Bizimde gaz olayı bugun sapıttı kakasını yapamıyor gazlar sıkıştı çıkmıyor gece 3 gibi de aynısı oluyor kakası geliyor o saatte 5 e kadar uğraşıyoruZ yapıyor en sonunda ama baya bir zorlanıyoruz uyku falan kalmıyor sıcak havlu koyan vardı galiba karnına mıydı ayaklara mıKızlar bu ara gazımız sabaha krsı cok artıyor aynı durumu yaşayan var mı cocuk aglayarak uyanıyor gazdan.mamadan mıdır sizce benim kendime cok dikkat etmememden mi yoksa basla ne olabilir???
Benimde acıyor ama takmazsam da sarkıyor gibi oluyor ağırlıktan ağrıyor kalkan kullanmanı tavsiye ederim işe yarıyor ilacı sür bie güzel emsin kalkanla iyileşiyor epeysutyen takamiyorum hala, icinde gogus uclarim kiriliyor adeta. Kabizligim da gecmdi, fissur hortladi, wc sonrasi saatlerce agrim oluyir bazen.
Kızlar bilen varsa cevaplar mı
Bizim doktorumuz 1. Ayda demisti biz cuma yaptırcaZ cnm
Evet canim patavatsiz heryerde malesef..kiraz sapi cayi icebilirmiyim yarin doktora gittigimde sorucam..sute bebege etkisi var mi die? Yoksa dedigin gibi bu karin odemler zor gidcek
Kan ilacını bebeğe verdi damla şeklinde. Emin olamıyorum başlasam mı. Bana da doğumdan sonra 40a kadar kullan demişti doktorum ama bebekle ilgilenmekten kendimi ihmal ettim, kullanamadım
Lohusalık 40 günKızlar bilen varsa cevaplar mı
Bizim doktorumuz 1. Ayda demisti biz cuma yaptırcaZ cnm
Ben canım zeytinyağla msj yapıp çörek otu ile yağlayıp tülbent ısıtıp ısıtıp koyuyorum karnına ayağınada hem çorap hem patikli alt giydiriyorum bacaklarınıda sürekli kontrol ediyorum soğuk olursa gazı daha çok oluyor emdiğinde gazı tam çıkaramıyorlar yarısı çıkıp yarısı kalıyor sanırım sabaha doğru kriz olarak dönüyor bizde 4.30 kalkıyoruz ilk zamanlar sekize kadar sürüyordu şimdi 6.30 larda bitiyo en geç ben birde iki güne bir iki üç damla zeytinyağ veriyorum bağırsak düzenlemesi için geçen haftaya göre biraz daha iyiyiz çok şükürBizimde gaz olayı bugun sapıttı kakasını yapamıyor gazlar sıkıştı çıkmıyor gece 3 gibi de aynısı oluyor kakası geliyor o saatte 5 e kadar uğraşıyoruZ yapıyor en sonunda ama baya bir zorlanıyoruz uyku falan kalmıyor sıcak havlu koyan vardı galiba karnına mıydı ayaklara mı
Ya bende iyi vakmadımı acaba diye düşündüm sağa döndürdü sola döndürdğ koydu cekti cihazı gibi oldu çok kısa sürdğ gibi geldi sizinde öylemiydi uzın uzun bakmado bişilereKalça ultrasonu ilk ay muayenede yapılıyor sağlıkocağı da aradı sordu yaptırdınız mı diye , çok basit birşeye 190 tl para verdik
İlk günler evet şuan biri gelince yada dışarı çıkarkenKızlar surekli gögüs pedi kullaniyormusunuz ?
Dua falanda okunumuylr o zaman canım ben nazar icin bir de gece yatarken ıkudum hep yaAdetli gibi sayıldığımız için kuran ı Kerim okuyamıyoruz
Okunmaz yaniLohusalık 40 gün
Demekki hepimiz aynı dertten muzdaribiz benimde 4 bucuk sorası zorlanmalar baslıyor sabaha kdrBen canım zeytinyağla msj yapıp çörek otu ile yağlayıp tülbent ısıtıp ısıtıp koyuyorum karnına ayağınada hem çorap hem patikli alt giydiriyorum bacaklarınıda sürekli kontrol ediyorum soğuk olursa gazı daha çok oluyor emdiğinde gazı tam çıkaramıyorlar yarısı çıkıp yarısı kalıyor sanırım sabaha doğru kriz olarak dönüyor bizde 4.30 kalkıyoruz ilk zamanlar sekize kadar sürüyordu şimdi 6.30 larda bitiyo en geç ben birde iki güne bir iki üç damla zeytinyağ veriyorum bağırsak düzenlemesi için geçen haftaya göre biraz daha iyiyiz çok şükür
Bizde de aynı tam çıkaramıyor birikiyor yada bağırsaklara iniyor diye düşünüyorumKızlar bu ara gazımız sabaha krsı cok artıyor aynı durumu yaşayan var mı cocuk aglayarak uyanıyor gazdan.mamadan mıdır sizce benim kendime cok dikkat etmememden mi yoksa basla ne olabilir???
Penye yapisiyor bide bakiyorsun islanmis ben surekli kullaniyorum ama iyi biseymi yapiyorum bilmiyorumİlk günler evet şuan biri gelince yada dışarı çıkarken
Benim fazla sütüm olmuyor akmıyor arada sırada akıyor çok ender evdeyken yalnızlen koymuyorum naylonsu hava almayan bi tipse zararı olabilir hava alıyorsa nie olsun ki yinede kesin bilgim yokPenye yapisiyor bide bakiyorsun islanmis ben surekli kullaniyorum ama iyi biseymi yapiyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?