2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar mrb birsey sorucaktim siz yenidogana banyo yaptirirken yuzune de sampuan suruyormusunuz. Bebegimin yuzunde kirmiziliklar olustu sivilce gibi. Sicaktan midir yoksa yuzune sampuan surduk diye mi olmustur
bizde de var o kırmızılıklardan, sicaklardan oldu bence. Yuzunu sampuanlamiyirum ben.

O benekler vucutlarındaki doğumdan gelen bir şeyle ilgili dedi doktor geçecek dedi orada burada çıkıp gidiyor

Büyük oğlum ateşlendi bugun 40 derece oldu Hastanede kaç saattir bu sıcakta hasta olduk

Ay inşallah canım cok isterim 6 aya kdr beklicez o zaman bir umut :)
Olur olur bzm kızın gozude ela olck babası ela ben kahve dedesi yesıl sennkı gbıyıx bzde bebeklk fotolarıma baktm bnm gozum kara duruomus kızçemin ole degıl gri içinde elamsı renkler var orman ysili gbi:)

Ne yesem ne içsem boşş. Anlamadm gitti. Bu sütüm bi gün süper bi gün yoook yetiştiremiyorm bileee ooff

Bende su vermiyorum ek gidaya geçene kadar. Benim gogusler hep boş sutu biriktirmiyor hep tüketiyor benim kuzu. Kaka günlerinin arasını bayagi açtı, 20 gündür tartılmaya gitmedik bu cuma gidecegiz bakalım nasıl almış.
Geçen hafta kalça ultrasonu çekildi oturarak doğduğu icin cok sukur bir sorun yok, bir kaç ay sonrada radyosu çekilecek her bebekte çekiliyor zaten bu radyo.
Gözler dogdugunda siyah gibiydi, eve geldiğimizde gri mavi oldu hala aynı ela olabilir diyoruz.
Gaz, kendini skma olayımız neredeyse tamamen bitti diyebiliriz. 3. Aya kadar dayanın geçiyor kendiliğinden kizlar...

Şu sıcaklar bi normale dönseydi gündüz rahatça çıkardık , napalım 40 ı bekleyeceğim artık çok evhamlı oldum ben ya
Bence çocuğun bağışıklık sistemi zayıf olduğu için söylenmiş birşey ama ben zaten kalabalık ortamlarda tutmuyorum AVM lere goturmuyorum açık alanda da uygun kıyafet olunca sıkıntı olmaz ama sen bilirsin için rahat etmeyecekse çıkarma

Maalesef bende hiçbiri işe yaramıyor şimdide kantaron yağı sürmeye başladım bakalım bu işe yarayacak mı

Aynen öyle sadece o doysun diye ağlasamda sabrediyorum inşallah birgün geçer
Bende de öyleydi göğüs ucum yoktu kahverengi alanı sıkıştırarak ağzına sokuyorum 20 gün silikonlu emzirdim sonra kızım sıkıştırarak almaya başladı
Bende sokuyorum kafasını bastırıyorum ama o zamanda oğlumun midesi bulanıyor herhalde öğürmeye başlıyor minyatür insancıklar ya her halini hayranlıkla izliyorum Rabbime binlerce şükürler olsun şikayetlerimiz böyle olsun onların sağlıklarıyla bizleri sınamasın Allah'ım

Bizde sütün gelmesinde veya süt kanallarında sıkıntı yok çok şükür o kadar kuvvetli çekiyor ki süt sanki sırtımdan geliyor gözümden yaş geliyor ama acısıda bana yetiyor

Amin Rabbim sağlıkları ile sinamasin

Şanslı mıyım şanssız mıyım bilmem benim oğlan gece 1de yiyip yatıyor kesintisiz altı yedi saat uyuyor gece alarm kuruyorum ama uykum ağır duyamıyorum sabah eşim bi uyandırdı yatakta bakınıyo ağlamıyo ama aç belli ağzını açıyo niye ağlamıyo anlamıyorum aç kalmış kaç saat

Benimkide oyle:)) acken aglaiyor uykusu geldiginde mizirdanip duruyor. Ben uc dort saate bir uyaniyorum bakiyorum gozler acik bakiniyor araniyor:)) aglasana kizim diyorum. Cok ac olsalar bagirirlar ortaligi yilarlar herhalde

Ben de bizimkine uslu diyordum.Yavrum ya cok usluymus seninki.Allah dagina gore kar verirmis,benim de uykum agir,seninki kadar degil ama en fazla 4 saat ara oluyor.Midesi buyuk de olabilir belki guclu emiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…