- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
@SGdballikaymakli kızlar bu kusma dediğiniz miktarı ne kadar. benim yavru da sık sık kusuyor bazen ağzından sızıyor, bazen gaz çıkarırken içtiğinin hepsini çıkarıyor. bugün 2 kere çok miktarda kustu mesela. ama kilo alımı da iyi olduğu için çok dert etmiyorum. bazen içime endişe düşüyor hep kusacak mı bu çocuk. inşallah büyüdükçe azalır.
Ben de mama hazirliyorum hepsini bitirip hemen rahatliyor meleğim....bol bol sutler olur da kana kana icer kuzularımız inşallahCanım mama verince sustuysa o an sütünün miktarı onun aclıgını karsılamamıs olabilir benim gözlemlerim kendi bebegim icin böyle..emziriyorum ama ıkı gündür yetmedıgı ıcın aglıyor memedeykende mutlu ama sorası açbende mama hazırlıyorum icince rahatlıyor kuzum
kimyon toz şeklinde olan demleniyor mu acaba şuan evde ondan var. nasıl yaptığını tarif eder misin canım?
Bugün ben bu bebegi ne doyurabildim ne uyutabildim ne de susturabildim....annem de yanimda ikimizde bugün cok zorlandık.neden böyle oldu bilmiyorum.mama verdim de biraz durdu.süt mu yetmiyo acaba demeye başladım.humana emziren anneler icin cay aldım.kullanan var mi bir de pro malt lardan denemeyi dusunuyorum
Duş aldım sağdım bir tanesini bir tanesi yarım kaldı rahatladım sanki biraz. Ateş 37lere düştü duştan sonra
Biogaia bugün aldık daha dolaba koymadım, eczacı söyledi saklama şeklini ama kafa kalmadığı için hatırlamıyorum. Açmadan sabahtan beri dışarda durdu nasıl saklanacak acaba?
Ilk gün verdim dolayisiyla aldi :) napim emzik yine biraz oyalıyoNasıl alıştırdınız emziğe benmki bi türlü almıyor bazen emzirmedn veriyrm ozmn ancak bi kaç saniye bakıyo süt gelmiyo agzından atıp başlıyor aglamaya
Yenidogan bebege sekerli su verilmez ki doymuyosa mama verin emzirin bol bolArkadaslar. Sekerli su yenidogan bebegi aciktiriyor mu. Kayinvalidem bebegin kilo alimi hizlansin beni sık emsin diye sekerli su verdi. Fakat ondan sonra cocugu emziriyorum uyutuyorum geri uyaniyor bir turlu uyumuyor meme veriyorum ama doymus oldugundan sadece oynuyor agziyla bes on dakka uyuyor sonra geri kalkiyor ne yapmam lazim
Yok canım bazen bende cok ani yakalaniyorum gecem suratima geldi tam egildim siliyordum allahtan cok az geldi bazende anliyorum ıkınmaya basliyor tetikte bekliyorum hemen kapatiyorumAniden yaptigi icin ustune kapatmaya firsat kalmiyor ki.Ben mi yavas kaliyorum acaba
Bizimkide gunduz 3 e 4kadar kadar uyuyor sadece emmeye kalkiyor sonra bi uyaniyor ara ara uyuyor gece 10dan sonra tamamiyle uyanik gece 3e 4e kadar uyumuyor mahvoluyorum gece gunduze karisti bizde 2aylik olucaz hala duzelmedi uyku egitimi vermek istiyorum ama gunduz cok uyudugundsm bir turlu beceremedim uyumuyorGunduzler nasil geciyor sizde? Bizimki gece 4:15 de uyandi o saatten bu saate toplasan 3 saat ancak uyumustur.o da ancak ayakda sallayinca uyuyo birakinca hemen uyaniyo
Aynen katılıyorum benim oglum kıskanmayada basladı kardesi 2guzel soz soylesem hemen kıskanıyor onada soyluyorum ama isteBirde evinde büyük çocuk olup her fırsatta onun gönlünü etmeye çalışanlar
Saol tatlım Allah razı olsun. Yaakıyamam kötü olmuş ama demekki hayırlısıböyleymiş. Yavrunda sende sağlıklısınya şükür gerisi geçer bir şekilde. Göğüs ucu yarası çokzor. Benim ucum büyük olduğundan kızım sadeceucunu alıyor ve ben hala çekiyorumCanım evinde güle güle oturun maalesef doğum istediğim gibi olmadı kontrole gittiğimde acil sezeryana alındım rahim çok incelmiş yırtılma ihtimali vardı çocukta yukarı kaçtı doğumdan 10 gün sonra kontrole gittiğimde doktora benim karnıma sizmi bastınız hala çok acıyor dedim sadece ben olsam iyi benimle birlikte 2 kişi daha bastık dedi yoksa vakumla bebeği çekmek zorunda kalacaktık o daha çok problem olacaktı dedi ben sikayetlerimi söyleyince az bile ben senin doğumunda senden korktum çok sorunlu bir ameliyat gecirdin dedi çok şükür hepsini atlattık şimdi 19 günlük olduk obur bir oğlum var beni parçalıyor süt için göğüs yaralarından çok çektim hala emzirirken gözümden yaş geliyor ama acıya bile alışmaya başladım galiba siz naptınız agulara başladınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?