evet canım mama ilavesiyle kilo alıyor bi öğün dolu dolu süt varsa 2 saat sonra gelmiyor ağlamaya başlıyor süt gelmedikçe annem yanımda uyumaya çalışıyorum denilen herşeyi yapıyorum hatta extra bebiş kakasını yapsın diye ben cırcır oldum ne kakasına ne sütümün çoğalmasına çare bulamadımHer mama her çoçuğa farklı etki ediyor, biraz deneme yanılma işi doğru mamayı bulmak,
Kilo alımı nasıl peki niye dr doymuyor diye düşündü ki hemen, benim kızımda 2/3günde bir kaka yapıyor ama zorlanması yada rahatsızlığı olmuyor çok şükür, kilo alımı iyi olduğu için dr bağırsak düzeni böyle demek dedi ve takviye kullanmıyoruz, fitil için 9günü bekle dedi
Allah şifa versin yavruna canm sanada sabır güç versin Allah kmseyi evladıyla sınamasın inşallah...Merak eden arkadaşlar sağolun. 10 gündür hastanedeyiz, arastiriyolar herşeyini, hergün kan alıyorlar, delik deşik oldu bebeğim, emme refleksi yok, ağızdan mideye gönderdikleri hortumla besliyoruz.Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum, Oğlumdan ayrı, bebeğim hasta..Sürekli dr.lar gelip bakıyor, en son Nöroloji dr.u teşhis koydu sayılır, onu netlestirmek için de kan gönderildi Ankaraya.Bazi testlerin sonucunda sendromlu olduğu ve malesef bizimkinin ağır sendrom olduğunu söyledi dr..Ağlamak tan gözlerim çıkacak, hasta olmaktan korkuyorum üzüntüden, yiyemiyorum, icemiyorum ve uyuyamıyorum. .Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, gözünün önünde hergün acı çektiğini görmek çok kötü. .
Anne sutu dısarda 1 saat dayanır bozulmadan , öncelkle dıyelm ki msafrlıge gıdıceksınz bebegını evde bı guzel doyur çık yola pompanıda al yanına msafrlıge gdıcegnz evde sagıp verrsn gene .. Gezmeye dısarı gdıcen misal gene çıkmadan bı guzel doyur karnını ve evinde bıberona sag ve dedgn gbi koruyucu termos etkısı olan şeyler var onlardan rahatca kullanrsnKızlar birşey soracağımm.. Doktora gttim sırf bu emziremediğm için. Göğüs ucumu kontrol etti. İçr dönük olan tipten değilmş. Bnde bildiğin göğüs ucu yokmuşo yüzden emzirmede bu kdr zorluk yaşıyomuşm. Hele ki yenidoğan daha da zorlanır emmekte dedi. Gerçktendr öyle. Bide göğüs ucumdaki yarayı sordum. Bu sende emzirdiğin sürece olur ddi. Uç olmadğı için bebek emerken gerdiriyo ve çatlıyo uçların dedi. Slikon uç önerdi yada sütümü sağıp vermemi. Zaten hem emzirip ardından sağıp veriyodum. Belki aranızda kullanan vardır. Yda bi fikir verin bana. Aldğm pompadan memnunum hem pilli hemde elektrikli çalışıyor. Oldu ki gezmeye vs gttik. Avm fln. Ben sütümü sağıp mı vericem orda. Yoksa biberona sağop çantama koysam ne kdr dayanır ve ısıtmam gerekir mi ?? Yada bebek termosu gbi bşyler duydum nette. Mama saklamak için bebeklere. Onda anne sütü taşınır mı. Sıcaklğnı korur mu ? Ne kdr süre dayanır.. kafamda binbir soru. Tamam evdeykn sıkntı yok sağıyorm. Başka birnin evine gdncede sağıyorm. Ama olaki dışarda napcam.. :'(
Gercekten bu mesajima cvp veren herkesi dikkate aldim ve tavsiyeleri uyguladim.o kadar iyu geldi ki tavsiyeler ne kadar tesekkur etsem azdir.Benim hiç kapalı kalmadı sadece bir defa banyo yaparken su geçirmez bant tak dedi sonrasında onu da takma ama iyi kurula bol bol havalandir dedi o havalandırma o kadar iyi geliyo ki ne kadar göbek olmasa da deri de bi gevşeme oluyo orası katlaniyo az da olsa otururken falan havalarda sıcak pişik gibi oluyo yaniyo iki gün havalandirmadim benim de oldu sonra geçti şimdi sertlik bile yok sadece çizgi o da beyazliyor gibi yirmi gün oldu benim de
Kullandim bitti..Antibiyotik kullanıyor musun canm
Aynen o o şekilde yapıcam canım artık napalmm. Peki bşy sorcam. Sütümü sağdım biberonda duruyo 1 saat oldu bebeğime vericem. E o süt soğudu. Isıtmam grekiyor mu ??Anne sutu dısarda 1 saat dayanır bozulmadan , öncelkle dıyelm ki msafrlıge gıdıceksınz bebegını evde bı guzel doyur çık yola pompanıda al yanına msafrlıge gdıcegnz evde sagıp verrsn gene .. Gezmeye dısarı gdıcen misal gene çıkmadan bı guzel doyur karnını ve evinde bıberona sag ve dedgn gbi koruyucu termos etkısı olan şeyler var onlardan rahatca kullanrsn
Ama herzaman sagma makıneni yanında bulundr ne olur ne olmaz özel arabanz varsa arabaya grersn 10 dakkada sagar verrsn gene olmadı emzrme önlukleri var bir yerde oturup oylede sagablrsn bnce ..6 aydan sonra ek gıda verlcgi için ozmn rahatlarsn ozmana kadar bu şekl yaparsın
Hayr canm gerek yok havalar sıcak zaten ben bazen sagıyordum bklıordu mıtfakta oylece verıordum zaten çok sıcak olmuyor sagdıgın zamandaAynen o o şekilde yapıcam canım artık napalmm. Peki bşy sorcam. Sütümü sağdım biberonda duruyo 1 saat oldu bebeğime vericem. E o süt soğudu. Isıtmam grekiyor mu ??
Canım rabbim şifa versin.güçlü olmalısın.asla bırakma kendini.sana daha çok muhtaç evlatların var. DualarımızdasınMerak eden arkadaşlar sağolun. 10 gündür hastanedeyiz, arastiriyolar herşeyini, hergün kan alıyorlar, delik deşik oldu bebeğim, emme refleksi yok, ağızdan mideye gönderdikleri hortumla besliyoruz.Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum, Oğlumdan ayrı, bebeğim hasta..Sürekli dr.lar gelip bakıyor, en son Nöroloji dr.u teşhis koydu sayılır, onu netlestirmek için de kan gönderildi Ankaraya.Bazi testlerin sonucunda sendromlu olduğu ve malesef bizimkinin ağır sendrom olduğunu söyledi dr..Ağlamak tan gözlerim çıkacak, hasta olmaktan korkuyorum üzüntüden, yiyemiyorum, icemiyorum ve uyuyamıyorum. .Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, gözünün önünde hergün acı çektiğini görmek çok kötü. .
Merak eden arkadaşlar sağolun. 10 gündür hastanedeyiz, arastiriyolar herşeyini, hergün kan alıyorlar, delik deşik oldu bebeğim, emme refleksi yok, ağızdan mideye gönderdikleri hortumla besliyoruz.Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum, Oğlumdan ayrı, bebeğim hasta..Sürekli dr.lar gelip bakıyor, en son Nöroloji dr.u teşhis koydu sayılır, onu netlestirmek için de kan gönderildi Ankaraya.Bazi testlerin sonucunda sendromlu olduğu ve malesef bizimkinin ağır sendrom olduğunu söyledi dr..Ağlamak tan gözlerim çıkacak, hasta olmaktan korkuyorum üzüntüden, yiyemiyorum, icemiyorum ve uyuyamıyorum. .Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, gözünün önünde hergün acı çektiğini görmek çok kötü. .
Sağlık ocağı çağırdı bizi üç ayı dolunca. Bu hafta gittiğim çocuk doktoru da erken doğduğu için uzman göz doktoru baksın dedi ben de 23 üne randevu aldım canımAile hekimimiz 1. Ayda aşı, kalça usg, göz muayenesi olck dedi grupta göz muayenesi konuşulmadı giden oldu mu
beyazpeynir1 canim bizimki nuna leaf e bayıldı.uyutmak icin harika.annem ilk zamanlarindan beri ayaginda salladi bizim yavruyu.ondan yan sallanmaya alıştı.bu yuzden sanırım cok rahat ediyor içinde.
reflunuze de iyi gelir diye dusunuyorum bayagi dik çünkü.
merhaba canım bende aptamil conformile geçtim hiç faydası olmadı dr önermişti geri smilaca dönmeyi düşünüyorum bi kutu bitsinde çocuğun kendi yapısında da olablir bilmiyorum başka bi doktora danışıcam kayısı kompostosı incir hem kuru hem taze yani bağısak çalıştıran herşeyi yiyorum sütümdende fayda etmedi sen ssadece mama mı veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?