MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Ara ara benimkide yapiyor onu. Memede agliyor ama sutler agzindan siziyor. Bu 10 gunde 250 gr almisiz az dediler. Acaba doymuyor mu? Kv evindeyim. Burda mamaya baslamak istemiyorum. Evime gideyim bakarim caresine. Bugun carsidaydik dellendim gene. Soyleniyorum ama yetmiyor.Bugün bebeğimi bir emzirmede tam 40 dk emzirdim, karnina bacaklarini cevirip elini savurarak aglayip memeyi tutup birakiyordu. Gazdan sandik yada 4 gündür kaka yapmadiğindan.. akşam acile götürdük kilo kaybetmiş meğer açmış tekrar mama vermeye başladık.. sütüm çok az sanirim
Canım regl dönemindeki tüm şartlar loğusa için de geçerli. Ezbere okuyabilirsin ama kuran okunmaz ele alınmıştır içinKızlar bilen varsa cevaplar mı
Bizim doktorumuz 1. Ayda demisti biz cuma yaptırcaZ cnm
Ben dogumdan sonraki hafta gittim birde 2.ayda cagirdi ama hic gidesim yokNormal dogum yapan arkadaslar 40 i muaynesine gittiniz mi ? Nasil muayne ediyolar ? Bide sanki şislik var hala gitmeyede korkuyorum acikcası
Dogumdan 1 hft sonra bnde gittim canm bide 40 da cagirdi ama gitmiycem sanirimBen dogumdan sonraki hafta gittim birde 2.ayda cagirdi ama hic gidesim yok
Yutkunma takibi hep yaptım hep yutkunma vardı ama ağladı genede.. bir önceki emzirmede agzında süt tutmus bi dolu cıkarmıstı. Sağım da ne kadar sütün çıkıyor. Ben dün sağdım bir damla bile gelmedi makinayla...Ara ara benimkide yapiyor onu. Memede agliyor ama sutler agzindan siziyor. Bu 10 gunde 250 gr almisiz az dediler. Acaba doymuyor mu? Kv evindeyim. Burda mamaya baslamak istemiyorum. Evime gideyim bakarim caresine. Bugun carsidaydik dellendim gene. Soyleniyorum ama yetmiyor.
Ya bende iyi vakmadımı acaba diye düşündüm sağa döndürdü sola döndürdğ koydu cekti cihazı gibi oldu çok kısa sürdğ gibi geldi sizinde öylemiydi uzın uzun bakmado bişilere
Kızlar surekli gögüs pedi kullaniyormusunuz ?
Dua falanda okunumuylr o zaman canım ben nazar icin bir de gece yatarken ıkudum hep ya
Okunmaz yani
Demekki hepimiz aynı dertten muzdaribiz benimde 4 bucuk sorası zorlanmalar baslıyor sabaha kdr
Normal dogum yapan arkadaslar 40 i muaynesine gittiniz mi ? Nasil muayne ediyolar ? Bide sanki şislik var hala gitmeyede korkuyorum acikcası
Sütümüz yağlıysa yararmış bir kaç kişi öyle dedi yağlımı nasıl anlıyoruz
Bugün bebeğimi bir emzirmede tam 40 dk emzirdim, karnina bacaklarini cevirip elini savurarak aglayip memeyi tutup birakiyordu. Gazdan sandik yada 4 gündür kaka yapmadiğindan.. akşam acile götürdük kilo kaybetmiş meğer açmış tekrar mama vermeye başladık.. sütüm çok az sanirim
Bizimde ayni sekilde 3 4 den sonra gaz yuzunden uyuyamiyoKızlar bu ara gazımız sabaha krsı cok artıyor aynı durumu yaşayan var mı cocuk aglayarak uyanıyor gazdan.mamadan mıdır sizce benim kendime cok dikkat etmememden mi yoksa basla ne olabilir???
Aventin Kalkan'ını denedin mi? Değmediği için çabuk iyileşiyor. Şükür yaram olmadı o sebeple
Canım nasıl açıklayacağımı bilemedim annem sormuştu hocaya, ezberindekileri okuyabilir demiş ama hepsini değil aşağıda ek bırakıyorum onda yazıyor. Ben okuyorum ezberimden kendimi çok eksik savunmasız hissediyorum çünkü. Bir de Cevşen oku kendine de bebişine de o da çok etkiliKızlar bilen varsa cevaplar mı
Bizim doktorumuz 1. Ayda demisti biz cuma yaptırcaZ cnm
Ben gittim. Ustten dikislerin nasil kapandigina bakti.vajinal rahme ic dikiskere yumurtaliklara bakti. Smear testi yapti. Soylemese anlamazdim yaptigini. 1 senedir alttan kontrol olmadigimizdan biraz naz yaptim ben deNormal dogum yapan arkadaslar 40 i muaynesine gittiniz mi ? Nasil muayne ediyolar ? Bide sanki şislik var hala gitmeyede korkuyorum acikcası
Ben de aynen öyle :) pilates topunda hoplayarak uyuttum şu an , tavsiye ederim 2-3 gündür yapıyorum çok hoşuna gidiyor ağlıyorsa susuyor usulca beni dinleyip uyuyorGünaydın arkadaşlar tabi bu lafın gelişi dört buçuktan beri ayaktayım zaten on ikide uyudu oğlum durum aynen şöyle
Sarıysa yaglı derler birde baa parmagınıb tırnak ustune damlat tırnagndan aşagı hemen kayarsa yagsız zor ınerse yaglı olurmus kalın olurSütümüz yağlıysa yararmış bir kaç kişi öyle dedi yağlımı nasıl anlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?