2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet cnm aynen yazdıgın gibi.. malesef oyleyiz... bebişler biraz buyusun , bir duzenleri oluşsun da bizde yavaştan artik eski halimize dönsek keşkeeee en kısa zamandaaa
çok şükür yinede napalım:))
Birde evinde büyük çocuk olup her fırsatta onun gönlünü etmeye çalışanlar
ay canım ya henüz ilk bebeğim onu tadamadım allah nasip eder inşallah :)

Aynen katılıyorum benim oglum kıskanmayada basladı kardesi 2guzel soz soylesem hemen kıskanıyor onada soyluyorum ama iste

İlla ki kıskanacaklar canım önemli olan en sağlıklı şekilde atlatabilmemiz,
Bugün içerden seslendim ufaklık için çocuğummmm nerdesiiiiiin diye, teyzesi gezdiriyordu, bir baktım oğlum salondan cevap veriyor salondayım annecim diye, gülsem mi ağlasam mı bilemedim

Bende dr a gidince iğne ve spiral hakkında bilgi alıcam, merak ediyorum
Spiral kansizligi olanlara onerilmiyor bende talasamiyim emzirirken hap falan kullanilmadigi icin saglikocagindaki hemsire 3 aylik igne yapalim dedi int arastirdim cokta icime sinmedi bilgi aldiginda benimle de paylasirsan memnun olurum

Aynısı bizede oluyor oğlum efendim diyor bende hic bozuntuya vermiyorum

tesekkur ederiz, saglikla bebegine kavusursun insallah sen de...
Ben sadece biberon alıp kaynatip çantaya koymustum. ilk gun mama takviyesi gerekmisti.Silikon uç sonraki gunlerde aldirdim. goguslerim yara olduğu icin. Ama gogus ucun yoksa onceden de alip koyabilirsn. Kalkan alamadim ama yaralarin cabuk gecmesi acisindan kalkan faydali diye dusunuyorum.
masaj yagini bilmiyorum. nemlendirici krem almistim ama kullanmaya firsat olmadi.

Meme ucum olmadigini farkedince kantinden uc ve uc cikartici aldik. Senin de ucun yoksa önlemli gidebilirsin. Kalkan ve gogus pedi almamistim. Pedi sonradan aldim ama kullanmadim. Biberon goturmemistim kaşik goturmustum. Mama vermek gerekti. Hastane biberon istedi. Süt sagmaninki ile idare ettik. Steril et ve oyle gotur bence. Hastanede makinasi varsa bir daha edersin. Fazla steril goz cikarmaz. Lavanta yagina gerek yok gozun masaj falan görmuyir ki. Pisik kremi al ama. Simdiden kolay ve hayirli dogumlarin olsun.

Oyy oyy oy maşallah Melisa ya teyzesi yesin onun minnak totişini yakında siz emekleme ileri gitme muhabbetlerine başlayacaksınız inşallah herkesin derdi başka sende göğüs ucu büyük bende hiç yok kelek kavun gibi yavrum göğsün herhangi bir yerinden vakumluyor uğrassam acaba süt gelir mı derdinde delik açmaya çalışıyor zaten ben bu acının biteceğinede inanmıyorum artık

Ben her sabah yıkıyorum 8-9 gibi, sonra çok rahat bi uyku çekiyor ve gün boyu daha az bunalıyor havalar bu kadar sıcak ve nemli iken her gün yıka bence canım soğuyunca mecbur azaltırız
3 gündür hiç yardım almadan kendim yıkıyorum bu arada

Günaydin herkese.. Tabi bu saate kadar uyumadik :))
Hepimizin ne guzel dertleri var yahu ş minnaklarla başımız dertte bizde biagaigayi biraktik basladi ishal gibi yapmaya emiyor kaka yapiyor emiyor kaka yapiyor
Azcik kendinde kalsa yok umarim zayiflamayiz da birde kusuyoruz doktor reflü dedi :-/
Agulara başladık geri geri popomuzu da atiyoruz artik :) Sanirim benim kiz emeklerkende geri geri gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…