Yok ya çok basit bişey hiç farketmedi bileKalça usg ağlatan bişey mi peki
Bazen benimde batıyor cis kız oldugu icin ustume gelmiyorda kaka bir anda firliyor ani durumlarda direk örtüyü üstüne kapatıyorum :)Ben de yeni aldim cok kullanisli da yine ustum batti alt acarken.Simdi ortunun bir kismini kendi ustume cekip acacagim.
selam anneler bebek olduktan sonra kendini salanlar eve yetişemeyenler kahvaltıyı saatler sonra edenler kocasını bakkala bile giderken yolculayıp şimdi değil işe yolculamak göremeyenler benimle aynımısınız
Emzirme parası nereye yatıyor maaş hesabına mıPersonel birimini yarın bi arayacağım bakalım, bakanlığın sitesinde onların yapacağı yazıyor başvuruyu. Kendisi yatan emzirme parası kuzum o yatmış bana da
Dun aksam bir kere 90 cc sagolmis sut verdim hala emmek istiyor ortaligi yikiyor.Acaba bu emme refleksi mi ac mi?Bir kere 100 verdim kustu.Zaten emince bile kusabiliyor.Reflu yastigi siparis verdim.Kullanip memnun kalan var mi?
Kalça usg ağlatan bişey mi peki
selam anneler bebek olduktan sonra kendini salanlar eve yetişemeyenler kahvaltıyı saatler sonra edenler kocasını bakkala bile giderken yolculayıp şimdi değil işe yolculamak göremeyenler benimle aynımısınız
Su an acim ya :)Bebis uyuyor evde temizlik var ,bir titiz yardimcim var evi kaldirmis derin temizlik yapiyor.Buzdolabina kadar cekmis.Bir yildir cekilmiyordu alti pislik yuvasi olmus.Baktim odama geri kactim.Buzdolabindan yemek cikaracaktim vazgectim.Kadinin konsantrasyonunu bozmayayim dedim.Pizza siparis ettim, bu son olsun diyerek.Evet cnm aynen yazdıgın gibi.. malesef oyleyiz... bebişler biraz buyusun , bir duzenleri oluşsun da bizde yavaştan artik eski halimize dönsek keşkeeee en kısa zamandaaa
Bezi cikartip nasil onluyorsun sicramasini?Altini sicak su pamukla siliyorum.Sen de mi oyle yapiyorsun?O yuzden mi yapiyor acaba?Su 40 gecsin islak mendile gececegim.Aaaaaa aynı benim kız.. üstümüz başımız kaka oluyor.. büyüğünü yaparken ıkınıyor, o ıkınmayla herhere sıçrıyor..önce bezine yapıyordu, şimdi alışkanlık mı oldu bilmiyorum ama bezini açmadan kakasını yapmıyor.. bezi komple çıkartıyorum sonra kakasını yapıyor.. gündüzleri iyi ama akşam 8 de huysuzluğu başlıyor..
Aniden yaptigi icin ustune kapatmaya firsat kalmiyor ki.Ben mi yavas kaliyorum acabaBazen benimde batıyor cis kız oldugu icin ustume gelmiyorda kaka bir anda firliyor ani durumlarda direk örtüyü üstüne kapatıyorum :)
Gunduzler nasil geciyor sizde? Bizimki gece 4:15 de uyandi o saatten bu saate toplasan 3 saat ancak uyumustur.o da ancak ayakda sallayinca uyuyo birakinca hemen uyaniyo
Bezi cikartip nasil onluyorsun sicramasini?Altini sicak su pamukla siliyorum.Sen de mi oyle yapiyorsun?O yuzden mi yapiyor acaba?Su 40 gecsin islak mendile gececegim.
Benimki de öyle 4ten beri uyutamıyorum şimdi uyudu bakalım ne kadar uyur. Gündüz kusma savaşları gece gaz savaşları şeklinde geçiyor bizim.
Bir de 2 gündür çok fazla ıkınıyor oğlum. Böyle olan var mı? Sürekli ıkınma halinde emerken bile geriekip ağlayıp ıkınıyor. Dün itibariyle metsil damla ya başladık ne kadar etkili olacak bilmiyorum
Hahha oy kıyamam yaaa.. olsun annesi yapsında nasıl yaparsa yapsın :)Kiz cis attirsa iyi kaka attiriyor.Banyoda alt acmada aciyorum ev batmisti yoksa.Dun yine ustume yapti.Banyoya goturunce zorlamaya basliyor.Tam acarken kakayla gaz her sey ustumde,yerde.Dolaplara kadar kaka sildim dun.Yok yavrum yapsin bisi demiyorum sanirim yaparken zorlaniyor da bezine yapsa ne var :)
Bizimki uyuyor ama en fazla yarım saatBenimki de öyle 4ten beri uyutamıyorum şimdi uyudu bakalım ne kadar uyur. Gündüz kusma savaşları gece gaz savaşları şeklinde geçiyor bizim.
Bir de 2 gündür çok fazla ıkınıyor oğlum. Böyle olan var mı? Sürekli ıkınma halinde emerken bile geriekip ağlayıp ıkınıyor. Dün itibariyle metsil damla ya başladık ne kadar etkili olacak bilmiyorum
Pampersin büyük alt degistirme bezleri var üstü pamuklu sızıntı geçirmiyor.. onu seriyorum altına, açıyorun totisini bi rahatlıyor oyun yapıyor, ıkınıyor, büyük çişini yapıyor bezi komple batırıyor..sıcramasını önlemiş oluyoruz.. ben ıslak mendil kullanıyorum canım ebemde kullanabilirsin demişti.. pamuklu ıslakbezle bi kaç gün denedik, ıslak mendil daha kolayıma geldi..Bezi cikartip nasil onluyorsun sicramasini?Altini sicak su pamukla siliyorum.Sen de mi oyle yapiyorsun?O yuzden mi yapiyor acaba?Su 40 gecsin islak mendile gececegim.
Onu daha yaptrmadım cnm ama can yakan bse degl sanrsam o.Kalça usg ağlatan bişey mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?