Mamayı kaç ml hazırlıyorsunuz? Ben de iki kere veriyorum 90 ml yapıyordum artık yetmiyor gibi. Ama anne sütünü arttırıp mamayı azalttıkca karnı daha rahat oluyor gibi.
Insallah öğrenince yazarım canım sağlıklı olsun da gerisi nasıl olsa olur tüm yavrularınCok guzel canim ama bu yaptigini herkes yapamaz :)Wc ye ne zaman alisacak seninki bakalim :)Ilklerden biri olacaksin bence.
Ya ne kadar farkli uygulamalar.Seninki daha gercekci bence.Eve bile ebe gonderen bir sistem var o kadar ilgili..Pazarlama,satis dusunmeden dogal olana yonlendiriyor.Eve bebek bakımı ve sağlığı için ebe geliyor ben pek çok şeyi ondan öğreniyorum.Kadın cevher gibi.
Pişik ve bakım için kremler almıştım hiçbirini sürdürtmüyor. Çay için çok iyi popoya dedi. Türkler için sorun değil siz evde bulunduruyorsunuz zaten dedi. Altınını değiştirince demlikteki kalan günlük çay ve pamukla siliyoruz günde bir kere. İlk 14 gün yıkamadı mesela.şuan çok küçük, haftada ikiden fazla yıkamak cildini yorar ,ilerde alerjik ve kuru deriye sebep olabilir dedi. Kafasına hiçbirşey kullanmıyor sadece su.
Biberonlar ,emzikler, kaşıklar vs günde iki kere sterilize edilse yetermiş mesela. Her kullanımda sterilize etmeye gerek YOk dedi. 65 derecede bulaşık makinasında yıkayabilirsiniz dedi. Vs. Vs.
Ben de diyorum yapalım hemen diye tamam İki yıl sonra hemen yaparız diyor benimki de19 haziran sezeryan oldum. 11 agustosta kontrole gittim doktora. 12sinde sabah regl oldum. Ilkgun az azdi simdi yogun. Esime 2.yapalim diyorum. Delirdigimi dusundugu icin ciddiye bile almiyor)
Canım bizim iki kan da hastanede alındı. Hastanedeki hemşirelere sordum onlar dedi bir ay kırk gün içinde ararlar eğer bi sıkıntı varsa diye. Annem kırk başı diye birşey diyordu galiba sen öyle oldun ben pek dinlemedim annemi ama galiba loğusa bitiminde yeniden regl gibi oluyorsun. Kimi kadının kanaması kırk gün sürermiş. Benim normalde çok az olurdu zaten şimdi de aynı oldu hatta daha az oldusaglık ocagına mı sordun cAnım kacgunde arıyorlArmıs Acaba bu saatten sonra aramazlar ınsallah..buarada benım 38 gun oldu dogum yapalı hala az az kanamam var bıtmedı acaba regl mı oldum arada onuda anlamadım bukadar uzun surermı kı kanama
Iyiyiz canım cok sukur zeynep ari son gunumuzde hastaneden bizi o taburcu etti gecen sene 1kerede oglumu goturmustun hastaneden cikarken acayip moralimi bozdu esimde bende kendisinden nefret ediyoruz ayrica hastanede bize mama takviyesi baslamistu kendi doktorumuz muhammed günes o biraktirdi verme dedi 1gun sonra kontrole goturun ama dedi gittigimizde cocuk iyice kilo kaybetmisti neredeyse hastaneye yatiricakti doktorumiz mamaya basladik 3gun boyunca hastaneye gidip geldik onun yuzunden muhammed gunes den cok memnunum bizim kalcanin biri tam sınırda cıktı ayın 24 ü gibi tekrar goturucem bendeMecbur kullancz artık napalım güvende olsunlar da..sen nasılsın bebişin nasıl bu arada canım? Çocuk dr medipol de mi devam ediyorsunuz? Dr Zeynep arı ya gidiyoruz biz şimdilik memnunuz bakalım, haftaya cuma ilk ay aşısı ve kalça usg var.
Bebegın karnını sıcak tut bezle sar ayaklarını da mutlaka çorap gydr bn oyle yaptm rahatladı braz bıde masaj yap karnına mutlaka hareketlsn bagırsaklarıArkadaslar merhaba 15 gunluk bebegim var emziriyorum uyutuyorum bes dakika sonra gene kalkiyor altida temiz oluyor ve uzun sure uyumuyor neden bole oluyordur sizce. İki gundur basladi ondan once duzenli uyuyup emiyordu kakasini da emzirdikten sonra hemen yapiyordu gazini da oyle. Ama simdi cok zorlaniyor ne yapmam lazim neyle ilgilidir yardimci olurmusunuz
Hadi ya kötü olmuş gerçekten:/ bakalım şimdilik bizi rahatsız eden bir durum olmadı olursa değiştiririz. Kalça usg ne kadar verdiniz? Aşıyı da medipolde mi yaptırıyorsunuz ?Iyiyiz canım cok sukur zeynep ari son gunumuzde hastaneden bizi o taburcu etti gecen sene 1kerede oglumu goturmustun hastaneden cikarken acayip moralimi bozdu esimde bende kendisinden nefret ediyoruz ayrica hastanede bize mama takviyesi baslamistu kendi doktorumuz muhammed günes o biraktirdi verme dedi 1gun sonra kontrole goturun ama dedi gittigimizde cocuk iyice kilo kaybetmisti neredeyse hastaneye yatiricakti doktorumiz mamaya basladik 3gun boyunca hastaneye gidip geldik onun yuzunden muhammed gunes den cok memnunum bizim kalcanin biri tam sınırda cıktı ayın 24 ü gibi tekrar goturucem bende
Benımde karnım hala var hiç yoktu evvelden..sinir gelio gordukce onu nasil gidcek bu karinlarSlm kizlar sezeryan olup da karnı hala kalan var mı benim karnim daha eski haline dönmedi yaacaba ne zaman eski haline döner bilgisi olan var mı
8 mayıs doğum yaptım . Adet olmuyorum emzirdiğim sürece. Diğer ogullarimda da 5 ila 8. Aylar arası olmuştum. Ins. zayiflamam ozaman. Bir gecede 1 kilo verilir mi 55 e düştümBu arada regl olan var mi aranizda kirki cikanlardan?
Beni görenler de "daha dogurmadin mi?, 2.si yolda mı?, acaba ikizdi de birini içerde mi unuttular?" gibi seviyesiz yorumlar yapiyorlar. İşin kotusu artik kilo vermem de durdu, spor yapmadan gitmeyecek bu göbek. Gecen sene diyet yaptim,yapmadan da bu kilodaydim ama bu sefer eski kiyafetlerimin hic biri olmuyor gobekten. Haftaya da dugun var simdiden kara kara dusunmeye basladim;(Benımde karnım hala var hiç yoktu evvelden..sinir gelio gordukce onu nasil gidcek bu karinlar
Korse kullan gobekten olmuosa kıyafetler.. Ayrıca gobek eritmek için gunde bın defa karnınızı içine çekip bırakın yemek yaparken tv ızlrrken her zaman yapablrsnzBeni görenler de "daha dogurmadin mi?, 2.si yolda mı?, acaba ikizdi de birini içerde mi unuttular?" gibi seviyesiz yorumlar yapiyorlar. İşin kotusu artik kilo vermem de durdu, spor yapmadan gitmeyecek bu göbek. Gecen sene diyet yaptim,yapmadan da bu kilodaydim ama bu sefer eski kiyafetlerimin hic biri olmuyor gobekten. Haftaya da dugun var simdiden kara kara dusunmeye basladim;(
Benim de yoktu hiç 45 kiloydum şimdi karnım 6 aylık gibi kim görse karnın kalmış diyo moralim bozuluyoBenımde karnım hala var hiç yoktu evvelden..sinir gelio gordukce onu nasil gidcek bu karinlar
Bana da bunun gibi seviyesiz yorum yapan var çok sinir bozucu gerçekten kiyafetlerim dediğin gibi göbek olduğundan olmuyo ne zaman gider acaba bebek de uyutmuyo annem rahatsiz sürekli yanında kalıyorum eşimle birbirimizi görmez olduk psikolojim hiç iyi deilBeni görenler de "daha dogurmadin mi?, 2.si yolda mı?, acaba ikizdi de birini içerde mi unuttular?" gibi seviyesiz yorumlar yapiyorlar. İşin kotusu artik kilo vermem de durdu, spor yapmadan gitmeyecek bu göbek. Gecen sene diyet yaptim,yapmadan da bu kilodaydim ama bu sefer eski kiyafetlerimin hic biri olmuyor gobekten. Haftaya da dugun var simdiden kara kara dusunmeye basladim;(
Bende böyle seviyesiz insanların hepsi benim etrafımda mı diye düşünüyordum kiiiii senin msj okuyunca dağılmışlar anladım.. doğumdan çıktım kayınvalidem "aaaaa karnın duruyor bebek ikizdife biri içerde mi unuttular" dedi... yawww olacak şey mi.. heheheee dedim onuda seneye doğurcam.. bunun gibi abuk sabuk şeyler.. hamilelikte 8,5 kilo aldım doğumla birlikte 12 kilo gitti.. normal doğum yaptım ama göbeğim kaldı..gerçi bugün doğum yapalı tam 1 ay oldu.. gitcektir..şimdilik önceliğim rahmimin biran önce toplanması.. hala ağrıyorBeni görenler de "daha dogurmadin mi?, 2.si yolda mı?, acaba ikizdi de birini içerde mi unuttular?" gibi seviyesiz yorumlar yapiyorlar. İşin kotusu artik kilo vermem de durdu, spor yapmadan gitmeyecek bu göbek. Gecen sene diyet yaptim,yapmadan da bu kilodaydim ama bu sefer eski kiyafetlerimin hic biri olmuyor gobekten. Haftaya da dugun var simdiden kara kara dusunmeye basladim;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?