- 17 Aralık 2014
- 3.751
- 9.413
- 108
çok şükür yinede napalım:))Evet cnm aynen yazdıgın gibi.. malesef oyleyiz... bebişler biraz buyusun , bir duzenleri oluşsun da bizde yavaştan artik eski halimize dönsek keşkeeee en kısa zamandaaa
ay canım ya henüz ilk bebeğim onu tadamadım allah nasip eder inşallah :)Birde evinde büyük çocuk olup her fırsatta onun gönlünü etmeye çalışanlar
çok şükür yinede napalım:))
ay canım ya henüz ilk bebeğim onu tadamadım allah nasip eder inşallah :)
Aynen katılıyorum benim oglum kıskanmayada basladı kardesi 2guzel soz soylesem hemen kıskanıyor onada soyluyorum ama iste
Spiral kansizligi olanlara onerilmiyor bende talasamiyim emzirirken hap falan kullanilmadigi icin saglikocagindaki hemsire 3 aylik igne yapalim dedi int arastirdim cokta icime sinmedi bilgi aldiginda benimle de paylasirsan memnun olurumBende dr a gidince iğne ve spiral hakkında bilgi alıcam, merak ediyorum
Süt bana fena gaz yapiyo bebge de geciyor sanirim cok icemiyorum laktossuz dene canimKızlar süt içsem gaz yapar diye korkuyorum ama kalsiyumda almam gerekiyor siz içiyor musunuz ?
Aynısı bizede oluyor oğlum efendim diyor bende hic bozuntuya vermiyorumİlla ki kıskanacaklar canım önemli olan en sağlıklı şekilde atlatabilmemiz,
Bugün içerden seslendim ufaklık için çocuğummmm nerdesiiiiiin diye, teyzesi gezdiriyordu, bir baktım oğlum salondan cevap veriyor salondayım annecim diye, gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Ben 3saattir ugrasiyorum hala uyumadi mama yaptim icti simdi bakalim ne zaman uyuycak genelde 3ü 4ü buluyor en fazla uyudugu osaatten sonra 2bucuk saat oda mama yedigi icinGece mesaim başlamış bulunmaktaa
tesekkur ederiz, saglikla bebegine kavusursun insallah sen de...Arkadaslar merhaba hepiniZin bebegi hayırlı olsun öncelikle. Hastanede meme kalkanı meme ucu silikonu biberon fibi seyler kullandınız mı acaba? Bunları hastane cantasını hazırlarken sterilize ettinizmş yoksa hastanede sterilize ediliyormu? Hastane cantamızı hazırlıyoruz ancak bu konularda cok kararsız kaldım yardımcı olursanız cok sevinirim birde hastane cantasında masaj için lavanta yagı yaZılmıs birkac yerde. Kullanılıyormu gercekten? Simdiden tesekkur ediyorum sevgiler
Meme ucum olmadigini farkedince kantinden uc ve uc cikartici aldik. Senin de ucun yoksa önlemli gidebilirsin. Kalkan ve gogus pedi almamistim. Pedi sonradan aldim ama kullanmadim. Biberon goturmemistim kaşik goturmustum. Mama vermek gerekti. Hastane biberon istedi. Süt sagmaninki ile idare ettik. Steril et ve oyle gotur bence. Hastanede makinasi varsa bir daha edersin. Fazla steril goz cikarmaz. Lavanta yagina gerek yok gozun masaj falan görmuyir ki. Pisik kremi al ama. Simdiden kolay ve hayirli dogumlarin olsun.Arkadaslar merhaba hepiniZin bebegi hayırlı olsun öncelikle. Hastanede meme kalkanı meme ucu silikonu biberon fibi seyler kullandınız mı acaba? Bunları hastane cantasını hazırlarken sterilize ettinizmş yoksa hastanede sterilize ediliyormu? Hastane cantamızı hazırlıyoruz ancak bu konularda cok kararsız kaldım yardımcı olursanız cok sevinirim birde hastane cantasında masaj için lavanta yagı yaZılmıs birkac yerde. Kullanılıyormu gercekten? Simdiden tesekkur ediyorum sevgiler
Hele bi de sen 3.doğur.onun tadı da bi ayrı oluyorAmin canım inŞAllah,
İsteyen herkese nasip olsun 2.çocuğun tadı gerçekten bambaşkaymış, derlerdi inanmazdım
Aynısı bizede oluyor oğlum efendim diyor bende hic bozuntuya vermiyorum
Oyy oyy oy maşallah Melisa ya teyzesi yesin onun minnak totişini yakında siz emekleme ileri gitme muhabbetlerine başlayacaksınız inşallah herkesin derdi başka sende göğüs ucu büyük bende hiç yok kelek kavun gibi yavrum göğsün herhangi bir yerinden vakumluyor uğrassam acaba süt gelir mı derdinde delik açmaya çalışıyor zaten ben bu acının biteceğinede inanmıyorum artıkSaol tatlım Allah razı olsun. Yaakıyamam kötü olmuş ama demekki hayırlısıböyleymiş. Yavrunda sende sağlıklısınya şükür gerisi geçer bir şekilde. Göğüs ucu yarası çokzor. Benim ucum büyük olduğundan kızım sadeceucunu alıyor ve ben hala çekiyorum
Maşallah bayada büyümüşsünüz sizde. Bizimki 2-3 gündür net gülmeye başladı, bazen seslerde çıkarıyor gibi bugün farkettim
Şu sıcaklar bi normale dönseydi gündüz rahatça çıkardık , napalım 40 ı bekleyeceğim artık çok evhamlı oldum ben yaCanım bende 2 gecedir çıkartıyordum aklına kötü şeyler getirme kapalı alanlara AVM lere goturmuyorum sadece
Her gün 7 de ayaktayız gece de 2 saatte 1 tabigünaydın bizim kız hava aydınlanınca daha da uyumuyor oynuyor kendi kendine yedi beni yedi gözümden uyku akıyor :)
Ben her sabah yıkıyorum 8-9 gibi, sonra çok rahat bi uyku çekiyor ve gün boyu daha az bunalıyor havalar bu kadar sıcak ve nemli iken her gün yıka bence canım soğuyunca mecbur azaltırızBugun aşı günümüzdü .. kızım iki cm uzamış sütüm yetiyormu yarıyormu diye cok dert ediyordum şükür kilo almış ..hiç mama vermiyorum ilk üçgün dışında..
Kızlar bu arada çarşamba günü banyo yapılmaz deniyor ne düşünüyorsunuz bu konuda birbilginiz varmı.. bende kızımı bigün yıkıyıp bi gün yıkamıyorum
benimde öyle canım bi düzene girseydi iyi di :/Her gün 7 de ayaktayız gece de 2 saatte 1 tabi
Iki kere mama yapip verdim hemen icti bitirdi ve sakinlesti açlıktan diye düşündüm.ama düne özeldi sanki.önceden olmamıştı böyle.buyume atağı mi diyorum acaba?İlla açlığa yorma hemen bence, denk gelmiş de olabilir, kilo alımı iyiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?