2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu ara gazımız sabaha krsı cok artıyor aynı durumu yaşayan var mı cocuk aglayarak uyanıyor gazdan.mamadan mıdır sizce benim kendime cok dikkat etmememden mi yoksa basla ne olabilir???
Bizimde gaz olayı bugun sapıttı kakasını yapamıyor gazlar sıkıştı çıkmıyor gece 3 gibi de aynısı oluyor kakası geliyor o saatte 5 e kadar uğraşıyoruZ yapıyor en sonunda ama baya bir zorlanıyoruz uyku falan kalmıyor sıcak havlu koyan vardı galiba karnına mıydı ayaklara mı

sutyen takamiyorum hala, icinde gogus uclarim kiriliyor adeta. Kabizligim da gecmdi, fissur hortladi, wc sonrasi saatlerce agrim oluyir bazen.
Benimde acıyor ama takmazsam da sarkıyor gibi oluyor ağırlıktan ağrıyor kalkan kullanmanı tavsiye ederim işe yarıyor ilacı sür bie güzel emsin kalkanla iyileşiyor epey

Evet canim patavatsiz heryerde malesef..kiraz sapi cayi icebilirmiyim yarin doktora gittigimde sorucam..sute bebege etkisi var mi die? Yoksa dedigin gibi bu karin odemler zor gidcek

Ödem söktürücü hiçbirşey içemiyormuşuz bebekte su kaybına neden olurmuş hemde sütü azaltır dedi bana dr

Kan ilacını bebeğe verdi damla şeklinde. Emin olamıyorum başlasam mı. Bana da doğumdan sonra 40a kadar kullan demişti doktorum ama bebekle ilgilenmekten kendimi ihmal ettim, kullanamadım

Aman ihmal etme canım, biz çok önemliyiz, biz iyi olalım ki kuzucuklara iyi bakalım,
4ayfan önce kan damlası kullanılmıyor diye biliyorum omdan sordum ama istersen 2. bir dr a daha danış, illa kullanacaksan da paraben bulunmayan bir kaç ilaç var onları al bence

Bugün bebeğimi bir emzirmede tam 40 dk emzirdim, karnina bacaklarini cevirip elini savurarak aglayip memeyi tutup birakiyordu. Gazdan sandik yada 4 gündür kaka yapmadiğindan.. akşam acile götürdük kilo kaybetmiş meğer açmış tekrar mama vermeye başladık.. sütüm çok az sanirim

İçinizde benim kızım kadar gazlı bebek yok sanırım o kadar çok gazi var ki her emmede en az bir saat sesi kisilana kadar agliyor. Herşeyi deniyorum ama ilaçsız kesinlikle rahatlamiyor gazi olamayanlar oturun kalkın şükredin

Ben canım zeytinyağla msj yapıp çörek otu ile yağlayıp tülbent ısıtıp ısıtıp koyuyorum karnına ayağınada hem çorap hem patikli alt giydiriyorum bacaklarınıda sürekli kontrol ediyorum soğuk olursa gazı daha çok oluyor emdiğinde gazı tam çıkaramıyorlar yarısı çıkıp yarısı kalıyor sanırım sabaha doğru kriz olarak dönüyor bizde 4.30 kalkıyoruz ilk zamanlar sekize kadar sürüyordu şimdi 6.30 larda bitiyo en geç ben birde iki güne bir iki üç damla zeytinyağ veriyorum bağırsak düzenlemesi için geçen haftaya göre biraz daha iyiyiz çok şükür

Kalça ultrasonu ilk ay muayenede yapılıyor sağlıkocağı da aradı sordu yaptırdınız mı diye , çok basit birşeye 190 tl para verdik
Ya bende iyi vakmadımı acaba diye düşündüm sağa döndürdü sola döndürdğ koydu cekti cihazı gibi oldu çok kısa sürdğ gibi geldi sizinde öylemiydi uzın uzun bakmado bişilere

Adetli gibi sayıldığımız için kuran ı Kerim okuyamıyoruz
Dua falanda okunumuylr o zaman canım ben nazar icin bir de gece yatarken ıkudum hep ya
Lohusalık 40 gün
Okunmaz yani
Demekki hepimiz aynı dertten muzdaribiz benimde 4 bucuk sorası zorlanmalar baslıyor sabaha kdr

Kızlar bu ara gazımız sabaha krsı cok artıyor aynı durumu yaşayan var mı cocuk aglayarak uyanıyor gazdan.mamadan mıdır sizce benim kendime cok dikkat etmememden mi yoksa basla ne olabilir???
Bizde de aynı tam çıkaramıyor birikiyor yada bağırsaklara iniyor diye düşünüyorum

Penye yapisiyor bide bakiyorsun islanmis ben surekli kullaniyorum ama iyi biseymi yapiyorum bilmiyorum
Benim fazla sütüm olmuyor akmıyor arada sırada akıyor çok ender evdeyken yalnızlen koymuyorum naylonsu hava almayan bi tipse zararı olabilir hava alıyorsa nie olsun ki yinede kesin bilgim yok

Normal dogum yapan arkadaslar 40 i muaynesine gittiniz mi ? Nasil muayne ediyolar ? Bide sanki şislik var hala gitmeyede korkuyorum acikcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…