2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sevi bebenin reflu yatagını aldım ama kiraz vekirdegi varmı bilmiyorum okoku zamanla gidiyor ayni yatakmi acaba merak ettim ben ebebekten aldim ustune carsaf serip yatiriyorum gece gunduz onda yatiyor
İki çeşidi var sanırım bu reflu yastığı olarak geçiyor.Sizde var mı reflu,gaz problemi?Sanıeım baştan beri kullananlarda hiç bu problem olmamış.

Bizde de banyo sonrasi üşüttüğü için olmuştu.sutumden sıktım hemen düzeldi.artik olmuyo

Canım yeni öğreniyorum. Çok çok geçmiş olsun. Rabbim meleğine acil şifalar sizede güzel haberler almak nasip etsin.

Ben reflü oldugunu düsünmüyorum her emmeden sonra kusmuyor artik özellikle geceleri kusmuyor sabah kusuyor birde kaka yapmaya calisirken cok ikiniyor o zaman kusuyor.
Simdi kak yapmaya ugrasti ugrasti kendini nasil sıkıyor en sonundan baktim burnundan çesme akar gibi geldi ters cevirdim hemen üst baş batti kakada beline kadar cikmisti :)
Poposunu yikadim ustunu degistim gulucukler atmaya basladi rahatlayinca :)

Benimkide oyle:)) acken aglaiyor uykusu geldiginde mizirdanip duruyor. Ben uc dort saate bir uyaniyorum bakiyorum gozler acik bakiniyor araniyor:)) aglasana kizim diyorum. Cok ac olsalar bagirirlar ortaligi yilarlar herhalde

Evet çok acıkınca ağlıyor da çok çok acıkması lazım iştahsız sanki ya azcık emip bırakıyor ama ayda 1300 kilo almış anlamadım valla :)

Ben de bizimkine uslu diyordum.Yavrum ya cok usluymus seninki.Allah dagina gore kar verirmis,benim de uykum agir,seninki kadar degil ama en fazla 4 saat ara oluyor.Midesi buyuk de olabilir belki guclu emiyordur.

Yatmadan mama veriyorum 60lık heralde ondan acıkmıyor gündüz de çok ağlamıyo zaten değişik bi insan kendisi :)

Benim de burnundan kusabiliyo bazen ağızdan burundan geliyo üşütüyo sanıyorum bilmiyorum ama kilo alımı güzel diye takmadım

Allah yardımcın olsun canım, sabır ve acil sifa diliyorum, çok üzüldüm Allah bir an önce güzel sağlıklı mutlu günlerini görmeyi nasip etsin inşaallah dua ile canım

Aklima geldikce dualarimdasiniz..firsat buldugunda arada yaz merak ediyoruz

Kv yaninda kalanlar yasayanlar Rabbim sizlere peygamber sabri versin. Cocukla daha zormus. 6.gunum gun sayiyorum gitmeye. Az kaldi kizim evimize gidecegiz kizim su kadar kaldi kizim diyordum esim duymus alinmis. Neyse gonlunu aldim
teşekkür ederim canım allah hepimize sabır versin
Allah gönlüne ferahlık versin kuzunu bi an önce sağlıkla kucağjna almayı evine götürmeyi nasip etsin canım..

Evet çok acıkınca ağlıyor da çok çok acıkması lazım iştahsız sanki ya azcık emip bırakıyor ama ayda 1300 kilo almış anlamadım valla :)
Masallah bebegine bizimki dogdugundan beri o kadar kilo alamadi. Nerdeyse 2 aylik olacak daha 1 kg alamadi ustune. Emiyor mama yiyor daha ne yapayim bilemedim ki?

Bizim kaka sorunu da gaz sorunu da var.Ağlamıyor da kendi kendine kıvranıyor.Sen bitki çayı falan mı içiyorsun,özel yaptığın bişi var mı gaz ya da kaka sorunu olmaması için?
Suyuma kimyon atıyorum 1-2 bardak öyle içiyorum, humananın kimyon rezene çayından içiyorum. Zorlandığı zaman ayşe Öner in gaz masajını yapıyorum. Çiğ soğan sarımsak yemiyorum, kurunaklsgil ve salçalı yemek yemiyorum ve herşeyi ılık tüketiyorum. Ama tek başına bunlar yeterli değildir tabi bebeğin barsak Florasıyla ilgili bir durum

Aptamil conformil kullanan var kı? Memnun musunuz? Kakanızda bunu kullanırken bir degişiklik oldu mu?
Kızım yapamıyor kakasını, dr bu mamayı tavsiye etti , gunde 2 kere de vermiş olsam bundan ver dedi...
Ne dersiniz bu mama hakkında?

Bizimde tek gozde var cayla silebilirsin dedi hemsiresi dokt gostermekte fayda var

Canim ben memurlarinki maasa yaticak diye biliyordum. Is yerine sordum. Ptt den aliniyor dediler. 20sinde yatiyor pttye. O gun gelsin sordurcam yine. Ben 19 haziranda yaptim daha yatmamis. Is yerinin evrak yapmasi ile de alakali olabilir gecikmeler.
Sagol canim cevabin icin

Allah yardimciniz olsun canim tez zmanda sifa versin kuzuna sanada guc kuvvet cok zor ama bir evladin daha var guclu dur canim

Sagol canim haber verdigin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…