- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Al benden de o kdr. Hiç ucum yok. Ama uğraşa uğraşa süt kanallarımı açmayı becerdik oğlumla. Her göğüste 4 delik varmış toplam 8. Bnm sol göğüste 4üde açtık. Ama sağ taraf 2 yda 3 arasnda sekip duruyo. Ucum olmadığı için çok zorlanıyorm emzirirken sürekli ağzına sokayım çabasındayım.. hem emzirip hemde sağıp biberonla takviye yapıyorm sütümü.. göğüslerm yara oldu hep. Ne yaptıysam geçmiyo. Ağlaya ağlaya emxiriyorm.. sana diyeceğim hemen pes etme. Ama baktn olmuyosa da strese girme oluruna bırak cnm.. 29 günlüğz dha..Oyy oyy oy maşallah Melisa ya teyzesi yesin onun minnak totişini yakında siz emekleme ileri gitme muhabbetlerine başlayacaksınız inşallah herkesin derdi başka sende göğüs ucu büyük bende hiç yok kelek kavun gibi yavrum göğsün herhangi bir yerinden vakumluyor uğrassam acaba süt gelir mı derdinde delik açmaya çalışıyor zaten ben bu acının biteceğinede inanmıyorum artık
Ben de askim diyorum esimde evdeyse oglum esim 2si birden efendim diyor halbuki ben kızıma diyorumSizin gene iyi aşkım dıyorum eşim efendim dıyor
Seninkidemi refluymus of bisey onerdimiGünaydin herkese.. Tabi bu saate kadar uyumadik :))
Hepimizin ne guzel dertleri var yahu ş minnaklarla başımız dertte bizde biagaigayi biraktik basladi ishal gibi yapmaya emiyor kaka yapiyor emiyor kaka yapiyor
Azcik kendinde kalsa yok umarim zayiflamayiz da birde kusuyoruz doktor reflü dedi :-/
Agulara başladık geri geri popomuzu da atiyoruz artik :) Sanirim benim kiz emeklerkende geri geri gidecek
Sorma simdide 1de uyandi butun isim kaldi uyumuyor huysuzlaniyor cocuk bi uyandimi saatletce uyumuyor daha yemek yapicamGunduz uyumazsa gece de uyumazmis.Gunduz uykusu da gece uykusu kadar onemliymis.Ben de su an her istediginde meme veriyorum.40 i ciksin ben de duzen olusturmaya saatle vermeye baslayacagim.
Bizim capaklanma olmustu ilk dogdugu hafta doktor damla verdi onu kullandim bide gozlerinim kenarlarina masaj yap dedi kaynatilmis suylada sildim duzeldiKızlar bizim kuzunun gözünde dogdugundan beri çapaklanma oluyor normal mi?
Bu arada daha öncede soyledım uyku sorunu yaşayan bebekleri gözetiminiz altında yüzüstü yatırabilirsiniz bazı bebekler yüzüstü 5 dk icinde derin uykuya dalıyor daha cok seviyor bizimki uyumayınca ben öyle yapıyorum
Kızlar bizim kuzunun gözünde dogdugundan beri çapaklanma oluyor normal mi?
Bu arada daha öncede soyledım uyku sorunu yaşayan bebekleri gözetiminiz altında yüzüstü yatırabilirsiniz bazı bebekler yüzüstü 5 dk icinde derin uykuya dalıyor daha cok seviyor bizimki uyumayınca ben öyle yapıyorum
Drumuz capaklanma olursa kaynamis sogumus suyla silin dedi.Agiz bezini kaynatip sildim.Gecmezse bir de goz damlasi onermisti.Arada kaynamis ilimis suyla sildim damlaya gerek kalmadi.Kızlar bizim kuzunun gözünde dogdugundan beri çapaklanma oluyor normal mi?
Uyku düzenimiz çok kötü. Gece uyusa gündüz uyumuyor gündüz uyusa gece uyumuyor. Bugün 8-13 arası hiç uyutamadım. Şimdi de 13ten beri uyuyor arada uyanıp emip tekrar memede uyuyor. Bende uyumasa uyumadı diye dertleniyorum uyusa neden uyuyor diye. Ne istiyorum bilmiyorum. 5 gündür yalnızız annemler gittiler. İşleri hallediyoruz üstesinden geliyoruz eşimle ama psikoloji gidik halde. Yalnızlıktan çocuğun herşeyine takıyorum şu neden böyle bu neden şöyle.
Bu arada @Sea41 arkadaşımızdan haber var mı?
Cok tesekkur ederim yorumlarınız için, saglıkla bütütelim bebişleri insallahMeme ucum olmadigini farkedince kantinden uc ve uc cikartici aldik. Senin de ucun yoksa önlemli gidebilirsin. Kalkan ve gogus pedi almamistim. Pedi sonradan aldim ama kullanmadim. Biberon goturmemistim kaşik goturmustum. Mama vermek gerekti. Hastane biberon istedi. Süt sagmaninki ile idare ettik. Steril et ve oyle gotur bence. Hastanede makinasi varsa bir daha edersin. Fazla steril goz cikarmaz. Lavanta yagina gerek yok gozun masaj falan görmuyir ki. Pisik kremi al ama. Simdiden kolay ve hayirli dogumlarin olsun.
mavişiz canım ben mavi eşim yeşil gözlü kızımın gözleri koyuydu gittikçe açılıyor 1 aylığızKızlar bebislerinizin gözleri ne renk bizimki mavi ama cok acık bi mavi degil cok koyuda degil ben kahverengi gozluyum esim ela oglum kahve gozleri doner diyoruz insallah donmez ama ne zamana kadar doner 2aylik olduk
Masallah esimin babasi halasi teyzesi kuzenleri mavi benimde amcalarim kuzenlerim mavi biz degiliz ama cekmis olabilir belkimavişiz canım ben mavi eşim yeşil gözlü kızımın gözleri koyuydu gittikçe açılıyor 1 aylığız
Ben de askim diyorum esimde evdeyse oglum esim 2si birden efendim diyor halbuki ben kızıma diyorum
Neden bir etkisi olsun ki bunun sutunle ben boyattım bile..Emziririrken sac kestiren var mi saclarim baya uzadi kestirmek istiyorum ama emin olamiyorum süte bir etkisi olur mi diye
Canim koyu gri duruo, ne renge doncek merak icindeyizKızlar bebislerinizin gözleri ne renk bizimki mavi ama cok acık bi mavi degil cok koyuda degil ben kahverengi gozluyum esim ela oglum kahve gozleri doner diyoruz insallah donmez ama ne zamana kadar doner 2aylik olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?