Oyy oyy oy maşallah Melisa ya teyzesi yesin onun minnak totişini yakında siz emekleme ileri gitme muhabbetlerine başlayacaksınız inşallah herkesin derdi başka sende göğüs ucu büyük bende hiç yok kelek kavun gibi yavrum göğsün herhangi bir yerinden vakumluyor uğrassam acaba süt gelir mı derdinde delik açmaya çalışıyor zaten ben bu acının biteceğinede inanmıyorum artık
Dün benimkide öyleydi doyuramadım sanıyorum ama ondan değil aslında midesine bakarsan çok doluyor mamayla karnı şişti gaz vardı çok , yine yavrucak emmede buluyor çareyi ama fazla geliyor kusuyor sonra birazını gaz çıkmıyor ıkınma bitmiyor nurse harveys al dedi doktor, büyük oğlumda fayda etmedi ama yine deneyeceğiz sanırımIki kere mama yapip verdim hemen icti bitirdi ve sakinlesti açlıktan diye düşündüm.ama düne özeldi sanki.önceden olmamıştı böyle.buyume atağı mi diyorum acaba?
Spiral kansizligi olanlara onerilmiyor bende talasamiyim emzirirken hap falan kullanilmadigi icin saglikocagindaki hemsire 3 aylik igne yapalim dedi int arastirdim cokta icime sinmedi bilgi aldiginda benimle de paylasirsan memnun olurum
Bizde kusma da olmadı.biraz kesik kesik kustu sadece...gunduz uyku isini ne yapicam bilmiyorum.hic uyumuyorDün benimkide öyleydi doyuramadım sanıyorum ama ondan değil aslında midesine bakarsan çok doluyor mamayla karnı şişti gaz vardı çok , yine yavrucak emmede buluyor çareyi ama fazla geliyor kusuyor sonra birazını gaz çıkmıyor ıkınma bitmiyor nurse harveys al dedi doktor, büyük oğlumda fayda etmedi ama yine deneyeceğiz sanırım
Hele bi de sen 3.doğur.onun tadı da bi ayrı oluyor
Benimkide oyle oldu artik basinda durup düz uatiriyorum gunduzleri. Sadece geceleri yan ceviriyorum.cocugumun basini saga sola yatırmktan sanki kafasinin arkasi uzadi, sivrilesti :/
Seninki fena olmus Yaramaza bak yaYok canım bazen bende cok ani yakalaniyorum gecem suratima geldi tam egildim siliyordum allahtan cok az geldi bazende anliyorum ıkınmaya basliyor tetikte bekliyorum hemen kapatiyorum
Gunduz uyumazsa gece de uyumazmis.Gunduz uykusu da gece uykusu kadar onemliymis.Ben de su an her istediginde meme veriyorum.40 i ciksin ben de duzen olusturmaya saatle vermeye baslayacagim.Bizimkide gunduz 3 e 4kadar kadar uyuyor sadece emmeye kalkiyor sonra bi uyaniyor ara ara uyuyor gece 10dan sonra tamamiyle uyanik gece 3e 4e kadar uyumuyor mahvoluyorum gece gunduze karisti bizde 2aylik olucaz hala duzelmedi uyku egitimi vermek istiyorum ama gunduz cok uyudugundsm bir turlu beceremedim uyumuyor
Bu sabah internette araştırırken gördüm ilik sütün içine zencefil koyunca gaz yapmıyormuş sabah denedim bakalım ne olcakSüt bana fena gaz yapiyo bebge de geciyor sanirim cok icemiyorum laktossuz dene canim
ben de oyle yapayim o zamanBenimkide oyle oldu artik basinda durup düz uatiriyorum gunduzleri. Sadece geceleri yan ceviriyorum.
Teşekkür ederiz teyzesi ye valla :) ay o günler gelcek mi acaba :) şu gaz olayını atlatsak daha çok tadını çıkartacağız inşallah.Oyy oyy oy maşallah Melisa ya teyzesi yesin onun minnak totişini yakında siz emekleme ileri gitme muhabbetlerine başlayacaksınız inşallah herkesin derdi başka sende göğüs ucu büyük bende hiç yok kelek kavun gibi yavrum göğsün herhangi bir yerinden vakumluyor uğrassam acaba süt gelir mı derdinde delik açmaya çalışıyor zaten ben bu acının biteceğinede inanmıyorum artık
Biogaia bizede yaramadı canım ama sürekli kaka yapması kötü bişey değilmiş sırf anne sütüyle beslenen bebeklerde normalmiş. Bizdede reflüden şüphelendiler ama kilo alımı normal olduğu için ilaca gerek duymadı doktor demekki kusan bir bebek olacak dedi. Bizimkide kafasını kaldırıyor, insanların yüzlerine odaklanabiliyor, özellikle bana kıkırdar gibi gülüyor kurban olurum hepsineGünaydin herkese.. Tabi bu saate kadar uyumadik :))
Hepimizin ne guzel dertleri var yahu ş minnaklarla başımız dertte bizde biagaigayi biraktik basladi ishal gibi yapmaya emiyor kaka yapiyor emiyor kaka yapiyor
Azcik kendinde kalsa yok umarim zayiflamayiz da birde kusuyoruz doktor reflü dedi :-/
Agulara başladık geri geri popomuzu da atiyoruz artik :) Sanirim benim kiz emeklerkende geri geri gidecek
Kız dur bi onu büyüt hele :) bana kızım yeter sadeceİstiyorum nasip olursa
Ben ayını doldurur doldurmaz hiç uyandırmamaya başladım. Sadece 3.5saati geçirmiyordum. Şimdi bazen 4 saat uyuduğuda oluyor uyandırmıyorum. Uyandırmamaya başla uyurkenGunduz uyumazsa gece de uyumazmis.Gunduz uykusu da gece uykusu kadar onemliymis.Ben de su an her istediginde meme veriyorum.40 i ciksin ben de duzen olusturmaya saatle vermeye baslayacagim.
Dinde herhalde çarşamba günleri yıkamak iyi değilmiş .. bu herkes için geçerliymiş sadece bebekler için değilİlk defa duydum banyo işini, sebebi neymiş ki
Oyy oyy oy maşallah Melisa ya teyzesi yesin onun minnak totişini yakında siz emekleme ileri gitme muhabbetlerine başlayacaksınız inşallah herkesin derdi başka sende göğüs ucu büyük bende hiç yok kelek kavun gibi yavrum göğsün herhangi bir yerinden vakumluyor uğrassam acaba süt gelir mı derdinde delik açmaya çalışıyor zaten ben bu acının biteceğinede inanmıyorum artık
Benim kiz bastan serbest alisti simdi sardirmiyor sarmaya kalktigimda basiyor cigligibu arada uyku sorunu olanlar kundak yapabilirsiniz ben kundak yaparak çözüm buldum ayak kısımlarını sarmıyorum sadece ellerini sarıyorum videoları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?