- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
İki çeşidi var sanırım bu reflu yastığı olarak geçiyor.Sizde var mı reflu,gaz problemi?Sanıeım baştan beri kullananlarda hiç bu problem olmamış.Ben sevi bebenin reflu yatagını aldım ama kiraz vekirdegi varmı bilmiyorum okoku zamanla gidiyor ayni yatakmi acaba merak ettim ben ebebekten aldim ustune carsaf serip yatiriyorum gece gunduz onda yatiyor
Bizde de banyo sonrasi üşüttüğü için olmuştu.sutumden sıktım hemen düzeldi.artik olmuyoBizim de var çapaklanma. Yoğunbakımdayken damla başlamışlardı 2 farklı damla kullandık en son 10 gün önce doktor damlayı bırakın dedi hala devam ediyor kaynamış ılımış suyla siliyorum sürekli çapaklıyız
Canım yeni öğreniyorum. Çok çok geçmiş olsun. Rabbim meleğine acil şifalar sizede güzel haberler almak nasip etsin.Merak eden arkadaşlar sağolun. 10 gündür hastanedeyiz, arastiriyolar herşeyini, hergün kan alıyorlar, delik deşik oldu bebeğim, emme refleksi yok, ağızdan mideye gönderdikleri hortumla besliyoruz.Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum, Oğlumdan ayrı, bebeğim hasta..Sürekli dr.lar gelip bakıyor, en son Nöroloji dr.u teşhis koydu sayılır, onu netlestirmek için de kan gönderildi Ankaraya.Bazi testlerin sonucunda sendromlu olduğu ve malesef bizimkinin ağır sendrom olduğunu söyledi dr..Ağlamak tan gözlerim çıkacak, hasta olmaktan korkuyorum üzüntüden, yiyemiyorum, icemiyorum ve uyuyamıyorum. .Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, gözünün önünde hergün acı çektiğini görmek çok kötü. .
Ben reflü oldugunu düsünmüyorum her emmeden sonra kusmuyor artik özellikle geceleri kusmuyor sabah kusuyor birde kaka yapmaya calisirken cok ikiniyor o zaman kusuyor.Insallah oyle kalir rengi bizim doktor reflu yatagi alin dedi aldik ama pek bisey farketmedi bide bebelac ın bi tozu var onu yazdi onu yalat dedi cocuga muhallebi kivaminda oluyor ama ben bi faydasini gormedim kilo vermedigi surece ilac vermiyoruz dedi cok uzuluyorum cocuk emdigi gibi kusuyor
Benimkide oyle:)) acken aglaiyor uykusu geldiginde mizirdanip duruyor. Ben uc dort saate bir uyaniyorum bakiyorum gozler acik bakiniyor araniyor:)) aglasana kizim diyorum. Cok ac olsalar bagirirlar ortaligi yilarlar herhalde
Ben de bizimkine uslu diyordum.Yavrum ya cok usluymus seninki.Allah dagina gore kar verirmis,benim de uykum agir,seninki kadar degil ama en fazla 4 saat ara oluyor.Midesi buyuk de olabilir belki guclu emiyordur.
Ben reflü oldugunu düsünmüyorum her emmeden sonra kusmuyor artik özellikle geceleri kusmuyor sabah kusuyor birde kaka yapmaya calisirken cok ikiniyor o zaman kusuyor.
Simdi kak yapmaya ugrasti ugrasti kendini nasil sıkıyor en sonundan baktim burnundan çesme akar gibi geldi ters cevirdim hemen üst baş batti kakada beline kadar cikmisti :)
Poposunu yikadim ustunu degistim gulucukler atmaya basladi rahatlayinca :)
Allah yardımcın olsun canım, sabır ve acil sifa diliyorum, çok üzüldüm Allah bir an önce güzel sağlıklı mutlu günlerini görmeyi nasip etsin inşaallah dua ile canımMerak eden arkadaşlar sağolun. 10 gündür hastanedeyiz, arastiriyolar herşeyini, hergün kan alıyorlar, delik deşik oldu bebeğim, emme refleksi yok, ağızdan mideye gönderdikleri hortumla besliyoruz.Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum, Oğlumdan ayrı, bebeğim hasta..Sürekli dr.lar gelip bakıyor, en son Nöroloji dr.u teşhis koydu sayılır, onu netlestirmek için de kan gönderildi Ankaraya.Bazi testlerin sonucunda sendromlu olduğu ve malesef bizimkinin ağır sendrom olduğunu söyledi dr..Ağlamak tan gözlerim çıkacak, hasta olmaktan korkuyorum üzüntüden, yiyemiyorum, icemiyorum ve uyuyamıyorum. .Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, gözünün önünde hergün acı çektiğini görmek çok kötü. .
Merak eden arkadaşlar sağolun. 10 gündür hastanedeyiz, arastiriyolar herşeyini, hergün kan alıyorlar, delik deşik oldu bebeğim, emme refleksi yok, ağızdan mideye gönderdikleri hortumla besliyoruz.Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum, Oğlumdan ayrı, bebeğim hasta..Sürekli dr.lar gelip bakıyor, en son Nöroloji dr.u teşhis koydu sayılır, onu netlestirmek için de kan gönderildi Ankaraya.Bazi testlerin sonucunda sendromlu olduğu ve malesef bizimkinin ağır sendrom olduğunu söyledi dr..Ağlamak tan gözlerim çıkacak, hasta olmaktan korkuyorum üzüntüden, yiyemiyorum, icemiyorum ve uyuyamıyorum. .Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, gözünün önünde hergün acı çektiğini görmek çok kötü. .
teşekkür ederim canım allah hepimize sabır versinKv yaninda kalanlar yasayanlar Rabbim sizlere peygamber sabri versin. Cocukla daha zormus. 6.gunum gun sayiyorum gitmeye. Az kaldi kizim evimize gidecegiz kizim su kadar kaldi kizim diyordum esim duymus alinmis. Neyse gonlunu aldim
Allah gönlüne ferahlık versin kuzunu bi an önce sağlıkla kucağjna almayı evine götürmeyi nasip etsin canım..Merak eden arkadaşlar sağolun. 10 gündür hastanedeyiz, arastiriyolar herşeyini, hergün kan alıyorlar, delik deşik oldu bebeğim, emme refleksi yok, ağızdan mideye gönderdikleri hortumla besliyoruz.Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum, Oğlumdan ayrı, bebeğim hasta..Sürekli dr.lar gelip bakıyor, en son Nöroloji dr.u teşhis koydu sayılır, onu netlestirmek için de kan gönderildi Ankaraya.Bazi testlerin sonucunda sendromlu olduğu ve malesef bizimkinin ağır sendrom olduğunu söyledi dr..Ağlamak tan gözlerim çıkacak, hasta olmaktan korkuyorum üzüntüden, yiyemiyorum, icemiyorum ve uyuyamıyorum. .Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, gözünün önünde hergün acı çektiğini görmek çok kötü. .
Masallah bebegine bizimki dogdugundan beri o kadar kilo alamadi. Nerdeyse 2 aylik olacak daha 1 kg alamadi ustune. Emiyor mama yiyor daha ne yapayim bilemedim ki?Evet çok acıkınca ağlıyor da çok çok acıkması lazım iştahsız sanki ya azcık emip bırakıyor ama ayda 1300 kilo almış anlamadım valla :)
Suyuma kimyon atıyorum 1-2 bardak öyle içiyorum, humananın kimyon rezene çayından içiyorum. Zorlandığı zaman ayşe Öner in gaz masajını yapıyorum. Çiğ soğan sarımsak yemiyorum, kurunaklsgil ve salçalı yemek yemiyorum ve herşeyi ılık tüketiyorum. Ama tek başına bunlar yeterli değildir tabi bebeğin barsak Florasıyla ilgili bir durumBizim kaka sorunu da gaz sorunu da var.Ağlamıyor da kendi kendine kıvranıyor.Sen bitki çayı falan mı içiyorsun,özel yaptığın bişi var mı gaz ya da kaka sorunu olmaması için?
Masallah bebegine bizimki dogdugundan beri o kadar kilo alamadi. Nerdeyse 2 aylik olacak daha 1 kg alamadi ustune. Emiyor mama yiyor daha ne yapayim bilemedim ki?
Bizimde tek gozde var cayla silebilirsin dedi hemsiresi dokt gostermekte fayda varKızlar bizim kuzunun gözünde dogdugundan beri çapaklanma oluyor normal mi?
Bu arada daha öncede soyledım uyku sorunu yaşayan bebekleri gözetiminiz altında yüzüstü yatırabilirsiniz bazı bebekler yüzüstü 5 dk icinde derin uykuya dalıyor daha cok seviyor bizimki uyumayınca ben öyle yapıyorum
Sagol canim cevabin icinCanim ben memurlarinki maasa yaticak diye biliyordum. Is yerine sordum. Ptt den aliniyor dediler. 20sinde yatiyor pttye. O gun gelsin sordurcam yine. Ben 19 haziranda yaptim daha yatmamis. Is yerinin evrak yapmasi ile de alakali olabilir gecikmeler.
Allah yardimciniz olsun canim tez zmanda sifa versin kuzuna sanada guc kuvvetMerak eden arkadaşlar sağolun. 10 gündür hastanedeyiz, arastiriyolar herşeyini, hergün kan alıyorlar, delik deşik oldu bebeğim, emme refleksi yok, ağızdan mideye gönderdikleri hortumla besliyoruz.Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum, Oğlumdan ayrı, bebeğim hasta..Sürekli dr.lar gelip bakıyor, en son Nöroloji dr.u teşhis koydu sayılır, onu netlestirmek için de kan gönderildi Ankaraya.Bazi testlerin sonucunda sendromlu olduğu ve malesef bizimkinin ağır sendrom olduğunu söyledi dr..Ağlamak tan gözlerim çıkacak, hasta olmaktan korkuyorum üzüntüden, yiyemiyorum, icemiyorum ve uyuyamıyorum. .Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, gözünün önünde hergün acı çektiğini görmek çok kötü. .
Sagol canim haber verdigin icinP PrenseslaleChedarice 17 sinde Doğum yaptım hemen girişimi yapmışlar e devletten kontrol ettim ziraate 133 lira yatmış henüz çekmeye gidemedim tabi, e devletten kontrol edebilirsiniz ben de memurum maaşa ek değil, bu arada çocuk parası için aile yardım bildirimi formu var onu doldurup maaş birimine verin o her ay maaşa eklenen bi para miktar bilmiyorum
Buarada edevlette nereye baktin canimCanim ben memurlarinki maasa yaticak diye biliyordum. Is yerine sordum. Ptt den aliniyor dediler. 20sinde yatiyor pttye. O gun gelsin sordurcam yine. Ben 19 haziranda yaptim daha yatmamis. Is yerinin evrak yapmasi ile de alakali olabilir gecikmeler.
E devlet e girip arama butonuna emzirme yaz çıkıyorBuarada edevlette nereye baktin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?