2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar capaklanmayla ilgili yorumlarınız icin tşkler etiketleyemedim..
Bu arada bizim suan bazen ela gibi bazen gei bazen kahve 23 günlügüz ne zaman tam belli olır maviye döner mi bu saatten sonra ya da yeşil ve ya elaya :)

Bzm kızında gozleri gri .. Elaya dönecegni dusunuyorum ben karalık yok çunku ole olsa kahve rengi olurdu orman yeşili ve ela gbi bzmki arada..

Bzm kızında gozleri gri .. Elaya dönecegni dusunuyorum ben karalık yok çunku ole olsa kahve rengi olurdu orman yeşili ve ela gbi bzmki arada..
Ne zaman belli olur acaba cok merak ediyorum babasının ela gozleri benım kahve dedelerimizin yemyeşil bilemedim ne olur

Sadece emziren anneler su veriyormusunuz ... havalar cok sıcak ve cok terliyor kızım doktora sorduğumda burası kuru ve cok sıcak ver demişti bi çay kaşığı.. kararsız kaldım int araştırdığımda.. oğlum mamayla büyüdüğü için su veriyordum

Benim okudugum tum doktor yazilarinda suyun fayda degil zarar oldugu yaziyordu bn vermedim kizimda bu bebegime.de vermiyorum

Doktor kesinlikle su yok dedi bize. Anne sütünde onun ihtiyacı olan su mevcut zaten..

Her iki şekilde de anlattığın gibi kustuğu oluyor. Genelde ağzından sızıyor ama.

14temmuzda dogum yaptim canim 15 agustos maasina mi yatacak 133 tl emzirme parasi.. dogum yardimi 300lira onu biliorum..o ptt den yatacak...
Canim ben memurlarinki maasa yaticak diye biliyordum. Is yerine sordum. Ptt den aliniyor dediler. 20sinde yatiyor pttye. O gun gelsin sordurcam yine. Ben 19 haziranda yaptim daha yatmamis. Is yerinin evrak yapmasi ile de alakali olabilir gecikmeler.

Ne zaman belli olur acaba cok merak ediyorum babasının ela gozleri benım kahve dedelerimizin yemyeşil bilemedim ne olur
Valla şöyle söylıyım benm abimin gozleri 6 aya kadar mavıymıs kahveye dönmüş:) buyuk ıhtmal ela olur senın bebişin

Benim gözüm mavi, eşminki kahve. Kızınkinin icleri acik mavi dislari koyu mavi. Insallah degismez yada benim mavime döner. Şuan kayinpederimin mavisinden:)

Annemin deyisine göre; parlaksa gozleri degismezmis, mat ve dumanli gibi ise degisirmis. Ne kadar dogru bilmiyorum.

Canim ben memurlarinki maasa yaticak diye biliyordum. Is yerine sordum. Ptt den aliniyor dediler. 20sinde yatiyor pttye. O gun gelsin sordurcam yine. Ben 19 haziranda yaptim daha yatmamis. Is yerinin evrak yapmasi ile de alakali olabilir gecikmeler.
P Prenseslale Chedarice 17 sinde Doğum yaptım hemen girişimi yapmışlar e devletten kontrol ettim ziraate 133 lira yatmış henüz çekmeye gidemedim tabi, e devletten kontrol edebilirsiniz ben de memurum maaşa ek değil, bu arada çocuk parası için aile yardım bildirimi formu var onu doldurup maaş birimine verin o her ay maaşa eklenen bi para miktar bilmiyorum

Benim doktorda kesinlikle verme dedi oglumada hic vermemistim ama o eylulde dogmustu

Seninkidemi refluymus of bisey onerdimi
yok canim bisi önermedi bu yalanci reflü gecer dedi.

Bu arada benim kizimin gözleri lacivert koyu ic kisimlarinda mavilik var dua ediyorum hergun acilsin rengi yada böylr kalsin ama 6 aya kadar degisebilirmis ailede hic mavi yesil goz yok esimin cok acik kahve benim kedide ķopektede olan goz renginden kahverengi :))))

Benim gözüm mavi, eşminki kahve. Kızınkinin icleri acik mavi dislari koyu mavi. Insallah degismez yada benim mavime döner. Şuan kayinpederimin mavisinden:)
ben kahve esim mavi gözlü. kizimin gözler koyu renk, lacivert/siyah gbi. Galiba maviye dönmez bndan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…