- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
soguk su sevmiyor huzursuzlaniyor o yuzden canim.Dusun altinda yikamak icin biraz daha buyumesi lazim.Su an bu kucuklukte dusun altinda yikayacak pratigim yok.Sen tecrubelisin tabi :)Senin yontem pispisli iyiymis,soguga ses cikarmazsa ben de oyle yapabilirim.Neden sıcak su kullanıyorsun?
Ben pıspıslı bir şişeye su doldurdum pamuğa pıslatıp siliyorum kaka temizlenecek gibi olmuyor duşun altında yıkıyorum, babamız bir sürü ıslak mendil stoğu yaptı ama daha hiç kullanmadık
Ziraate yatmış 133 emzirme parası gidip almam lazım nüfus cüzdanı ile, Doğum yardımı parası olan 300 de yarın personel birimimde form doldurup onaylatıp aile ve sosyal politikalar bakanlığı müdürlüğünce götürecek eşim öyle alacağım B bedirdolunay seni de etiketleyeyimEmzirme parası nereye yatıyor maaş hesabına mı
Ben mamanın içine damlatıyorum genelde, gerçi bizimkine kaşıkla verince yine çok güzel birşey vermiiim gibi açıyor ağzını.Anne sütüne eklemedim. Bir de emmek istiyorsa kussa da verecekmişiz meme. O bağ kurmak ve anne ile bütünleşmek istiyormuş. Bizimki bazen saatlerce memede kalmak istiyor, kusa kusa devam ediyor. Doktor normal dedi. Aç olmadığını bildiğim halde emziriyorum istediğinde.Dun aksam bir kere 90 cc sagolmis sut verdim hala emmek istiyor ortaligi yikiyor.Acaba bu emme refleksi mi ac mi?Bir kere 100 verdim kustu.Zaten emince bile kusabiliyor.Reflu yastigi siparis verdim.Kullanip memnun kalan var mi?
Canım bende 2 gecedir çıkartıyordum aklına kötü şeyler getirme kapalı alanlara AVM lere goturmuyorum sadece7 den 9 a kadar dışardaydık bu akşam eşimin ısrarıyla yemek yedik geldik ama akşam ezanı vakti, bir de tanıdığa denk geldik kadın ayyy 40 ı çıkmamış bebekle bu saatte dışardasınız deyince iyice evhamlandım, zaten endişeyle hiç zevk almadan çıkıyorum (bu 2. Çıkışımız) ama çok pişmanlık duyuyorum başka çıkan var mı akşam dışarı of vicdanım çok rahatsız
Evt ya sap sımplex i bıraktırdı doktor meğer ne işe yarar bişeymiş çocuk uyuyamıyor sürekli ıkınıyor bişey çıkmıyor emerken bile ıkınıyor kan ter içinde kalıyorum zaptecem diye ilacı hece yarısı vermek zorunda kaldım rahatladı birazBenimki de öyle 4ten beri uyutamıyorum şimdi uyudu bakalım ne kadar uyur. Gündüz kusma savaşları gece gaz savaşları şeklinde geçiyor bizim.
Bir de 2 gündür çok fazla ıkınıyor oğlum. Böyle olan var mı? Sürekli ıkınma halinde emerken bile geriekip ağlayıp ıkınıyor. Dün itibariyle metsil damla ya başladık ne kadar etkili olacak bilmiyorum
Canım evinde güle güle oturun maalesef doğum istediğim gibi olmadı kontrole gittiğimde acil sezeryana alındım rahim çok incelmiş yırtılma ihtimali vardı çocukta yukarı kaçtı doğumdan 10 gün sonra kontrole gittiğimde doktora benim karnıma sizmi bastınız hala çok acıyor dedim sadece ben olsam iyi benimle birlikte 2 kişi daha bastık dedi yoksa vakumla bebeği çekmek zorunda kalacaktık o daha çok problem olacaktı dedi ben sikayetlerimi söyleyince az bile ben senin doğumunda senden korktum çok sorunlu bir ameliyat gecirdin dedi çok şükür hepsini atlattık şimdi 19 günlük olduk obur bir oğlum var beni parçalıyor süt için göğüs yaralarından çok çektim hala emzirirken gözümden yaş geliyor ama acıya bile alışmaya başladım galiba siz naptınız agulara başladınız mıHerkese selammm. Uzun zamandır giremedim doyasıya yazmayı özledim yahukızımın gazına alıştık sanırım birbirimize alışıyoruz. Bir hafta önce kırkımız çıktı. Geçtiğimiz perşembeden taşındık sonunda. Ama öyle zor olduki. İki annede yanımızda değildi. Allah razı olsun arkadaşlarım kardeşim görümcem teyzem kuzenim ve bebeği olduğu halde heran yanımda olan ablam sayesinde hallettik. Birtek kızımın eşyalarını yerleştireceğim ve eşimin odasını düzenleyeceğiz. Birdaha taşınmak istemiyorum. Şunuda farkettim evlenirken ne çok çeyiz almışım. Evde olduğunu bile hatırlamadığım öyle çok şey çıktıki. Kardeşlere dağıttım çoğunuda öyle sığdım :) neyse kızımın gece uykuları düzene oturmaya başladı kırkından sonra lakin gündüz 2 saate bir emmezse aman Allahım kıyamet kopuyor. Birde duştan sonra giydirmek işkence en çok merak ettiğim burda N nnnadal sen oldun doğurmuşsun nasıl oldu nasıl doğurdun merak ediyorum :)
Eşim bana her akşam batikon sürüyor ve havalandırıyoruz çok iyi geliyor banyodan sonra iyi kurula ıslak bırakma terlediğinde tuz da yakarTamam yukari cekim.ama bugun 15. Gunum coktan agrimin azalmasi gerekmez mi ya bide göbek hic yok benim sıfır yani.bana dr hic batikon sur falan demedi bir haftaligina su gecirmeyen bant takti o kadar rahatlicaksam surerim bide banyo ettgim günde cok agrio
merhaba kızlar yine dertliyim ben hamileyken daha kolaydı yahu her şey gaz problemini atlatamadık bir türlü gaz artı kaka yapamama dün 3. günde ıkına ıkına zar zor ilk hafif sert arkasından daha sıvı normal şekilde çıkardı 3 günün arkasından uyudu deliksiz yavrum acıkıncaya kadar dr a gittik aptamil conformil mamaya geçtik fitil verdi çok zorda kalırsak kullanıcam ama 5 günü geçerse anne sütü vermeye çalışıyordum daha çok mamayı genelde gece iki defa ya da gün içinde sütüm yetmesse arkasından 30 ml kadar veriyordum dr sütün yetmiyor demek ki dedi idarda problem yok ama mama da içtiği halde neden doymuyor anlamadım çok üzgünüm o ıkındıkça kıpkırmızı oldukça parça kopuyor içimden aptamil conformile geçipte gazı kaka yapma düzeni oturan var mı ya da smilac kullanıp kabızlık kaka yapamama yaşayan bunları hep iyi mama diye almışmış aptamil bari işe yarasa
Bana da cuma günü yıkatmıyorlar , ah bu büyüklerBugun aşı günümüzdü .. kızım iki cm uzamış sütüm yetiyormu yarıyormu diye cok dert ediyordum şükür kilo almış ..hiç mama vermiyorum ilk üçgün dışında..
Kızlar bu arada çarşamba günü banyo yapılmaz deniyor ne düşünüyorsunuz bu konuda birbilginiz varmı.. bende kızımı bigün yıkıyıp bi gün yıkamıyorum
Cnm göğsılık sağ ılık duş al yada büyük ihtimal mastist olma yolundasın göğsünde süt birikti ise onun ateşi olabilir aynı şeyi yaşadım çünkü.Cevap yazan herkese teşekkürler. Bir sorun yokmuş ama yine de k vitamini yaptırdı doktorumuz. O derdim bitti şimdi de benim ateşim çıktı 38.6ya. Galiba 20 günün sonunda vücudum iflas etti. İnşallah emzirmem bi sorun yaratmaz
Mastitte göğüs sert olmuyor mu canım. Benim normal çünkü 1 saatte bir emziriyorum hiç sert kalmıyorCnm göğsılık sağ ılık duş al yada büyük ihtimal mastist olma yolundasın göğsünde süt birikti ise onun ateşi olabilir aynı şeyi yaşadım çünkü.
Benimki de öyle 4ten beri uyutamıyorum şimdi uyudu bakalım ne kadar uyur. Gündüz kusma savaşları gece gaz savaşları şeklinde geçiyor bizim.
Bir de 2 gündür çok fazla ıkınıyor oğlum. Böyle olan var mı? Sürekli ıkınma halinde emerken bile geriekip ağlayıp ıkınıyor. Dün itibariyle metsil damla ya başladık ne kadar etkili olacak bilmiyorum
soguk su sevmiyor huzursuzlaniyor o yuzden canim.Dusun altinda yikamak icin biraz daha buyumesi lazim.Su an bu kucuklukte dusun altinda yikayacak pratigim yok.Sen tecrubelisin tabi :)Senin yontem pispisli iyiymis,soguga ses cikarmazsa ben de oyle yapabilirim.
Ben mamanın içine damlatıyorum genelde, gerçi bizimkine kaşıkla verince yine çok güzel birşey vermiiim gibi açıyor ağzını.Anne sütüne eklemedim. Bir de emmek istiyorsa kussa da verecekmişiz meme. O bağ kurmak ve anne ile bütünleşmek istiyormuş. Bizimki bazen saatlerce memede kalmak istiyor, kusa kusa devam ediyor. Doktor normal dedi. Aç olmadığını bildiğim halde emziriyorum istediğinde.
merhaba kızlar yine dertliyim ben hamileyken daha kolaydı yahu her şey gaz problemini atlatamadık bir türlü gaz artı kaka yapamama dün 3. günde ıkına ıkına zar zor ilk hafif sert arkasından daha sıvı normal şekilde çıkardı 3 günün arkasından uyudu deliksiz yavrum acıkıncaya kadar dr a gittik aptamil conformil mamaya geçtik fitil verdi çok zorda kalırsak kullanıcam ama 5 günü geçerse anne sütü vermeye çalışıyordum daha çok mamayı genelde gece iki defa ya da gün içinde sütüm yetmesse arkasından 30 ml kadar veriyordum dr sütün yetmiyor demek ki dedi idarda problem yok ama mama da içtiği halde neden doymuyor anlamadım çok üzgünüm o ıkındıkça kıpkırmızı oldukça parça kopuyor içimden aptamil conformile geçipte gazı kaka yapma düzeni oturan var mı ya da smilac kullanıp kabızlık kaka yapamama yaşayan bunları hep iyi mama diye almışmış aptamil bari işe yarasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?