- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Ben de bugün sütümü damlattım antibiyotik etkisi oluyor dediler bakalım iyi gelcek miBizimde tek gozde var cayla silebilirsin dedi hemsiresi dokt gostermekte fayda var
Su sevi bebenin kiraz cekirdekli reflu yatagindan alan var mi?Degisik bir koku var.Sungeri yikanir mi bunun acaba?Kiraz cekirdegi gercekten gaz sorunnunda ise yariyor mu,bir de yuz ustu yatmada bile bogulma tehlikesi yok diyor deliklerden dolayi.Yuz ustu yatiraniniz var mi geceleri?
Yazdim canim ama isgoremezlik odeme bilgisi cikiyor..bende bi odeme yok ..4a 4b liler icin sanirsam o odemeE devlet e girip arama butonuna emzirme yaz çıkıyor
Allah yardimcin olsun..Rabbim sifa versin insallah yavruna ..birakma kendini dirayetli ol canım ..ne diimkiMerak eden arkadaşlar sağolun. 10 gündür hastanedeyiz, arastiriyolar herşeyini, hergün kan alıyorlar, delik deşik oldu bebeğim, emme refleksi yok, ağızdan mideye gönderdikleri hortumla besliyoruz.Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum, Oğlumdan ayrı, bebeğim hasta..Sürekli dr.lar gelip bakıyor, en son Nöroloji dr.u teşhis koydu sayılır, onu netlestirmek için de kan gönderildi Ankaraya.Bazi testlerin sonucunda sendromlu olduğu ve malesef bizimkinin ağır sendrom olduğunu söyledi dr..Ağlamak tan gözlerim çıkacak, hasta olmaktan korkuyorum üzüntüden, yiyemiyorum, icemiyorum ve uyuyamıyorum. .Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, gözünün önünde hergün acı çektiğini görmek çok kötü. .
Evet 4a 4b için, sen hangi gruptasın canımYazdim canim ama isgoremezlik odeme bilgisi cikiyor..bende bi odeme yok ..4a 4b liler icin sanirsam o odeme
Hergün değil ama gün aşırı pro malt içecek içiyorum. Çay için humana ve weleda tavsiye ederim.Bugün ben bu bebegi ne doyurabildim ne uyutabildim ne de susturabildim....annem de yanimda ikimizde bugün cok zorlandık.neden böyle oldu bilmiyorum.mama verdim de biraz durdu.süt mu yetmiyo acaba demeye başladım.humana emziren anneler icin cay aldım.kullanan var mi bir de pro malt lardan denemeyi dusunuyorum
Hergün değil ama gün aşırı pro malt içecek içiyorum. Çay için humana ve weleda tavsiye ederim.Bugün ben bu bebegi ne doyurabildim ne uyutabildim ne de susturabildim....annem de yanimda ikimizde bugün cok zorlandık.neden böyle oldu bilmiyorum.mama verdim de biraz durdu.süt mu yetmiyo acaba demeye başladım.humana emziren anneler icin cay aldım.kullanan var mi bir de pro malt lardan denemeyi dusunuyorum
Bizde reflu var sonradan aldık kiraz cekirdegi falan yazmiyor du ustunde demekki bizimki ondan degilİki çeşidi var sanırım bu reflu yastığı olarak geçiyor.Sizde var mı reflu,gaz problemi?Sanıeım baştan beri kullananlarda hiç bu problem olmamış.
Gece bizimkide kusmuyor cok nadir ama gunduz hep kusuyor ozellikle bugun asiri kustu gazi oluncada kusuyor zorladigi anda kendini cikiyor hemenBen reflü oldugunu düsünmüyorum her emmeden sonra kusmuyor artik özellikle geceleri kusmuyor sabah kusuyor birde kaka yapmaya calisirken cok ikiniyor o zaman kusuyor.
Simdi kak yapmaya ugrasti ugrasti kendini nasil sıkıyor en sonundan baktim burnundan çesme akar gibi geldi ters cevirdim hemen üst baş batti kakada beline kadar cikmisti :)
Poposunu yikadim ustunu degistim gulucukler atmaya basladi rahatlayinca :)
Aptamil conformil kullanan var kı? Memnun musunuz? Kakanızda bunu kullanırken bir degişiklik oldu mu?
Kızım yapamıyor kakasını, dr bu mamayı tavsiye etti , gunde 2 kere de vermiş olsam bundan ver dedi...
Ne dersiniz bu mama hakkında?
merhaba canım bende aptamil conformile geçtim hiç faydası olmadı dr önermişti geri smilaca dönmeyi düşünüyorum bi kutu bitsinde çocuğun kendi yapısında da olablir bilmiyorum başka bi doktora danışıcam kayısı kompostosı incir hem kuru hem taze yani bağısak çalıştıran herşeyi yiyorum sütümdende fayda etmedi sen ssadece mama mı veriyorsunMrb biz aptamil kullandik ama kabiz problemimiz oldu simdi hipp kullaniyorum sanki bu sefer daha kötü oldu gibi geliyor ben bebelac'a gecmeyi düsünuyorum bu mama mevzusu inan kafami karistirdi umarim en kisa zamanda cözüm buluruz.
mamayla kilo almaya başladı canHer mama her çoçuğa farklı etki ediyor, biraz deneme yanılma işi doğru mamayı bulmak,
Kilo alımı nasıl peki niye dr doymuyor diye düşündü ki hemen, benim kızımda 2/3günde bir kaka yapıyor ama zorlanması yada rahatsızlığı olmuyor çok şükür, kilo alımı iyi olduğu için dr bağırsak düzeni böyle demek dedi ve takviye kullanmıyoruz, fitil için 9günü bekle dedi
canım bu pro maltlar e bebek te var sanırım orası biraz uzak migroslarda satılan malt içecekleri de süt yapar mı acaba bir tek malt içeceği kaldı denemediğimHergün değil ama gün aşırı pro malt içecek içiyorum. Çay için humana ve weleda tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?