2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Birde asil soracagim seyi unutmuşum
Sağımda sütüm neredeyse hiç çıkmıyor, ama kızım zaten sürekli memede. Araliğimiz en fazla 2 saat oluyo. 1 saat zor dayaniyor bazen. Sut biriksin diye disari cikariyorim uyusun diye ama kendim uyuyamiyorum süt birikmiyor. Makinada sagimda sut cikmiypr ama elimle sıktığımda fışkırma bile oluyor. Bilgili annelerden yardim bekliyorum bu sütümün az olduğunu mu gösterir. Bebek emdikçe süt geliyor evet ama birikmiyor hiç... Çişli bez durumlarımızda iyi ama bebeğim surekli memed durmak istiyor uykuya kendi basina gecemiyor en fazla yarim saat uyuyup gene memeye gecmek istiyor

Mamayı kaç ml hazırlıyorsunuz? Ben de iki kere veriyorum 90 ml yapıyordum artık yetmiyor gibi. Ama anne sütünü arttırıp mamayı azalttıkca karnı daha rahat oluyor gibi.

40 ml veriyorum ben hem emziriyorum. Perşembe gecesi mamadan kaynakli kabizlik için lavman yaptirdik. Eger kilo alimi normal olursa tamamen kescem mamayi simdi gaz durumumuz daha iyi

Ya ne kadar farkli uygulamalar.Seninki daha gercekci bence.Eve bile ebe gonderen bir sistem var o kadar ilgili..Pazarlama,satis dusunmeden dogal olana yonlendiriyor.

Reactions: SGd
19 haziran sezeryan oldum. 11 agustosta kontrole gittim doktora. 12sinde sabah regl oldum. Ilkgun az azdi simdi yogun. Esime 2.yapalim diyorum. Delirdigimi dusundugu icin ciddiye bile almiyor)
Ben de diyorum yapalım hemen diye tamam İki yıl sonra hemen yaparız diyor benimki de ama ben çok özledim hamile günlerimi

Canım bizim iki kan da hastanede alındı. Hastanedeki hemşirelere sordum onlar dedi bir ay kırk gün içinde ararlar eğer bi sıkıntı varsa diye. Annem kırk başı diye birşey diyordu galiba sen öyle oldun ben pek dinlemedim annemi ama galiba loğusa bitiminde yeniden regl gibi oluyorsun. Kimi kadının kanaması kırk gün sürermiş. Benim normalde çok az olurdu zaten şimdi de aynı oldu hatta daha az oldu

Iyiyiz canım cok sukur zeynep ari son gunumuzde hastaneden bizi o taburcu etti gecen sene 1kerede oglumu goturmustun hastaneden cikarken acayip moralimi bozdu esimde bende kendisinden nefret ediyoruz ayrica hastanede bize mama takviyesi baslamistu kendi doktorumuz muhammed günes o biraktirdi verme dedi 1gun sonra kontrole goturun ama dedi gittigimizde cocuk iyice kilo kaybetmisti neredeyse hastaneye yatiricakti doktorumiz mamaya basladik 3gun boyunca hastaneye gidip geldik onun yuzunden muhammed gunes den cok memnunum bizim kalcanin biri tam sınırda cıktı ayın 24 ü gibi tekrar goturucem bende

Trabzon merkezde yenidogan kalca usg nerede yaptirabilirim? Yardimci olursaniz sevinirim. Cumaya randevu almam gerekiyor.

Bebegın karnını sıcak tut bezle sar ayaklarını da mutlaka çorap gydr bn oyle yaptm rahatladı braz bıde masaj yap karnına mutlaka hareketlsn bagırsakları

Kızlr gaz sancısı için wind salbe die bir merhem varmıs masaj yaparak suruomussunz bebege kımyon yagı varmıs içinde ve çogu kısıye kesin çözum olmus aranzda uygulayan var mı ilk işim o merhmden almak olucak

Hadi ya kötü olmuş gerçekten:/ bakalım şimdilik bizi rahatsız eden bir durum olmadı olursa değiştiririz. Kalça usg ne kadar verdiniz? Aşıyı da medipolde mi yaptırıyorsunuz ?

Bizim gaz sancisi da uykunun en tatlı yerinde geliyor.sabah 4 den sonra kivraniyor kuzum.3 4 saat sonra ancak kendine gelebiliyor.
Yarin kontrolumuz var bakalim doktorumuz ne diyecek.gun içinde rahat ana sabah cok zorlaniyor.
Sizlerde gaz var mi peki?benim de aksmalari acaip gazim oluyor.suya kimyon karistirip icen var miydi oyle birsey okumustum sanki.nasil yapiliyordu acaba

Benımde karnım hala var hiç yoktu evvelden..sinir gelio gordukce onu nasil gidcek bu karinlar
Beni görenler de "daha dogurmadin mi?, 2.si yolda mı?, acaba ikizdi de birini içerde mi unuttular?" gibi seviyesiz yorumlar yapiyorlar. İşin kotusu artik kilo vermem de durdu, spor yapmadan gitmeyecek bu göbek. Gecen sene diyet yaptim,yapmadan da bu kilodaydim ama bu sefer eski kiyafetlerimin hic biri olmuyor gobekten. Haftaya da dugun var simdiden kara kara dusunmeye basladim;(

Korse kullan gobekten olmuosa kıyafetler.. Ayrıca gobek eritmek için gunde bın defa karnınızı içine çekip bırakın yemek yaparken tv ızlrrken her zaman yapablrsnz

Bana da bunun gibi seviyesiz yorum yapan var çok sinir bozucu gerçekten kiyafetlerim dediğin gibi göbek olduğundan olmuyo ne zaman gider acaba bebek de uyutmuyo annem rahatsiz sürekli yanında kalıyorum eşimle birbirimizi görmez olduk psikolojim hiç iyi deil

Bende böyle seviyesiz insanların hepsi benim etrafımda mı diye düşünüyordum kiiiii senin msj okuyunca dağılmışlar anladım.. doğumdan çıktım kayınvalidem "aaaaa karnın duruyor bebek ikizdife biri içerde mi unuttular" dedi... yawww olacak şey mi.. heheheee dedim onuda seneye doğurcam.. bunun gibi abuk sabuk şeyler.. hamilelikte 8,5 kilo aldım doğumla birlikte 12 kilo gitti.. normal doğum yaptım ama göbeğim kaldı..gerçi bugün doğum yapalı tam 1 ay oldu.. gitcektir..şimdilik önceliğim rahmimin biran önce toplanması.. hala ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…