2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım mama ilavesiyle kilo alıyor bi öğün dolu dolu süt varsa 2 saat sonra gelmiyor ağlamaya başlıyor süt gelmedikçe annem yanımda uyumaya çalışıyorum denilen herşeyi yapıyorum hatta extra bebiş kakasını yapsın diye ben cırcır oldum ne kakasına ne sütümün çoğalmasına çare bulamadım

Kızlar birşey soracağımm.. Doktora gttim sırf bu emziremediğm için. Göğüs ucumu kontrol etti. İçr dönük olan tipten değilmş. Bnde bildiğin göğüs ucu yokmuş o yüzden emzirmede bu kdr zorluk yaşıyomuşm. Hele ki yenidoğan daha da zorlanır emmekte dedi. Gerçktendr öyle. Bide göğüs ucumdaki yarayı sordum. Bu sende emzirdiğin sürece olur ddi. Uç olmadğı için bebek emerken gerdiriyo ve çatlıyo uçların dedi. Slikon uç önerdi yada sütümü sağıp vermemi. Zaten hem emzirip ardından sağıp veriyodum. Belki aranızda kullanan vardır. Yda bi fikir verin bana. Aldğm pompadan memnunum hem pilli hemde elektrikli çalışıyor. Oldu ki gezmeye vs gttik. Avm fln. Ben sütümü sağıp mı vericem orda. Yoksa biberona sağop çantama koysam ne kdr dayanır ve ısıtmam gerekir mi ?? Yada bebek termosu gbi bşyler duydum nette. Mama saklamak için bebeklere. Onda anne sütü taşınır mı. Sıcaklğnı korur mu ? Ne kdr süre dayanır.. kafamda binbir soru. Tamam evdeykn sıkntı yok sağıyorm. Başka birnin evine gdncede sağıyorm. Ama olaki dışarda napcam.. :'(

Allah şifa versin yavruna canm sanada sabır güç versin Allah kmseyi evladıyla sınamasın inşallah...

Anne sutu dısarda 1 saat dayanır bozulmadan , öncelkle dıyelm ki msafrlıge gıdıceksınz bebegını evde bı guzel doyur çık yola pompanıda al yanına msafrlıge gdıcegnz evde sagıp verrsn gene .. Gezmeye dısarı gdıcen misal gene çıkmadan bı guzel doyur karnını ve evinde bıberona sag ve dedgn gbi koruyucu termos etkısı olan şeyler var onlardan rahatca kullanrsn
Ama herzaman sagma makıneni yanında bulundr ne olur ne olmaz özel arabanz varsa arabaya grersn 10 dakkada sagar verrsn gene olmadı emzrme önlukleri var bir yerde oturup oylede sagablrsn bnce ..6 aydan sonra ek gıda verlcgi için ozmn rahatlarsn ozmana kadar bu şekl yaparsın

Kizlar, bebekle hic araba kullandiniz mi? Mesela bugun doktora gidecegiz. Mecburen eşim izin almak zorunda kaldi. Mesela haftaya denetimi var izin alamazdi. Arkaya oto koltuguna cocugu koysam ben surerim. Ama ya uyanir da aglarsa, otoyolda duramam da, durdum desem emmek istese kamyonlarin arasinda emziremem de. Hastahane 20 dk yol ama cesaret edemiyorum. Var mi deneyen yada önerisi olan?

Aile hekimimiz 1. Ayda aşı, kalça usg, göz muayenesi olck dedi grupta göz muayenesi konuşulmadı giden oldu mu

Gercekten bu mesajima cvp veren herkesi dikkate aldim ve tavsiyeleri uyguladim.o kadar iyu geldi ki tavsiyeler ne kadar tesekkur etsem azdir.

Aynen o o şekilde yapıcam canım artık napalmm. Peki bşy sorcam. Sütümü sağdım biberonda duruyo 1 saat oldu bebeğime vericem. E o süt soğudu. Isıtmam grekiyor mu ??

Kizim gażan cirpiñiyor zinco die bisi aldirttilar görümcenlr ama sanki ise yaramio kan ter icinde kalio yavrucak

Sea41 mahvettin beni lutfen uzulme evladinin sana en cok ihtiyaci oldugu an.o yuzden dik dur hersey yoluna gircek canim arkadasim..rabbim sifa versin ins

Aynen o o şekilde yapıcam canım artık napalmm. Peki bşy sorcam. Sütümü sağdım biberonda duruyo 1 saat oldu bebeğime vericem. E o süt soğudu. Isıtmam grekiyor mu ??
Hayr canm gerek yok havalar sıcak zaten ben bazen sagıyordum bklıordu mıtfakta oylece verıordum zaten çok sıcak olmuyor sagdıgın zamanda

Canım rabbim şifa versin.güçlü olmalısın.asla bırakma kendini.sana daha çok muhtaç evlatların var. Dualarımızdasın

Sea41 hep aklımdasın meleğinle.. sana dua ediyoruz Allah imtihanını kolaylaştırsın çabuk geçer bugünlerin inş meleğini kucağına alırsın sağlıcakla

Sea41 canim cok geçmiş olsun allah şifa versin çok zor bir durum inşallah sağlıkla biran önce kavusursun bebeğine dualarım seninle

Mübarek bu günün hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eylesin İpek kızımıza hayırlı şifalar versin inşaallah

Aile hekimimiz 1. Ayda aşı, kalça usg, göz muayenesi olck dedi grupta göz muayenesi konuşulmadı giden oldu mu
Sağlık ocağı çağırdı bizi üç ayı dolunca. Bu hafta gittiğim çocuk doktoru da erken doğduğu için uzman göz doktoru baksın dedi ben de 23 üne randevu aldım canım

Oy maşallah kuzuya içinde huzurla uyusun büyüsün inşallah. Biz de aldık canım. Başka odada mutfakta vs. yanımızda olması için çok iyi oluyor. Henüz uyku için kullanamadım bizimki biraz zor uyuyor ams biraz daha buyusun daha çok kullanıcaz inşallah henüz 3,200 gr içinde kıvrılıyor biraz:)

Kizlar, 40 gun muayenemi oldum sonunda. Ustten dikislere bakti, alttan rahme, dikislere ve yumurtaliklara bakti. Bir de smeat testi yapti. Merak edenler vardi. Gitmisken bebege de kalca utrasyonu cektireyim dedim. 2 ay dolmadan katiyen cekmiyoruz dediler. Haftaya bir de onun ocin gidicez. Randevumuzu aldik bakalim.

Yok emziriyorum yetmedigi zamanlarda takviye olaraj veriyorum ama yinede cok siddetli gaz ve kabizlik problemi var kuzumun yaa. Yanlis hatirlamiyorsam antalyada yasıyordun dimi hangi doktora gidiyorsun ben degistirmeyi düsünüyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…