190 dı galiba asıyı saglık ocaginda yaptırıyorum rotavirüs ü sadece orda yaptırıcamHadi ya kötü olmuş gerçekten:/ bakalım şimdilik bizi rahatsız eden bir durum olmadı olursa değiştiririz. Kalça usg ne kadar verdiniz? Aşıyı da medipolde mi yaptırıyorsunuz ?
Böyle konuşanlar sanki hiç doğurmadı bilmiyor olayı onunki hemen inmişmi hayret bişey , düşüncesiz insan doluBende böyle seviyesiz insanların hepsi benim etrafımda mı diye düşünüyordum kiiiii senin msj okuyunca dağılmışlar anladım.. doğumdan çıktım kayınvalidem "aaaaa karnın duruyor bebek ikizdife biri içerde mi unuttular" dedi... yawww olacak şey mi.. heheheee dedim onuda seneye doğurcam.. bunun gibi abuk sabuk şeyler.. hamilelikte 8,5 kilo aldım doğumla birlikte 12 kilo gitti.. normal doğum yaptım ama göbeğim kaldı..gerçi bugün doğum yapalı tam 1 ay oldu.. gitcektir..şimdilik önceliğim rahmimin biran önce toplanması.. hala ağrıyor
Gecmis olsun canim. Ama havalar sicak bebekler sicak bende bir kac gun atesimi var deyip ölçüp ölçüp durdum sicacik eli ayagi ama atesi yok kendimde deniyorum dogru ates ölçerde sonra anladim ki havalardanmis aksam daha serin vucudu cunku..
Ben kendim icin almistim gebelik icin ugrasirken :) chicconun cok memnunum koltuk altindan ölçüyorum hic yalnis ölçmedi aylarca ölçüp not almistim cunku.
Geçmiş olsun, bizde alından temassız var ama bence en güzeli koltukaltı klasik ateşölçerler, dudaklarımla bakarım ben hep yanıltmıyor,
Kan ilacını sana mı verdi bebeğe mi?
Bana Doğumdan sonra düEnli devam etmemi önerdi hem kendim hem de bebekte kansızlık önlemek için
Evet canim patavatsiz heryerde malesef..kiraz sapi cayi icebilirmiyim yarin doktora gittigimde sorucam..sute bebege etkisi var mi die? Yoksa dedigin gibi bu karin odemler zor gidcekBeni görenler de "daha dogurmadin mi?, 2.si yolda mı?, acaba ikizdi de birini içerde mi unuttular?" gibi seviyesiz yorumlar yapiyorlar. İşin kotusu artik kilo vermem de durdu, spor yapmadan gitmeyecek bu göbek. Gecen sene diyet yaptim,yapmadan da bu kilodaydim ama bu sefer eski kiyafetlerimin hic biri olmuyor gobekten. Haftaya da dugun var simdiden kara kara dusunmeye basladim;(
Patavatsiz heryerde canim malesefBenim de yoktu hiç 45 kiloydum şimdi karnım 6 aylık gibi kim görse karnın kalmış diyo moralim bozuluyo
Aile hekimligindeki ölçümlere bende inanmiyorum baya fazla cikiyoruz orda sonra doktora gidiyorum sinırda cok az kilo almis diyor :))Asimizi olduk kizlar..aile hekimliginde 53cm 4200 geldi kuzum ..ama bana inandirici gelmedi olcumler..cani asida yandi ..icim yandi..yarin da doktor kontrolumuz var bakalim orda ne olcumler olcak..ates olcer tavsiyesi olan var mi??
Bugun trabzon aile hekimliginde 4 kilo ciktik. 10gunde 250 gr almis az dedi. Bu cocuk ac dedi. Simdi istemezse ilerde iatahsiz olur desi. Tek meme 3 ay yetwr desi. Forumlarda tek memeylw 10 ay emziren okudum. Gelmeden once 10 gunde 450 gr almistik. Ya hava degisiminden ya da tartilar degisiklik gosteriyor. Bizimde aile hekimliginde hep 100 gr fazla cikiyor. Cocuk doktorunda az. Kalca usg ne zaman yaptiracagiz. Bugun 41.gunumuzAsimizi olduk kizlar..aile hekimliginde 53cm 4200 geldi kuzum ..ama bana inandirici gelmedi olcumler..cani asida yandi ..icim yandi..yarin da doktor kontrolumuz var bakalim orda ne olcumler olcak..ates olcer tavsiyesi olan var mi??
Weewell aldım çok memnunum ses görüntü kalitesi iyiArkadaslar bebek kamerasi olarak kullandiginiz ve memnun kaldiginiz bir marka var midir
Ben aliexpressten aldim. Baby monitor yaziyor ustunde. Sesi gece ve gunduz goruntusu cok iyi. Cift tarafli konusmali icinde bir kac muzik var kumandasN caliyor isigi derecesi var. Sarji simdilik iyi gidiyor. Fiyat olarak da 150tl civariydi. Ama 1-2. Aya geliyor turkiyeye. Ben bebekli aekadaslarimda genelde motorala goruyorum.Arkadaslar bebek kamerasi olarak kullandiginiz ve memnun kaldiginiz bir marka var midir
Ben aliexpressten aldim. Baby monitor yaziyor ustunde. Sesi gece ve gunduz goruntusu cok iyi. Cift tarafli konusmali icinde bir kac muzik var kumandasN caliyor isigi derecesi var. Sarji simdilik iyi gidiyor. Fiyat olarak da 150tl civariydi. Ama 1-2. Aya geliyor turkiyeye. Ben bebekli aekadaslarimda genelde motorala goruyorum.Arkadaslar bebek kamerasi olarak kullandiginiz ve memnun kaldiginiz bir marka var midir
Aventin Kalkan'ını denedin mi? Değmediği için çabuk iyileşiyor. Şükür yaram olmadı o sebeplesutyen takamiyorum hala, icinde gogus uclarim kiriliyor adeta. Kabizligim da gecmdi, fissur hortladi, wc sonrasi saatlerce agrim oluyir bazen.
Kızlar lohusa iken sure falan okuyor mu
Bugun trabzon aile hekimliginde 4 kilo ciktik. 10gunde 250 gr almis az dedi. Bu cocuk ac dedi. Simdi istemezse ilerde iatahsiz olur desi. Tek meme 3 ay yetwr desi. Forumlarda tek memeylw 10 ay emziren okudum. Gelmeden once 10 gunde 450 gr almistik. Ya hava degisiminden ya da tartilar degisiklik gosteriyor. Bizimde aile hekimliginde hep 100 gr fazla cikiyor. Cocuk doktorunda az. Kalca usg ne zaman yaptiracagiz. Bugun 41.gunumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?