordu, şimdi alışkanlık mı oldu bilmiyorum ama bezini açmadan kakasını yapmıyor.. bezi komple çıkartıyorum sonra kakasını yapıyor.. gündüzleri iyi ama akşam 8 de huysuzluğu başlıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…