2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi ya kötü olmuş gerçekten:/ bakalım şimdilik bizi rahatsız eden bir durum olmadı olursa değiştiririz. Kalça usg ne kadar verdiniz? Aşıyı da medipolde mi yaptırıyorsunuz ?
190 dı galiba asıyı saglık ocaginda yaptırıyorum rotavirüs ü sadece orda yaptırıcam

Böyle konuşanlar sanki hiç doğurmadı bilmiyor olayı onunki hemen inmişmi hayret bişey , düşüncesiz insan dolu

Doktor da koltukaltından tavsiye etti bende artık onu kullanacağım. Ateş işi stresli yaa bugün de başı sıcak ama ateşi de çıkmıyor ölçünce.

Kan ilacını bebeğe verdi damla şeklinde. Emin olamıyorum başlasam mı. Bana da doğumdan sonra 40a kadar kullan demişti doktorum ama bebekle ilgilenmekten kendimi ihmal ettim, kullanamadım

Dönence kullanıyor musunuz? Her gün yeni bir ihtiyaç beliriyor. Model tavsiyesi olan varsa yazabilir mi

Evet canim patavatsiz heryerde malesef..kiraz sapi cayi icebilirmiyim yarin doktora gittigimde sorucam..sute bebege etkisi var mi die? Yoksa dedigin gibi bu karin odemler zor gidcek

Asimizi olduk kizlar..aile hekimliginde 53cm 4200 geldi kuzum ..ama bana inandirici gelmedi olcumler..cani asida yandi ..icim yandi..yarin da doktor kontrolumuz var bakalim orda ne olcumler olcak..ates olcer tavsiyesi olan var mi??

Asimizi olduk kizlar..aile hekimliginde 53cm 4200 geldi kuzum ..ama bana inandirici gelmedi olcumler..cani asida yandi ..icim yandi..yarin da doktor kontrolumuz var bakalim orda ne olcumler olcak..ates olcer tavsiyesi olan var mi??
Aile hekimligindeki ölçümlere bende inanmiyorum baya fazla cikiyoruz orda sonra doktora gidiyorum sinırda cok az kilo almis diyor :))
Malesef aşı işi kötü 2 aydaki 3 asiya ben nasil dayanirim bilmiyorum.

Bugun trabzon aile hekimliginde 4 kilo ciktik. 10gunde 250 gr almis az dedi. Bu cocuk ac dedi. Simdi istemezse ilerde iatahsiz olur desi. Tek meme 3 ay yetwr desi. Forumlarda tek memeylw 10 ay emziren okudum. Gelmeden once 10 gunde 450 gr almistik. Ya hava degisiminden ya da tartilar degisiklik gosteriyor. Bizimde aile hekimliginde hep 100 gr fazla cikiyor. Cocuk doktorunda az. Kalca usg ne zaman yaptiracagiz. Bugun 41.gunumuz

Arkadaslar bebek kamerasi olarak kullandiginiz ve memnun kaldiginiz bir marka var midir
Ben aliexpressten aldim. Baby monitor yaziyor ustunde. Sesi gece ve gunduz goruntusu cok iyi. Cift tarafli konusmali icinde bir kac muzik var kumandasN caliyor isigi derecesi var. Sarji simdilik iyi gidiyor. Fiyat olarak da 150tl civariydi. Ama 1-2. Aya geliyor turkiyeye. Ben bebekli aekadaslarimda genelde motorala goruyorum.

Arkadaslar bebek kamerasi olarak kullandiginiz ve memnun kaldiginiz bir marka var midir
Ben aliexpressten aldim. Baby monitor yaziyor ustunde. Sesi gece ve gunduz goruntusu cok iyi. Cift tarafli konusmali icinde bir kac muzik var kumandasN caliyor isigi derecesi var. Sarji simdilik iyi gidiyor. Fiyat olarak da 150tl civariydi. Ama 1-2. Aya geliyor turkiyeye. Ben bebekli aekadaslarimda genelde motorala goruyorum.

sutyen takamiyorum hala, icinde gogus uclarim kiriliyor adeta. Kabizligim da gecmdi, fissur hortladi, wc sonrasi saatlerce agrim oluyir bazen.

Kızlar lohusa iken sure falan okuyor mu

Kızlar bilen varsa cevaplar mı

Bizim doktorumuz 1. Ayda demisti biz cuma yaptırcaZ cnm

Kızlar bu ara gazımız sabaha krsı cok artıyor aynı durumu yaşayan var mı cocuk aglayarak uyanıyor gazdan.mamadan mıdır sizce benim kendime cok dikkat etmememden mi yoksa basla ne olabilir???

Kalça ultrasonu ilk ay muayenede yapılıyor sağlıkocağı da aradı sordu yaptırdınız mı diye , çok basit birşeye 190 tl para verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…