2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bizim kiz da sabahleyin 7 gibi uyaniyor, basliyor kiprasmaya,ikinmaya .iki buçuk saattir o uyusa da ben de biraz daha uyusam modundayim ama nafile.

Bende de yoktu uç eme sömüre çıkarttı baya tabi çok acıyor acısı geçmez bencede atlet falan deyince hele banyodan sonraları kurulanırlen o havlu deyince off çok acıyor açık yara gibi zaten hep ama lansinoh ve tahinin yağı işe yarıyor kısa zamanda mucize gibiler

Iki kere mama yapip verdim hemen icti bitirdi ve sakinlesti açlıktan diye düşündüm.ama düne özeldi sanki.önceden olmamıştı böyle.buyume atağı mi diyorum acaba?
Dün benimkide öyleydi doyuramadım sanıyorum ama ondan değil aslında midesine bakarsan çok doluyor mamayla karnı şişti gaz vardı çok , yine yavrucak emmede buluyor çareyi ama fazla geliyor kusuyor sonra birazını gaz çıkmıyor ıkınma bitmiyor nurse harveys al dedi doktor, büyük oğlumda fayda etmedi ama yine deneyeceğiz sanırım

Spiral kansizligi olanlara onerilmiyor bende talasamiyim emzirirken hap falan kullanilmadigi icin saglikocagindaki hemsire 3 aylik igne yapalim dedi int arastirdim cokta icime sinmedi bilgi aldiginda benimle de paylasirsan memnun olurum

hormonlu olanı düşünüyorum ben ama bakalım dr nasıl yönlendirecek

Bizde kusma da olmadı.biraz kesik kesik kustu sadece...gunduz uyku isini ne yapicam bilmiyorum.hic uyumuyor

Gunduz uyumazsa gece de uyumazmis.Gunduz uykusu da gece uykusu kadar onemliymis.Ben de su an her istediginde meme veriyorum.40 i ciksin ben de duzen olusturmaya saatle vermeye baslayacagim.

Teşekkür ederiz teyzesi ye valla :) ay o günler gelcek mi acaba :) şu gaz olayını atlatsak daha çok tadını çıkartacağız inşallah.
Kıyamam yavruna ya napsın oda karnını doyurma derdinde. Belki acın tamamen geçmeyecek ama alışacaksın bişekilde ben sırf onun karnı doysun diye sabrediyorum. Rabbim yardımcın olsun tatlım benim

Biogaia bizede yaramadı canım ama sürekli kaka yapması kötü bişey değilmiş sırf anne sütüyle beslenen bebeklerde normalmiş. Bizdede reflüden şüphelendiler ama kilo alımı normal olduğu için ilaca gerek duymadı doktor demekki kusan bir bebek olacak dedi. Bizimkide kafasını kaldırıyor, insanların yüzlerine odaklanabiliyor, özellikle bana kıkırdar gibi gülüyor kurban olurum hepsine

Gunduz uyumazsa gece de uyumazmis.Gunduz uykusu da gece uykusu kadar onemliymis.Ben de su an her istediginde meme veriyorum.40 i ciksin ben de duzen olusturmaya saatle vermeye baslayacagim.
Ben ayını doldurur doldurmaz hiç uyandırmamaya başladım. Sadece 3.5saati geçirmiyordum. Şimdi bazen 4 saat uyuduğuda oluyor uyandırmıyorum. Uyandırmamaya başla uyurken

Bende de öyleydi göğüs ucum yoktu kahverengi alanı sıkıştırarak ağzına sokuyorum 20 gün silikonlu emzirdim sonra kızım sıkıştırarak almaya başladı

bu arada uyku sorunu olanlar kundak yapabilirsiniz ben kundak yaparak çözüm buldum ayak kısımlarını sarmıyorum sadece ellerini sarıyorum videoları var

bu arada uyku sorunu olanlar kundak yapabilirsiniz ben kundak yaparak çözüm buldum ayak kısımlarını sarmıyorum sadece ellerini sarıyorum videoları var
Benim kiz bastan serbest alisti simdi sardirmiyor sarmaya kalktigimda basiyor cigligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…