Benim kiz bastan serbest alisti simdi sardirmiyor sarmaya kalktigimda basiyor cigligi
bizde de var o kırmızılıklardan, sicaklardan oldu bence. Yuzunu sampuanlamiyirum ben.Kizlar mrb birsey sorucaktim siz yenidogana banyo yaptirirken yuzune de sampuan suruyormusunuz. Bebegimin yuzunde kirmiziliklar olustu sivilce gibi. Sicaktan midir yoksa yuzune sampuan surduk diye mi olmustur
Ay inşallah canım cok isterim 6 aya kdr beklicez o zaman bir umut :)Valla şöyle söylıyım benm abimin gozleri 6 aya kadar mavıymıs kahveye dönmüş:) buyuk ıhtmal ela olur senın bebişin
Olur olur bzm kızın gozude ela olck babası ela ben kahve dedesi yesıl sennkı gbıyıx bzde bebeklk fotolarıma baktm bnm gozum kara duruomus kızçemin ole degıl gri içinde elamsı renkler var orman ysili gbi:)Ay inşallah canım cok isterim 6 aya kdr beklicez o zaman bir umut :)
Bence çocuğun bağışıklık sistemi zayıf olduğu için söylenmiş birşey ama ben zaten kalabalık ortamlarda tutmuyorum AVM lere goturmuyorum açık alanda da uygun kıyafet olunca sıkıntı olmaz ama sen bilirsin için rahat etmeyecekse çıkarmaŞu sıcaklar bi normale dönseydi gündüz rahatça çıkardık , napalım 40 ı bekleyeceğim artık çok evhamlı oldum ben ya
Maalesef bende hiçbiri işe yaramıyor şimdide kantaron yağı sürmeye başladım bakalım bu işe yarayacak mıBende de yoktu uç eme sömüre çıkarttı baya tabi çok acıyor acısı geçmez bencede atlet falan deyince hele banyodan sonraları kurulanırlen o havlu deyince off çok acıyoraçık yara gibi zaten hep ama lansinoh ve tahinin yağı işe yarıyor kısa zamanda mucize gibiler
Aynen öyle sadece o doysun diye ağlasamda sabrediyorum inşallah birgün geçerTeşekkür ederiz teyzesi ye valla :) ay o günler gelcek mi acaba :) şu gaz olayını atlatsak daha çok tadını çıkartacağız inşallah.
Kıyamam yavruna ya napsın oda karnını doyurma derdinde. Belki acın tamamen geçmeyecek ama alışacaksın bişekilde ben sırf onun karnı doysun diye sabrediyorum. Rabbim yardımcın olsun tatlım benim
Bende sokuyorum kafasını bastırıyorum ama o zamanda oğlumun midesi bulanıyor herhalde öğürmeye başlıyor minyatür insancıklar ya her halini hayranlıkla izliyorum Rabbime binlerce şükürler olsun şikayetlerimiz böyle olsun onların sağlıklarıyla bizleri sınamasın Allah'ımBende de öyleydi göğüs ucum yoktu kahverengi alanı sıkıştırarak ağzına sokuyorum 20 gün silikonlu emzirdim sonra kızım sıkıştırarak almaya başladı
Bizde sütün gelmesinde veya süt kanallarında sıkıntı yok çok şükür o kadar kuvvetli çekiyor ki süt sanki sırtımdan geliyor gözümden yaş geliyor ama acısıda bana yetiyorAl benden de o kdr. Hiç ucum yok. Ama uğraşa uğraşa süt kanallarımı açmayı becerdik oğlumla. Her göğüste 4 delik varmış toplam 8. Bnm sol göğüste 4üde açtık. Ama sağ taraf 2 yda 3 arasnda sekip duruyo. Ucum olmadığı için çok zorlanıyorm emzirirken sürekli ağzına sokayım çabasındayım.. hem emzirip hemde sağıp biberonla takviye yapıyorm sütümü.. göğüslerm yara oldu hep. Ne yaptıysam geçmiyo. Ağlaya ağlaya emxiriyorm.. sana diyeceğim hemen pes etme. Ama baktn olmuyosa da strese girme oluruna bırak cnm.. 29 günlüğz dha..
Amin Rabbim sağlıkları ile sinamasinAynen öyle sadece o doysun diye ağlasamda sabrediyorum inşallah birgün geçer
Bende sokuyorum kafasını bastırıyorum ama o zamanda oğlumun midesi bulanıyor herhalde öğürmeye başlıyor minyatür insancıklar ya her halini hayranlıkla izliyorum Rabbime binlerce şükürler olsun şikayetlerimiz böyle olsun onların sağlıklarıyla bizleri sınamasın Allah'ım
Bizde sütün gelmesinde veya süt kanallarında sıkıntı yok çok şükür o kadar kuvvetli çekiyor ki süt sanki sırtımdan geliyor gözümden yaş geliyor ama acısıda bana yetiyor
Gecmis olsun canim nasil oldu daha iyi mi oglunBüyük oğlum ateşlendi bugun 40 derece olduHastanede kaç saattir bu sıcakta hasta olduk
Iykuya dalmakta zorlaniyor. Daldiktan sonra uyuyor cok şükürBelki yarı uykuluyken karnı tokken izin verir canım uyumamasi çok zor oluyor
Benimkide oyle:)) acken aglaiyor uykusu geldiginde mizirdanip duruyor. Ben uc dort saate bir uyaniyorum bakiyorum gozler acik bakiniyor araniyor:)) aglasana kizim diyorum. Cok ac olsalar bagirirlar ortaligi yilarlar herhaldeŞanslı mıyım şanssız mıyım bilmem benim oğlan gece 1de yiyip yatıyor kesintisiz altı yedi saat uyuyor gece alarm kuruyorum ama uykum ağır duyamıyorum sabah eşim bi uyandırdı yatakta bakınıyo ağlamıyo ama aç belli ağzını açıyo niye ağlamıyo anlamıyorum aç kalmış kaç saat
Ben de bizimkine uslu diyordum.Yavrum ya cok usluymus seninki.Allah dagina gore kar verirmis,benim de uykum agir,seninki kadar degil ama en fazla 4 saat ara oluyor.Midesi buyuk de olabilir belki guclu emiyordur.Şanslı mıyım şanssız mıyım bilmem benim oğlan gece 1de yiyip yatıyor kesintisiz altı yedi saat uyuyor gece alarm kuruyorum ama uykum ağır duyamıyorum sabah eşim bi uyandırdı yatakta bakınıyo ağlamıyo ama aç belli ağzını açıyo niye ağlamıyo anlamıyorum aç kalmış kaç saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?