- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Reflü yatağının süngeri kötü kokuyordu havalandırdım Doğumdan önce 1 ay kadar, kılıflarını da yıkamıştım kalmadı koku. Yüz üstü yatırmıyorum hiç biraz daha büyümesini bekliyorum. Kiraz çekirdeğini de 3-4 defa kullandım kakasını kolay yapsın diye ama gaz veya kaka sorunumuz olmadığı için ne işe yaradı bilemeyeceğimSu sevi bebenin kiraz cekirdekli reflu yatagindan alan var mi?Degisik bir koku var.Sungeri yikanir mi bunun acaba?Kiraz cekirdegi gercekten gaz sorunnunda ise yariyor mu,bir de yuz ustu yatmada bile bogulma tehlikesi yok diyor deliklerden dolayi.Yuz ustu yatiraniniz var mi geceleri?
Ben aldım o yataktan kokmuyor bizim ki. Henüz gaz problemi başlamadı o yüzden kullanmadım kiraz çekirdeğini. Zaten bizim ki yüz üstü yatmıyor tünüyor resmen ama ben memnunum yan yatırmak falan kolay oluyorSu sevi bebenin kiraz cekirdekli reflu yatagindan alan var mi?Degisik bir koku var.Sungeri yikanir mi bunun acaba?Kiraz cekirdegi gercekten gaz sorunnunda ise yariyor mu,bir de yuz ustu yatmada bile bogulma tehlikesi yok diyor deliklerden dolayi.Yuz ustu yatiraniniz var mi geceleri?
Bende evime gitmeye gün sayanlardanımm. İnsanın sabrını zorluyolar gerçktenKv yaninda kalanlar yasayanlar Rabbim sizlere peygamber sabri versin. Cocukla daha zormus. 6.gunum gun sayiyorum gitmeye. Az kaldi kizim evimize gidecegiz kizim su kadar kaldi kizim diyordum esim duymus alinmis. Neyse gonlunu aldim
:) ilk kez böyle bişey duyuyorum :) aç olsa ağlar ya illaki valla enteresan doktora sorsan belki bişey derŞanslı mıyım şanssız mıyım bilmem benim oğlan gece 1de yiyip yatıyor kesintisiz altı yedi saat uyuyor gece alarm kuruyorum ama uykum ağır duyamıyorum sabah eşim bi uyandırdı yatakta bakınıyo ağlamıyo ama aç belli ağzını açıyo niye ağlamıyo anlamıyorum aç kalmış kaç saat
Rabbim bebegine sifa versin sana güc kuvvet sabir nasip etsin.. Zor bir sınavdasin kolaylikla atlatmak nasip olsun. Umuttepe size umut olsun..Merak eden arkadaşlar sağolun. 10 gündür hastanedeyiz, arastiriyolar herşeyini, hergün kan alıyorlar, delik deşik oldu bebeğim, emme refleksi yok, ağızdan mideye gönderdikleri hortumla besliyoruz.Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum, Oğlumdan ayrı, bebeğim hasta..Sürekli dr.lar gelip bakıyor, en son Nöroloji dr.u teşhis koydu sayılır, onu netlestirmek için de kan gönderildi Ankaraya.Bazi testlerin sonucunda sendromlu olduğu ve malesef bizimkinin ağır sendrom olduğunu söyledi dr..Ağlamak tan gözlerim çıkacak, hasta olmaktan korkuyorum üzüntüden, yiyemiyorum, icemiyorum ve uyuyamıyorum. .Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, gözünün önünde hergün acı çektiğini görmek çok kötü. .
Çok sağol canım geçti şükür klimadan olmuş dedi doktor serum antibiyotik yedi kendine geldiGecmis olsun canim nasil oldu daha iyi mi oglun
Allah yardımcınız olsunMerak eden arkadaşlar sağolun. 10 gündür hastanedeyiz, arastiriyolar herşeyini, hergün kan alıyorlar, delik deşik oldu bebeğim, emme refleksi yok, ağızdan mideye gönderdikleri hortumla besliyoruz.Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum, Oğlumdan ayrı, bebeğim hasta..Sürekli dr.lar gelip bakıyor, en son Nöroloji dr.u teşhis koydu sayılır, onu netlestirmek için de kan gönderildi Ankaraya.Bazi testlerin sonucunda sendromlu olduğu ve malesef bizimkinin ağır sendrom olduğunu söyledi dr..Ağlamak tan gözlerim çıkacak, hasta olmaktan korkuyorum üzüntüden, yiyemiyorum, icemiyorum ve uyuyamıyorum. .Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, gözünün önünde hergün acı çektiğini görmek çok kötü. .
Allah şifa versin çok üzüldüm gözlerim doldu.. Tez zamanda şifasını versn yarabbim çok zor gerçktn.. allah yardımcın olsun cnmMerak eden arkadaşlar sağolun. 10 gündür hastanedeyiz, arastiriyolar herşeyini, hergün kan alıyorlar, delik deşik oldu bebeğim, emme refleksi yok, ağızdan mideye gönderdikleri hortumla besliyoruz.Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum, Oğlumdan ayrı, bebeğim hasta..Sürekli dr.lar gelip bakıyor, en son Nöroloji dr.u teşhis koydu sayılır, onu netlestirmek için de kan gönderildi Ankaraya.Bazi testlerin sonucunda sendromlu olduğu ve malesef bizimkinin ağır sendrom olduğunu söyledi dr..Ağlamak tan gözlerim çıkacak, hasta olmaktan korkuyorum üzüntüden, yiyemiyorum, icemiyorum ve uyuyamıyorum. .Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, gözünün önünde hergün acı çektiğini görmek çok kötü. .
Insallah oyle kalir rengi bizim doktor reflu yatagi alin dedi aldik ama pek bisey farketmedi bide bebelac ın bi tozu var onu yazdi onu yalat dedi cocuga muhallebi kivaminda oluyor ama ben bi faydasini gormedim kilo vermedigi surece ilac vermiyoruz dedi cok uzuluyorum cocuk emdigi gibi kusuyoryok canim bisi önermedi bu yalanci reflü gecer dedi.
Bu arada benim kizimin gözleri lacivert koyu ic kisimlarinda mavilik var dua ediyorum hergun acilsin rengi yada böylr kalsin ama 6 aya kadar degisebilirmis ailede hic mavi yesil goz yok esimin cok acik kahve benim kedide ķopektede olan goz renginden kahverengi :))))
Gecmis olsun gecen haftada biz oyleydik 3gun atesi vardiBüyük oğlum ateşlendi bugun 40 derece olduHastanede kaç saattir bu sıcakta hasta olduk
Ben sevi bebenin reflu yatagını aldım ama kiraz vekirdegi varmı bilmiyorum okoku zamanla gidiyor ayni yatakmi acaba merak ettim ben ebebekten aldim ustune carsaf serip yatiriyorum gece gunduz onda yatiyorSu sevi bebenin kiraz cekirdekli reflu yatagindan alan var mi?Degisik bir koku var.Sungeri yikanir mi bunun acaba?Kiraz cekirdegi gercekten gaz sorunnunda ise yariyor mu,bir de yuz ustu yatmada bile bogulma tehlikesi yok diyor deliklerden dolayi.Yuz ustu yatiraniniz var mi geceleri?
Rabbim sifa versin guzel yavruna allahım sana sabır güc versin kendini salmamaya calıs bak sana muhtac 1evladın daha var canım onun icin bırakma kendini sen hasta olursan ne yaparlar oyle dusun topla kendini uzulme diyemem evlat tabiki uzulursun ama kendi sagliginida ihmal etmeMerak eden arkadaşlar sağolun. 10 gündür hastanedeyiz, arastiriyolar herşeyini, hergün kan alıyorlar, delik deşik oldu bebeğim, emme refleksi yok, ağızdan mideye gönderdikleri hortumla besliyoruz.Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum, Oğlumdan ayrı, bebeğim hasta..Sürekli dr.lar gelip bakıyor, en son Nöroloji dr.u teşhis koydu sayılır, onu netlestirmek için de kan gönderildi Ankaraya.Bazi testlerin sonucunda sendromlu olduğu ve malesef bizimkinin ağır sendrom olduğunu söyledi dr..Ağlamak tan gözlerim çıkacak, hasta olmaktan korkuyorum üzüntüden, yiyemiyorum, icemiyorum ve uyuyamıyorum. .Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, gözünün önünde hergün acı çektiğini görmek çok kötü. .
Kıyamam kuzum ya inşallah toparlar cabuk tekrardan gecmiş olsunÇok sağol canım geçti şükür klimadan olmuş dedi doktor serum antibiyotik yedi kendine geldi
Yüz üstü yatırma canım daha cok küçükler bogulma tehlikesi var Allah korusun ben 1hafta havalandırdım gitti kokusu dışının yüzünü yıkadım öyle canım süngeri yıkamadım koku gidinceSu sevi bebenin kiraz cekirdekli reflu yatagindan alan var mi?Degisik bir koku var.Sungeri yikanir mi bunun acaba?Kiraz cekirdegi gercekten gaz sorunnunda ise yariyor mu,bir de yuz ustu yatmada bile bogulma tehlikesi yok diyor deliklerden dolayi.Yuz ustu yatiraniniz var mi geceleri?
Canım aglama üzülme diyemiyorum annesin ama bir evladın daha var ve ipek kızın için güçlü sabırlı olmalısın hayat bir imtihan inşallah yavrun tez zamanda saglıgına kavusur Allah cok büyük ol demesi yeter İnşallah yavrun cok iyi olur Rabbim sana güç kuvvet dayanma gücü versin Allah yar ve yardımcın olsun Allah a emanet olunMerak eden arkadaşlar sağolun. 10 gündür hastanedeyiz, arastiriyolar herşeyini, hergün kan alıyorlar, delik deşik oldu bebeğim, emme refleksi yok, ağızdan mideye gönderdikleri hortumla besliyoruz.Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum, Oğlumdan ayrı, bebeğim hasta..Sürekli dr.lar gelip bakıyor, en son Nöroloji dr.u teşhis koydu sayılır, onu netlestirmek için de kan gönderildi Ankaraya.Bazi testlerin sonucunda sendromlu olduğu ve malesef bizimkinin ağır sendrom olduğunu söyledi dr..Ağlamak tan gözlerim çıkacak, hasta olmaktan korkuyorum üzüntüden, yiyemiyorum, icemiyorum ve uyuyamıyorum. .Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, gözünün önünde hergün acı çektiğini görmek çok kötü. .
BiZimde oyle hdi yazarız burdan ozamanOlur olur bzm kızın gozude ela olck babası ela ben kahve dedesi yesıl sennkı gbıyıx bzde bebeklk fotolarıma baktm bnm gozum kara duruomus kızçemin ole degıl gri içinde elamsı renkler var orman ysili gbi:)
Bizim kaka sorunu da gaz sorunu da var.Ağlamıyor da kendi kendine kıvranıyor.Sen bitki çayı falan mı içiyorsun,özel yaptığın bişi var mı gaz ya da kaka sorunu olmaması için?Reflü yatağının süngeri kötü kokuyordu havalandırdım Doğumdan önce 1 ay kadar, kılıflarını da yıkamıştım kalmadı koku. Yüz üstü yatırmıyorum hiç biraz daha büyümesini bekliyorum. Kiraz çekirdeğini de 3-4 defa kullandım kakasını kolay yapsın diye ama gaz veya kaka sorunumuz olmadığı için ne işe yaradı bilemeyeceğim
Allah yardımcınız olsun,Allah kimseyi evladıyla sınamasın.Merak eden arkadaşlar sağolun. 10 gündür hastanedeyiz, arastiriyolar herşeyini, hergün kan alıyorlar, delik deşik oldu bebeğim, emme refleksi yok, ağızdan mideye gönderdikleri hortumla besliyoruz.Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum, Oğlumdan ayrı, bebeğim hasta..Sürekli dr.lar gelip bakıyor, en son Nöroloji dr.u teşhis koydu sayılır, onu netlestirmek için de kan gönderildi Ankaraya.Bazi testlerin sonucunda sendromlu olduğu ve malesef bizimkinin ağır sendrom olduğunu söyledi dr..Ağlamak tan gözlerim çıkacak, hasta olmaktan korkuyorum üzüntüden, yiyemiyorum, icemiyorum ve uyuyamıyorum. .Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, gözünün önünde hergün acı çektiğini görmek çok kötü. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?