2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Havalandırırsan koku geçecektir,
Benim kız yüzüstü seviyor yastıkla yatırıyorum geceleri de gündüzde daha uzun uyuyor

Sea41 cnm çok geçmiş olsun rabbim şifa versin yavruna.. bırakma kendini evlatlarının sana ihtiyacı var.. güçlü olmalısın .. allahım biZleri yavrularımızla sınamasın..

Sea41 büyük imtihandasınız canım Allahım kolaylaştırsın, İpek kızı alıp sağlıcakla abisine götürmek nasip olsun inŞAllah

Allah yardimcin olsun..Rabbim sifa versin insallah yavruna ..birakma kendini dirayetli ol canım ..ne diimki

Hergün değil ama gün aşırı pro malt içecek içiyorum. Çay için humana ve weleda tavsiye ederim.

Hergün değil ama gün aşırı pro malt içecek içiyorum. Çay için humana ve weleda tavsiye ederim.

Gece bizimkide kusmuyor cok nadir ama gunduz hep kusuyor ozellikle bugun asiri kustu gazi oluncada kusuyor zorladigi anda kendini cikiyor hemen

beyazpeynir1 canim bizimki nuna leaf e bayıldı.uyutmak icin harika.annem ilk zamanlarindan beri ayaginda salladi bizim yavruyu.ondan yan sallanmaya alıştı.bu yuzden sanırım cok rahat ediyor içinde.

reflunuze de iyi gelir diye dusunuyorum bayagi dik çünkü.

Eklentiler

• 20170811_082325_HDR-1.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 87

Biz kullandık ama kabiz yaptıgı icin degistirdik simdi hipp kullaniyorum ama galiba oda cok siddetli gaz yaptı bende mama arastiriyorum deneme yanilma yöntemi gibi mahvoldu cocuklar

Mrb biz aptamil kullandik ama kabiz problemimiz oldu simdi hipp kullaniyorum sanki bu sefer daha kötü oldu gibi geliyor ben bebelac'a gecmeyi düsünuyorum bu mama mevzusu inan kafami karistirdi umarim en kisa zamanda cözüm buluruz.
merhaba canım bende aptamil conformile geçtim hiç faydası olmadı dr önermişti geri smilaca dönmeyi düşünüyorum bi kutu bitsinde çocuğun kendi yapısında da olablir bilmiyorum başka bi doktora danışıcam kayısı kompostosı incir hem kuru hem taze yani bağısak çalıştıran herşeyi yiyorum sütümdende fayda etmedi sen ssadece mama mı veriyorsun

Mel59 canım biz kullanıyoruz şu an bir kutu bitmek üğzere ne gazına ne kakasına faydası olmadı acaba diyorum hem aanne sütü hem mama aldıklaı için mi kaka sorunu yaşıyoruz ya da bebeklerimizin yapısı mı bu acaba zamanla geçer mi çok umutsuzum

mamayla kilo almaya başladı can
canım bu pro maltlar e bebek te var sanırım orası biraz uzak migroslarda satılan malt içecekleri de süt yapar mı acaba bir tek malt içeceği kaldı denemediğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…