2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Su sevi bebenin kiraz cekirdekli reflu yatagindan alan var mi?Degisik bir koku var.Sungeri yikanir mi bunun acaba?Kiraz cekirdegi gercekten gaz sorunnunda ise yariyor mu,bir de yuz ustu yatmada bile bogulma tehlikesi yok diyor deliklerden dolayi.Yuz ustu yatiraniniz var mi geceleri?

Reflü yatağının süngeri kötü kokuyordu havalandırdım Doğumdan önce 1 ay kadar, kılıflarını da yıkamıştım kalmadı koku. Yüz üstü yatırmıyorum hiç biraz daha büyümesini bekliyorum. Kiraz çekirdeğini de 3-4 defa kullandım kakasını kolay yapsın diye ama gaz veya kaka sorunumuz olmadığı için ne işe yaradı bilemeyeceğim

Ben aldım o yataktan kokmuyor bizim ki. Henüz gaz problemi başlamadı o yüzden kullanmadım kiraz çekirdeğini. Zaten bizim ki yüz üstü yatmıyor tünüyor resmen ama ben memnunum yan yatırmak falan kolay oluyor

Kv yaninda kalanlar yasayanlar Rabbim sizlere peygamber sabri versin. Cocukla daha zormus. 6.gunum gun sayiyorum gitmeye. Az kaldi kizim evimize gidecegiz kizim su kadar kaldi kizim diyordum esim duymus alinmis. Neyse gonlunu aldim
Bende evime gitmeye gün sayanlardanımm. İnsanın sabrını zorluyolar gerçkten

Merak eden arkadaşlar sağolun. 10 gündür hastanedeyiz, arastiriyolar herşeyini, hergün kan alıyorlar, delik deşik oldu bebeğim, emme refleksi yok, ağızdan mideye gönderdikleri hortumla besliyoruz.Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum, Oğlumdan ayrı, bebeğim hasta..Sürekli dr.lar gelip bakıyor, en son Nöroloji dr.u teşhis koydu sayılır, onu netlestirmek için de kan gönderildi Ankaraya.Bazi testlerin sonucunda sendromlu olduğu ve malesef bizimkinin ağır sendrom olduğunu söyledi dr..Ağlamak tan gözlerim çıkacak, hasta olmaktan korkuyorum üzüntüden, yiyemiyorum, icemiyorum ve uyuyamıyorum. .Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, gözünün önünde hergün acı çektiğini görmek çok kötü. .

:) ilk kez böyle bişey duyuyorum :) aç olsa ağlar ya illaki valla enteresan doktora sorsan belki bişey der

Rabbim bebegine sifa versin sana güc kuvvet sabir nasip etsin.. Zor bir sınavdasin kolaylikla atlatmak nasip olsun. Umuttepe size umut olsun..

Allah yardımcınız olsun

Allah şifa versin çok üzüldüm gözlerim doldu.. Tez zamanda şifasını versn yarabbim çok zor gerçktn.. allah yardımcın olsun cnm

Insallah oyle kalir rengi bizim doktor reflu yatagi alin dedi aldik ama pek bisey farketmedi bide bebelac ın bi tozu var onu yazdi onu yalat dedi cocuga muhallebi kivaminda oluyor ama ben bi faydasini gormedim kilo vermedigi surece ilac vermiyoruz dedi cok uzuluyorum cocuk emdigi gibi kusuyor

Ben sevi bebenin reflu yatagını aldım ama kiraz vekirdegi varmı bilmiyorum okoku zamanla gidiyor ayni yatakmi acaba merak ettim ben ebebekten aldim ustune carsaf serip yatiriyorum gece gunduz onda yatiyor

Rabbim sifa versin guzel yavruna allahım sana sabır güc versin kendini salmamaya calıs bak sana muhtac 1evladın daha var canım onun icin bırakma kendini sen hasta olursan ne yaparlar oyle dusun topla kendini uzulme diyemem evlat tabiki uzulursun ama kendi sagliginida ihmal etme

Yüz üstü yatırma canım daha cok küçükler bogulma tehlikesi var Allah korusun ben 1hafta havalandırdım gitti kokusu dışının yüzünü yıkadım öyle canım süngeri yıkamadım koku gidince

Canım aglama üzülme diyemiyorum annesin ama bir evladın daha var ve ipek kızın için güçlü sabırlı olmalısın hayat bir imtihan inşallah yavrun tez zamanda saglıgına kavusur Allah cok büyük ol demesi yeter İnşallah yavrun cok iyi olur Rabbim sana güç kuvvet dayanma gücü versin Allah yar ve yardımcın olsun Allah a emanet olun

Bizim kaka sorunu da gaz sorunu da var.Ağlamıyor da kendi kendine kıvranıyor.Sen bitki çayı falan mı içiyorsun,özel yaptığın bişi var mı gaz ya da kaka sorunu olmaması için?

Allah yardımcınız olsun,Allah kimseyi evladıyla sınamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…