- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Bugun aşı günümüzdü .. kızım iki cm uzamış sütüm yetiyormu yarıyormu diye cok dert ediyordum şükür kilo almış ..hiç mama vermiyorum ilk üçgün dışında..
Kızlar bu arada çarşamba günü banyo yapılmaz deniyor ne düşünüyorsunuz bu konuda birbilginiz varmı.. bende kızımı bigün yıkıyıp bi gün yıkamıyorum
Kizlar asimiz oldu masallah bi etki yapmadi. Hemsiremiz korunmak icin igne onerdi 2 kez olup 6 ay koruyomus ne diyosunuz bu konu hakkinda hic bilgim yok !??
Evt ya sap sımplex i bıraktırdı doktor meğer ne işe yarar bişeymiş çocuk uyuyamıyor sürekli ıkınıyor bişey çıkmıyor emerken bile ıkınıyor kan ter içinde kalıyorum zaptecem diye ilacı hece yarısı vermek zorunda kaldım rahatladı biraz
Metsili düzenli kullandığında uyku yapıyor, ben oğlumda kullanmıştım
Mastitte göğüs sert olmuyor mu canım. Benim normal çünkü 1 saatte bir emziriyorum hiç sert kalmıyor
Şimdi kızımda sadece biogaia kullanıyorum ve günde 2kez kendim kimyon demleyip içiyorumşimdi ne kullanıyorsun canım?
Bende aynı şekilde, bazen meme emerken memede kusuyor, temizlenip tekrar devam ediyoruz özellikle gece uykusuna geçmesinden önce memeye sarıyor derin uykuya dalana kadar, bu kadar çok emzirme deseler de etrafımdan, o her istediğinde emziriyorum
Şimdi kızımda sadece biogaia kullanıyorum ve günde 2kez kendim kimyon demleyip içiyorum
Duş aldım sağdım bir tanesini bir tanesi yarım kaldı rahatladım sanki biraz. Ateş 37lere düştü duştan sonraBen hiç sertleşmeden 40dereceyi gördüm sıtma ile beraber, emse dahi sağ, tıkanıklık olunca da ateş yapıyor, sıcak duşta masaj yapıp sonrasında sağ istersen
Biogaia bugün aldık daha dolaba koymadım, eczacı söyledi saklama şeklini ama kafa kalmadığı için hatırlamıyorum. Açmadan sabahtan beri dışarda durdu nasıl saklanacak acaba?Şimdi kızımda sadece biogaia kullanıyorum ve günde 2kez kendim kimyon demleyip içiyorum
Merhaba kizlar anne sutunu arttirmak icin deneyerek arttidigini gordugunuz neler yedini ve ictiniz buna cok ihtiyacim var sutum az geliyor simdiden tsk ederim. Sogani dograyip ekmek arasi yiyorum bu sutu arttir mi
Ben de şu an aynı arayis icindeyim.dereotu yiyorum her sabah.kayisi hoşafı iciyorum bir bardak.galacto muydu adi unuttum damla kullaniyorum.bugun de humana emziren annelere cay aldım.gece uyuyunca acaip doluyor göğüslerim ama gündüz hic öyle dolu olmuyorl.dinlenmeyle de alakali galibaMerhaba kizlar anne sutunu arttirmak icin deneyerek arttidigini gordugunuz neler yedini ve ictiniz buna cok ihtiyacim var sutum az geliyor simdiden tsk ederim. Sogani dograyip ekmek arasi yiyorum bu sutu arttir mi
Ben de şu an aynı arayis icindeyim.dereotu yiyorum her sabah.kayisi hoşafı iciyorum bir bardak.galacto muydu adi unuttum damla kullaniyorum.bugun de humana emziren annelere cay aldım.gece uyuyunca acaip doluyor göğüslerim ama gündüz hic öyle dolu olmuyorl.dinlenmeyle de alakali galiba
Maalesef doymuyordur bebegin canım benimkide oyle anne sütü diye kendimi yırtıyorum ama memelerim bosaldı iyice iki gündür ve bebek mama vermessem huzursuzlanıp aglıyor aclıktan mama verince rahatlıyor yetmiyor sütümüz maalesefBugün ben bu bebegi ne doyurabildim ne uyutabildim ne de susturabildim....annem de yanimda ikimizde bugün cok zorlandık.neden böyle oldu bilmiyorum.mama verdim de biraz durdu.süt mu yetmiyo acaba demeye başladım.humana emziren anneler icin cay aldım.kullanan var mi bir de pro malt lardan denemeyi dusunuyorum
Ben nasil olmasi gerektigini de tam bilmiyorum aslında.göğüsler sert mi olmali yoksa yumusakken bebek emdiginde de gelir mi süt? Benim geceleri asiri derecede sert oluyor.iki saat uykudan sonra.ama gunduz oyle olmuyor.oglum emiyor yinede.ve tum bunlarla berabee kilo artisi da iyibenim de sutum artsin diye yapmadigim sey kalmadi humana promalt dereotu rezene isirgan su karpuz incir hurma ama artmiyor artmiyor artmiyor artik oluruna mi birakmali dewam mi etmeli bunlara bilmiyorum mamadan bi kurtulamadik gitti;(
Benim ill defa bugün boyle oldu...gece 4.15 den aksama kadar hic uyumadi desem yeri...acaba buyume atağı olabilir mi?4 haftamız bitti bugün.genelde bu siralar oluyomuş galibaMaalesef doymuyordur bebegin canım benimkide oyle anne sütü diye kendimi yırtıyorum ama memelerim bosaldı iyice iki gündür ve bebek mama vermessem huzursuzlanıp aglıyor aclıktan mama verince rahatlıyor yetmiyor sütümüz maalesef
Canım mama verince sustuysa o an sütünün miktarı onun aclıgını karsılamamıs olabilir benim gözlemlerim kendi bebegim icin böyle..emziriyorum ama ıkı gündür yetmedıgı ıcın aglıyor memedeykende mutlu ama sorası açBenim ill defa bugün boyle oldu...gece 4.15 den aksama kadar hic uyumadi desem yeri...acaba buyume atağı olabilir mi?4 haftamız bitti bugün.genelde bu siralar oluyomuş galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?