2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Değişiyor canım bazen emdikten yarım saat sonra kesik kesik çıkartıyor, bazen emme sonrası gaz çıkarırken fazlasını çıkartıyor, nadir olarak da ağız dolusu kusuyor, mutlaka kusuyor gün içinde ama gece emmelerinde kusma olmuyor

Ben de mama hazirliyorum hepsini bitirip hemen rahatliyor meleğim....bol bol sutler olur da kana kana icer kuzularımız inşallah

kimyon toz şeklinde olan demleniyor mu acaba şuan evde ondan var. nasıl yaptığını tarif eder misin canım?

Hem tane hem kimyon ile oluyor, çok faydasını görüyorum ben mutlaka dene, bir çay kaşığı kimyonun ğzerine bir çay bardağı kaynar su ekle, karıştır ve dinlenmeye bırak, kimyon çökecek ılıkken içebilirsin

İlla açlığa yorma hemen bence, denk gelmiş de olabilir, kilo alımı iyiyse

Açana kadar buzdolabında durması gerekiyor canım, açtıktan sonra 20gün dışarıda duruyor ama eczacı sana dolaptan vermiş olmalı, bence kullanmadan bir sor eczacınıza dışarda dururken verebiliyormusun diye

Süt arttırıcı olarak ilk önce bana göre kafanızı rahat tutmaya ve düzenli dinlenmeye çalışın çünkü en fazla uyuyunca süt üretimi oluyor, bana süt için faydalı olan yiyecekler özellikle bol su, rezene çayı, karpuz, semizotu, dereotu, yeşillikli salatalar, taze soğan, tarhana çorbası falan

beyazpeynir1 ben toz haliyle yapıyorum canım sağlık ocağında bir çay kaşığı kimyon yatım kesme şeker bir su bardağı su kaynat sonra süz ılıyınca üç kaşık bebeğe geri kalanı kendin iç demişti iyi geldi

Arkadaslar. Sekerli su yenidogan bebegi aciktiriyor mu. Kayinvalidem bebegin kilo alimi hizlansin beni sık emsin diye sekerli su verdi. Fakat ondan sonra cocugu emziriyorum uyutuyorum geri uyaniyor bir turlu uyumuyor meme veriyorum ama doymus oldugundan sadece oynuyor agziyla bes on dakka uyuyor sonra geri kalkiyor ne yapmam lazim

Yenidogan bebege sekerli su verilmez ki doymuyosa mama verin emzirin bol bol

bende süt konusunda gözlemlerimi paylaşmak isterim.. önce inanç,sonra moral, devamında marul,dereotu,süt mısırı, kuru soğan,bulgur pilavı,karpuz,tahin helva ve fırsat buldukça uyku.. bende %100 etki edenler bunlar.. dışarıdan destek almak isterseniz haziran anneleri grubumuzda laktamax çok Önerildi ama ben kullanmadığım için yorum yapamam..

Arkadaslar merhaba hepiniZin bebegi hayırlı olsun öncelikle. Hastanede meme kalkanı meme ucu silikonu biberon fibi seyler kullandınız mı acaba? Bunları hastane cantasını hazırlarken sterilize ettinizmş yoksa hastanede sterilize ediliyormu? Hastane cantamızı hazırlıyoruz ancak bu konularda cok kararsız kaldım yardımcı olursanız cok sevinirim birde hastane cantasında masaj için lavanta yagı yaZılmıs birkac yerde. Kullanılıyormu gercekten? Simdiden tesekkur ediyorum sevgiler

Gunduzler nasil geciyor sizde? Bizimki gece 4:15 de uyandi o saatten bu saate toplasan 3 saat ancak uyumustur.o da ancak ayakda sallayinca uyuyo birakinca hemen uyaniyo
Bizimkide gunduz 3 e 4kadar kadar uyuyor sadece emmeye kalkiyor sonra bi uyaniyor ara ara uyuyor gece 10dan sonra tamamiyle uyanik gece 3e 4e kadar uyumuyor mahvoluyorum gece gunduze karisti bizde 2aylik olucaz hala duzelmedi uyku egitimi vermek istiyorum ama gunduz cok uyudugundsm bir turlu beceremedim uyumuyor

Saol tatlım Allah razı olsun. Yaakıyamam kötü olmuş ama demekki hayırlısıböyleymiş. Yavrunda sende sağlıklısınya şükür gerisi geçer bir şekilde. Göğüs ucu yarası çokzor. Benim ucum büyük olduğundan kızım sadeceucunu alıyor ve ben hala çekiyorum
Maşallah bayada büyümüşsünüz sizde. Bizimki 2-3 gündür net gülmeye başladı, bazen seslerde çıkarıyor gibi bugün farkettim

Kızlar süt içsem gaz yapar diye korkuyorum ama kalsiyumda almam gerekiyor siz içiyor musunuz ?

Bide benim kızım hiç kucağından inmek istemiyor çok yoruluyorum. Çocuk sıcaklıktır kucağımda iş yapamıyorum. Ayağımda sallasam b iraz susuyor ama oda çok zararliymis???

Bide ben gündüz sadece zibinla bırakıyorum bebeğimi çok sıcak diye gecede sadece sırtını karnını örtüyorum bide pantalon giydiriyorum geçen kustu baya acaba üşütüyor mu? Ama sıcaktan gündüzleri 37 oluyor ateşi uyuyamıyor sıcaktan ne yapacağımı sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…