Sezeryanmiydi senin dogum. Ben hala gitmedim ikinci kirkim cikacak :))Kizlar, 40 gun muayenemi oldum sonunda. Ustten dikislere bakti, alttan rahme, dikislere ve yumurtaliklara bakti. Bir de smeat testi yapti. Merak edenler vardi. Gitmisken bebege de kalca utrasyonu cektireyim dedim. 2 ay dolmadan katiyen cekmiyoruz dediler. Haftaya bir de onun ocin gidicez. Randevumuzu aldik bakalim.
Canım ben marketten alıyorum ama yurt dışındayım. İki farklı çeşiti var ; birinin tadı biramsı gibi, soğuk içiliyor güzel. Dün de toz olanı denedim 600 ml süte 6 tatlı kaşığı karıştırıp içtim. Sol göğsümde biraz ağrı oldu fazla sütten, emmesini bekleyemeden sağdım epey de fark etti arttırıyor.mamayla kilo almaya başladı can
canım bu pro maltlar e bebek te var sanırım orası biraz uzak migroslarda satılan malt içecekleri de süt yapar mı acaba bir tek malt içeceği kaldı denemediğim
Sevindim canım iyi gelmesine bebegimizle daha rahat ilgilenmek gibisi yok ❤Gercekten bu mesajima cvp veren herkesi dikkate aldim ve tavsiyeleri uyguladim.o kadar iyu geldi ki tavsiyeler ne kadar tesekkur etsem azdir.
Allahım acil şifa versin İpek kızımıza. Kimseyi evladıyla sınamasınMerak eden arkadaşlar sağolun. 10 gündür hastanedeyiz, arastiriyolar herşeyini, hergün kan alıyorlar, delik deşik oldu bebeğim, emme refleksi yok, ağızdan mideye gönderdikleri hortumla besliyoruz.Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum, Oğlumdan ayrı, bebeğim hasta..Sürekli dr.lar gelip bakıyor, en son Nöroloji dr.u teşhis koydu sayılır, onu netlestirmek için de kan gönderildi Ankaraya.Bazi testlerin sonucunda sendromlu olduğu ve malesef bizimkinin ağır sendrom olduğunu söyledi dr..Ağlamak tan gözlerim çıkacak, hasta olmaktan korkuyorum üzüntüden, yiyemiyorum, icemiyorum ve uyuyamıyorum. .Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, gözünün önünde hergün acı çektiğini görmek çok kötü. .
Canım doktorlar Tr.de ne öneriyor bu konuda? Burda sordum , senin alerjin olmayan, hamileyken yediğin herşeyi yiyebilirsin dedi. Hatta Türkler acılı ve baharatlı sarımsaklı yemeyi seviyor hiçbir sorun olmaz dedi.Bizim kaka sorunu da gaz sorunu da var.Ağlamıyor da kendi kendine kıvranıyor.Sen bitki çayı falan mı içiyorsun,özel yaptığın bişi var mı gaz ya da kaka sorunu olmaması için?
Evet spinal sezeryandi, senden 4 gün önce.Sezeryanmiydi senin dogum. Ben hala gitmedim ikinci kirkim cikacak :))
Bizimde kalca ultrasonu cekilmedi goz muayenesini biz istedik kendi yapti sorum gorunmuyor dedi biz sorun gördüklerimizi yolluyoruz goz doktoruna dedi. Ama ben yinede gotürecegim göz doktoruna 3yada 4.ayinda.
Canım ben 2 aydan sonra anne sütü vermeye basladım biberona alıstığı icin beni emmiyor bende sağıp veriyorum buzdolabında aşağıda üc gün kalabiliyormus ben sağıyorum bölüyorum bir kısmını buzluğa atıyorum iki biberon aldım sırayla uyanmasına yakın dısarı cıkarıyorum biraz oda sıcaklığına gelsin diye sonra cok sıcak olmayacak şekilde suyun icinde bekletip o şekilde veriyorum doktora danısmıstım böyle yap dedi bir göğsü sağarken diğeri soğuyor cok gaz yapıyor hiç ısıtmadan vermiştim doktora danısmadan alttan cok gaz yaptı bende henüz dısarda sütü denemedim mama verdim dısarı cıktığımızdaAynen o o şekilde yapıcam canım artık napalmm. Peki bşy sorcam. Sütümü sağdım biberonda duruyo 1 saat oldu bebeğime vericem. E o süt soğudu. Isıtmam grekiyor mu ??
Himm o zmaan bizede alttan ustten kontrol yolu göründü desene :))Evet spinal sezeryandi, senden 4 gün önce.
Önceki msjimda smear yazamamisim simit gibi bisi yazmisim. Açlık işte:))
Bebekler arabada uyuyor zaten:))Kizlar, bebekle hic araba kullandiniz mi? Mesela bugun doktora gidecegiz. Mecburen eşim izin almak zorunda kaldi. Mesela haftaya denetimi var izin alamazdi. Arkaya oto koltuguna cocugu koysam ben surerim. Ama ya uyanir da aglarsa, otoyolda duramam da, durdum desem emmek istese kamyonlarin arasinda emziremem de. Hastahane 20 dk yol ama cesaret edemiyorum. Var mi deneyen yada önerisi olan?
Bana kimse oyle birsey demediAile hekimimiz 1. Ayda aşı, kalça usg, göz muayenesi olck dedi grupta göz muayenesi konuşulmadı giden oldu mu
Bana kimse oyle birsey demediAile hekimimiz 1. Ayda aşı, kalça usg, göz muayenesi olck dedi grupta göz muayenesi konuşulmadı giden oldu mu
Bizimde dogdugundam ber hep tikali damla damlatip aspiratorle cekiyorum sutten oldugunu duymamistim kuru kuru cekmedim hic doktorun once damlat somra cek dedi bende oyle yapiyorumAnne olmak ne kadar zormuş, bazen bağırabağıra ağlamak istiyorum.. elimde olmadan kafamda kötü senaryolar yazıyorum, yazdığım o senaryolara oturup ağlıyorum benim gibi sıyıran var mı??Yavrumun 2 gündür burnu tıkalıydı ne beni emebildi, nede mama yiyebildi.. gece hiç uyumadı.. burnu tıkalı olunda garip garip sesler çıkarıyordu, korktum.. öğlen dr götürdüm, damla verdi her emzirmeden sonra 1-2 damla damlat burnu temizlenşr dedi.. genzinden burnuna süt gidiyormuş ve o da tıkanuyormuş.. sebebi buymuş.. eve geldik burun pompsı vardı sortum kızımın burun deliğine, bağıra bağıra kuzum deliye döndü.. aman yarabbimm o minicik burun deliğinden kocaman şeyi çıkardım.. sonrasında kuzum rahatladı, emdi şğkürler olsun. Şimdi mışıl mışıl uyuyor.. ilacada gerek kalmadan sorunu cözdük.. yani sizinde burun tıkanıklığı gibi bir sorununuz olursa, damla kullannadan önce pompayla burnunu temizleyin.. emzirirken bebişlerin burnuna süt gidip tıkanabiliyormuş.. bugün bunuda öğrendik :)
Gecmis olsun. Ben damlayi damlatip öyle cekiyorum aspiratörle.damla zaten serum fizyolojik zararsiz yani. Bizde de sümük çok, bazen horluyor bir de.Anne olmak ne kadar zormuş, bazen bağırabağıra ağlamak istiyorum.. elimde olmadan kafamda kötü senaryolar yazıyorum, yazdığım o senaryolara oturup ağlıyorum benim gibi sıyıran var mı??Yavrumun 2 gündür burnu tıkalıydı ne beni emebildi, nede mama yiyebildi.. gece hiç uyumadı.. burnu tıkalı olunda garip garip sesler çıkarıyordu, korktum.. öğlen dr götürdüm, damla verdi her emzirmeden sonra 1-2 damla damlat burnu temizlenşr dedi.. genzinden burnuna süt gidiyormuş ve o da tıkanuyormuş.. sebebi buymuş.. eve geldik burun pompsı vardı sortum kızımın burun deliğine, bağıra bağıra kuzum deliye döndü.. aman yarabbimm o minicik burun deliğinden kocaman şeyi çıkardım.. sonrasında kuzum rahatladı, emdi şğkürler olsun. Şimdi mışıl mışıl uyuyor.. ilacada gerek kalmadan sorunu cözdük.. yani sizinde burun tıkanıklığı gibi bir sorununuz olursa, damla kullannadan önce pompayla burnunu temizleyin.. emzirirken bebişlerin burnuna süt gidip tıkanabiliyormuş.. bugün bunuda öğrendik :)
Ben de öyle saniyordum. Uzun yolda sorun yok. Ama kisa mesafelerde yaygarayi kopariyor. Bugun gördüm malesef.Bebekler arabada uyuyor zaten:))
Anladım 20 dakıkalık yolsa peki evde uyutup olede gdeblrsn uykusu ıyıyse.. Bu arada bzde 19 hazıranda dogduk:))40mız çıkınca daha beter olduk gazdanBen de öyle saniyordum. Uzun yolda sorun yok. Ama kisa mesafelerde yaygarayi kopariyor. Bugun gördüm malesef.
Hadı gecmıs olsunn ayyy 3 aşıı!! Çok agladımı ben dayanamıyorum kızımı oyle gormeye ya .. Bide aynı andamı yaptlar ucunu deBizde bugün 2.ay asıları icin sağlık ocagına gittik ben 1ası var zannediyordum megerse 3ası birden mis 1kolundan 2bacagından ası olduk ates beklemiyoruz dedi ama 38 in ustume cıkarsa fitil ver dediler 3gun banyo yasak
Hadı gecmıs olsunn ayyy 3 aşıı!! Çok agladımı ben dayanamıyorum kızımı oyle gormeye ya .. Bide aynı andamı yaptlar ucunu deBizde bugün 2.ay asıları icin sağlık ocagına gittik ben 1ası var zannediyordum megerse 3ası birden mis 1kolundan 2bacagından ası olduk ates beklemiyoruz dedi ama 38 in ustume cıkarsa fitil ver dediler 3gun banyo yasak
Mel59 canım biz kullanıyoruz şu an bir kutu bitmek üğzere ne gazına ne kakasına faydası olmadı acaba diyorum hem aanne sütü hem mama aldıklaı için mi kaka sorunu yaşıyoruz ya da bebeklerimizin yapısı mı bu acaba zamanla geçer mi çok umutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?