2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İlk defa duydum banyo işini, sebebi neymiş ki

Kizlar asimiz oldu masallah bi etki yapmadi. Hemsiremiz korunmak icin igne onerdi 2 kez olup 6 ay koruyomus ne diyosunuz bu konu hakkinda hic bilgim yok !??

Bende dr a gidince iğne ve spiral hakkında bilgi alıcam, merak ediyorum

eğer metsil fayda etmezse ben de ona başlayacağım sanırım.

Mastitte göğüs sert olmuyor mu canım. Benim normal çünkü 1 saatte bir emziriyorum hiç sert kalmıyor

Ben hiç sertleşmeden 40dereceyi gördüm sıtma ile beraber, emse dahi sağ, tıkanıklık olunca da ateş yapıyor, sıcak duşta masaj yapıp sonrasında sağ istersen

@SGd ballikaymakli kızlar bu kusma dediğiniz miktarı ne kadar. benim yavru da sık sık kusuyor bazen ağzından sızıyor, bazen gaz çıkarırken içtiğinin hepsini çıkarıyor. bugün 2 kere çok miktarda kustu mesela. ama kilo alımı da iyi olduğu için çok dert etmiyorum. bazen içime endişe düşüyor hep kusacak mı bu çocuk. inşallah büyüdükçe azalır.

Bugün ben bu bebegi ne doyurabildim ne uyutabildim ne de susturabildim....annem de yanimda ikimizde bugün cok zorlandık.neden böyle oldu bilmiyorum.mama verdim de biraz durdu.süt mu yetmiyo acaba demeye başladım.humana emziren anneler icin cay aldım.kullanan var mi bir de pro malt lardan denemeyi dusunuyorum

Ben hiç sertleşmeden 40dereceyi gördüm sıtma ile beraber, emse dahi sağ, tıkanıklık olunca da ateş yapıyor, sıcak duşta masaj yapıp sonrasında sağ istersen
Duş aldım sağdım bir tanesini bir tanesi yarım kaldı rahatladım sanki biraz. Ateş 37lere düştü duştan sonra
Şimdi kızımda sadece biogaia kullanıyorum ve günde 2kez kendim kimyon demleyip içiyorum
Biogaia bugün aldık daha dolaba koymadım, eczacı söyledi saklama şeklini ama kafa kalmadığı için hatırlamıyorum. Açmadan sabahtan beri dışarda durdu nasıl saklanacak acaba?

Bizde bugun gittik tekrar doktora,cunku dun aksamustu iklamalar artti uyumadi bir turlu,ememedi tuttugu an aglamaya basladi,gece 3,30 a kadar saatlerce agladi en son katildi katildi..esimle mahvolduk annem gitmisti..cumartesi de oldu..tahmin edildigi gibi doktora anlattik kolik dedi cok dua etmistim olmasin diye Allah baska dert vermesin

Biz 15 gunlukken aguline ve metsile basladik.duzenli kullandiginda fena degildi ama cok da rahatlamadik

Sonra infacol ile bioagai basladik.cocuk surekli ikiniyordu uykusunda bile.evet gaz cikardi ama bu sefer de rahatsiz surekli.infacolu biraktim.

Gecen gun de nurse harveyse basladik,biogaiayaya devam.eczaci onerdi.

Bugun doktor da metsil yazalim dedi yok dedim onu kullandik.zinco yazalim o zaman dedi.zinco,nurse harveys ve biogaia seklinde devam edecegiz insalah ise yarar

Pirtlatirken bile agliyor cogu zaman(

Merhaba kizlar anne sutunu arttirmak icin deneyerek arttidigini gordugunuz neler yedini ve ictiniz buna cok ihtiyacim var sutum az geliyor simdiden tsk ederim. Sogani dograyip ekmek arasi yiyorum bu sutu arttir mi

Merhaba kizlar anne sutunu arttirmak icin deneyerek arttidigini gordugunuz neler yedini ve ictiniz buna cok ihtiyacim var sutum az geliyor simdiden tsk ederim. Sogani dograyip ekmek arasi yiyorum bu sutu arttir mi

Ben emzirmiyorum baştan diyeyim ancak benim göğse süt gelmemesi lazımken süt geldi ve sebebi karpuz.. Dut kurusu hoşafı da iyi geliyor diye duydum arkadaşlarımdan. Bir de soğan süt yapsa da gaz yapar haberin olsun.

Ben de şu an aynı arayis icindeyim.dereotu yiyorum her sabah.kayisi hoşafı iciyorum bir bardak.galacto muydu adi unuttum damla kullaniyorum.bugun de humana emziren annelere cay aldım.gece uyuyunca acaip doluyor göğüslerim ama gündüz hic öyle dolu olmuyorl.dinlenmeyle de alakali galiba

benim de sutum artsin diye yapmadigim sey kalmadi humana promalt dereotu rezene isirgan su karpuz incir hurma ama artmiyor artmiyor artmiyor artik oluruna mi birakmali dewam mi etmeli bunlara bilmiyorum mamadan bi kurtulamadik gitti;(

Maalesef doymuyordur bebegin canım benimkide oyle anne sütü diye kendimi yırtıyorum ama memelerim bosaldı iyice iki gündür ve bebek mama vermessem huzursuzlanıp aglıyor aclıktan mama verince rahatlıyor yetmiyor sütümüz maalesef

benim de sutum artsin diye yapmadigim sey kalmadi humana promalt dereotu rezene isirgan su karpuz incir hurma ama artmiyor artmiyor artmiyor artik oluruna mi birakmali dewam mi etmeli bunlara bilmiyorum mamadan bi kurtulamadik gitti;(
Ben nasil olmasi gerektigini de tam bilmiyorum aslında.göğüsler sert mi olmali yoksa yumusakken bebek emdiginde de gelir mi süt? Benim geceleri asiri derecede sert oluyor.iki saat uykudan sonra.ama gunduz oyle olmuyor.oglum emiyor yinede.ve tum bunlarla berabee kilo artisi da iyi

Benim ill defa bugün boyle oldu...gece 4.15 den aksama kadar hic uyumadi desem yeri...acaba buyume atağı olabilir mi?4 haftamız bitti bugün.genelde bu siralar oluyomuş galiba

Sütü çok olanlar gözlemlediginiz süt arttırıcılarınoz neler? Bence psikolojik etkilerde cok önemli ben iki gündür esimden ayrı kaldım bizi kayınvalidemde yazlıkta bıraktı ise gitti iki gündür sütüm yok resmen o kdrda üzülmemistim ama bilinçaltı etkiliyor demekki... suyu cok ictigim zamanlar geliyordu sütümşimdi zorlasamda su içmek icin 2 lt yi gecemiyorum ama inat ettim icicem su yine

Benim ill defa bugün boyle oldu...gece 4.15 den aksama kadar hic uyumadi desem yeri...acaba buyume atağı olabilir mi?4 haftamız bitti bugün.genelde bu siralar oluyomuş galiba
Canım mama verince sustuysa o an sütünün miktarı onun aclıgını karsılamamıs olabilir benim gözlemlerim kendi bebegim icin böyle..emziriyorum ama ıkı gündür yetmedıgı ıcın aglıyor memedeykende mutlu ama sorası aç bende mama hazırlıyorum icince rahatlıyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…