2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Al benden de o kdr. Hiç ucum yok. Ama uğraşa uğraşa süt kanallarımı açmayı becerdik oğlumla. Her göğüste 4 delik varmış toplam 8. Bnm sol göğüste 4üde açtık. Ama sağ taraf 2 yda 3 arasnda sekip duruyo. Ucum olmadığı için çok zorlanıyorm emzirirken sürekli ağzına sokayım çabasındayım.. hem emzirip hemde sağıp biberonla takviye yapıyorm sütümü.. göğüslerm yara oldu hep. Ne yaptıysam geçmiyo. Ağlaya ağlaya emxiriyorm.. sana diyeceğim hemen pes etme. Ama baktn olmuyosa da strese girme oluruna bırak cnm.. 29 günlüğz dha..

Kızlarr bugün gittik aşımızı olduukk boyumuz ölçüldü kilomuza bakıldı maşallah hepsi iyi :) zar zor emziren bi anne olarak kilo almasna o kdr sevindm kii. Sütüm yaramıyo diye ağlarken oğluşum tamı tamına 1 ayda 1 kilo almş.. çok mutlu oldm. Boyumuzda doğum boyumuza göre 5 cm uzamış. Yarın tam 1 aylık olucaz.. 54 cm olmuşuzz.

Seninkidemi refluymus of bisey onerdimi

Gunduz uyumazsa gece de uyumazmis.Gunduz uykusu da gece uykusu kadar onemliymis.Ben de su an her istediginde meme veriyorum.40 i ciksin ben de duzen olusturmaya saatle vermeye baslayacagim.
Sorma simdide 1de uyandi butun isim kaldi uyumuyor huysuzlaniyor cocuk bi uyandimi saatletce uyumuyor daha yemek yapicam

Kızlar bizim kuzunun gözünde dogdugundan beri çapaklanma oluyor normal mi?
Bu arada daha öncede soyledım uyku sorunu yaşayan bebekleri gözetiminiz altında yüzüstü yatırabilirsiniz bazı bebekler yüzüstü 5 dk icinde derin uykuya dalıyor daha cok seviyor bizimki uyumayınca ben öyle yapıyorum

Bizim capaklanma olmustu ilk dogdugu hafta doktor damla verdi onu kullandim bide gozlerinim kenarlarina masaj yap dedi kaynatilmis suylada sildim duzeldi

Kizlar mrb birsey sorucaktim siz yenidogana banyo yaptirirken yuzune de sampuan suruyormusunuz. Bebegimin yuzunde kirmiziliklar olustu sivilce gibi. Sicaktan midir yoksa yuzune sampuan surduk diye mi olmustur

Bizim de var çapaklanma. Yoğunbakımdayken damla başlamışlardı 2 farklı damla kullandık en son 10 gün önce doktor damlayı bırakın dedi hala devam ediyor kaynamış ılımış suyla siliyorum sürekli çapaklıyız

Uyku düzenimiz çok kötü. Gece uyusa gündüz uyumuyor gündüz uyusa gece uyumuyor. Bugün 8-13 arası hiç uyutamadım. Şimdi de 13ten beri uyuyor arada uyanıp emip tekrar memede uyuyor. Bende uyumasa uyumadı diye dertleniyorum uyusa neden uyuyor diye. Ne istiyorum bilmiyorum. 5 gündür yalnızız annemler gittiler. İşleri hallediyoruz üstesinden geliyoruz eşimle ama psikoloji gidik halde. Yalnızlıktan çocuğun herşeyine takıyorum şu neden böyle bu neden şöyle.

Bu arada @Sea41 arkadaşımızdan haber var mı?

Emziririrken sac kestiren var mi saclarim baya uzadi kestirmek istiyorum ama emin olamiyorum süte bir etkisi olur mi diye

Drumuz capaklanma olursa kaynamis sogumus suyla silin dedi.Agiz bezini kaynatip sildim.Gecmezse bir de goz damlasi onermisti.Arada kaynamis ilimis suyla sildim damlaya gerek kalmadi.

Sea41 benimde bugun aklima geldi,ben mi kacirdim acaba yazdi da,en son universite hastanesine cikacaklardi yaninda kalacagim demisti

Cok tesekkur ederim yorumlarınız için, saglıkla bütütelim bebişleri insallah

Kızlar bebislerinizin gözleri ne renk bizimki mavi ama cok acık bi mavi degil cok koyuda degil ben kahverengi gozluyum esim ela oglum kahve gozleri doner diyoruz insallah donmez ama ne zamana kadar doner 2aylik olduk

Kızlar bebislerinizin gözleri ne renk bizimki mavi ama cok acık bi mavi degil cok koyuda degil ben kahverengi gozluyum esim ela oglum kahve gozleri doner diyoruz insallah donmez ama ne zamana kadar doner 2aylik olduk
mavişiz canım ben mavi eşim yeşil gözlü kızımın gözleri koyuydu gittikçe açılıyor 1 aylığız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…