2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

soguk su sevmiyor huzursuzlaniyor o yuzden canim.Dusun altinda yikamak icin biraz daha buyumesi lazim.Su an bu kucuklukte dusun altinda yikayacak pratigim yok.Sen tecrubelisin tabi :)Senin yontem pispisli iyiymis,soguga ses cikarmazsa ben de oyle yapabilirim.

Emzirme parası nereye yatıyor maaş hesabına mı
Ziraate yatmış 133 emzirme parası gidip almam lazım nüfus cüzdanı ile, Doğum yardımı parası olan 300 de yarın personel birimimde form doldurup onaylatıp aile ve sosyal politikalar bakanlığı müdürlüğünce götürecek eşim öyle alacağım B bedirdolunay seni de etiketleyeyim

Dun aksam bir kere 90 cc sagolmis sut verdim hala emmek istiyor ortaligi yikiyor.Acaba bu emme refleksi mi ac mi?Bir kere 100 verdim kustu.Zaten emince bile kusabiliyor.Reflu yastigi siparis verdim.Kullanip memnun kalan var mi?
Ben mamanın içine damlatıyorum genelde, gerçi bizimkine kaşıkla verince yine çok güzel birşey vermiiim gibi açıyor ağzını.Anne sütüne eklemedim. Bir de emmek istiyorsa kussa da verecekmişiz meme. O bağ kurmak ve anne ile bütünleşmek istiyormuş. Bizimki bazen saatlerce memede kalmak istiyor, kusa kusa devam ediyor. Doktor normal dedi. Aç olmadığını bildiğim halde emziriyorum istediğinde.

merhaba kızlar yine dertliyim ben hamileyken daha kolaydı yahu her şey gaz problemini atlatamadık bir türlü gaz artı kaka yapamama dün 3. günde ıkına ıkına zar zor ilk hafif sert arkasından daha sıvı normal şekilde çıkardı 3 günün arkasından uyudu deliksiz yavrum acıkıncaya kadar dr a gittik aptamil conformil mamaya geçtik fitil verdi çok zorda kalırsak kullanıcam ama 5 günü geçerse anne sütü vermeye çalışıyordum daha çok mamayı genelde gece iki defa ya da gün içinde sütüm yetmesse arkasından 30 ml kadar veriyordum dr sütün yetmiyor demek ki dedi idarda problem yok ama mama da içtiği halde neden doymuyor anlamadım çok üzgünüm o ıkındıkça kıpkırmızı oldukça parça kopuyor içimden aptamil conformile geçipte gazı kaka yapma düzeni oturan var mı ya da smilac kullanıp kabızlık kaka yapamama yaşayan bunları hep iyi mama diye almışmış aptamil bari işe yarasa

Canım bende 2 gecedir çıkartıyordum aklına kötü şeyler getirme kapalı alanlara AVM lere goturmuyorum sadece

Evt ya sap sımplex i bıraktırdı doktor meğer ne işe yarar bişeymiş çocuk uyuyamıyor sürekli ıkınıyor bişey çıkmıyor emerken bile ıkınıyor kan ter içinde kalıyorum zaptecem diye ilacı hece yarısı vermek zorunda kaldım rahatladı biraz

Canım evinde güle güle oturun maalesef doğum istediğim gibi olmadı kontrole gittiğimde acil sezeryana alındım rahim çok incelmiş yırtılma ihtimali vardı çocukta yukarı kaçtı doğumdan 10 gün sonra kontrole gittiğimde doktora benim karnıma sizmi bastınız hala çok acıyor dedim sadece ben olsam iyi benimle birlikte 2 kişi daha bastık dedi yoksa vakumla bebeği çekmek zorunda kalacaktık o daha çok problem olacaktı dedi ben sikayetlerimi söyleyince az bile ben senin doğumunda senden korktum çok sorunlu bir ameliyat gecirdin dedi çok şükür hepsini atlattık şimdi 19 günlük olduk obur bir oğlum var beni parçalıyor süt için göğüs yaralarından çok çektim hala emzirirken gözümden yaş geliyor ama acıya bile alışmaya başladım galiba siz naptınız agulara başladınız mı

Eşim bana her akşam batikon sürüyor ve havalandırıyoruz çok iyi geliyor banyodan sonra iyi kurula ıslak bırakma terlediğinde tuz da yakar

Mrb biz aptamil kullandik ama kabiz problemimiz oldu simdi hipp kullaniyorum sanki bu sefer daha kötü oldu gibi geliyor ben bebelac'a gecmeyi düsünuyorum bu mama mevzusu inan kafami karistirdi umarim en kisa zamanda cözüm buluruz.

Kizlar asimiz oldu masallah bi etki yapmadi. Hemsiremiz korunmak icin igne onerdi 2 kez olup 6 ay koruyomus ne diyosunuz bu konu hakkinda hic bilgim yok !??

Bugun aşı günümüzdü .. kızım iki cm uzamış sütüm yetiyormu yarıyormu diye cok dert ediyordum şükür kilo almış ..hiç mama vermiyorum ilk üçgün dışında..
Kızlar bu arada çarşamba günü banyo yapılmaz deniyor ne düşünüyorsunuz bu konuda birbilginiz varmı.. bende kızımı bigün yıkıyıp bi gün yıkamıyorum

Cevap yazan herkese teşekkürler. Bir sorun yokmuş ama yine de k vitamini yaptırdı doktorumuz. O derdim bitti şimdi de benim ateşim çıktı 38.6ya. Galiba 20 günün sonunda vücudum iflas etti. İnşallah emzirmem bi sorun yaratmaz

Bana da cuma günü yıkatmıyorlar , ah bu büyükler

Cnm göğsılık sağ ılık duş al yada büyük ihtimal mastist olma yolundasın göğsünde süt birikti ise onun ateşi olabilir aynı şeyi yaşadım çünkü.

Cnm göğsılık sağ ılık duş al yada büyük ihtimal mastist olma yolundasın göğsünde süt birikti ise onun ateşi olabilir aynı şeyi yaşadım çünkü.
Mastitte göğüs sert olmuyor mu canım. Benim normal çünkü 1 saatte bir emziriyorum hiç sert kalmıyor

Metsili düzenli kullandığında uyku yapıyor, ben oğlumda kullanmıştım

Oy bilirmiş soğuk sıcak suyu
Benim kız baya büyüdü teyzesi, azıcık daha büyüsün elin alışır seninde yıkamak büyük rahatlık,
Pıspıslı şişeyi Watsons dan aldım ben gerçekten büyük rahatlık

Bende aynı şekilde, bazen meme emerken memede kusuyor, temizlenip tekrar devam ediyoruz özellikle gece uykusuna geçmesinden önce memeye sarıyor derin uykuya dalana kadar, bu kadar çok emzirme deseler de etrafımdan, o her istediğinde emziriyorum

Reactions: SGd

Her mama her çoçuğa farklı etki ediyor, biraz deneme yanılma işi doğru mamayı bulmak,
Kilo alımı nasıl peki niye dr doymuyor diye düşündü ki hemen, benim kızımda 2/3günde bir kaka yapıyor ama zorlanması yada rahatsızlığı olmuyor çok şükür, kilo alımı iyi olduğu için dr bağırsak düzeni böyle demek dedi ve takviye kullanmıyoruz, fitil için 9günü bekle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…