Geçmiş olsun canım doktoruna sor istersen benimde dikişimin üst tarafı şiş duruyor ara ara ağrım oluyor ama sürekli değilama benim 38 gün olduİyileşti şükür simdide sezeryan yerim yaniyo 3 gundur agri kesici iciyrum gecmio banamisin demio normal mi bilmiyorum genital bolgemde de sisiklik var sol tarafinda.
Ben bezi şaöpuanlı suya batırıp sıkıp siliyorum yıkarken başına su dökerlende geliyor şampuanlı suGunaydin arkadaslar. Yenidogan bebegi banyo yaptirirken yuzunu sampuanla yikayan var mi benim kayinvalidem dun bebege ilk banyosunu yaptirirken saclarini sampuanladi sonra yuzunu de sampuanladi. Boyle yapan var mi.
Bnde şampuanlıyorum nede olsa göz yakmıyor basını sampuanlarken elimle yuzunude yapıorumGunaydin arkadaslar. Yenidogan bebegi banyo yaptirirken yuzunu sampuanla yikayan var mi benim kayinvalidem dun bebege ilk banyosunu yaptirirken saclarini sampuanladi sonra yuzunu de sampuanladi. Boyle yapan var mi.
Canım ben sacını şampuanlayıp köpürtüp yüzüne de sürüyorum.hemen ardından da su döküyoruz.Gunaydin arkadaslar. Yenidogan bebegi banyo yaptirirken yuzunu sampuanla yikayan var mi benim kayinvalidem dun bebege ilk banyosunu yaptirirken saclarini sampuanladi sonra yuzunu de sampuanladi. Boyle yapan var mi.
Aşıda agladı omzuma alr almaz sustuBebeğiniz aşıda ve kalça usg de ağladı mı ?
Canım o da sonuçta çocuk.çocuğun kucağına verenlerde suç bence.Anneler merhaba. Kv oldugum icin fazla yazamiyorum ama elimden geldigince okuyorum. Ben gorumcemin ogluna bir turlu isinamiyorum. Bebwgimi 1 yaainda bebegin kucagina verip video cekmislerdi o da az daha bebegime vuruyordu iste o cocuk. Hic sevesim gelmiyor. Onlar da aliniyor tabi. Cocugun bir sucu olmadigini biliyorum ama kendime anlatamiyorum. Sorarlarsa niye boyle davrandigimi aynen bu sekilde anlatacagim. Anlatayim degil mi?
Ben gün aşırı yıkıyorum.bir gün durup Birgün yıkıyorumHer gun kirkina kadar banyo yaptirmak yenidogan bebege kilo aldirir mi bebegi hergun yikamak gerekir mi yoksa gun asiri mi yikamali bebegim suan 10 gunluk
Kiz cis attirsa iyi kaka attiriyor.Banyoda alt acmada aciyorum ev batmisti yoksa.Dun yine ustume yapti.Banyoya goturunce zorlamaya basliyor.Tam acarken kakayla gaz her sey ustumde,yerde.Dolaplara kadar kaka sildim dun.Yok yavrum yapsin bisi demiyorum sanirim yaparken zorlaniyor da bezine yapsa ne var :)Hahah aynısı bende varr27 günlüğüz bizde. Bez yetişmiyo valla. Tam totoyu siliyorumm. Pııırt hemn kaka yapıyo. Bide çiş attırma huyumuz varr. Batıyo heryer :)
Bizimki sub icmiyor acaba sagilmis sutun icine koysam icer mi yoksa tadi bozuldu diye red mi eder?Ben de aptamil den humana' ya geçtim. Zaten artık sütüm yetiyor doymadığı olursa günde 60 cc destek olsun diye veriyorum. Mamayı azalttık ondan mı içine sub simplex damlatıyorum ondan mı yada mamadan mı bilmiyorum ama humana da daha rahatız şuan.
Ben de yeni aldim cok kullanisli da yine ustum batti alt acarken.Simdi ortunun bir kismini kendi ustume cekip acacagim.Bende en bastan beri bebek bakim örtusu kullaniyorum cok kullanisli bittikce ebebekten gidip aliyorum
Bende öyleyim huyum bu çoccuğuma biri zarar verecek gibi olursa feriştahı gelse umrumda olmaz ısınımam sevememCanım o da sonuçta çocuk.çocuğun kucağına verenlerde suç bence.
Bizde bugun 1 aylık olduuk ve aşımızı da olduukGünaydın kızlarbugun 1 aylık oldu kuzum aşımız var kiyamam biz olsak sütten gecse ya
Aaaaaa aynı benim kız.. üstümüz başımız kaka oluyor.. büyüğünü yaparken ıkınıyor, o ıkınmayla herhere sıçrıyor..önce bezine yapıyordu, şimdi alışkanlık mı oldu bilmiyorum ama bezini açmadan kakasını yapmıyor.. bezi komple çıkartıyorum sonra kakasını yapıyor.. gündüzleri iyi ama akşam 8 de huysuzluğu başlıyor..Kiz cis attirsa iyi kaka attiriyor.Banyoda alt acmada aciyorum ev batmisti yoksa.Dun yine ustume yapti.Banyoya goturunce zorlamaya basliyor.Tam acarken kakayla gaz her sey ustumde,yerde.Dolaplara kadar kaka sildim dun.Yok yavrum yapsin bisi demiyorum sanirim yaparken zorlaniyor da bezine yapsa ne var :)
Kalça usg ağlatan bişey mi pekiAşıda agladı omzuma alr almaz sustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?